Találatok a következő kifejezésre: Valóban van az (8281 db)

Star A2000-es telefonhoz keresek android 2.2.1-es custom romot, ha valakinek van, az írjon már rám, egy bizonyos összeget fizetni is tudnék érte. Az xda-s rom-ok nem jók-még mielőtt belinkelné valaki, szóval a gyári rom-ra lenne szükségem. Segítség?

Már többféle rom-mal próbálkoztam, a szignózás ellenére, a romok többsége fel sem települ, amelyik viszont igen, az meg nem hajlandó be bootolni. A főzött rom telepítéséhez elvileg nem szükséges a gyári kernelt lecserélni, vagy igen?

Aki ismeri a stardollt annak nincs esetleg eladó dollja? Ha valakinek van az írjon ide vagy írjon egy üzit.

Legjobb válasz: én szívesen eladom vmelyiket mert nekem sok van írj üziket a fõ stardollom neve meg FemmeFatale3210

én szívesen eladom vmelyiket mert nekem sok van írj üziket a fõ stardollom neve meg FemmeFatale3210
1. válaszadó lécives mondj nekem is párat mert nekem is kéne.Ingyen adnád vagy kéne érte vmi? :/ nicns sok mindenem.Csak szolok.
Én eladok a neve tom.ahelyes ha érdekel csak szólj

Valakinek van az Ariston NUOS 120 l-es hőszivattyús bojlerről tapasztalata?

Ilyent szeretnénk venni, érdemes? A választ el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: 2 évvel ezelõtt dolgoztam Ariston háztartási gép márkaszervizben. Ezeknek a bojlereknek semmi közük az Ariston háztartási gépekhez, ezeket egy másik cég gyártja Olaszországban. 2009-ben még nem volt Magyarországon szervizük, alkatrész,vevõszolgálat, sem egyéb elérhetõségük. Mielõtt bármilyen elektromos készüléket veszel, olvasd el a garancialevelét, hogy van-e márkaszervizük Magyarországon, és ha telefonszám is szerepel, hívd fel, ellenõrízd le õket, hogy az egy létezõ, elérhetõ telefonszám-e.

2 évvel ezelõtt dolgoztam Ariston háztartási gép márkaszervizben. Ezeknek a bojlereknek semmi közük az Ariston háztartási gépekhez, ezeket egy másik cég gyártja Olaszországban. 2009-ben még nem volt Magyarországon szervizük, alkatrész, vevõszolgálat, sem egyéb elérhetõségük. Mielõtt bármilyen elektromos készüléket veszel, olvasd el a garancialevelét, hogy van-e márkaszervizük Magyarországon, és ha telefonszám is szerepel, hívd fel, ellenõrízd le õket, hogy az egy létezõ, elérhetõ telefonszám-e.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Ezt megtettem, mert a felszerelés kicsit problémás volt. Mára van hivatalos magyar ügyfélszolgálatuk, készségesek voltak.
A kérdező hozzászólása: Akinek ilyen van, tudna írni a karbantartási igényérõl? Mert a miénk kompresszora erõsen túlmelegszik, le is lassul a fordulatszáma. Már elmúlt másfél éves, de nem volt takarítva. Sõt, a beszereléskor nem a hivatalos márkaszervizzel szereltettük be, így valószínûleg nincs gari sem.


Mi gúnyolódni való van azon, hogy egy 6 (vagy akárhány) éves gyerek még soha nem evett McDonaldsban, és nem is áll szándékomban oda vinni?

Legjobb válasz: Örömmel látom, hogy vannak még tudatosan élõ emberek! Nagyon helyesnek tartom, hogy nem viszed oda a gyereked. Úgyis eszünk nem kevés mûanyag mérget, nem kell ezt még fokozni...

