Találatok a következő kifejezésre: Valóban van az orális szexnek (3 db)

Valóban van veszélye az orális szexnek a várandósság alatt?

Legjobb válasz: Hát én errõl még nem hallottam, feltéve, ha valami miatt nem vagy veszélyeztetett terhes. Az egyetlen ellenérv, ami most eszembe jut az, ha herpesze van valamelyikõtöknek, de gondolom ezt te is tudtad...

Hát én errõl még nem hallottam, feltéve, ha valami miatt nem vagy veszélyeztetett terhes. Az egyetlen ellenérv, ami most eszembe jut az, ha herpesze van valamelyikõtöknek, de gondolom ezt te is tudtad...
nem hallottam rola, es szerintem is csak akkor ha valami fertozo szajbetegsegetek van.
Milyen veszélye lehet, hacsak nem fuldoklasz közben...:D
Errõl még én sem hallottam. Hacsak nem nõ ilyenkor a herpesz veszélye. De ez nagyon ritka szerintem. Akkor már a szex veszélyesebb lenne, mint az orális szex. Szerintem nyugodj meg, és élvezzétek az együttléteket!
Egy kismamáknak irt könyvben énis olvastam errõl, és megis lepõdtem. Állitólag jobban terjednek a baktériumok, amik árthatnak a babának. Hát nem tudom mennyire igaz ez, de ezt a könyvet egy orvos irta. Megoszlanak a vélemények.

Van valakinek tapasztalata a Pharmatex hüvelytablettáról? Sokat olvastam róla és nem tudom kinek higgyek. Az is érdekelne, hogy az orális szex megengedett-e mellette.

Legjobb válasz: Ha meghallom hogy pharmatex,kiráz a hideg is.. A hüvelykrémrõl lebeszélnélek,mert abortusz lett belõle..

Ha meghallom hogy pharmatex, kiráz a hideg is.. A hüvelykrémrõl lebeszélnélek, mert abortusz lett belõle..
Ha nem akarsz gyereket, akkor max kiegészítésként használd.
Én csak hallottam róla, de nem merném kipróbálni.
Nemed, korod?
Azért, mert mindenki megérzi a kamuszagot, és ez téged felizgat.
Pont ezt a kerdest akartam kiirni, komolyan. 22L
Milyen nemû vagy (Férfi/Nõ) és hány éves vagy?
Nem érdekes hogy miért van, a lényeg hogy így van és ez jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!