Találatok a következő kifejezésre: Valóban jobb barna (3 db)

Valóban jobb a barna rizs? Ha igen, miért?

Úgy tudtam, kevésbé hízlal, mint a fehér, de megnéztem a csomagolásán, és ugyanannyira...

Legjobb válasz: A barna rizst nem koptatják,mint a fehéret. A barna héja szerepet játszik az emésztésben,mert több benne rost,ami kiürül a szervezetbõl.De segíti a bélrendszer mûködését ezáltal a méreganyagok mielõbbi kiürülését is.Egészséges étrendben kerülni kell a túlzottan finomított élelmiszereket,vagy legalább erõteljesen csökkenteni.

A barna rizst nem koptatják, mint a fehéret. A barna héja szerepet játszik az emésztésben, mert több benne rost, ami kiürül a szervezetbõl.De segíti a bélrendszer mûködését ezáltal a méreganyagok mielõbbi kiürülését is.Egészséges étrendben kerülni kell a túlzottan finomított élelmiszereket, vagy legalább erõteljesen csökkenteni.
Ugyannyi kalória mellett a szervezeted a több rost miatt többet dolgozik vele, mire lebontja. Ezért hizlal kevésbé.
Egészséges, méregtelenítõ, jobban laktat mint a többi fajta rízs.
csak akkor egészségesebb ha a legdrágább valódit veszel szóval nem éri meg az amit a boltba árulnak annak a nayrésze szinezett meg minden.nézz be egy bio boltba és ott meg tudják mondani neked, hogy meik az ami valódi.

Melyik jobb ha valakinek barna a bőre? (szoli) vagy ha fehérbőrü?

Legjobb válasz: Szerintem a legjobb ha nem túl fehér, de nem is túl szolizott.

Szerintem a legjobb ha nem túl fehér, de nem is túl szolizott.
Én a nagyon fehérre szavazok :) A Barna, barnás sosem tetszett se fiún, se lányon.
Ez szerintem személyfüggõ, kihez mennyire illik a barna illetve a fehér bõr.
Van, akinek sokkal jobban áll a fehér... de általában az egészséges bõrszín, nem túlzott barnaság a legjobb. Ha a két véglet között kell választani, akkor a hófehér jobban szokott állni szinte bárkinek, mint a narancssárgára szolizott bõr (max. azoknak állhat jobban a kettõ közül a nagyon barna, akiknek nagyon sötét a hajuk és nagyon sötét a szemük is).
+1 a fehéreknek (H) :D
természetes napozás utána arany bõr! :)
utáni*


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!