Találatok a következő kifejezésre: Valóban teherbe esni a (99 db)

Segített valakinek teherbe esni a Vita-Caps méhpempő kapszula? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! 3 év után estem teherbe, éppen gyógyszermentes hónapban. Abban a hónapban kezdtem el enni a méhpempõt (nem kapszulát, hanem a rendeset, méhészboltban vettem.). Nem tudom, hogy az segített-e, mindenesetre én hiszek benne, most tervezzük a tesót, megint enni fogom.

Szia! 3 év után estem teherbe, éppen gyógyszermentes hónapban. Abban a hónapban kezdtem el enni a méhpempõt (nem kapszulát, hanem a rendeset, méhészboltban vettem.). Nem tudom, hogy az segített-e, mindenesetre én hiszek benne, most tervezzük a tesót, megint enni fogom.
A kérdező hozzászólása: mi is tesót szeretnénk. a kisfiam 8 hónap után sikerült, remélem most nem kellesz ennyit várni.ezért szeretném megpróbálni ezt a kapszulát.remélem nektek is hamar sikerül a baba
Kedves Kérdezõ! Sikerült azóta a 2. baba? :) Szedted végül a Vita-Caps méhpempõt? Én is igyekeztem utánanézni és egy fórumos oldalon vki ezt írta róla: "Én a 2.lombikom elõtt vita caps méhpempõt szedtem és meg is jegyezte a doki beültetésnél hogy milyen szép vastag a méhnyálkám ebbõl tuti terhesség lesz és az is lett!"

25-27 naps ciklusnál sikerult már valakinek teherbe esnie a ciklusa 8.9.11. napján?

Mi ezeken a napokon próbálkoztunk a párommal.Szeretnék siker torténeteket hallani (olvasni) :-)

Legjobb válasz: A menzesz 8. napján sikerült a terhesség.

A menzesz 8. napján sikerült a terhesség.
A kérdező hozzászólása: nekunk most sem jott ossze.:-( pedig utána is voltunk egyutt és mégis idoben megjott a menzeszem.Az ovuláciomat is érzem minden honapban és akkor is egyutt vagyunk és mégsem jon a baba.

Az Aloe Gel (First) segített valakinek teherbe esni? A menstruációt vagy a peteérést nem zavarta meg? Peteérést esetleg segítheti?

2. flakon Aloe Gelt iszom. Kb. 2 hete ittam már, amikor a mensim "esedékessé" vált. 2 nappal el?bb jött meg (inkább késni szokott!) és iszonyatosan véreztem, ráadásul a szokásos 5 nap helyett 8 napig tartott. Járt már így valaki?

Legjobb válasz: Én most pont igy jártam!Nekem is 8 napig tartott,most múlt el csak én az utolsó 2 napban barnáztam!Szerintem a meleg miatt simán lehet,de kiváncsi vagyok a válaszokra én is!

