Találatok a következő kifejezésre: Valóban jobb mint kapni (1 db)

Valóban jobb adni, mint kapni?

Amikor általános iskolás voltam, azt tanították, hogy "jobb adni, mint kapni". Namost én úgy gondoltam, hogy jót akarok a nejemnek, ezért nem vettem neki semmit Valentin napra, mondván, inkább ? vegyen nekem valamit, hiszen akkor ? ad, és nem kap, márpedig ha jobb adni, mint kapni, akkor neki jó lesz. Én meg vállalom, hogy inkább kapok, mint adok, és nekem nem lesz annyira jó, mint neki. Az éjjel a garázsban aludtam... Tényleg jobb adni, mint kapni?

Legjobb válasz: szegény remélem nem faztal meg!!!!amugy én is imadok kapni nö léttemre,de ha valakit szeretek annak inkabb adok és nem elvarok...valentin nap?sajnalom a nejedet az csak egyszer van egy évbe...most egy szalviragba nem haltal volna bele...na igen ezek szerint egoista vagy...de te csak annyit adj amennyit te sajat magadnak kivansz,jot és rosszat is!!!!

szegény remélem nem faztal meg!!!!amugy én is imadok kapni nö léttemre, de ha valakit szeretek annak inkabb adok és nem elvarok...valentin nap?sajnalom a nejedet az csak egyszer van egy évbe...most egy szalviragba nem haltal volna bele...na igen ezek szerint egoista vagy...de te csak annyit adj amennyit te sajat magadnak kivansz, jot és rosszat is!!!!
itt nem igazán arrol van szo hogy adsz vagy kapsz egyszereüen ha szeretsz valakit minimum hogy eszedbe jut fõleg valentin napkor, és megértem a nejedet hogy rosszul esik neki, hogy ilyen szinten nem gondolsz rá és enyni figyelmesség sincs benned, nekem teljesen alap hogy vegyek virágot azoknak akiket szeretek, mert tudom hogy örülnek neki.
Egyetértek az elõttem szólóval.Nem az ajándék a fontos, hanem a gesztus, hogy gondolsz rá, legalább valentinnapkor, ha már máskor nem is.Bár nem ez lenne a helyes, hogy csak valentinnapon nyilvánítják ki az emberek többsége, hogy mit is érez.Én is csaj vagyok és imádok kapni, nem kell nagy ajándékokra gondolni, egy csoki is megteszi, de legalább gondol rám pl.: ha lemegy a boltba stb.Sajnálom afeleséged, jövõre szedd össze magad, és még az idén engeszteld ki:)
Hát ez aztán LOGIKA!! :) nehari, de egy kicsit megmosolyogtam a történetedet. Szerintem tök aranyos ez a gondolatmenet, és tudod mit, IGAZAD VAN!!! De ez a nõknél nem nagyon jön be, mondjuk nekem tetszik, te legalább gondolkozol!
Nem hiszem, hogyha nem kap a hölgy valentín napra valamit akkor az olyan gond lenne, hogy a garázsban kellene aludni. Nem a a fontos, hogy adj és vegyél hanem, hogy tudja a feleség, hogy szereted.Gondolni rá pedig biztos, hogy gondolsz rá ha szereted. Ha ezért megsértõdik akkor nem biztos, hogy én lemennék a garázsba aludni. Gondolkozzon el a feleség, hogy min nyavalyog.
Hát ez érdekes történet. Mondjuk én se vagyok a nagy ajándékok híve. Apust megleptem egy üveg borral, amit tudtam hogy szeret. Bár nálunk is én adtam, õ kapott, de nem aludt a kutyákkal. Lehet hogy én csinálom rosszul??? Mert te már tuti nem felejeted el jövõre a szál virágot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A történet csak kitaláció volt: a feleségem kapott egy csokor virágot, és nincs is garázsunk... :) (Persze ezek után ki hiszi el, hogy egyáltalán van-e feleségem...?) Viszont a kérdést továbbra is fenntartom.
Tetszett a sztori! :D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok titeket zavarna ha csókolózás után kapnátok egy puszit a homlokotokra?

a barátom mindig ad egy homlok puszit akár hányszor smárolunk vagy csókolózunk. titeket zavarna ha a pasitok ezt csinálná?

7

Az volt párunkkal, akivel már nem is tartjuk de nem is láttuk évek óta, egy véletlen találkozás során fellángolhatnak megint a régi érzelmek? Abból kialakulhat egy újabb rendes kapcsolat?

3

Úgy érzem, hogy jobban szeretem a barátom, mint ő engem?

