Találatok a következő kifejezésre: Valóban kicserélik hajvasalómat, vagy keresztet (1 db)

Valóban kicserélik a hajvasalómat, vagy keresztet vethetek rá?

Karácsonyar kaptam egy nagyon jó Babyliss hajvasalót. Teljesen szuper, kerámialapos, 230 fokig melegszik és 3 év garancia van rá. A garancia kiskönyvet megtaláltam állítólag kell a blokk meg egy aláírás és vissza kell vinnem oda, ahol vettem, azaz a soroksári Auchan-ba. Keresem a blokkot...ha megtalálom, akkor mit fognak vele csinálni?

Legjobb válasz: Egyébként gyakran elõfordult hogy miután kihúztam és visszatettem a helyére, nem hûlt le... langyos maradt a kerámialap. Alapból hibás a hajvasalóm? Pedig imádom nagyon... hiányzik :(

A kérdező hozzászólása: Egyébként gyakran elõfordult hogy miután kihúztam és visszatettem a helyére, nem hûlt le... langyos maradt a kerámialap. Alapból hibás a hajvasalóm? Pedig imádom nagyon... hiányzik :(
Ha van garancia és megvan a blokk akkor vidd vissza, mindenképp ki kell cserélniük, vagy megjavítják ha meg lehet.
Ha az Auchanba viszed vissza, és 15 napon túl vállalja a javítást akkor ragaszkodj a cseréhez.Ha nem vállalja akkor pedig az elálláshoz ( kérd vissza a pénzt) Ha nem akarja a cserét vagy az elállást , kérd a panaszkönyvet, ne hagyd magad lerázni.!!
A kérdező hozzászólása: köszi köszi köszi meg lesz a blokk ;) csak keresni kell ^^ wáwá meghalok a hajvasalóm nélkül :(
au szabáj minden elektronikus termékre termékre 2 év garancia jár, a pluszta gyár vagy a bolt adja. elvileg úgy tudom nem csak a bolt javítja beviheted egy köszpontba is pl babyliss központba ahol szintén kötelesek garanciálni. de azt hiszem blokk oda is kell. amúgy ez azt hiszem olyan hogy veszel magyarországon egy babyliss terméket aztán kiköltözöl németekhez ott is beviheted az elsö márka vagy szakszervizbe és kötelesek 2 évig garanciába javítani kicserélni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A leolvasztott huto tenyleg kevesebb aramot fogyaszt?

1

Hogyan találhatok alkatrészeket egy 10-11 éves mosógéphez?

Tönkre ment a Fagor Select FE-536 típusú mosógépem nyitó kilincse, és az érdekelne főként, hogy találhatok-e rá új ajtót, és hogy azt hogyan..

1

Hűtőszekrény - energiatakarékosság szempontjából melyik a jobb pakolási módszer?

Kinyitom a hűtőszekrény ajtaját, és addig tárva nyitva tartom, míg az összes vásárolt ételt be nem pakolom, vagy minden darabnál csak egy pillanatra nyitom ki egy picit az ajtót?

2

F14-et ír ki a mosógép, Ilyenkor mi a baja?

3

Daewoo dmq-2057 programozása URC22B univerzális távirányítóval?

Lenne egy Daewoo dmq-2057 típusú televízióm. Nemrég vettem hozzá egy URC22B típusú univerzális távirányítót, mivel a rendes távirányító nem jó. Már nem egyszer próbálkoztam a beprogramozásával de elbuktam minden kísérletnél. Kérlek titeket osszátok meg velem tudományaitokat a témával kapcsolatban hogy hogy programozzam be.

6

Villanybojler vs. átfolyós vízmelegítő hosszútávon? Fürdésre, mosogatásra, melyik jobb, gazdaságosabb?

A lenti fürdőnkben van villanybojler. 80 literes Hajdú. De állandóan kifogy belőle a melegvíz, két ember zuhanyzását épp hogy kibírja. Ha csutkára felveszem, több óra mire felfűti a vizet, és az is hipp-hopp kifogy, nem lehet sokáig fürödni a vízben, ha kihűl, már nem lehet után melegíteni (nem úgy mint a panelban) szóval a fürdés egy kellemetlen élmény, amit gyorsan le kell tudni, nem lehet gyertyafényes kikapcsolódós fürdőzést élvezni. Ha maximumon megy, volt hogy 60 ezer ft-os villanyszámlát csinált nekem, így csak épp hogy egyesen tartom, és így meg tényleg alig elég a meleg víz valamire.

Most csináljuk fent a fürdőt, és ezt problémát szeretném kiküszöbölni. Kisbaba is lesz, és ráadásul nem szeretnék két bojlert is fűteni, az alsót valószínűleg lezárva fogom tartani. van valami olyan szerkezet, ami áramról megy, és folyamatos melegvizet ad, relatíve "olcsón"?

Az átfolyós vízmelegítők mire képesek? Van valami olyan típus ami kiküszöböli ezt a problémát, és folyamatosan tud adni melegvizet, akár egy kád feltöltése után, hogy után melegítsen, ha kihűlt a víz?

Vagy van ilyen másik szerekezet, ami erre alkalmas?

mit tanácsoltok? tapasztalatok, szakértelem sokat segítene!

köszi a válaszokat!

4

Vezeték nélküli morzsaporszívó?

Autó takarításához kellene, remélem megfelel a célra.
Milyet tudtok ajánlani, ami ár-érték arányban a legjobb?
Tapasztalatok is érdekelnek, köszi!

2

Sok áramot fogyaszt a szárítógép? Nem gyűri nagyon a ruhákat?

Olyan emberek válaszát várom akiknek van(volt) szárítógépje!
Azért kérdezem meg mert több embertől hallottam az ellenkezőjét. Valakinek összegyűri valakinek nem, valakinek sok áramot fogyaszt valakinek nem! Vékképp nem értem!

7

Milyen tűzhelyhez jók a Tefal serpenyők? (gázon kívül) És azok mennyit fogyasztanak? Pl ha 2-3 naponta főzök.

0

Hűtőgép termosztát mitől kattoghat?

pár napja, amikor megy még az alapzajon kívül ilyen gyors kattogás is van (nagyon zavaró). közelről véghallgattam, elvileg a kis fehér dobozból jön hátul oldalt, ami meg a termosztát.
Hűteni rendesen hűt meg nem is kapcsol be másként és alig két éves.
mi lehet a baj? baj egyáltalán? drága lesz cserélni?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!