Találatok a következő kifejezésre: Valószinűleg 6 terhes vagyok, (4 db)

Kb.5-6 hetes terhes vagyok, és égő, viszkető érzésem van odalent. Valószínűleg gombás fertőzés. Használhatok rá Canesten krémet? Csak hétfőn megyek dokihoz, az még 6 nap.

Legjobb válasz: Terhesség és szoptatás Mielõtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelõorvosával vagy gyógyszerészével. A készítmény rendeltetésszerû alkalmazása esetén a hatóanyagnak igen kis mennyisége szívódik fel, így nem valószínûsíthetõ az ártalmassága. Ennek ellenére a terhesség elsõ három hónapjában és a szoptatás idõszakában csak a kezelõorvossal történt megbeszélés alapján alkalmazható. Ez áll a leírásban. Valószínûleg használhatod, nekem nem használt sajna semmit. Az orvos biztos ír fel valamit. Esetleg hívd fel telefonon, vagy sms? (Én azt szoktam, ha sürgõs valami...) Jobbulást!

Terhesség és szoptatás Mielõtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelõorvosával vagy gyógyszerészével. A készítmény rendeltetésszerû alkalmazása esetén a hatóanyagnak igen kis mennyisége szívódik fel, így nem valószínûsíthetõ az ártalmassága. Ennek ellenére a terhesség elsõ három hónapjában és a szoptatás idõszakában csak a kezelõorvossal történt megbeszélés alapján alkalmazható. Ez áll a leírásban. Valószínûleg használhatod, nekem nem használt sajna semmit. Az orvos biztos ír fel valamit. Esetleg hívd fel telefonon, vagy sms? (Én azt szoktam, ha sürgõs valami...) Jobbulást!
Szia, nekem 5 hetesen volt gombás fertõzésem és dokim a Canesten kúpot javasolta, azt mondta, hogy az nem árt. Nekem elég volt a 3 napos kezelés. Rá van írva, a betegtájékoztatóra, hogy terhesség ideje alatt aplikátor nélkül használható. Jobbulást, 25 hetes. kismama
Én is ilyen idõs vagyok és a nemvárt elõtt pár nappal nekem is elkezdett viszketni. Elkezdtem kenni Canestennel, nem sokat javult a helyzet, így most hétfõn, majdnem 5 hetesen elmentem dokihoz, aki megvizsgált, és azt mondta, hogy a folyásom teljesen normális így, terhességnél és hogy semmilyen fertõzésem nincs. Azt mondta, hogy elõfordul ilyen, mivel a terhesség miatt a hüvely sav-bázis egyensúlya felborul, emiatt viszkethet. Így a Canestennek sincs semmi értelme, majd elmúlik. De az a biztos, ha neked is doki állapítja meg, hogy nem gomba.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Ma elkezdtem kenni, nem tudom, ettõl-e, vagy sem, de mintha kicsit javult volna a helyzet. Az elsõ terhességemnél ilyesmi nem volt, ezért kicsit megijedtem. Mindenkinek jó babavárást!

Előforduhat, hogy a One Step terhességi teszt a várható mensi után 6. napon délután negatívot mutat annak ellenére, hogy valószínűleg terhes vagyok?

Legjobb válasz: Én a DM-ben és Rossmannban kapható One Step tesztre gondoltam!Nekem az nem hazudott soha. Vaterásat sose rendeltem. 6 nap késéssel délutáni pisibõl is mutatnia kéne. Vagy tényleg késöbb fogant a babó.

Én a DM-ben és Rossmannban kapható One Step tesztre gondoltam!Nekem az nem hazudott soha. Vaterásat sose rendeltem. 6 nap késéssel délutáni pisibõl is mutatnia kéne. Vagy tényleg késöbb fogant a babó.
elég kicsi rá az esély. talán akkor ha elszámoltad magad és késõbb történt a fogamzás
Hát vagy késõi ovud volt vagy nem vagy terhes:S A One Step teszt pedíg szuper nekem sosem hazudott. Nem adott álpozitívat és amikor negát mutatott akkor nem voltam terhes. Ez a teszt nekem a nemvárt napján már pozi volt, mikor terhes lettem.
Én nem tudom már mi a frankó..amikor babás lettem csináltam vateráról rendelt one step tízes tesztet..nega volt..hamar ellõttem õket ..szinte két óránként teszteltem mert éreztem, hogy hazudik a teszt..másnap reggel megint egy teszt one step..és ugyanakkor egy gyógyszertári qupido..mindkettõ nega lett..na akkor már bedühödtem és elrohantam a rosmannba vettem olcsó facelle tesztet..az meg azonnal pozit mutatott..pedig az 25-ös érzékenységû..vártam két napot és ismét one step akkor már az is mutatta de nem túl erõsen.
elsõ vagyok. nekem a vaterás nem hazudott. szintén nem várt napján egyértelmû + lett. amikor - volt, az is egyértelmû volt.
Na terhes vagy?(mert azt írtad, valószínú) 36 hetes km.

