Találatok a következő kifejezésre: Valószínűleg nem már jó a (3 db)

Valószínűleg nem volt már jó a tojás amit vacsorára ettem! Ettől lehetünk szalmonellásak a babával?

Mik a szalmonella tünetei?Szerintetek elmenjek orvoshoz?És ha tényleg az,akkor mit okozhat a babánál?

Legjobb válasz: Fejfájás, gyomorgörcs, hõemelkedés, súlyosabb esetben láz, hányás, hasmenés. A babának nem árt közvetlenül, de vetélést okozhat. Ha az a gyanúd, megfertõzõdtél, keress orvost, terhesség alatt is kezelhetõ!

Fejfájás, gyomorgörcs, hõemelkedés, súlyosabb esetben láz, hányás, hasmenés. A babának nem árt közvetlenül, de vetélést okozhat. Ha az a gyanúd, megfertõzõdtél, keress orvost, terhesség alatt is kezelhetõ!
Hasmenés, gyomortájéki görcsök és láz jelentkezik kb. 12-72 órával a fertõzés után. A kór általában 4-7 napot tart, az emberek többsége kezelés nélkül kiheveri. Ha nagyon súlyos hasmenés alakul ki, a beteg kórházi ápolásra szorul. Ilyenkor a deszhidratáció (súlyos folyadékvesztés) lehet az egyik gond, illetve fennáll a veszély, hogy a szalmonella fertõzés a belekbõl a véráramba kerül, innen pedig más testrészekbe. Megfelelõ antibiotikumos kezelés hiányában ez halált is okozhat. Csecsemõk, kisgyerekek, idõsek és károsult immunrendszerrel rendelkezõ betegeknél valószínûbb a kór súlyosbodása

Szerelmes vagyok egy fiúba már nagyon rég óta ismerem és mindigis jóban voltunk most viszont már jóval többet érzek a barátságnál és valószínüleg õ is de nem vagyok benne biztos onnan lehet tudni? (többi lent)

Mindig amikor belépek az osztályba reggel (osztálytársam a fiú) mindig csak nekem külön hangosan köszön és mindig odajön hozzám órák között,nap végén beszélgetni pár percre amikor neten beszélgetünk akkor nagy betûkkel köszön de nem vagyok benne biztos h õ is azt érzi amit én szerintetek?

Legjobb válasz: Kezdeményezz kicsit, küldj jeleket

Kezdeményezz kicsit, küldj jeleket
Atombomba...
Felgyújtottad az ólat? Akkor már mást ne próbálj ki, ha ezt túlélték más sem fog használni. Tûzbiztos darázsfészekrõl sem hallottam még
A kérdező hozzászólása: :-) igen kezd számomra is nevetséges lenni de sajnos ott vannak nem tudok mit kezdeni és meg is csipett.. ugyhogy irány a hadjárat.....
Ha még aktuális akkor a Würth-nek van egy féktisztító spré amit ha ráfujsz megfagy. Na ez kell neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!