Örömmel látom, hogy vannak még tudatosan élõ emberek! Nagyon helyesnek tartom, hogy nem viszed oda a gyereked. Úgyis eszünk nem kevés mûanyag mérget, nem kell ezt még fokozni...
A 16.05-ös vagyok:a kicsi még soha nem ivott Colát, és chipset se evett, mert mi sem szoktunk itthon, ha meg vendégségbe megyünk nem hagyjuk, hogy adjanak Neki.
Én nem gúnyolódom rajtad, különcnek sem tartalak.DE!Én is szeretem-tudom, tele van olyan mindenfélével-bár ritkán eszem csak ott.2 gyerekem van, és nem tiltom a "Mekitõl" Õket(a nagy már 19 éves, ettõl függetlenül hébe-hóba eszik csak ott, a kicsi 3 éves, 1x-2x ettünk ott, ám ha meglátja nem kezd hisztizni, hogy ott akarna enni).Én úgy gondolom, hogy annyi sz*rt megeszünk amúgy is-hacsak nem engedheti meg magának a család, hogy csak bio piacról vásároljon(valóban ellenõrzött termékeket), és extrán jó minõségû ételeket fogyasszon(ami nem csak a piacon szerezhetõ be, ám igen borsos az ára)-, hogy néha nap(amit nem gyõzök hangsúlyozni, fentebb írtam is, hogy elvétve van, hogy ott eszünk)betévedjen az ember.Az én véleményem szerint:mindenki úgy csinálja, ahogy azt a legjobbnak tartja, és senkinek nincs joga ezért elítélni a másikat.
Nagyon helyes, nem is kell vinni! Mi ugyan néha elmegyünk, de kizárólag a csokifagyijuk miatt, mert azt imádjuk :) De inkább a MCDRive-ból hozzuk, és itthon esszük meg. Attól én is kivagyok, mikor látom, hogy az amúgy is kövér újgazdag kiskölyök tömi magába a dupla BigMac-et... Te csinálod jól, nem kell aggódnod! :) (Lásd Jamie Olivier mûsorait, ha ismered õket).
Jót mosolyogtam :) valószínû egy frusztrált anyuka talált meg, ennyi. Bár én is sokszor felhúzom magam ilyeneken. Akárhányszor teszek fel kérdést, valaki tuti beleköt. Én sem értem.... Ja, a válaszaimba is néha, és nem is az akinek válaszolok, hanem egy olyan 3. személy, akihez egyáltalán nem "szóltam". Na, ne mérgelõdj :)
Ne foglalkozz velük :-) az én fiam 8, 5 éves és mi is mekiellenesek vagyunk :-) én sem adok neki mûanyag mekis kaját :-) Aki meg ad a gyerekének annak egészségére
Az én 2, 5 éves lányom ma reggire nyers répát és almakarikákat kért :) ) Elõször meghökkentem rajta, de aztán azt kapott. Hát remélem õ is megtartja ezt a jó szokását. Chips-et kétszer evett eddig vendégségben, tömte magába. Itthonra nem veszünk (még). Ráér késõbb "elromlani", de mi is tudatosan az egészséges étkezést választjuk inkább.
reggire = reggelire
A kérdező hozzászólása: Ne értsétek félre, nem virtuális vállveregetést várok ettõl a kérdéstõl. Csak pipa lettem, hogy míg én nem minõsítem senkinek a gyereknevelési elveit, az enyéimet folyton leszólják, pedig a "tudomány" is mellettem áll. Nem tudom, mit szólnának ezek a válaszolók, ha látnák, hogy én a bulikon chips helyett gyümölcsöt és répát szolgálok fel a gyerekeknek, és azt is egy kezemen meg tudom számolni, hogy kólát hányszor ittak (itthon sosem). Etesse mindenki azzal a gyerekét, amivel akarja, de miért kell leszólni a másikat?
Mi egyszer vittük a fiunkat mekibe, de csak azért mert nagyon-nagyon éhes voltam és ez volt a legközelebb (úton voltunk)! Én nagyon szeretem, de a gyerekemet nem akarom rászoktatni!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem bio dolgokat vásárolni, nekem ez évtizedes szokásom, és így természetes, hogy a gyerekeimet is eszerint nevelem. Nyilván ha én magam járnék Mekibe, akkor biztosan elvinném a gyerekeimet is. De így, hogy sosem voltak még, nem is igénylik - hamburgert eszünk otthon, közös programként gyártjuk. :) Pont ezért, mert annyi mûanyagot és mérget megeszünk alapból is, nem szeretném direkt módon fokozni.