Valószinűleg terhes vagyok a de van már egy picim ő 6 hónapos, most mi tévő legyek?

Nagyon kétségbe vagyok esve olyan anyukák válaszát várom akik ugyan ilyen cip?be vannak vagy voltak!

Legjobb válasz: én 5 hós baba mellett lettem újból terhes, és semmi problémám nem volt. Valamennyivel kevesebb alvás, + dupla pelusozáson kívül nem nehezebb, mint ha több külömbség lenne. Nekem most már 3 és 4 évesek, és most már nagyon csibészek, sõt, veszem észre, hogy együtt sumákolnak, és szövetkeznek ellenem, ami eddig nem volt jellemzõ. =) ne aggódj

én 5 hós baba mellett lettem újból terhes, és semmi problémám nem volt. Valamennyivel kevesebb alvás, + dupla pelusozáson kívül nem nehezebb, mint ha több külömbség lenne. Nekem most már 3 és 4 évesek, és most már nagyon csibészek, sõt, veszem észre, hogy együtt sumákolnak, és szövetkeznek ellenem, ami eddig nem volt jellemzõ. =) ne aggódj
Szia! Nekem ugyan nem ilyen kicsi lesz a korkülönbség, két év lesz a két gyermek között, de én örülök hogy ilyen korán be mertük vállalni. vannak érvek és ellenérvek a kicsi korkülönbség mellett ill ellene, de ha az elején nehezebb is, több is a teendõ, az kétségtelen hogy a gyerekek hamar összenõnek, hamar együtt játszanak, könnyebb velük egy oviba-isibe szaladgálni, nagyobb rá az esély hogy azonos lesz az érdeklõdési körük. Közel egy idõben át is esnek a "kötelezõ" gyermekbetegségeken, te kevesebbet maradsz ki a munkából, könnyebb lesz az "újrabeilleszkedés". Szóval szerintem a szülõknek lesznek a két kicsivel nehéz napjaik (ikres anyukák tudják), de a testvérkapcsolat szempontjából jó a kis korkülönbség. Szerintem legyetek bevállalósak, hajrá, van aki hármasikreket nevel, valahogy bírják õk is:)
A baratnom is igy jart csak o meg korabban, amikor lejart a 6het szoptatott es nem vedekeztek s terhes lett, azt mondja az az elso par honap embert probalo volt de nagyon jo most is vegig csinalna barmikor, a ket gyerek annyira szereti egymast es annyira kotodik egymashoz mintha ikrek lennenek, azt mondta barmit megert.
Nekem novemberbe lesznek 1 évesek az ikreim, és 3 hónapos terhes vagyok ismét! Az ikrek lombikosak, és a mostani pici természetes úton fogant.Eszembe sem jutott nem megtartani!Csak nyugi, tartsd meg, nem lesz gond!!! Vedd úgy hogy egy áldás!!
Miért vagy kétségbe esve? Bocsi lehet, hogy hülye kérdés, csak nem értem. Szóval szerintem örülj, hogy kis korkülönbség lesz a picik között. Amúgy nem biztos, csak valószínû?
Miért, mások meg ikreket látnak el egyszerre, ök is boldogulnak valahogy. Neked meg lesz kb 1, 5 éves korkülönbség a kettö között. Az nem is olyan rossz. Hamar megtanulnak játszani egymással, és nem kell neked szórakoztatnod öket egyfolytában. A császár meg nem kizáró oka a korai teherbeesésnek. Ennyi idö alatt már réges rég begyógyult az a seb!
mi is kis korkülönbséget tervezünk. Egy baráti házaspáron látjuk, hogy melyik a legnehezebb idõszak: a kicsijük másfél, a nagy 3 éves. A kicsi mindenhova megy a nagy után, bár még nem jár elég stabilan, a nagyban viszont még nincs kialakulva a kicsi iránti felelõsségtudat, le-ledönti szaladgálás közben. Ez a legnehezebb idõszak. Amint a kicsi is stabilan fog járni, szaladni, nem imbolyog, jobban meg tudja majd védeni magát, a nagyban pedig lassan kialakul ez az atyáskodó magaviselet a kicsi iránt. Ez a nehéz rész, mi a párommal úgy látjuk 18 hetes pocis, elsõ babás
Az orvosod elmagyarázza majd a lehetséges kockázatokat a sebeddel kapcsolatban, mert ha jól értem ezért aggódsz annyira, nem a két kicsi ellátása miatt? De szerintem lehetséges a baba kihordása, a természetes szülés nem hiszem hogy reális, jobban oda fog figyelni a belsõ hegekre, és talán egy pár héttel hamarabb megcsászároz, nehogy baj legyen...
A kérdező hozzászólása: Nem is akarom elvetni mert én isten ajándékának gondolom csak egy kicsit meg ijedtem
A kérdező hozzászólása: 2 honapos kora ota nem szoptattok és már 4 honapja nem jött meg! Akkor valószinûleg már 3 honapos lehetek?
A kérdező hozzászólása: És az nem probléma hogy császáral szültem? Gondolok itt a hegszétnyilás?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek az orvoshoz! De azért vagyok kétségbe esve hogy hogy birom majd a két picit ellátni mert nekem nincs segitségem! És császáral szültem hogy engedik e az orvosok ezt a terhességet
Én mikor visszamentem császár után a 6 hetes kontrolla, azt mondt a dokim, ha kis korkülönbséget akarunk akkor akár jöhetne is a második. Kb. 1 év jó ha van a 2 szülés között. Minden jót nektek és sok egészséget! És gratulálok! Nekem 1 éves a fiam, de remélem mihamarabb összejön a kistesó.


