Találatok a következő kifejezésre: Valóban jobb mint (147 db)

Szerintetek mi az, hogy 18-19 éves létére valaki képtelen elfogadni, ha az osztálytársai közül valaki jobb, mint ő?

Egyik ismerősöm ilyen, 4 éve ismerem és már-már ott tartok, hogy intézményen kívül elkapom, és megagyalom. Ha egy csöndes gyerek jobbat ír, mint ő, láthatóan szenved, zavarja, IRRITÁLJA, képtelen belenyugodni. Odamegy hozzá és próbál vele beszélgetni, kérdezgeti, hogy elkezdett-e tanulgatni, etc. Ha ő a legjobb, kussol és büszkén mosolyog. Kisebbségi érzése van? Ha szóba kerül a tanulás, hogy valaki fél évig jobb volt mindenből, mint ő, vadul védi és fényezi magát. "Mi volt az, fél év semmi, fél évig le kell szarni, a második év számít.", "Az csak egy antiszoc hülyegyerek, nem okos." Vagy "jól" csinálja, normális, hogy ő akar lenni a legjobb mindenből? Elég furcsa, senki sem ilyen a környezetemben és nem is ismertem ilyen embert. Igazság szerint nem durván, csak mindig tud valamit mondani, hogy miért nem is okos az okos, nem számít az, hogy valaki jó ebből-abból, mert ő amúgy is jobb.

Legjobb válasz: Szerintem ne foglakozz vele annyit. Nem jó senkivel túl sokat foglakozni, fõleg ha zavar. Koncentrálj másra. Mindenki olyan, amilyen. Amúgy meg fiatal még, változhat sokat. 18-19 évesen még igen az elején lehet járni a dolgoknak.

Szerintem ne foglakozz vele annyit. Nem jó senkivel túl sokat foglakozni, fõleg ha zavar. Koncentrálj másra. Mindenki olyan, amilyen. Amúgy meg fiatal még, változhat sokat. 18-19 évesen még igen az elején lehet járni a dolgoknak.
Nagymenõ okostojás, aki nem elég menõ és nem elég okos, viszont annál nagyobb tojás.

A Matuzalem vagy matuzsalem tabletta valóban jobb, mint a folyadék?

Úgy hallottam, hogy az 5 hónapja forgalmazott Matuzalem tabletta jobb, mint a folyadék.

Legjobb válasz: http://matuzsalem.blog.hu/ ezen is ugyanazt láttam és szerintem jó lehet, mert 170 ország közt lett világelsõ. Ha van tapasztalat, akkor az jó lenne.

A kérdező hozzászólása: http://matuzsalem.blog.hu/ ezen is ugyanazt láttam és szerintem jó lehet, mert 170 ország közt lett világelsõ. Ha van tapasztalat, akkor az jó lenne.

Hallottatok a kokusz polyárol? Vett valaki? Jobb mint a hálozsák? Miert? Miskolcon hol lehet venni? Kb. mennyi? (nyári baba lesz)

Legjobb válasz: Szia Én most vettem kókuszpólyát (kb 2000tõl vannak én 3500 ért vettem) ugye könnyebb benne fogni a picit és alváshoz is nagyon jó nekünk tavasz közepén jön és így nem is vettem hálózsákot hiszen az elején abba altatom utána meg már melegek lesznek és akkor nem kell egyik se de õsszel azért tuti veszek neki egy hálózsákot

Szia Én most vettem kókuszpólyát (kb 2000tõl vannak én 3500 ért vettem) ugye könnyebb benne fogni a picit és alváshoz is nagyon jó nekünk tavasz közepén jön és így nem is vettem hálózsákot hiszen az elején abba altatom utána meg már melegek lesznek és akkor nem kell egyik se de õsszel azért tuti veszek neki egy hálózsákot
Nagyon jó a kókusz pólya! Tartja a babát ezért jobban alszik benne és sokkal könnyebb megfogni is. Célszerû a rokonoknak abban odaadni ha fel akarják venni mert biztosan lehet benne tartani.


Milyen. T u d valaki mondani olyan telefont ami hasonló vagy még jobb mint az iphone (5) vagy maga a sorozat vagy a samsung galaxyk?

Legjobb válasz: Lumia 920, Nexus 4, Xperia T. A Galaxy S3-nál nem nehéz jobbat találni :-) Természetesen attól függ mi neked a jó. Számolgatod a magokat mint a rágcsálók, avagy a tepsi méretû táblagépekre hajazó modell kellene, esetleg a szintetikus tesztekre gerjedsz. Ha használni akarod mint telefont, akkor nem ezek az elsõdleges szempontok. Hétköznapokban az egyszerûség, kezelhetõség, üzemidõ a fontos. Egyéntõl függõen szükséges a fizikai billentyûzet, esetleg az átlagnál jobb kamera. / nem megapixel, minõség / Az hogy hány abszolút felesleges pattanásnyomogatós alkalmazás létezik a gépre, esetleg milyen idióta játékok futnak rajta, huszadlagos szempont...