Nem vagyok mekiellenes, de nagyon ritkán mentünk régen is, mert azok az adagok nekem nõ létemre a fél fogamra sem elegek, de ennek ellenére mindkét terhességem alkalmával volt olyan eset, hogy "most azonnal mekis sajtburgert/csibeburgert kell ennem". A kisfiammal még sosem mentünk(17 hónapos). Terveink szerint õt is max évente 1x-2x fogjuk vinni, de pár évig még nem érezzük szükségét. De van egy sztorim: kb 9-10 hónapos volt a kisfiam, mikor hazafelé jövet a ház elõtt összefutottunk a szomszédunkkal, akinek fél évvel idõsebb kisfiai vannak. A kisfiúk kezében mekis sültkrumpli, anyuka felszerelve a happymeal menüs dobozokkal. Mondja, hogy a mekiben voltak, kérdezi, hogy mi merre jártunk, mondom: könyvtárban. A nõnek azt az undort az arcán.. Mintha leprást látna. Reakciója erre: "Kultúrsznobok!!" (tegyük hozzá, hogy pedagógus az anyuka). Szóval mindenki másképp csinálja!
En szoktam vinni a kisfiamat mekibe, KFC-be, pizzazni, mikor hova van kedvunk elmenni. Hetente egyszer baratnos-gyerekes napot tartunk ilyenkor a baratnommel es a gyerkekkel becammogunk a varosba tekeregni, elvisszuk hintazni a gyerekeket, jatszohazba... es beulunk egy mekibe, pizzeriaba vagy KFC-be... es bekapunk valamit. A gyerekek nagyon szeretik es nem tartjak tiltott gyumolcsnek vagy ehetetlen meregnek a mekit. Nincs szerintem semmi rossz ebbe csak tudni kell hol van a hatar. Az biztosan nem egeszseges ha valaki ezzen no fel, minden nap ezt eszik reggeltol estig de neha elcsabulni nem baj foleg ha ezmellet megkapja otthonrol a szukseges gyumolcsot, zoldseget, tejtermeket es amit kell. Akkor ez csak egy kis meglepi bonusz nem ezzel kell taplalni es ettol varni a fejlodest es akkor nincs semmi gond.
Nem vagy különc, az anyuka jól betalált, a másik pénztárcájában turkálni meg gyomorforgató. Én személy szerint undorodom a mekitõl, az egyetlen gyorsétterem ami néha el tud csábítani az a KFC. Viszont tudom, hogy gyereknek nagyon szerettem, ha néha mekiben ettünk. Még a pocakomban van a lányom, és személy szerint magamtól én sem fogom soha elvinni gyorsétterembe, de ha más megteszi (nagymami, rokonok stb..) nem jelent majd problémát...ha meg majd már magától szeretné, néha az is bele fog férni...de ha rajtam múlik ilyen helyen egy jó ideig nem lesz majd:)
Életem eddigi 21 éve alatt egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam mekiben vagy hasonlóban. Mostanában néha Gyrost vagy pizzát eszem napközben, mert ha egyetem után felmegyek a haveromhoz, akkor kb. reggeltõl estig nincs egyéb kaja, de kb. ebben ki is merül a gyorskajás fogyasztásom. Nem értem, hogy ez miért téma bárkinek is. De ahogy elnézem más se: az a válasz valahol 20%-nál jár, ami azért nem egy dicsõ pontszám. :)
Nem értem a problémát. A hozzászólók közül egy volt csak, aki nem utálta a mekit (ahogy amúgy velem együtt minden normális ember, fõleg, ha gyerekekrõl van szó) és volt egy másik, egy biokajás beszólással. De amúgy a többség mindenképpen egyértelmûnek tartja, hogy a gyorséttermek nem valók gyerekeknek. Igazából a gyorsétterem arra való, hogy a (gazdag) menedzser, amikor siet és van összesen 10 perce enni, akkor beszalad és vesz valamit... de azt se napi vagy heti szinten... Az, hogy a tinik lepik el a mekiket kis hazánkban és Ukrajnában és még sok országban, az egy csúnya tévedés, amiben a szülõknek is óriási felelõssége van. Akik tévéztetik, azok mekiztetik is a gyerekeiket :(

