Találatok a következő kifejezésre: Valóban sok vitamin (4 db)

Valóban sok hasznos vitamin van a mazsolában és mandulában?

Legjobb válasz: Igen, mind a kettõ nagyon egészséges kis mértékben.

Igen, mind a kettõ nagyon egészséges kis mértékben.

Nagyobb dózisú C-vitamin tényleg károsítja a méhlepényt? Valaki azt írta, hogy 1000 mg C-Vitamin sok. Szerintetek?

Legjobb válasz: Én pont az ellenkezõjét hallottam. terhességem alatt 1000mgs c vitamint szedtem,2 naponta egyet.Most h nem vagyok terhes,és jön az infulenza szezon napi szinten veszek be ennyit. A felesleget ugyis üriti a szervezet.

Én pont az ellenkezõjét hallottam. terhességem alatt 1000mgs c vitamint szedtem, 2 naponta egyet.Most h nem vagyok terhes, és jön az infulenza szezon napi szinten veszek be ennyit. A felesleget ugyis üriti a szervezet.
A túlzott c vitamin fogyasztás a veséket károsíthatja, de ahhoz hatalmas mennyiséget kell hosszú idõn keresztül folyamatosan szedni. Ilyen vitamingyenge és influenzaerõs idõszakban teljesen jó a napi 1000mg, szedd nyugodtan:)
Nyugodtan szedheted! Én a kálciumról hallottam, hogy nagyobb dózisban meszesedhet a méhlepény (vesekövet is okozhat).
Én csütörtökön voltam dokinál, megkérdeztem tõle, mert olvastam itt ilyet én is, de megnyugtatott, hogy napi 500 mg-osat nyugodtan szedhetek az influ elkerülése érdekében, hisz a felesleget úgyis kipisilem. Én is így tanultam, de sokan mondanak sokfélét.
Felesleges de nem káros. Azért felesleges, mert nem hasznosít ilyen adag C vitamint a szervezet. Csak kipisiled. 37km
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :)
Ha szeded ne egyszerre vedd be mert egyszerre csak kb 500mg-ot tud hasznositani egy átlagember szervezete viszont gyorsan ürül és csak pazarlás de reggel és este 500Mg szerintem jobb választás.Az egész nap folyamán felszivódó cucokban nem hiszek PL cetebe.
Egy átlagos felnõtt napi C-vitamin szükséglete 45-80 mg. Nyilván terhesség és szoptatás alatta valamivel több, de az 1000 soknak tûnik. Tény és való, hogy a felesleget a szervezet a vizelettel kiüríti, azonban bizonyított tény, mint ezt írta valaki elõttem, a veséket károsíthatja. Méhlepény károsodásról még nem hallottam.

Melyik az a babának való gyümölcslé, amit 4-hó kortól lehet adni és sok benne a vitamin?

Legjobb válasz: A Mülleres a leg olcsóbb és annak legaláb 100% a gyümi tartalma...Ellentétben sok más babának valóval aminek csak 50 ill 25% gyümitartalma van....Kecskaméti és társai...

A Mülleres a leg olcsóbb és annak legaláb 100% a gyümi tartalma...Ellentétben sok más babának valóval aminek csak 50 ill 25% gyümitartalma van....Kecskaméti és társai...


szerintem a flavon max kid's-re gondolsz!Legalábbis az nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm, nagyon aranyos vagy! :-)
Igen nekünk van. Kb 8000 Ft volt, nem jó az íze nem is ette meg sajnos a fiam. Pedig van hozzá pici adagolókanál is.
Én a felnõtteknek valót használm és imádom!Olyan mint egy fincsi gyümölcslekvár
A kérdező hozzászólása: Hol lehet venni? Nem találom sehol, hol lehetne rendelni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!