Találatok a következő kifejezésre: Valószínű, hogy vagyok de nagyon (9 db)

Valószínű, hogy terhes vagyok de nagyon fiatal kb.3 hetes. Mikortól vagyok rosszul a cigitől?

Még nem voltunk dokinál,de ez idegesít,hogy nincs hányingerem t?le és lehet nem is vagyok az???

Legjobb válasz: Nekem az elmaradt mensikor lett hanyingerem a cigitol.De szerintem vannak olyanok is akiknek semmi bajuk tole,vegig nincs hanyingeruk..

Nekem az elmaradt mensikor lett hanyingerem a cigitol.De szerintem vannak olyanok is akiknek semmi bajuk tole, vegig nincs hanyingeruk..
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet kettõt is Gabrielt mind a kettõn pozitív nagyon halvány csík jelent meg de nem élem bele magam majd hétfõn reggel csinálok egy clearbluet és az hátha erõsebben mutatja vagy eggyáltalán nem :-(!
Csinálj tesztet mielõbb. Nekem olyan 7-8 hetesen jött az undor a cigitõl, de mindenkinél már sztem. Lehet nem fogsz megundorodni tõle.
En 5 hetesen tuddtam meg, h terhes vagyok, es bizony ket hetig meg cigiztem, minden nap beosztva, egyre kevesebbet (masfel dobozrol indultam). Es sajnos sose jott a megundorodaS :D A sovargas azota is tart, orok kisertes. Szoval erre nem alapoznek, mint tunet, ki igy, ki ugy reagal erre is!
hû itt most fogsz kapni hideget meleget!rögtön elkezdik osztani az ész hogy jaj még nem tetted le, jaj még mindig szívod.én szept tudtam meg és januárig napi 3-4 szálat szivtam.csinálj tesztet ha az vagy ne gyujcs rá.vagy amig nem mész dokihoz, hagyd abba.40 hetes kismami
a cigi ártalmas. de pl a barátnöm aki erös dohányos 2 babát vesztett el 3 hónaposan, mindent megtett a babákért, letette a cigit egyböl. aztán a 3 babánál már nem hitt benne hogy megmarad és azt mondta hogy nem tezsi le a cigit. és egy gyönyörü egéségés 3 éves fia van. semmi baja nem volt a cigitöl.
A kérdező hozzászólása: Persze ha 100%-ig az vagyok akkor egy negyedet se fogok szívni de most még nem érzek semmit csak, hogy megjön érzésem van és szét csattan a mellem, ebbe a várakozásba meg lehet õrülni pláne ha még dohányzik az ember egyböl rá gyújt :(!!!
Nekem sem volt hányingerem tõle de amikor a menszi napját teszteltem és megtudtam hogy terhes vagyok, azonnal letettem. És azóta nem is kívánom.
Nem biztos hogy hányingered lesz tõle. Nekem hála Istennek az volt, így kb. 4 hetesen már egy felet se bírtam elszívni. De ha elbírtam volna szívni, akkor sem lett volna kérdés, azonnal letettem volna! 15 hetes kismama.
drága szívem, nem mondta még neked senki, hogy a cigarettát azonnal le kell tenni ahogy még csak egy kis gyanúja is van annak h terhes az ember. Egyébként a te és a gyermeked érdekében remélem h minél hamarabb rosszul leszel a cigitõl, ha már saját elhatározásodból nem teszed le! Jó babavárást!
Kevés vagy, mint Geronazzo Marianak egy labelló!! Hogyan szokott keménykedni??
A kérdező hozzászólása: csak egyet hajt folyton ! de mondtam , hogy nem kell olyan ami kevés vagy mint......, hanem egyedi !
Nem derül ki, hogy ki a lány, ezért feltételezem, hogy te. Nem vagyok hímsoviniszta, csak tényekre támaszkodva jutottam erre a következtetésre :) "Hülyén leplezed, hogy..." meg hasonló kezdetût könnyû gyártani :) ... félsz a lányoktól ... a saját nemedhez vonzódsz ... fitymaszûkülettel küszködsz ... a fb fényképeimre vered meg hát még ehhez képest is rondák tonnaszámra... Lehet gyártani mindenféle kezdetet is persze, pl. nálad ez koncepció vagy komplexus, hogy... :) Tegnapra kellett volna, mi? Gyõztél?
A kérdező hozzászólása: Hát kösz de majd legközelebb xDD Amúgy égett rendesen a srác :D Feltaláltam magam !!