Én most pont igy jártam!Nekem is 8 napig tartott, most múlt el csak én az utolsó 2 napban barnáztam!Szerintem a meleg miatt simán lehet, de kiváncsi vagyok a válaszokra én is!
1 éven keresztül össze-vissza stimuláltak az orvosok, hogy teherbeessek, de nem sikerült. Azt mondtam elég és hogy várunk egy kicsit és megyünk tovább. Ezen idõszakban elkezdtem inni a Aloe Vera Berry gélt és a 2. hónapban spontán teherbe estem. Jelenleg 28 hetes kismama vagyok.
Jah, és még annyi, hogy általában az orvosoknak nem érdekük a természetes, gyógynövényes termékek ajánlása, hiszen õk a gyógyszer gyárakkal szerzõdtek. Kivételt képeznek azok, akik szerint a páciens gyógyulása nem csak a pénztárcájuk megtömésével érhetõ el.
Szia! Én voltam, aki azt írta, hogy segített neki a babához a gél. Én kb 9hónapig ittam, mielõtt terhes lettem. Elõször a fogyókúrám kiegészítéséhez ittam a sárga flakonosat. Fél év alatt sikerült 12 kilót leadnom. (Muszáj volt azt is a baba elõtt). Aztán a Berry-t ittam. És az utolsó hozzászólóval ellentétben, nekem nõgyógyász is ajánlotta a termékeket, pedig õ nem terjesztõ, és nem is tõle vettem!!! A lényeg, nekem segített. A császár után pedig kifejezettem a nõgyógyász ajánlotta, hogy a sebemet a First-tel kezeljem. Az is szépen gyógyult tõle. És távol álljon tõlem a reklámozás, hisz nem érdekem. Csak a tapasztalatomat osztom meg. Remélem segítettem. Sok sikert!
Szia! Nekem nem segített ...Semmi hatást nem észleltem. Tudod, mikor sikerült a Bébim? Amikor felhagytam az összes csodaszerrel, és csak sima E - vitamint szedtem az egész ciklusban. Hihetetlen megkönnyebbülés volt, hogy nem ittam a rengeteg (és sajnos igen drága) löttyöt, és csak a vitamint kapkodtam!Aztán a dokim is mondta, hogy az FLP termékek maximum a terjesztõknek segítenek ...
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Mennyi ideje ittad, mikor sikerült teherbe esned?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen, a sárga flakonos gélt iszom.
Jah, és nekem igen, segített a teherbeesésben. (elõzõ voltam)
Az FLP-s gélre gondolsz? A sárga flakonosra? Mert a First az nem innivaló, hanem külsõleg van. A sárga flakonos való ivásra. Vagy a Berry, vagy a barackos. A First az sebekre, hajra, torokgyulladásra stb. Bocsi, csak a kérdésedbõl nem egyértelmû. Amúgy én sokáig ittam a sárga flakonost és a Berry-t is, és semmi ilyen panaszom nem volt tõle. A Berry kifejezetten ajánlott nõi bajokra. Szóval szerintem nem az az aloe gél zavart be a ciklusodba. (már, ha nem a First-öt ittad, mert az, nem tudom, mit csinál, ha megiszod, mert abban sokféle gyógynövény van az aloé-n kívül)
A kérdező hozzászólása: Szia! Te is iszod az aloe gélt?
Nekem a ciklusomat nagyon szépen rendbe hozta, de csak arra az idõre ameddig ittam. Ha tovább iszom, biztosan segített volna, de az ára miatt lemondtam róla. A babó sikerült 1 év múlva spontán. Az FLP First-jét használjuk itthon, nagyon-nagyon jó! :)

10 feletti éhgyomri inzulin értékkel sikerült valakinek teherbe esni? Nekem sajnos ez ala nem megy annak ellenére hogy mindent betartok, megy a 3as kezelés, mar volt többször gyógyszer csere, jó endokrinológus, stb.

Legjobb válasz: Teherbe lehet esni. Nekem annak idején 20 felett volt, mégis teherbe estem, nemsokára 5 éves lesz. Azért nem ártana tudni a többi értékedet is. Rendszeresen ellenõriznek? Van normális ciklusod?

Teherbe lehet esni. Nekem annak idején 20 felett volt, mégis teherbe estem, nemsokára 5 éves lesz. Azért nem ártana tudni a többi értékedet is. Rendszeresen ellenõriznek? Van normális ciklusod?
A kérdező hozzászólása: Koszi, hogy biztato valaszt irtal. Igen, persze, rendszeresen ellenorizve vagyok, 2 es fel eve tartom a harmas kezelest, tenyleg mindent betartok es max annyit ertem el hogy 20 feletti ehgyomri inzulinom lement min 11- re. Ciklusaim mindig rendben, van peteeresem. Jelenleg lombikozunk es nagyon bizok a sikerben.

A fogamzásgátlótól el lehet vetélni netán valaki teherbe esne mégis még akkor is ha szedi?

Én sambát szedek de hiába olvastam el a tájékoztatóját nem ir ilyet csak azt h a gyereknek nem lesz semmi baja ha netán az anya véletlenül szedett fogamzásgátlót.Akkor minek a fogamzásgátló?? Most bízzak benne vagy sem??Ki szed még Sambát??Irjatok!!

Legjobb válasz: "Akkor minek a fogamzásgátló?" Azért, hogy ne is ess teherbe, nem azért van, hogy ha teherbe esel, akkor elvetélj... Ha azt írja nem árt a gyereknek, akkor vszínûleg nem is árt (nagyon). Bár ha megtudod, hoyg terhes vagy, azonnal abba kell hagyni a szedését.

