Találatok a következő kifejezésre: Valóban jobb mint kapni (1 db)

Valóban jobb adni, mint kapni?

Amikor általános iskolás voltam, azt tanították, hogy "jobb adni, mint kapni". Namost én úgy gondoltam, hogy jót akarok a nejemnek, ezért nem vettem neki semmit Valentin napra, mondván, inkább ? vegyen nekem valamit, hiszen akkor ? ad, és nem kap, márpedig ha jobb adni, mint kapni, akkor neki jó lesz. Én meg vállalom, hogy inkább kapok, mint adok, és nekem nem lesz annyira jó, mint neki. Az éjjel a garázsban aludtam... Tényleg jobb adni, mint kapni?

Legjobb válasz: szegény remélem nem faztal meg!!!!amugy én is imadok kapni nö léttemre,de ha valakit szeretek annak inkabb adok és nem elvarok...valentin nap?sajnalom a nejedet az csak egyszer van egy évbe...most egy szalviragba nem haltal volna bele...na igen ezek szerint egoista vagy...de te csak annyit adj amennyit te sajat magadnak kivansz,jot és rosszat is!!!!

szegény remélem nem faztal meg!!!!amugy én is imadok kapni nö léttemre, de ha valakit szeretek annak inkabb adok és nem elvarok...valentin nap?sajnalom a nejedet az csak egyszer van egy évbe...most egy szalviragba nem haltal volna bele...na igen ezek szerint egoista vagy...de te csak annyit adj amennyit te sajat magadnak kivansz, jot és rosszat is!!!!
itt nem igazán arrol van szo hogy adsz vagy kapsz egyszereüen ha szeretsz valakit minimum hogy eszedbe jut fõleg valentin napkor, és megértem a nejedet hogy rosszul esik neki, hogy ilyen szinten nem gondolsz rá és enyni figyelmesség sincs benned, nekem teljesen alap hogy vegyek virágot azoknak akiket szeretek, mert tudom hogy örülnek neki.
Egyetértek az elõttem szólóval.Nem az ajándék a fontos, hanem a gesztus, hogy gondolsz rá, legalább valentinnapkor, ha már máskor nem is.Bár nem ez lenne a helyes, hogy csak valentinnapon nyilvánítják ki az emberek többsége, hogy mit is érez.Én is csaj vagyok és imádok kapni, nem kell nagy ajándékokra gondolni, egy csoki is megteszi, de legalább gondol rám pl.: ha lemegy a boltba stb.Sajnálom afeleséged, jövõre szedd össze magad, és még az idén engeszteld ki:)
Hát ez aztán LOGIKA!! :) nehari, de egy kicsit megmosolyogtam a történetedet. Szerintem tök aranyos ez a gondolatmenet, és tudod mit, IGAZAD VAN!!! De ez a nõknél nem nagyon jön be, mondjuk nekem tetszik, te legalább gondolkozol!
Nem hiszem, hogyha nem kap a hölgy valentín napra valamit akkor az olyan gond lenne, hogy a garázsban kellene aludni. Nem a a fontos, hogy adj és vegyél hanem, hogy tudja a feleség, hogy szereted.Gondolni rá pedig biztos, hogy gondolsz rá ha szereted. Ha ezért megsértõdik akkor nem biztos, hogy én lemennék a garázsba aludni. Gondolkozzon el a feleség, hogy min nyavalyog.
Hát ez érdekes történet. Mondjuk én se vagyok a nagy ajándékok híve. Apust megleptem egy üveg borral, amit tudtam hogy szeret. Bár nálunk is én adtam, õ kapott, de nem aludt a kutyákkal. Lehet hogy én csinálom rosszul??? Mert te már tuti nem felejeted el jövõre a szál virágot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A történet csak kitaláció volt: a feleségem kapott egy csokor virágot, és nincs is garázsunk... :) (Persze ezek után ki hiszi el, hogy egyáltalán van-e feleségem...?) Viszont a kérdést továbbra is fenntartom.
Tetszett a sztori! :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki segítene? Pls

na szóval...együtt vagyok életem szerelmével...és én szeretem nem is kicsit...szoktam féltékenykedni,meg ilyesmi...szal minden ezzel járó dolgok..
csak nekem az a "bajom" hogy ő eggyátalán nem csinál ilyeneeket...azt mondja szeret.!
szerintetek ő nem szeret?
(bocsi a hülye kifejezésért.!)

7

Lehet hogy a baratom a koksztol lett eroszakos? Mert (nem tudom hogy kell irni de arra a cuccra gondolok amit a test epitok szoktak szedni)

24

Miért van az, hogy én egy tipikus nyomi srác vagyok és mégis több, sokszor egészen vonzó, szép lányoknak is bejöttem már?

