Találatok a következő kifejezésre: Valószínűleg terhes nagyon az (2 db)

Valószínűleg terhes vagyok, persze nagyon az elején kb. 1-2 hétnél tartok. Lehet baj felfázásból?

3 napja nagyon sokat kell járnom wc-re,szerintem felfáztam.Fájdogál alul a hasam,lehet,hogy kismedence gyulladásom van.

Legjobb válasz: Szia, mivel nem vagyok orvos biztosan nem tudlak megnyugtatni, de amit én hallottam, az az, hogy a láz lehet veszélyes a kora terhességben, ill. különbözõ gyógyszerek, de ha antibiotikum kell, akkor az orvos tudja mit szedhet egy kismama. Én úgy lettem terhes, kb. a Te idõdhöz hasonlóan, hogy közben állati beteg voltam (tüdõ- és arcüreggyulladás), láz, antibiotikum stb. de szerencsére nem lett semmi baja a babónak. Én ráadásul nem is tudtam, hogy terhes vagyok, csak utólag jöttem rá. Nem lehet, hogy a tünetek pont a terhesség jelei? Szerintem lehetnek azok is.

Szia, mivel nem vagyok orvos biztosan nem tudlak megnyugtatni, de amit én hallottam, az az, hogy a láz lehet veszélyes a kora terhességben, ill. különbözõ gyógyszerek, de ha antibiotikum kell, akkor az orvos tudja mit szedhet egy kismama. Én úgy lettem terhes, kb. a Te idõdhöz hasonlóan, hogy közben állati beteg voltam (tüdõ- és arcüreggyulladás), láz, antibiotikum stb. de szerencsére nem lett semmi baja a babónak. Én ráadásul nem is tudtam, hogy terhes vagyok, csak utólag jöttem rá. Nem lehet, hogy a tünetek pont a terhesség jelei? Szerintem lehetnek azok is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, aranyos vagy!Nem tudom, hogy ez terhességi tünet-e, mert még nem voltam terhes!
na ja 17 alatt ne szexelj és kész, fogadjunk rólad van szó, csak nem mered bevállalni, ennyire eszetlen lányt, vegyél tesztet, tudod aki elég felnõttnek érzi magát a szexhez legyen elég felnõtt vállalni a következményeket is
talán tesztet kéne csinálni, attól okosabbak lesztek.. vagy csak szimplán bebeszéli magának irány a gyógyszertár!
Nem, ettõl még nem tuti, hogy terhes, de ha esetleg gondolkodna mielõtt cselekszik, akkor nem kellen ilyeneket kérdezni.
1. TESZT! 2. nem akarok trágár lenni, akik elõttem elhordtak mindennek... sajnos egyet kell értenem.
Nem kell 14 évesen sexelni és akkor nem leszel ideges:)
Remélem fake..ha nem akkor gratulálok a babához!
szerintem vegyen egy tesztet... mit találgassunk mi abból hogy sok csokit eszik....
"sok csokit eszek már tuti terhes lett?" Egyél kevesebb csokit és akkor hátha nem lesz terhes.
Ez nyilván te vagy. Remélem fertõzést is összeszedtél, mert 14-évesen nem kéne szétk*ratni a p*csád.
Szerintem inkább a srác miatt aggódj, aki börtönbe fog kerülni.
Ide is leírom, nem fog a srác börtönbe kerülni, mivel a csaj elmúlt 14.
Persze, csak egy ismerõs. Elég szomorú, hogy egy 18 évesnek sincs annyi esze, hogy kotont húzzon. De mégis ki hibáztatná. A sok kis ribancnál már ciki, ha 15 évesen szûz vagy, így meg is érdemlik.
nem fog a srác börtönbe kerülni, mûvelõdjetek bunkók. a kislánynak - mert az - ajánlom, hogy menjen dokihoz, vagy vegyen tesztet, bár a doki megbízhatóbb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!