"Akkor minek a fogamzásgátló?" Azért, hogy ne is ess teherbe, nem azért van, hogy ha teherbe esel, akkor elvetélj... Ha azt írja nem árt a gyereknek, akkor vszínûleg nem is árt (nagyon). Bár ha megtudod, hoyg terhes vagy, azonnal abba kell hagyni a szedését.
A fogamzásgátló nem okoz vetélést. Azért van ráírva, hogy nem lesz baja a gyereknek, mert ha netán becsúszik a baba (1 ezrelék az esélye, ha jól szedik, ha rosszul, akkor több), akkor a fogamzásgátló nem károsítja, emiatt nem kell elvetetni.
vannak olyan típusok, nem tudom melyikek ezek- amik a beágyazódás ellenére lelökik a megtermékenyült sejtcsomót. ennek ellenére, ha az egészséges magzat megmarad, akkor elhanyagolható az esélye a betegségnek.

Sikerült valakinek teherbe esni szoptatás alatt, hogy még egyszer sem menstruált a szülés óta vagy csak nagyon rendszertelenül?

És mennyivel a szülés után jött meg nektek?

Legjobb válasz: Igen, nekem. Akkor volt 22 hónapos a lányom és még szopizott bõszen. Szedtem a Continuint, de a vérzésem még nem jött meg. Elmentem a nõgyógyászomhoz és kiírta a Marvelont... Elkezdtem szedni... Mivel már csak komfort -szopizott a gyerek, így azt mondta, ettõl rossz lesz az íze, el fogja hagyni a cicit.. Na, nem igazán izgatta a lánykámat :S Viszont valószínûleg a váltás bezavarhatott és teherbe estem... A fiam makk egészséges :)

Igen, nekem. Akkor volt 22 hónapos a lányom és még szopizott bõszen. Szedtem a Continuint, de a vérzésem még nem jött meg. Elmentem a nõgyógyászomhoz és kiírta a Marvelont... Elkezdtem szedni... Mivel már csak komfort -szopizott a gyerek, így azt mondta, ettõl rossz lesz az íze, el fogja hagyni a cicit.. Na, nem igazán izgatta a lánykámat :S Viszont valószínûleg a váltás bezavarhatott és teherbe estem... A fiam makk egészséges :)
Nekem is sikerült, 4 hós gyerek és Continuin mellett. Életem legszerencsésebb véletlenje volt:)

Ha valaki teherbe esne mik a teendök? . Teszt, nögyogyász, elvetetés vagy 72 orás tabletta pontosan mi is ez a tabi hogy és miképp kell használni?

Legjobb válasz: ha nem akarsz babát, akkor nem kell lehetõséget adni annak, h teherbe ess. A 72órás tabi használatát meg elmondja a doki, amikor elmész felíratni. Ha már a teszt kimutatja a terhességet, akkor a 72órás semmit nem ér, de gondolom erre te is rájöttél. Inkább védekezz. Az abortusz nem épp kellemes és a tabinak is vannak elég kemény mellékhatásai.