Páran már feltették előttem a kérdést, de kíváncsi vagyok a saját kis esetemre a válasz. Sok helyen azt olvastam, hogy menstruáció alatt nagy a baba valószínűsége, sok helyen pedig h nem valószínű. Most akkor melyik is?

Ált.5-6 napig szokott meglenni, els? nap nagyon gyengus,2-5 ig iszonyat er?s,6. nap alig. Viszont most 2. napja volt meg, mikor a párom kitalálta, hogy nem bírja ki még ezt a pár napot így lefeküdtünk. Másnap dél környékén már nem volt semmi vér, és azóta egy csepp sem. Lehetséges szerintetek akkor, hogy becsúszott a baba?

Legjobb válasz: Mi menstruácio alatt rendszerint nem védekeztünk és sosem estem teherbe akkor. De az esélye megvan, csak nagyon kevés!!!!!

Mi menstruácio alatt rendszerint nem védekeztünk és sosem estem teherbe akkor. De az esélye megvan, csak nagyon kevés!!!!!
Tesóm igy esett teherbe kétszer is!Az elsõ 18 éves, a második baba sajnos elment...Szóval van esély, de gondolom hajlam is kell rá vagy ilyesmi.
Szerintem nem!
Van esély, de nagyon kevés. Egy barátnõm is mensi alatt esett teherbe.
Mensi alatt normál esetben nagyon kicsi az esély babára! Akkor teljesen mást csinál a szervezet, nem a megtermékenyülésre koncentrál! De kizárni nem lehet.

Inzulint hová szoktátok beadni? Karba vagy hasba? Valószínű nekem is inzulinozni kell magam de nagyon félek tőle. Amúgy előtte befektetnek a kórházba hogy beállítsák vagy ez hogy megy?

Legjobb válasz: Osztálytársamat kórházba vitték, ott állították be neki, elõször õ is félt tõle, deazt mondta, meg lehet szokni. Õ a hasába vagy a karjába szokta adni. Azért sajnállak, kellemetlen lehet :(

Én most fogom megkapni az inzulinomat, új cukorbeteg vagyok... Nagyon parázok az inzulintól :(
Osztálytársamat kórházba vitték, ott állították be neki, elõször õ is félt tõle, deazt mondta, meg lehet szokni. Õ a hasába vagy a karjába szokta adni. Azért sajnállak, kellemetlen lehet :(
Az én párom is a combjába, vagy a karjába adja be, a hasába csak akkor, ha azt akarja, hogy gyorsan szívódjon fel, de ott neki nagyon fáj.
Apukám mindig a hasába adja be. Nem kellett neki befeküdni, igaz neki csak naponta egyszer kell beadni.
Nekem ismerõsöm a combjába adta magának. És volt õ is kórházban.
Nekem az anyósom cukorbeteg. Õ általában a hasába adja, esténként pedig a combjába.
Hasba, zsírba adjuk..A mini tû beszúrása egyáltalán nem fáj, de ez mivel kopik a hegye, nem lesz annyira éles és a 10.ik-20ik beadás után már nem tökéletesen szúr, ..na azt lehet érezni.ilyenkor már cserélem a tût.(Az elõírt minden szúrás után új tû.. egy baromság, és drága, ..tiszta és ép legyen és kész) Ha nem voltál még kórházba full kontrollon még nem bizti az inzulin lesz a dologból.. Mennyi volt az éhgyomri vércukrod? Elhízott vagy ? Hány éves vagy?
nekem a pasimnál úgy volt, hogy rosszúl lett, elájult, ekkor került kümába, és miután felkelt 10nap után addigra, már megvolt neki az adagja. egyébként õ általában a combjába szokta lõni
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Utolsó válaszolónak írnám, hogy énis együttérzek vele nagyon félek tõle meg a kórházba befekvéstõl is!!!!!!Moist voltam 3 napig és nagyon nagyon rossz volt.Tök bunkók voltak az ápolók meg az orvosok is ha kérdeztél valamit bekaptak-csúnyán beszéltek az emberrel de ha szóltam volna valamit vissza akkor én szívom meg.
Nekem az egyik barátom is inzulinozza magát, õ hasba szokta adni magának!Õ azt mondta, hogy az elején szintént félt ettõl, de mára már megszokta!Az adag beállitást a kórházban végezték!
Barátnõm anyukája cukorbeteg. Õ naponta 5ször inzulinozik. A has a legjobb egyébként, mert ott szívódik fel a leghamarabb, és sokaknál az idõ is számít. Egyébként kicsit összeszorítod a bõrt, és beszúrod. Tûfóbiás vagyok, de ettõl az icipici tûtõl még én sem vagyok rosszul. Annyira nem lesz vészes, és ott mindent pontosan és rendesen el fognak mondani. Fel a fejjel! Kitartás! :)
A kérdező hozzászólása: 21:34-es válaszolónak írnám, hogy az éhgyomori:8, 1 volt mikor kiderült ez az egész aztán bent feküdtem a kórházban ott csináltak vérprofilt amikor is az éhgyomori már jóval alacsonyabb volt 3, 2 és kaja után viszont nagyon magas 10, 4 és mondta a doki hogy valószínû inzulin lesz a vége de még jövõhéten megyek vissza a beküldõ orvosomhoz aki eldönti a leleteim alapján, hogy kellesz - e inzulin vagy elég lesz-e a diéta.