Lumia 920, Nexus 4, Xperia T. A Galaxy S3-nál nem nehéz jobbat találni :-) Természetesen attól függ mi neked a jó. Számolgatod a magokat mint a rágcsálók, avagy a tepsi méretû táblagépekre hajazó modell kellene, esetleg a szintetikus tesztekre gerjedsz. Ha használni akarod mint telefont, akkor nem ezek az elsõdleges szempontok. Hétköznapokban az egyszerûség, kezelhetõség, üzemidõ a fontos. Egyéntõl függõen szükséges a fizikai billentyûzet, esetleg az átlagnál jobb kamera. / nem megapixel, minõség / Az hogy hány abszolút felesleges pattanásnyomogatós alkalmazás létezik a gépre, esetleg milyen idióta játékok futnak rajta, huszadlagos szempont...
Samsung Galaxy S3
egyértelmüen a galaxy s3

Valaki írta, hogy a módszertani bölcsöde jobb mint a rendes, de miért?

2 napja írtam ugyanezt a kérdést,de sajnos nem érkezett válasz,pedig nagyon érdekelne.

Legjobb válasz: Nem tudom a pontos választ, de úgy gondolom, ezek olyanok lehetnek, mint a pedagógiai fõiskolák gyakorló óvodái, ahol mindig a legújabb módszertani irányzatoknak megfelelõen folyik a szakmai munka. Esetleg emiatt lehet jobb egy ilyen bölcsi..

Nem tudom a pontos választ, de úgy gondolom, ezek olyanok lehetnek, mint a pedagógiai fõiskolák gyakorló óvodái, ahol mindig a legújabb módszertani irányzatoknak megfelelõen folyik a szakmai munka. Esetleg emiatt lehet jobb egy ilyen bölcsi..
A kérdező hozzászólása: Tényleg, logikusan hangzik.Hogy ez nekem nem jutott eszembe...Köszi a választ.

Van valaki, aki szerint a magyar konyha jobb, mint az olasz?

A baratom olasz, es rengeteget veszekszunk azon, kinek a konyhaja jobb.Szerinte nem veletlen, hogy az ovek van mindenutt a vilagon, ez azt jelenti, hogy az a jobb, de sztem csak azert lehet mindenhol megtalalni, mert egyszeru elkesziteni az eteleket.En nemszeretem az olasz konyhat, nekem hianyzik a zsir, a paprika, a jo laktato kajak.Van valaki, akinek ugyanez az allaspontja?

Legjobb válasz: Az ismert, amit olcsón lehet nagy tömegben fözni - meg mivel különösen nyugaton divat Olaszországban nyaralni, ezért az a "nyaraló kaja", ezért is eszik szivesen. Egyebként 50-100 éve még az olasz kajákat mindenhol olcsó, szegény kajáknak tartották, amit otthon gyorsan esznek, ha nincs idö rendeset förni, de vendéget ilyennel várni olyan lett volna, minha most kelkáposztafözelékkel vendégelnél meg valakit. Az olasz és a magyar ételek is izesek (különösen, ha aki késziti, az tud is fözni és nem csak zacskókat meg prorkat önt össze), de mát az izviláguk. Nálatok a legjobb lenne, ha nem veszekednétek ezen, hanem kompromisszumot kötnétek, és felváltva föznétek mindkét fajtát. Egyébként a CSAK MAGYAR hagyományos kaja minden csak nem túl egészséges, éppen a túl sok zsir használata miatt.