Õ is szeret engem, látom rajta, meg mondja is, hogy nagyon szeret, puszilgat, ölelget, bókol, mindig a kedvemben jár. Csak mostanában úgy érzem, hogy számomra ő fontosabb, mint amennyire ő nekem. Pl. amikor szünete volt, akkor aznap találkoztunk pár órára, de aztán egyből hazautazott. Jól esett volna, ha marad még egy napot mondjuk és együtt töltjük, mert azon a héten alig találkoztunk. Én fordított esetben maradtam volna a kedvéért.
Most beteg lett és ezért nem akarta, hogy találkozzunk, hogy nehogy megfertőzzön, ami kedves tőle, csak most egy hétig nem fogunk találkozni és én akár egy órára is találkoztam volna vele, hogy csak láthassam (kibírtam volna csók nélkül) de ha ő így döntött....
Ha nem is találkozunk minden nap, én attól még beszélni szeretnék vele minden nap, de ő ezt nem igényli...
A szülinapomat nem töltötte velem, mert úgy gondolta, hogy elég ha másnap megünnepeljük, azért nem utazik külön. Pedig én fordított esetben megtettem volna. De másnap tényleg megünnepeltünk és nagy örömet okozott az ajándékával.
Tényleg szeret engem és sok mindent megtesz értem, csak hiányérzetem van néha és úgy érzem, hogy jobban szeretem , mint ő engem, nem tudom, hogy ezzel mit lehetne kezdeni.
Amúgy fél éve vagyunk együtt.

4

Kibe vagyok szerelmes?

Van egy barátom akivel 1,5éve vagyok együtt, 1 hónapja együtt élünk. Szeretem őt, jó vele lenni.
Van egy másik férfi akit 7 éve ismerek de nem közelről, évente 1-2x találkoztunk. Nem is érdekelt különösebben, de amikor találkoztunk mindig bizsergett a levegő, és majd kiugrott a szívem a mellkasomból. A találkozások után mindig sokat gondoltam rá. Aztán egy idő után enyhült az érzés, de továbbra is minden nap eszembe jutott. Aztán megint találkoztunk vagy beszéltünk és minden kezdődik előről. Elhatároztam hogy nem fogok vele beszélni, hogy ne legyen ebből gond és zavart is kicsit hogy ezt érzem. De 2 hónap után megint felkeresett és ugyanazt érzem mint eddig. ha csak ír egy üzenetet már dobog a szívem és teljesen megbolondulok. Miért érzem ezt, mi ez egyáltalán?? Szeretem a barátom de már nem vagyok belé annyira szerelmes hogy görcsbe ránduljon a gyomrom ha rá gondolok. Ettől a férfitől viszont mindig gyomorgörcsöm van. Mi történik velem? Mit kezdjek ezzel az egésszel?

4

Ma vagyunk egy hónaposak a barátommal, kell e ilyenkor ajándékozni? :D

Eddig még nem ajándékoztunk egymásnak semmit,ez az első párkapcsolatom és nemigazán tudom még hogy megy ez a dolog.:)Ma vagy holnap tuti fogunk találkozni,csak mivel eléggé messze lakik nehézkes megoldani a találkozásokat.:S Szerintetek készítsek valami meglepetést,vagy vegyek valamilyen ajándékot.Mire vágyhat egy 21éves fiu? 17/L

8

Korkülönbség. Mit nem lehet érteni ezen?

Már többször láttam itt, hogy ki irogatják, hogy nem normálisan a huszon éves nők, hogy náluk jóval idősebb férfival vannak együtt és szegény fiatal srácok meg emiatt vannak egyedül. Nem, nem emiatt vannak egyedül, hanem azért mert a nagy része csapodár, a farka vezeti és még sokan nem tudnak hosszú távon gondolkodni, tervezni. Sokaknak fontos az egzisztencia építés, melyet nem tudnak komoly kapcsolat alatt megtenni. Szomorú, de ez van.
Én 24 éves nő vagyok és a párom 39 éves. Hülye lennék, hogy vele vagyok és nem egy 27 éves pasival?! NEM! Ugyanis sokkal érettebb a párom, talpraesettebb, figyelmesebb. Fura, hogy elítélik a magam fajta nőket csak azért mert 15-20 évvel idősebb férfival járnak. Talán ha a fiatalabb generációnak előbb nőne be a feje lágya, akkor nem így működne manapság a világ!

98

A párom figyelembe sem vesz! Mit kellene tennem?

Az a problémám, hogy a párommal 2éve együtt vagyunk és együtt is lakunk.Ha valamit mondok neki meg sem hallja, ha szólok neki emiatt akkor letagadja.Emellett még a szex-el is gondok vannak.. hiába bújok hozzá, puszilgatom simogatom és éreztetem vele hogy szeretnék valamit mindig az a válasz hogy fáradt, vagy nincs kedve. Ezzel csak az a baj hogy a pornófilmekhez van kedve,meg kielégiteni magát.Emiatt nagyon sokszor vitatkozunk. Semmi önbizalmam nincs már, tanácstalan vagyok hogy mit csináljak másképp!
20/L

8

Szerintetek gáz? :D

Szerinteek ha egy 15 lány összejön egy 13 éves fiúval az nagyon gáz?? :))
Kérek véleményeket..köszi :)

8

Miért gondolja azt a párom, hogy ha nincs kedvem lefeküdni vele akkor megcsalom?

Egy nő sosem lehet fáradt a szexhez vagy mi?

30

Kedves Férfiak, Szakítottatok már azért mert belefáradtatok egy kapcsolatba? Mi volt az oka? Volt, hogy meggondoltátok?

Konkrétan velem ez történt. Egy 6 éves kapcsolat. Nagyon jól megvoltunk, eljegyzést szerettünk volna már. Én elrontottam, mert bizalmatlan voltam és neki ez már sok volt mostanra! Szerintetek meggondolja magát idővel?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!