Már gondoltam arra is, hogy a hülye humorom, stílusom miatt lehet, de fura, mert a külsőmet is dícsérték már, akiknek bejöttem, cukinak, helyesnek szoktak nevezni általában. Akinek nem tetszem az meg lerondáz. Õk vannak többségben amúgy.

3

Hogyan legyek túl az első szakításon?

másfél évig voltunk együtt a párommal, 1 hónapja szakítottunk. Még mindig nem bírom túltenni magamat rajta, nagyon szerelmes vagyok, csak sajnos ketté vált az utunk, neki máshová kellett mennie dolgozni, én meg még tanulok. Soha nem éreztem még senki iránt ezt az érzést, és úgy érzem, hogy nem fogok sohase találni hozzá hasonlót. mindenki így érezte az első nagy szerelménél? képtelen vagyok ránézni más fiúra, nekem csak ő kell, senki más..
De nem tudom, hogy tereljem el a gondolataimat, sok filmet nézek, olvasok, tanulok, de nem megy, egész nap ő jár a fejemben. Már az is az eszembe jutott, hogy írok egy listát, hogy miért jó szinglinek lenni, és hogy miket lehet csinálni, de semmihez sincs kedvem, hogyha nem vele csinálhatom.
Ha tudtok, légyszíves adjatok valami tanácsot :(
21/L

6

Mi legyen a program a 2, 5. félévfordulónkon? Milyen ajándékot vegyek neki?

23 vagyok, lány. A 2 és feledik "évfordulónkra" terveznék valami romantikus délutáni programot, Bp-n belül. (Vagy körülötte) Lehetőleg olcsón. Valaki nem tud valami jót? Szép helyek, hangulatos, kávézók, ilyesmit érdekelnek, vagy bármi, amit jónak találnátok erre.
A másik kérdés, pedig hogy mit vegyek neki? Valami kis apróság kéne, egy kis plüssállat, vagy nem tudom... Nincs semmi értelmes ötletem. :( Help!

4

Mikor múlik el az első szerelem?

Kb. 2,5 éve együtt voltam egy gyönyörű lánnyal de a hülyeségem miatt vége lett mindennek.
Akkor úgy éreztem hogy nincs baj minden oké viszont mostanság egyre többet gondolok rá,a régi beszélgetéseket olvasom vissza stb..
ő azóta boldog kapcsolatban van
mikor fog ez elmúlni? vagy mit tegyek azért hogy elmúljon?

7

Hogyan lehetne egy lány érzéseit megváltoztatni?

Tudom én lennék a földkerekség legbunkóbb embere, de van egy lány aki távkapcsoaltban van, viszont nekem nagyon tetszik és úgy érzem többet tudnék neki adni, mint a srác akivel most jár.
Mit kellene tennem, hogy ne csak semleges haver zónában legyek?
Gondolom hogy hosszú folyamat, de kitartó típus vagyok.

5

Help! Barátnőm nagyon szomorúmert jár (t) valakivek kicsit összekaptak aztán 2napra rá volt egy disco ésa srácnem is ment oda hozzá h bocs vagy vmi barátnőm kivan!?

11

Elmondjam nekik?

1 hete vagyok eggyut a barátnőmmel de még nem mondtam a szuleimnek.
Nem azert mert szegyenlem hanem mert így lenne mivel zsarolni engem.
Mertha pl nem csinálom meg amit mondanak ink elmegyek hozzá akkor addig nem engednének el ti mit tennétek?

5

Miért mondja ezeket nekem? Mit válaszoljak rá?

Azt vettem észre, hogy barátom egyre többet mesél a múltjáról, pontosabban arról, hogy milyen hülyeségeket csinált.
Azzal még nem volt gond, mikor azt mesélte, hogy ekkor- meg akkor mennyire berúgott a sárga földig, ide oda hányt stb, csak kiábrándító volt.
De egyszer csak elkezdte,hogy régebb(15-16)éves korában milyen lányokkal beszélgetett, mit csináltak a haverjaival a lányokkal.(folyton a feneküket csapkodták)Mikor az ismerkedés szakaszában voltunk, teljesen egy csendes fiúnak tűnt, aki nem olyan mint a többi, ez tetszett meg leginkább benne.Aztán ezekre azt mondtam,hogy hát nem gondoltam volna ezeket róla. Erre mégjobban elkezdte mesélni, hogy áh, ők a barátjával összeálltak és le is fogták a lányokat, tapizták,paskolták a feneküket.Meg is nevezte a lányt, akit leginkább(ismerem)Meg mondta hogy jaj mennyire kanos volt stb stb stb -.-
Na hát ez nagyon rosszul esett nekem, hogy ilyeneket csinált, főleg az,hogy ezt így meséli nekem...
Nagyon nem érdekel, hogy miket csinált lányokkal, mert számomra kicsit kiábrándító és rossz.
Azt sem tudtam mit mondjak.
Szerintetek legközelebb mit feleljek neki,ha megint elkezdi ezeket? Mit mondanátok a helyemben?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!