Magyart jobban szeretem, nem vagyok oda a paradicsomos dolgokert. De a tiramisu verhetetlen, na meg a pizza
Az ismert, amit olcsón lehet nagy tömegben fözni - meg mivel különösen nyugaton divat Olaszországban nyaralni, ezért az a "nyaraló kaja", ezért is eszik szivesen. Egyebként 50-100 éve még az olasz kajákat mindenhol olcsó, szegény kajáknak tartották, amit otthon gyorsan esznek, ha nincs idö rendeset förni, de vendéget ilyennel várni olyan lett volna, minha most kelkáposztafözelékkel vendégelnél meg valakit. Az olasz és a magyar ételek is izesek (különösen, ha aki késziti, az tud is fözni és nem csak zacskókat meg prorkat önt össze), de mát az izviláguk. Nálatok a legjobb lenne, ha nem veszekednétek ezen, hanem kompromisszumot kötnétek, és felváltva föznétek mindkét fajtát. Egyébként a CSAK MAGYAR hagyományos kaja minden csak nem túl egészséges, éppen a túl sok zsir használata miatt.
Elsõ vagyok! Amúgy igen a magyar konyha 100-szor jobb mint az olasz, vagy görög, vagy bármelyik.Mert a világon mi használunk egyedül igazi pirospaprikát, ízletesen fõzünk, fûszeresen és kiadósan.
Miért jön ide a sok külföldi zabálni? mert itt eszik jó laktató kajákat amit otthon nem kap meg
Szerintem az olasz jobb. A nap bármelyik szakában képes lennék mártásos tésztát, vagy lasagnet enni, gulyáslevest pedig... a hideg is kiráz tõle.
Na figyelj ide! Ha már olasz nemzetiségû a barátod, nem magyart választottál, akkor az a minimum, hogy egymás kultúráját és szokásait, nemzeti értékeit tiszteletben tartjuk. Õ olasz persze, hogy olasz ízeket szeret.Te magyar vagy persze, hogy a jó csípõs, fûszeres, magyar ízeket szereted. Mit kell ezen veszekedni? Vagy miért nem választottál magadnak magyar pasit? Úgyhogy tartsd tiszteletben a másik ízlését, és próbáljatok meg úgy fõzni, hogy egyszer az õ kívánsága teljesüljön, egyszer a tiéd.
A kérdező hozzászólása: En addig szerettem az olasz kajat, amig nem koltoztem ide, es nem kellett allandoan azt ennem.Persze, hogy otthon neha jo enni lasagnet, vagy egy jo spagettit, de itt viszont nehez fozni magyar eteleket, mivel pl nincs tejfol, turo, pirospaprika, es disznozsirt is csak nagyon nehezen lehet talalni.Arrol nem beszelve, hogy egy rakas zoldseget esznek, de nincs pl zellergumo, petrezselyemgyoker...Ezek nelkul pedig eleg nehez fozni otthoni kajakat.
A kérdező hozzászólása: persze, vannak jo dolgaik, a pizzat en is imadom, es lasagnet is, meg van egy jo par edesseg is, amit nagyon szeretek.De a mi konyhank akkor is siman veri az oveket...-)
Nekem mar amerikai is mondta, hogy kostolta mar tobb nemzet etelet, de a magyarnak parja nincs.Ezzel en is igy vagyok.
Az, hogy melyik konyha a jobb, izles kerdese. De valaminek a nemzetkozi ismertsege meg nem erv a minosege mellett. Egyes olasz etelek azert lettek vilagszerte ismertek, mert rengeteg olasz bevandorlo el Amerikaban, es onnan terjedt el az olasz kaja az 1950-es evektol fogva.
Itt Németországban alig van, aki szereti a magyar kajákat, még megenni sem eszik szivesen, mert "borzasztó zsíros, mindennek ugyanolyan ize van a paprikától egyébként meg túlfüszerezett, és kinézetre is gusztustalan". Szóval azért nem kell annyira odalenni, az, hogy sokan csak atz ismerik, még nem jelenti, hogy tényleg jó is.
A kérdező hozzászólása: En nem csak azt ismerem, mert eleg sok helyen voltam mar, es mindenhol ettem jo kajakat, de nekem a magyar a legjobb.Nemetorszagban meg nem voltam, es azt hittem, hogy ott hasonlo a konyha a mienkhez...

Igaz az, hogy ha egy termékcsaládból való az összes hajápolóm, akkor az jobb a hajamnak? Pl ugyanolyan sampon, balzsam és pakolás jobb, mint ha a pakolás másfajta?

Amúgy avonos hajápoló mind. Ha mondjuk a sampon és a balzsam hajerősítő,a pakolás meg töredezésre van,akkor az nem jó a hajnak,nem olyan hatékony,mintha mind hajerősítő lenne? Erősíteni is kéne de nagyon törik is.a töredezés elleni pakolás mennyiségileg több,ár u.annyi Melyik pakolást vegyem? (pontozok,köszi a segítséget)

Legjobb válasz: Ez csak marketing, hogy mindent egy cégtõl vegyél meg.

