Találatok a következő kifejezésre: Valószínűleg nem már jó (4 db)

Szerelmes vagyok egy fiúba már nagyon rég óta ismerem és mindigis jóban voltunk most viszont már jóval többet érzek a barátságnál és valószínüleg õ is de nem vagyok benne biztos onnan lehet tudni? (többi lent)

Mindig amikor belépek az osztályba reggel (osztálytársam a fiú) mindig csak nekem külön hangosan köszön és mindig odajön hozzám órák között,nap végén beszélgetni pár percre amikor neten beszélgetünk akkor nagy betûkkel köszön de nem vagyok benne biztos h õ is azt érzi amit én szerintetek?

Legjobb válasz: Kezdeményezz kicsit, küldj jeleket

Kezdeményezz kicsit, küldj jeleket
Atombomba...
Felgyújtottad az ólat? Akkor már mást ne próbálj ki, ha ezt túlélték más sem fog használni. Tûzbiztos darázsfészekrõl sem hallottam még
A kérdező hozzászólása: :-) igen kezd számomra is nevetséges lenni de sajnos ott vannak nem tudok mit kezdeni és meg is csipett.. ugyhogy irány a hadjárat.....
Ha még aktuális akkor a Würth-nek van egy féktisztító spré amit ha ráfujsz megfagy. Na ez kell neked.

Valószínűleg nem volt már jó a tojás amit vacsorára ettem! Ettől lehetünk szalmonellásak a babával?

Mik a szalmonella tünetei?Szerintetek elmenjek orvoshoz?És ha tényleg az,akkor mit okozhat a babánál?

Legjobb válasz: Fejfájás, gyomorgörcs, hõemelkedés, súlyosabb esetben láz, hányás, hasmenés. A babának nem árt közvetlenül, de vetélést okozhat. Ha az a gyanúd, megfertõzõdtél, keress orvost, terhesség alatt is kezelhetõ!

Fejfájás, gyomorgörcs, hõemelkedés, súlyosabb esetben láz, hányás, hasmenés. A babának nem árt közvetlenül, de vetélést okozhat. Ha az a gyanúd, megfertõzõdtél, keress orvost, terhesség alatt is kezelhetõ!
Hasmenés, gyomortájéki görcsök és láz jelentkezik kb. 12-72 órával a fertõzés után. A kór általában 4-7 napot tart, az emberek többsége kezelés nélkül kiheveri. Ha nagyon súlyos hasmenés alakul ki, a beteg kórházi ápolásra szorul. Ilyenkor a deszhidratáció (súlyos folyadékvesztés) lehet az egyik gond, illetve fennáll a veszély, hogy a szalmonella fertõzés a belekbõl a véráramba kerül, innen pedig más testrészekbe. Megfelelõ antibiotikumos kezelés hiányában ez halált is okozhat. Csecsemõk, kisgyerekek, idõsek és károsult immunrendszerrel rendelkezõ betegeknél valószínûbb a kór súlyosbodása


Van egy fiu akit 1, 5eve szeretek mar jartunk 1honapig is de valoszinuleg csak arra kellettem neki. es azt mondja h szeret viszont nem bizonyit. Miert jo ez neki?

Miert nem mondja h csak kihasznalt amikor mind 2-en nagyon jol tudjuk? Es miert jo szandekosan fajdalmat okoznia? Miert nem vagyok eleg jo ahhoz h megbecsuljon?

Legjobb válasz: korotok?

korotok?
A kérdező hozzászólása: 16/l es 18/f
Egy 16 éves lányt általában be lehet csapni. Ezt gondolja rólad is. Ha biztos lennél magadban akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést, úgyhogy van értelme annak, ha próbálkozik.
A kérdező hozzászólása: Es nincs buntudata??Lelkiismeret furdalasa?? H lehet valaki ilxen onzo h nem torodik masok erzesivel? Nem tudom megerteni :'/
Oh, drágám ennél durvább dolgokat is tettek már meg emberek. Teljesen felesleges azon rágódnod, hogy mit miért... és miért ilyen. Inkább azon legyél, hogy idõben felismerd az ilyesmit és túllépj rajta. Vannak fiúk akik lyukra játszanak és nem is kevesen. Te egy fiatal naiv kislány vagy szinte ordít rólad, hogy harmatos virág száll vagyok, tessék letépni... és ne is aggódj lesz bõven jelentkezõ. Csak nem mindegy, hogy olyan tép le, aki utána eltapos, vagy olyan aki vázába tesz. Hogy melyik melyik, azt neked kell ki fifkáznod. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!