Találatok a következő kifejezésre: Valójában miben Norbi és Alexandra (1 db)

Valójában miben különbözik Norbi és Alexandra módszere a Nagy fogyásban?

Legjobb válasz: Végül is mozgásról és egészséges táplálkozásról szól mind a 2!Csak Norbi sokat enged enni egészséges (és drága) ételekbõl, Szandra pedig sokszor keveset enged enni.És mozgás mozgás mozgás......

Végül is mozgásról és egészséges táplálkozásról szól mind a 2!Csak Norbi sokat enged enni egészséges (és drága) ételekbõl, Szandra pedig sokszor keveset enged enni.És mozgás mozgás mozgás......
elolvashatod a tv2.hu oldalon.ott le van írva mindketto kulon.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudnám holnap online nézni az Mtv VMA-t?

1

Felvidékiek! A szlovákiaiak a tv csatornák egy részét csehül nézik?

AXN, Disney Channel, stb.

4

Meglehet valahol nézni a mostani Belga f1 nagydij idömérő edzését a neten? Van olyan oldal ahova fel van töltve?

0

Szerintetek gáz ha 17 évesen Naruto Shippuudent nézek? 17/F

6

Ez melyik anime?

http://animemania.hu/chi/

2

Ti melyik csatorna híradóját nézitek? Miért?

1

Ha UPC-nél neten rendelek HBO kiegészítést, az azonnal megjelenik a tv-n?

CI+ Mediacard-om van, és jelenleg ugye azt írja, hogy nincs jogosultságom a csatorna megtekintéséhez ha rámegyek az HBO csatornáira.

Ha neten előfizetek, (akár még ma) akkor a csatornákhoz már azonnal lesz jogosultságom, vagy várni kell míg valaki kijön szórakozik a kábelekkel stb.?

3

Szerintetek mikor jön a Castle 4. évada az RTL Klubbra?

Sajnos a 3.évad, gyengébben hozott mint az első 2, de mindig legyőzte TV2-ős ellenfelét. És 27-én indul a Döglött akták befejező 7.évada. Ezután a keddi 22 órás sávban egy űr lesz. Amit régebben leginkább a Grace klinika és a Döglött akták töltött ki. De most hogy, az utóbbi nincs többé, az előbbi meg elég gyenge (rendre kikap TV2-ős ellenfelétől). Így szerintem a helyére jó lesz a Castle. És A mentalista is jó felvezető lesz.

1

Titeket nem idegesít a Szujó eszement üvöltözése az F1 közvetítések alatt?

Már a sokadik adás, aminek a végére teljesen le kell vennem a hangerőt, mert ez az eszement torka szakadtából üvölt. A Wéber tök értelmesen képes beszélni, és még érdekes infokat is mondd, de ez az állat folyamatson túlüvölti olyan "információkkal", hogy "ÚRISTEN", meg "NEM HISZEM EL". Aki meg a facebook falukra kritikát ir, azt azonnal bannolják.

6

Melyik ez a film? (nagyon gáz nememlékszem szinte semmire. )

1 vagy 2 éve lehetett szerintem az m1-en vagy az m2-n.
Kb 14-15 éves lehetett és terhes volt a lány ... terhesen járt iskolába és a végén a suli bálra kellet ki hívni a mentőket mert beindult a szülése.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!