Ez csak marketing, hogy mindent egy cégtõl vegyél meg.
pontosan. az 1. jól mondja... ez van írva egy csomó termékre, nemcsak hajápolókra, pl a szájvízre is ez van írva, hogy a termékcsalád fogkrémjével együtt erõsebb a tisztító-fertõtlenítõ hatás... nekem egyébként a hajammal elég sok gond volt az utóbbi idõben, hullott csomókban(mint még soha) töredezett, alig bírtam kifésülni... abbahagytam a balzsamokat, mert egyre rosszabb lett a helyzet, helyette olajos pakolásokat teszek a hajamra és bioboltban veszek sampont. azóta nem töredezik a hajam és alig hullik a hajam, meg jobban is nõ.
Nem jobb, sõt a különbözõ termékek kombinációja jobb a hajadnak, mint ha egy termékcsaládot használsz egész életedben.Ahogy az elsõ írta:marketing
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) én is ezt mondtam a tanácsadónõmnek, hogy reklámfogás, de õ kitartott a gondolatnál, hogy egyfélét kell használni.
Nem kell, hogy egyforma legyen. Én pl. a hajamra is mindenbõl más márkát használok, más a sampon, balzsam, kondícionáló spray, szérum is, mégis nagyon egészséges, pedig fenékig ér. Csak mindenbõl meg kell találni azt, ami legjobban beválik, és egyszerre csak egy új terméket kipróbálni. Nekem évekig tartott, mire megtaláltam a nekem tökéleteseket. (Nekem egyébként az összes avonos sampon borzalmas volt a hajamra, szinte marnak, annyira erõsek. A balzsamok nekem semmit sem értek, a pakolások se nagyon. Viszont a hajvégápolóik nagyon jók, de azok meg drágák ahhoz képest, hogy 30 ml-esek, mikor a Baleából 1150-ért 100 ml-t kapsz, és ugyanolyan jó.)
A kérdező hozzászólása: Balea? Azt hittem, az gagyi dm-es.
Dm-es, de nem tudom miért gondolod, hogy gagyi. Szerintem az Avon termékei sokkal gagyibbak (sokat próbáltam, szóval ismerem a többségét).
A kérdező hozzászólása: Érdekes. És arctisztítóban is jó a balea? Mert az avonos clearskint egy ideje használom és zsíros lett tõle a bõröm.

Használ (t) valaki babaerszényt? Jobb, mint a hordozókendő?

Legjobb válasz: sokkal jobb, nincs vele annyi macera és egyszerûbb felvenni... szerintem :)

sokkal jobb, nincs vele annyi macera és egyszerûbb felvenni... szerintem :)
Én használtam, de nem szerettem. Legalábbis pici babához nem ideális egyáltalán!! Nagyobb (ülni tudó) gyereknél biztos hasznosabb, de azt nem vártuk meg, eladtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azt leírnátok még, hogy karikás, állíthatót használtatok-e, vagy azt az egybevarrtat? És ha az egybevarrtat, hogyan választottátok ki, hogy jó méret legyen? Én a mamagolón néztem, ott úgy tûnt, hogy a pici feje jobban kilátszik, mint mondjuk a Nandu kendõbõl, engem nagyon zavart, hogy teljesen eltûnt a buksija a butyorban, nem is tudtam úgy kicsiként hordozni az elsõt. Tényleg kint van a pici arca, vagy csak a képen tûnik úgy? Köszönöm, ha tudtok még írni pár sort!
nekem premaxx hordim volt6 van újszülöttõl még most 2 évesen is jól ki tudjuk használni :)
Nekem minimonkey volt.
ez állítható
Nekünk van hordozókendõnk, mei -taiunk, és most fogok állítható babaerszényt rendelni:) Szerintem mind más miatt jó!

Dr Brown cumisüveget használ valaki? Meg vagytok elégedve vele? Ha van összehasonlítási alapotok, jobb, mint másfajta cumisüvegek?

Legjobb válasz: Szia! Csak az Aventtel tudom összehasonlítani, nekünk a Brown's sokkal jobb, egyáltalán nem nyel levegõt vele a babám, csak ajánlani tudom!

Szia! Csak az Aventtel tudom összehasonlítani, nekünk a Brown's sokkal jobb, egyáltalán nem nyel levegõt vele a babám, csak ajánlani tudom!
nekem van 4db de folyik csuklas ellen vettuk amire jo is volt, de ha nem szivja akkor el kezd folyni baratnom szerint csak bena vagyok, de o sem tudta ra tenni, ugy hogy ne vegezze a fele tapszer a gyereken :S Tommee Tippeenek is van hasfajas elleni uvege igaz azt en nem probaltam, de kovetkezo gyereknel tuti olyat veszek batartnom uvege nem csopog es az is Dr Brown
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Segítettetek a döntésben. Mi is olyan fogunk venni! :)
Hát nekünk a tommi...nem jött be egyszerûen se a cumiját se a cumisüvegét nem szerette pedig én is azt vettem a levegõ "ellen"!! Aventes is van de nekünk az csömög, most vettem 2 mam-osat(mert a cumink olyan és azt szereti) az is olyan szelepes, hogy nem nyel közben levegõt...eddig ez jött be a legjobban!!
Szia En irtam a TT-t.Ezt az uveget ajanlom. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32521?storetype=s..
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azt hiszem válogatunk még, aztán majd meglátjuk. De a tippek hasznosak voltak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!