Találatok a következő kifejezésre: Valóban jó vannak a fogamzásgátló (2 db)

Valóban jó hatással vannak a fogamzásgátló tabletták a zsíros, pattanásos bőrre?

Legjobb válasz: jo hatással vannak, de nálam csak 3-4 honap szedés után jottek ezek a jo hatások.ne várd,hogy az elso csomagtol leesnek a pattik!

jo hatással vannak, de nálam csak 3-4 honap szedés után jottek ezek a jo hatások.ne várd, hogy az elso csomagtol leesnek a pattik!
Én Diane-t szedtem jópár évvel ezelõtt, amire sokan esküsznek. Nem tapasztaltam javulást. A többitõl sem. A fogamzásgátlók viszont nagyon károsak, nem érdemes velük terhelni a szervezetet. Legyenek bármilyen alacsony hormontartalmúak is! Barátnõmnek csomókban hullott a haja az egyik alacsony hormontartalmútól, s mikor abbahagyta a szedését, megszûnt a hajhullás! Ami igazán jó a pattanások ellen, az a Roaccutan, igaz, az is rendkívül megterheli a szervezetet!
Vannak tabletták, amelyeket kifejezetten így reklámoznak, pedig az igazság az, hogy gyakorlatilag valamennyi fogamzásgátlónak van ilyen hatása is. Az legyen fontosabb szempont, hogy mibõl mennyi hormon van benne, vagy hogy rendben legyen mellette a ciklusod. A Garcial pl. jobb a bõrnek, a Mercilon viszont kevesebb ösztrogénnel üzemel.
NAGYON
Tapasztalatból tudodm, hogy igen is JÓ hatással van a börre és a cicikre is;)
vannak speciális, direkt latexallergiásoknak gyártott óvszerek. 21F
Pharmatex + megszakítás. De tényleg csakis megszakítással! Viszont elõbb próbáljátok ki, mert lehet, hogy csípni fog titeket, ne a nyaraláskor kelljen ezzel [email protected]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!