Valakinek van az Avonból ez a 10 néhol 16 féleképpen hordható ruhája?

ha igen,milyen az anyaga? tényleg meglehet csinálni az összes fajtát??

Legjobb válasz: Még többet is ki lehet hozni belõle. Rajtad múlik mennyire vagy kreatív. De az alap 16-hoz szoktak adni leírást.

Még többet is ki lehet hozni belõle. Rajtad múlik mennyire vagy kreatív. De az alap 16-hoz szoktak adni leírást.
A kérdező hozzászólása: s megéri megvenni?
Ha van hova felvenned és úgy gondolod jól is állna, akkor szerintem megéri. Én nyári ruhának szeretnék egyszer ilyet, de ennek abszolút nem olyan az anyaga, szóval keresgélek még tovább.
ezt még nem láttam, de a múltkori többféleképpen hordhatóból volt aki tõlem 3 db-ot vásárolt! :-)
már láttam: nagyon alkalmi kinézetû, szép arany, kis sejtelmes... csini darab! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) rendeltem én is egyet :D
NEM! MERT AZ CSALÁS LENNE!
DE! Szentel kezdõdik a személy neve! Nekünk kijött.
és igen van benne n betû
meg û betû is
A lényeg hogy szebbe fog szólni minden.
A kérdező hozzászólása: Igen, egy jó fejhallgató biztosan Ám kérdés, hogy képes lesz-e többre ez a Genius szett, mert mindössze egy 30 ezres rendszerrõl van szó, nem többrõl.
Volt geniusom, ott is hallható a különbség.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. És van annyi különbség, hogy megérjen 15 ezret?
igen

Hogyan győzzem meg a szüleimet hogy engedjenek meg egy köldökpc-t? Ha valakinek van az mikor csináltatta?

16 éves vagyok,jól tanulok és régi nagy álmom a köldök pc. csak a szüleim nem nagyon helyeslik. válaszokat előre is köszönöm:) akinek van bármilyen pc-e küldjön képet. köszi

Legjobb válasz: Én 15 évesen csináltattam. Nem szóltam róla. A szüleim 16 éves kormomban jöttek rá. Nem volt balhé, mert ez könnyen takarható. De pl.mikor ajak pc.-vel mentem haza 16 évesen, azt kivetették.

hány éves kortól lehet szülõi engedély nélkül? ha már lehet 16, akkor csináltasd meg úgy, hogy nem szólsz róla, ha 18, mint a tetkónál, akkor várj vele egy kicsit, lehet, hogy addigra még meg is gondolnád magad :) legjobb barátnõmnek 14 évesen lett köldök pc-je, anyukája teljesen támogatta, õ vitte el, õ fizette ki neki, stb :)
Én 15 évesen csináltattam. Nem szóltam róla. A szüleim 16 éves kormomban jöttek rá. Nem volt balhé, mert ez könnyen takarható. De pl.mikor ajak pc.-vel mentem haza 16 évesen, azt kivetették.
Én épphogy betöltöttem a 15-öt, elsõs gimis voltam - nagyon tetszett, szerettem volna a köldökömbe, persze csak egy szolid, "banán"-formájú, kis köves visszafogott piercinget. Anyukám kísért el, õ fizette ki nekem és büszke is vagyok rá nagyon, hogy ilyen anyukám van, mert szerintem minél jobban tiltják, annál jobban fogod akarni, "csak azért is"! Mivel nehéz volt a suli és jól sikerült a félévim, így megkaptam:) Immár több, mint 10 éve van a köldökömben, persze azóta már van többféle formájú, és különbözõ színekben... én szeretem, nem bántam meg, hiszen alig látható helyen van, szinte csak én és a párom látjuk, valamint strandon, én sosem pakolom ki a hasam, és ha egyszer megunom, nem lesz csak egy kis nyoma, ahogy beforr (ellenben a tetkó! - ezt ha megunod, kiveszed, benõ mint pl. a fül, és csak pici heg marad). És ettõl szerintem se jobb, se rosszabb nem leszel, ezt kellene, hogy megértsék a szüleid, én azóta diplomás vagyok, egyáltalán nem éltem kicsapongó, bulizós, pasizó életet, az idõk pedig változnak, haladjunk a korral, szerintem igazán csajos, nõies és a lényeg hogy elégedett légy, viszont azt mondom ne titokban csináltasd, gyõzd meg az anyukádat!
Szia! szerintem úgy kéne meggyõznöd õket hogy ez akár mikor eltávolítható és viszonylag szépen be is forr a lyuk, és nem túl feltûnõ helyen van nem látja mindenki akivel szemben mész, nem akadályoz semmiben és mellesleg divatos is! nekem 3 éve megvolt már 9.es voltam amikor lövettem és most nemrégen szedtem ki mert meguntam de egyáltalán nem maradt csúnya a hasam a helyén. Mondd meg a szüleidnek hogy ez nem olyan mint a tetoválás hogy életed végéig rajtad marad. Remélem segítettem!
Én 12 voltam, de mondjuk kinéztem 14-nek is. Szerintem ebben annyira nincs semmi a fülbevaló is ugyan az, csak az nem köldökben van, nem értem az ilyen felfogást, jó nyilván pl az intim piercing meg a tetkó más, de a köldök az tök szimpla.
A kérdező hozzászólása: A szüleimmel viszonylag jó viszonyban vagyok ez nem gond. Tisztában vagyok a vele járó következményekkel is. Nem csak megláttam és akkor most nekem is kell. Utánaolvastam milzen felelõséggel jár, hogy kell kezelni, minden. Eddig úgy néz ki hogz Karácsonyra megkapom:)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nagyon szép. Sajnos szüleim csak nem engedik.
8as vagyok. és itt a kép is : https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/10983.. (remélem jó lesz a link..)
szia. én tegnap csináltattam. anyám ugyanígy van... még lyukat se enged a fülembe. úgyhogy tetkot is csináltattam még pár hónapja. :) ha látják, hogy lázadsz 1 ideig idegessek lesznek, de utána majd engedékenyebbek lesznek hidd el :) 16L
16 éves agy, megcsináltathatod az engedélyük nélkül. nem hiszem, hogy egy ilyen szintû ékszerhez nagyon gyõzködni kéne a szülõket, akit meg kell, az valószínûleg olyannyira konzervatív, hogy marára soha nem fogja megengedni.
A kérdező hozzászólása: Én is 9.es vagyok. Csak folyton azt mondják itthon hogy 16 évesen nem kell kisk...t csinálni magamból meg hogy nem egy 16 évesnek való a köldök pc.
Na akkor rendben legyél türelemmel karácsonyig :)