Valószinűleg 6 hetes terhes vagyok, ma megyek először orvoshoz, meg fog vizsgálni ahogy szokott, vagy pedig csak ultrahanggal nézi meg a hasamat?

Legjobb válasz: Ilyenkor általában a kezével vizsgál meg, és nem hasi, hanem hüvelyi ultrahangot csinál majd! Gratulálok a babóhoz! :))

Ilyenkor általában a kezével vizsgál meg, és nem hasi, hanem hüvelyi ultrahangot csinál majd! Gratulálok a babóhoz! :) )
Megvizsgál általában. Bár elvileg a "korszerûbb" dokik már az ultrahangera hagyatkoznak. de engem megvizsgált, aztán meg meg is nézett uh-n. De azóta csak egyszer vizsgált meg, és most vagyok 20 hetes.. nyugi fel a fejjel. Gratula!!! :)
Nálam hüvelyi ultrahangot csinált csak.
szia gratula a babához engem mindenféle képpen megvizsgált ahogy csak lehetett még tesztet is csináltunk ugyanis nekem a teszt nem mutatta ki a terhességet tudod náluk profibb cucok vannak de orvosa válogatja lehet hogy uh-t még nem is csinál mert életjel csak 6-7 hetesen jelentkezik addig csak a petezsákot látják ami akkor jó ha éles de nem kell agódni biztos ok lesz minden na jól felkészitettelek :)
Szia! Én 6 hetesen még nem tudtam, hogy terhes vagyok és elmentem dokihoz, aki megvizsgált ÉS NEM VETTE ÉSZRE! Rá egy hétre derült ki és akkor már választottam egy másik dokit, aki szintén megvizsgált és hasi uh-ot csinált! 9 hetesen hívott vissza hüvelyire....és akkor kaptam meg a papírt ami igazolta a terhességet!
engem elõször kézzel megvizsgált, a méhem méretére, keménységére volt kíváncsi, utána hüvelyi uh-t csinált, megállapította, hogy a baba mérete alapján 5-6 hetes terhes vagyok. azóta kétszer nézett meg uh-n, 8 hetesen és 11 hetesen.
az alapos dokik kézzel is megvizsgálnak, mert megnézik a méhet és a méhnyakat, hüvelyt is! nem csak az uh a fontos!
Én is 6 hetes vagyok, tegnap voltam. Csak hasi uh volt, már ver a kis "szívkezdeménye". Az elsõ gyerkõcnél is ez volt a helyzet. Elég sovány vagyok, így is minden tisztán látszik, nincs szükség hüvelyi uh-ra. Az orvosom nem nagyon szereti "bolygatni" a babát, két-három havonta vizsgálta a méhszájat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!