Ha úgy érzem hogy nagyon szerelmes vagyok egy illetőbe, de szexuálisan mégsem vonzódom hozzá, akkor valószínű hogy valójában nem is szerelem amit érzek?

Legjobb válasz: Szerintem is szerelmet érezhetsz. A testi dolgokhoz van akinek több idõre van szüksége és a bizalomnak is ki kell alakulnia, hogy egy nõ jól érezze magát a kapcsolatban. Én drukkolok neked! ;)

Szerintem is szerelmet érezhetsz. A testi dolgokhoz van akinek több idõre van szüksége és a bizalomnak is ki kell alakulnia, hogy egy nõ jól érezze magát a kapcsolatban. Én drukkolok neked! ;)
Hogy lehet szerelemmel szeretni valakit, de nem vonzódni hozzá szexuálisan?!Nem lehet, hogy csak rajongást érzel iránta, mert mondjuk tetszik a humora vagy a stilusa...bármi.Nem tudom erre neked kell rájönni!
Azért nem lehet ezekre a kérdésekre válaszolni, mert mindenki másképp gondolkodik...én úgy gondolom, hogy lehetsz szeretlmes, a vonzalom lehet, hogy csak késõbb alakul majd ki.
Mit jelent az, h szexuálisan nem vonzódsz hozzá? El sem tudod képzelni, h eltölts vele egy éjszakát, vagy pl riaszt a kép, h esetleg látnád õt mezítelenül? Mert ha nem ennyire brutális a dolog, akkor nyugodj meg: én szerelmes voltam egy srácba nagyon sokáig (évekig), de soha nem képzeltem vele semmilyen szexuális dolgot. Minden együtt töltött perc csodás volt, de se egy csókra, se egyébre nem vágytam. Azazh arra mégis, h megfogja a kezem... de ezen túl másra nem. De tudom, h szerettem. :) (23/L)
Hol fáj a hasa ? Nyomásra fáj?
Benyalhattál valami vírust, de vakbél gyulladásod is lehet.
A kérdező hozzászólása: Igen nyomásra de amúgy valahol alul a hasam..:S Remélem nem valami komoly.
Nem toom hogy azóta jól vagy -e, mert nekem perforált a vakbelem!!!ugyanezekkkel a tünetekkel!!!ha nem vagy jobban akk. menny orvoshoz!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, de szerencsére vírus volt azóta nem fájt a hasam és teljesen jól vagyok.:)

20hetes kismama vagyok és az élettársam elhagyott egy hónapja lassan, most derült ki hogy valószínű egy nő miatt. Nem biztos de szerintem90%. Eddig is nagyon nehezen viseltem de most összeomlott bennem minden. Hogy lépjek túl rajt?

Ezt nem tudom felfogni hogy egy kis k...va miatt elhagy mikor minden vágya a baba volt.Legszivesebben kikaparnám a szemét,de még nincs is meg az apasági papirunk sem,és rengeteg tartozás hagyott itt nekem amit képtelen vok kifizetni.Sajnos anyagilag is függök t?le,mert én nem kapok semmit és ? ad mindenre pénzt.Aki tud segitsen valami tanáccsal,mert belebolondulok.