ha nem akarsz babát, akkor nem kell lehetõséget adni annak, h teherbe ess. A 72órás tabi használatát meg elmondja a doki, amikor elmész felíratni. Ha már a teszt kimutatja a terhességet, akkor a 72órás semmit nem ér, de gondolom erre te is rájöttél. Inkább védekezz. Az abortusz nem épp kellemes és a tabinak is vannak elég kemény mellékhatásai.
Kedves utolsó. Akkor lehet, hogy az én orvosommal van a probléma, mert nekem abszolút nem mondott semmit, hogy mikor szülhetek. Mikor elõször mentem még a babát sem látta. Elõször minden normális doki megbizonyosodik a terhesség tényérõl és arról, hogy él e a baba, van e szívhangja, utána foglalkozik a szüléssel, meg annak az idõpontjával. És képzeld el tudom hogyan számítják ki a szülés idõpontját! Ennek ellenére az én dokim a 3 vizsgálat alatt egyszer sem tért ki erre a témára. Pedig hetente jártam hozzá. Sõt amíg nem látta a szívhangot, addig a védõnõhöz sem küldött el. Nem hiszem hogy van doki aki azzal kezdi, hogy: "még nem látható az embrió, csak felritkulás illetve vastagodott nyálkahártya, de december 20-án fog szülni" Ilyen nincs. És ezért nem engem kéne leszólni. Talán két terhességgel a hátam mögött van tapasztalatom abban, hogy mit csinál a doki, amikor a pozitív teszt után elõször mész hozzá! Nagyokos!
A második válaszoló tökéletesen leírta, hogy mi merre hány méter. Harmadiknak: Az utolsó menstruáció dátumából számolják ki a szülés várható idõpontját, de ezt neked is tudnod kéne, ha már volt két terhességed. Az utolsónak: Amirõl te beszélsz az nem az ultrahang, hanem a röntgen. Ha elolvastad volna a cikket, amit belinkeltél, akkor tudnád, hogy minimum 5 alkalommal végeznek ultrahangos vizsgálatot egy terhesség alatt: 6. hét környékén (a terhesség megállapítása), 12. és 18. héten (ezek az úgynevezett genetikai ultrahangok - a genetikai betegségeket szûrik ki) a 30. hét környékén és a 36. hét környékén. A neve is mutatja (ultra-hang), hogy egyfajta hanghullámok segítségével kukkolnak be a pocakba, így ártalmatlan. Egyes kutatások most azt vizsgálják, hogy ezeket a hangokat mennyire hallják a magzatok, okoznak-e kellemetlenséget nekik. A röntgen viszont tényleg káros, ezért minden nõtõl minden röntgenezés alkalmával megkérdezik, hogy várandós-e (legalábbis meg kéne, hogy kérdezzék). Ha igen, akkor mérlegelni kell, hogy mennyire szükségszerû a röntgen, esetleges ultrahanggal ki lehet-e váltani. Ha elengedhetetlen a vizsgálat, akkor ólomkötény használatával megcsinálják. Visszatérve a kérdésre: Az injekciós magzatelhajtás Magyarországon illegális. A 72 órás tablettát pedig vagy a saját nõgyógyászodnál vagy vannak sürgõsségi ambulanciák. Az ország bármelyik részérõl hívható száma: 06/30/30-30-456. "A vonalon egy fiatal nõi hang köszönti a hívót. Három menüpontból lehet választani: az egyes gomb megnyomásával rövid ismertetõt hallhatunk a sürgõsségi fogamzásgátlásról és a tablettáról; ha a kettes gombot választjuk, munkanapokon 8-16 óráig személyesen beszélhetünk egy szakavatott munkatárssal; a hármas gomb esetén megkapjuk a lakóhelyünkhöz legközelebb található sürgõsségi ambulancia címét és telefonszámát. Ehhez mindössze a település irányítószámát kell bepötyögni. Az elérhetõségek megadása után az egyes gombbal közvetlenül kapcsolnak a területileg illetékes tanácsadóhoz, aki elmagyarázza, pontosan hova kell menni."
A kérdező hozzászólása: hol kell feliratni a 72 orás tabit? körzeti dokinál a saját orvosomnál?
az azonnali vetélést okoz, ugy tudom. de az csak indokolt esetben ajanlott. pl. h ha vki a terhessége alatt kétszer, vagy többször volt ultrahangos vizsgalaton, ugyanis az karositja a magzatot. ezt a biosztanarnõ mondta.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm ezt most már rtem..de van valami injekcio is nem ? mivel el lehet vetettni?
Dehogy mondja el a szülés várható idõpontját. Honnan tudná? általában amikor kimutatja a teszt és elmész dokihoz, a baba még olyan pici, hogy uh-gal se nagyon látják. Én kétszer voltam terhes (vetélés lett mindkettõ) és egyiknél sem mondták meg mikor születne meg. Azt csak késõbb látják, az alapján, hogy feljõdik a kicsi. A kérdésre válaszolva. A doki felteszi a kérdést, h meg akarod e tartani. Ha nem akkor megvizsgál (akkor is ha igen) és ad beutalót majd vérvételre illetve a családsegytõbe. Ha azt akarod, h õ legyen az orvosod, megbeszélheted vele, h vállaljon el. Elmész a családsegítõbe, ott megkérdezik miért akarod ez tenni, majd kapsz egy csekket, hogy fizesd be. Aztán mész a leletekkel a kórházba a megbeszélt idõpontba
na haladjunk szépen sorban. megtörténik az aktus, mely során nem védekeztek, vagy valami hiba csúszik a védekezésbe, pl kiszakad az óvaszer. na ettõl kezdve 72 órája van a lánynak hogy bevegye azt a bizonyos tablettát. A tablettában található hormonok az esetlegesen megtermékenyült petesejt beágyazódását akadályozzák meg. De mégegyszer mondom, ezt csak 72 órán belül szabad bevenni. 2 tabletta van benne, 12 óra különbséggel kell bevenni (ha jól tudom, szerencsére sose volt rá szükségem). Csak orvos írhatja fel! A hatása annál biztosabb, minélé kevesebb idõ telt el az aktustól. Ha a tabletta bevétele nem történik meg, a terhességet a menstruáció elmaradása fogja mutatni, vesz a lány egy terhességi tesztet, az kimutatja hogy terhes/nem terhes. Ha terhes bejelentkezik vagy elmegy egy nõgyógyászhoz, megvizsgálja, megállapítja a szülés várható idõpontját, elmondja a következõ vizsgálatokat, mindent. Abortuszt itt kell neki mondani, õ pedig elmondja ennek is a lehetõségét.
ja és ahhoz képest, hogy az utolsó menstruáció idõpontjától számítják a szülést, arra is volt már példa, hogy menet közben változtatott rajta a doki, mert úgy fejlõdött a baba. És ez nem kamu, itt is olvastam már ilyet és ismerõsömnél is volt ez. De valószínû, te mindent jobban tudsz!

