Találatok a következő kifejezésre: Valóban mindenki csúnya (4 db)

Valóban mindenki szerint csúnya a spániel?

Legjobb válasz: Nem mindenki szerint!A spánielek nagyon szépek szerintem,bár mindenkinek más az ízlése!Nekem például a kis kanapéhuszárok nem tetszenek,de valaki imádja õket!

Nem mindenki szerint!A spánielek nagyon szépek szerintem, bár mindenkinek más az ízlése!Nekem például a kis kanapéhuszárok nem tetszenek, de valaki imádja õket!
Egyesek azért mondhatják, hogy csúnya, mert szerintük a testéhez képest nagyobbacska a feje :D De attól még szerintem is gyönyörûek ^^ Nekem is volt 2 spánielem, imádtam õket, sõt az emberek akik látták õket, õk is megdicsérték :)
Milyen kérdés ez? Nem csúnya. És ha szerintem nem csúnya, akkor máris mondhatjuk, hogy nem mindenki szerint csúnya.
a spániel? meghibbantál? az a világ legédesebb kutyája.
ez téll hülye kérdés nekem is kettõ van:D nagyon dilisek egyik hülyébb mint a másik és egyben ennivalóan okosak :P
Akik szerint csúnya a spániel azokat lefejezem.(agresszív dühkitörésért bocsi^^) Spánielem van és gyönyörû állat! A legszebb kutyafajta a világon!http://www.dkimages.com/discover/previews/992/50211326.JPG ezt a képet nézd meg! Nekem ilyenem van!
Szerintem gyönyörû kutyák! nem is tudom, hogy mondhatja valaki rájuk azt, hogy csúnyák!!!!! Nagyon édesek a hosszú göndör fülükkel! Az enyémnek ráadásul a haja full szõke, és nagyon hosszú. Már be lehet neki gumizni! :D Annyira édesek!!!!!!
Ez hülyeség :O Szerintem a legszebb kutyafajta! És és még mindenkitõl csak azt hallottam hogy (amúgy nekem spánielem van) jajj de aranyos, cuki, szép, stb...
nem tudom ki mondta, hogy csúnya, de jól megverném. xD legszebb kutyus. ^^ nekem is van egy. :)
Aki azt írja, h csúnya azt megverem..:) Sztem nagyon szépek..:D
A SPÁNIEL GYÖNYÖRÛ...ez nagyon hülye kérdés...
Semelyik kutya fajta nem csúnya, ez nem tudom mire jó ez a kérdés , úgyis csak azok írnak ide akik szerint szép a kutya fajta!?És szerintem igazuk is van aki szerint ez a legszebb kutyafajta , mert igaz(nem csak azért mert elfogult vagyok) .:) :P na jó télleg csak azért mert elfogult vagyok , de annyira szép hosszú lógó fülük van és azok az aranyos , édi szemek amivel minden nap rád néz , nem tudok ellenállni.xd pussz mindenkinek
nekem is van spánielem és imádom!!! gyönyörû szép fekete szinû kisfiú! annak semmi szépérzéke akinek nem tetszik ez a kutyafajta!!!! gyönyörûszépek!!!
KI MONDTA EZT A MARHASÁgot?? a spánielek gyönyörüek!!
a spanielek a legszebbek ezek kozul is a leggyonyorubb a cavalier king charles spaniel
Ki az az idióta, aki szerint csúnya? Igenis az egyik legszebb kutya. A kínai meztelen kutya, meg a csivavák, na azok tényleg csúnyák(mi visz rá valakit, hogy ilyet vegyen?
Persze hogy NEM csúnya..... ......igaza van az elöttem írónak. :) :) :-) :) :) :-)
Hülye aki azt mondta csúnyák a spánielek. A legédesebb, legszebb, legjobb kutyafajta. Közûlük is a legszebb az angol cocker spániel. Nekem is van egy.

Miért jó bántania valakit mindig? Neki mindenki csúnya. Nekem pedig fura viselkedésre vall? !

Barátnőmnek egyszerűen semmi nem jó, ha csak meglátja,hogy valaki megnézi Õt,ahelyett,hogy elégedett lenne,hogy igenis tetszik az embereknek,megnézik,vonza a tekinteteket,folyton véleményezi,hogy: 'gusztustalan' 'Mitnéz?' 'nézzen magára' 'úristen, nem kellene'. De közben folyton azon sír,hogy csúnya,és zacskóval jár a fején (:D). Én úgy gondolom, ha valaki ennyire nincs megelégedve magával, soha nem mondana másról ilyen jellzőket. Sőőt nyilván büszkeséggel töltené el,hogy megnézik,legalábbis dobna az önbizalmán. Annyira ellentétek vagyunk,én képes vagyok mindenkiben meglátni a jót, a szépet, képes vagyok belsőt szemlélni, ha mindenki a külsőt nézi (nem pont párkapcsolatban,de emberi viszonyokban),de Õ mégis olyan ember, akinek a külső a fontos. Legtöbb esetben akire azt mondja gusztustalan,vagy csúnya, messze nem az, max nem az ízlés világa,de nem jelenti azt,hogy csúnya. Mire jó ez? Ha neki nincs önbizalma,akkor más sem jó? /L