Legjobb válasz: Ha Te nem kapsz semmit(nem volt bejelentett melód), akkor ha hitelrõl, tartozásról van szó, hogyhogy rád maradtak azok? nagyon együttérzek veled:( szerintem már csak azért is szedd össze magad-most-elsõdlegesen a babád miatt. menj el a területi önkormányzat szociális osztályára, vannak krízis központok, anyaszállók is a hasonlóan szorult helyzetbe került egyedülálló anyák számára. én biztosan is, hogy ezek után nem engedném még csak véletlenül sem majd, hogy láthassa a gyereket! kérheted az apaság megállapítását, és ezután majd gyerektartást kell fizetnie. de a bõvebb, pontosabb lehetõségeket valóban a célhelyeken tudnák elmondani neked. iszonyú nehéz lehet most Neked, de kitartás! és csak kettõtök érdeke forogjon ezek után a szemeid elõtt! sajnos, most még erõsebbnek kell lenned! sok sikert! ha gondolod, majd írd meg, hogy mi történt végülis!

Ha Te nem kapsz semmit(nem volt bejelentett melód), akkor ha hitelrõl, tartozásról van szó, hogyhogy rád maradtak azok? nagyon együttérzek veled:( szerintem már csak azért is szedd össze magad-most-elsõdlegesen a babád miatt. menj el a területi önkormányzat szociális osztályára, vannak krízis központok, anyaszállók is a hasonlóan szorult helyzetbe került egyedülálló anyák számára. én biztosan is, hogy ezek után nem engedném még csak véletlenül sem majd, hogy láthassa a gyereket! kérheted az apaság megállapítását, és ezután majd gyerektartást kell fizetnie. de a bõvebb, pontosabb lehetõségeket valóban a célhelyeken tudnák elmondani neked. iszonyú nehéz lehet most Neked, de kitartás! és csak kettõtök érdeke forogjon ezek után a szemeid elõtt! sajnos, most még erõsebbnek kell lenned! sok sikert! ha gondolod, majd írd meg, hogy mi történt végülis!
Ne csak a k..vát hibáztasd mert mindenhez két ember kell. Most hagy ott amikor a legnagyobb szükséged lenne rá . Csak az anyagi miatt ne fogadd vissza és ne alázkodj meg neki. Nincs senki aki segiteni tudna pl a szüleid? Talán még megjöhet az esze és megtudtok mindent beszélni. Én csak annyit tanácsolok ha fontos vagy neki és a születendõ baba akor hamarosan jelentkezni fog. Ha nem , akor ez az ember nem érdemel meg és azt meg fõleg nem hogy egy babával megajándékozd.
probálj nem idegeskedni mert most a legfontossabb a baba nyugalma. én is hasonloképp jártam mert a barátom engem is megcsalt, és majdnem szét is mentünk. félek hogy egyedül maradok és anyagilag én is függök töle. de probálom tultenni magam ezen mert fontossabb a kisgyerek!ilyenkor a férfiak jobban elengedik magukat de meglátod még õ fog könyörögni értetek
De ha volt munkahelyed akkor most mehetnél munkanélkülire is?! Egyébként az önkormányzatnál tényleg tudnak neked segíteni. A pasit pedig (tudom könnyû ezt mondani)hanyagold, én legalábbis biztos nem engedném a baba közelébe sem ha ilyenkor magatokra hagyott benneteket.

Kissé meg vagyok fázva de a héten még csak 1x edzettem, valószínű már többször nem is nagyon fogok, de mit tehetek, hogy minél előbb meggyógyuljak?

Lázam még eddig hál'isten nem volt, de igazából tegnap estére-ma reggelre kapott el a dolog, egyelőre csak tüsszögök néha meg picit köhögök meg a hangom taknyos és elkap a fáradtság. 2-3 nap alatt ki szoktam ilyet pihenni általában, csak most a környezetemben mindenki ugyanilyen úgyhogy attól tartok, hogy tovább fog húzódni, pedig nem örülnék neki egyáltalán.

Legjobb válasz: Este lefekvés elõtt meleg citromos te, aszpirin. Egyél sok-sok gyümölcsöt, vagy C-vitamint, igyál sok folyadékot, és aludj lehetõség szerint minél többet!

Este lefekvés elõtt meleg citromos te, aszpirin. Egyél sok-sok gyümölcsöt, vagy C-vitamint, igyál sok folyadékot, és aludj lehetõség szerint minél többet!
De ennek mi a f. köze van a testépítéshez?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!