Kapott már valaki GnRH injekció kúrát endometriosis betegségre? Ha igen, mikor kezdett az utolsó injekció után spontán menstruálni? És mikor tudott teherbe esni a kúra után?

Legjobb válasz: Szia! Ennek a kérdésnek a teherbe esési része engem is érdekelne. Én tavaly áprilisban voltam laparoszkópián, akkor derült ki, hogy endometriózisom van. Utána 3 hónapig kaptam a GnRh injekciót. Nem túl jó érzés, mert klimaxos tüneteket produkál. Én elég szarul voltam tõle. Utána megkérdezte a doki, hogy akarok-e gyereket. Mivel egyedülálló voltam, mondtam, hogy nem. Ezért fogamzásgátlót kellett folyamatosan szednem, hogy ne legyen menzeszem, és ne fejlõdjenek vissza a csomók. De pár hónap után abbahagytam a szedését, mert iszonyatosan fájtak tõle a melleim. Én úgy tudom, hogy a laparoszkópia után nagyobb az esély a teherbeesésre. Most én is a csodára várok, de mivel a mûtét óta kb másfél év telt el, szerintem én majd megint mehetek mûtétre. :-( Te most kezdenéd az injekciókúrát?

Szia! Ennek a kérdésnek a teherbe esési része engem is érdekelne. Én tavaly áprilisban voltam laparoszkópián, akkor derült ki, hogy endometriózisom van. Utána 3 hónapig kaptam a GnRh injekciót. Nem túl jó érzés, mert klimaxos tüneteket produkál. Én elég szarul voltam tõle. Utána megkérdezte a doki, hogy akarok-e gyereket. Mivel egyedülálló voltam, mondtam, hogy nem. Ezért fogamzásgátlót kellett folyamatosan szednem, hogy ne legyen menzeszem, és ne fejlõdjenek vissza a csomók. De pár hónap után abbahagytam a szedését, mert iszonyatosan fájtak tõle a melleim. Én úgy tudom, hogy a laparoszkópia után nagyobb az esély a teherbeesésre. Most én is a csodára várok, de mivel a mûtét óta kb másfél év telt el, szerintem én majd megint mehetek mûtétre. :-( Te most kezdenéd az injekciókúrát?
Sziasztok! Nekem a mûtét után visszajött a ciklusom, de nem mertem belevágni a kezelésbe. Most kerültem új városba új munkahelyre és félek a tünetektõl. Inkább a babát választom scak félek nem fog menni spontán.:( Én is köszi a válaszokat. ha van kedvetek írjatok priviben.
én is kb. 3 hónap után kezdtem el menstruálni, de sztem gyógynövénytea segitett benne
A kérdező hozzászólása: Szia Elsõ válaszoló! Megadod az e-mail címed... Cserélhetnénk tapasztalatokat. Üdv, Gabi
Szia Gabi! Írhatsz a [email protected]-ra. Üdv, Anita
Helló! Én 3havi gnrh injekciós kezelés után, még 3hónapig nem menstruáltam, de ez függ attól is, mekkorák voltak az endometriózis csomói.

Sikerült már úgy valakinek teherbe esnie hogy a ciklus.hu nézte s csak akkor voltak együtt amikor esélyt mutatott hogy milyen nemű baba lesz?

Legjobb válasz: Nekem bejött,bár az ovum mindenképp fiú kategóriába esett,bár lányt szerettem volna (férjemnek mind1 volt). Így most egy 34 hetes fiú pocaklakóval gyarapodtunk :)

Nekem bejött, bár az ovum mindenképp fiú kategóriába esett, bár lányt szerettem volna (férjemnek mind1 volt). Így most egy 34 hetes fiú pocaklakóval gyarapodtunk :)
Nekem sikerült teherbe esnem elsõre, és lányom lett úgy hogy a ciklus.hu szerint két esélyes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!