Legjobb válasz: Nagyon gyerekes, "pávás" viselkedés, ma ez a menõ. remélhetõleg kinövi. 22/L

Nagyon gyerekes, "pávás" viselkedés, ma ez a menõ. remélhetõleg kinövi. 22/L
Szia!Hát vannak ilyen emberek csak hát ez egyáltalán nem elõnyös sõt nagyon negatív mert mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van!És szerintem senki nem tehet arrol hogy hogy néz ki külsõleg!Talán kinövi egyszer.....de az nagyon jó hogy te eltudsz bárkit fogadni amiket írtál magadról az nagyon jó!!szerintem beszélj vele hogy ne így viszonyuljon az emberekhez....vagy kerüld
elözõ vagyok:) hát pedig ez nagyon rosszat sugall róla ......ha így folytatja akkor nem nagyon fognak vele szóba állni rajtad kívül....mert énbértem hogy egy mocskos, eltorzult világ a mai....de én próbálok jó lenni ahogy te is.....mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van...ha gondolod írj privit szivesen beszélgetek ezekrõl...
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó. Igaz amit leírtál teljesen, az a baj, hogy nem is enged magához így senkit közel. Nagyon nehéz lesz neki, párkapcsolatot is kialakítania, mert senkit nem fogad el.:/

Miert van az itt, hogy ha valaki csunya es emiatt kosarazzak ki mindig, akkor itt mindenki azt mondja, hogy tuti, hogy nem ezzel van baj hanem a stilusoddal, kisugarzasoddal, dumáddal?

Egyszeruen nem hiszik el, hogy egy ronda pasit a kulseje miatt utasitananak el. Aztan kuldok kepet azoknak es nar vissza sem irnak, csak ledobbennek, hogy tenyleg ronda vagyok es inkabb nem.akarnak tovabb megserteni, visaza sem.irnak. Konstatlak rendesen, hogy tevedtek es tenyleg ronda vagyok es ez boven eleg indok a csunya elutasitasra? Mert erre gondolok, hogy.ledobbennek.

Legjobb válasz: Tök mind1, hogy mit mondanak itt, az nem változtat rajtad. Szarul nézel ki, ez van. Százszor nehezebb lesz csajoznod, mint egy jópasinak, szokj hozzá. A rinyálásról pedig szokj le, semmi haszna, mert senki nem fog õszintén sajnálni. Minél elõbb elfogadod, hogy az egyetlen amit tehetsz, h keményebben és kitartóbban próbálkozol, annál elõbb lesz csajod.

Tök mind1, hogy mit mondanak itt, az nem változtat rajtad. Szarul nézel ki, ez van. Százszor nehezebb lesz csajoznod, mint egy jópasinak, szokj hozzá. A rinyálásról pedig szokj le, semmi haszna, mert senki nem fog õszintén sajnálni. Minél elõbb elfogadod, hogy az egyetlen amit tehetsz, h keményebben és kitartóbban próbálkozol, annál elõbb lesz csajod.
Hidd el ez még mindig jbob, mintha azt hazudnák nekd inkább, hogy helys vagy és nincs is baj veled, azátn megyek újra próbálkozom, hiszen a lányok szerint helyes vagy és nincs baj a külsõmmel, erre csak elutasítanak alányok. :D Á, hallod én azt mondom, mi rondák vagyunk és ez van, mi csak álmodozhatunk olyan lányról, akire valóban fel tudna állni a farkunk, talán egy 150kg-ós lny majd megsajnál, akinek van szíve és babusgat, én már ebben hisze, de visszagondolva hány kövér lány utasított el, már ez is kétséges. :D
A kérdező hozzászólása: En is megkaptam mar tobbszor itt, hogy atlagos pasi vagyok es nem.ronda. Aztan mindig elutasitottak eloben. Valaki nagyon hazudott.
Én meg szoktam mondani az igazat, de ha nem küld képet, és azt mondja, hogy nem a külsejével van baj, akkor csak a személyiségére lehet fogni...
20F


A szemoldok piercing mindenkinek lecsuszik idovel? Es ha mar megunta valaki es kiveszi, akkor mennyire csunya marad a lyuk?

Legjobb válasz: egyik ismerõsömnek volt és kivette és nem is látszik egyáltalán, mert a szemöldöke eltakarja (pedig nem nagy a szemöldöke)

egyik ismerõsömnek volt és kivette és nem is látszik egyáltalán, mert a szemöldöke eltakarja (pedig nem nagy a szemöldöke)
Idõvel (pár év) elvékonyodik a bõr, olyankor célszerû újra szúratni, vagy kivenni. Nekem nem maradt nyoma.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!