Valakinek van az Alicia online-n egy fölösleges karaktere?

Nagyon sürgős lenne!Nagyon megöszönném ha lenne valaki olyan kedves és nekem ajándékozná az egyik karakterét!:'( :')

Valóban van az újonnan felvett/felvételiző számára az egyetemi tanulmányok megkezdése előtt szintfelmérő matematika tantárgyból? (Matek I. )

Óbudai Egyetem - Bánki Donát - Had-és biztonságtechnikai mérnök Elte - IK - programtervező informatikua

Legjobb válasz: informatikus*

A kérdező hozzászólása: informatikus*
Az még hagyján, de most már Matek 0 is van, ahol megpróbálják megtanítani, amit a középiskolában kellett volna.
Szerintem állj neki gyúrni rá. Ugyanis egy hónap felzárkózató alatt nem igen fogod a hiányosságaidat bepótolni. A felzárkóztató után viszont rádzúdul a java, amit bírni kell.
A kérdező hozzászólása: Hát, nem a matek az erõsségem, inkább az informatika:D Meg esetleg kémia, fizika, de a matekot nem mondanám erõsségemnek sajnos:D Van amit tudok, és van amit nem:) Majd kiderül akkor, nagyon köszönöm a válaszokat:D Matek gyere a mamához... :D
Hidd el nem a szintfelmérõtõl kell félni...azon ha megbuksz is csak be kell járnod egy plusz matekra ami még segít is...majd a rendes matek lesz az amitõl félni kell inkább:D
ne félj, nekem kémiából, fizikából, matekból is lesz szintfelmérõ, és már belenyugodtam, hogy mindenbõl kell járnom felzárkóztatóra. inkább ez, mint végigbukdácsolni az éveket, és éppenhogycsak átcsusszanni. egyébként ha jó vagy belõle, biztos nem nehéz - és gondolom ha infora mész, nem vagy olyan rossz matekból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igazából kicsit félek tõle .. :)
ezen igazából annyi múlik, hogy kell-e kötelezõen felzárkóztatóra járnod, vagy sem
Informatikusoknál biztosan van. Az ELTE honlapján találsz hozzá korábbi feladatsort is. http://www.inf.elte.hu/hallgatok/Documents/Szintfelmero.pdf
igen
A kérdező hozzászólása: Te jó isten! Köszönöm szépen a válaszokat :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!