Találatok a következő kifejezésre: Valóban igaz, a (1013 db)

Ez valóban igaz, a baloldal miért állítja ennek az ellenkezõjét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Mert nem érdekük pozitív hír közlése ellenzékben, épp ellenkezõleg.

Mert nem érdekük pozitív hír közlése ellenzékben, épp ellenkezõleg.

Ez valóban igaz? A GYES és a Segélyre tekintve?

Ma úgy hallottam egy ismer?sömt?l (önkormányzatban dolgozik), hogy a segélyt 3 év munkaviszonyhoz fogják kötni.

Legjobb válasz: a segély része nagyon helyes! ha tényleg így van bár én meg azt hallottam h segély helyett kölcsön lesz. ami szintén nagyon oké! a gyes az fura lenne így azért..

a segély része nagyon helyes! ha tényleg így van bár én meg azt hallottam h segély helyett kölcsön lesz. ami szintén nagyon oké! a gyes az fura lenne így azért..
Szerintem ez is egy városi legenda. Nem fognak ilyet bevezetni.
Az ilyen városi legendákból lesznek a legrémísztõbb valós hírek.. Ilyennek tûnt a magán nyugdíjpénztárak államosítása, aztán a babakötvények államosítása, aztán meg lehet nézni, hova jutott a dolog. A kérdésre reagálva, azt nem bánnám, ha a gyest minimun 10 oszt elvégzéséhez kötnék, de azt hogy kölcsönt adnak segély helyett, az orbitális nagy ballépés. Akik segélyért járnak, azokat még inkább eladósítanák ezzel!!

Milyen az ha valakibe igazán szerelmes vagy? Mik a jelei? Honnan tudod hogy ő az igazi?

én most nem arra a gyakori 1-2 hónapos "nagy "szerelmekre vagyok kíváncsi hanem a hosszan tartó igazi érzelmekre.....honnan tudod hogy ő az igazi...

Legjobb válasz: Hát, én lassan 3 éve vagyok együtt a párommal, de még mindig ugyanúgy szeretem, mint amikor elkezdõdött, ha nem jobban.:) Szerintem azt, hogy ki az "igazi", nem lehet elõre tudni, hiszen amikor az ember szerelmes, mindig azt a valakit gondolja az öröknek, aki épp ellopta a szívét. Hogy ki lesz a nagy Ú, szerintem annak jelei nincsenek, de a szerelemnek nagyon is nyilvánvalóak:))

Hát, én lassan 3 éve vagyok együtt a párommal, de még mindig ugyanúgy szeretem, mint amikor elkezdõdött, ha nem jobban.:) Szerintem azt, hogy ki az "igazi", nem lehet elõre tudni, hiszen amikor az ember szerelmes, mindig azt a valakit gondolja az öröknek, aki épp ellopta a szívét. Hogy ki lesz a nagy Ú, szerintem annak jelei nincsenek, de a szerelemnek nagyon is nyilvánvalóak:) )
*ki lesz a nagy Õ, akarom mondani:) ) fáradt vagyok:D
túléli az 1-2 hónapot is...
3 éve vagyunk együtt a párommal, ebbõl 2, 5 éve együtt is élünk Az a kapcsolat eleji rózsaszín ködös szerelem már elmúlt, de a helyét egy iszonyú mély szeretet vette át. Teljes harmóniában élünk, nem veszekszünk, boldogok vagyunk minden percben, amit a másikkal tölthetünk, és a jövõt csak és kizárólag együtt tudjuk elképzelni. Mindent együtt csinálunk, amit csak lehet, és soha nincs elegünk a másikból, nincs soha az az érzés, hogy most inkább kicsit egyedül lennék, hagyj békén... 25/N
Én meg hirtelen a nagy Ún elkezdtem gondolkozni XD hogy miért ú
"Balassi Bálint írt únfantáziákat is"
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat....és jó tudni hogy vannak még olyan emberek a földön akik komolyan mély szeretetet táplálnak a másik iránt...sok boldogságot kívánok nektek


Valóban igaz, hogy szép elsősorban a szemétől lesz valaki és ha az arc többi része nem annyira tökéletes (pl. nagy orr), a szép szem ellensúlyozza?

Legjobb válasz: Nem igaz. Tudományosan bizonyított tény, hogy általában a szimmetrikus arc vonzó a másik nem számára, illetve az arc arányai ( szemek távolsága, száj mérete) tesz valakit "széppé"

Nem igaz. Tudományosan bizonyított tény, hogy általában a szimmetrikus arc vonzó a másik nem számára, illetve az arc arányai ( szemek távolsága, száj mérete) tesz valakit "széppé"
Nekem azok a férfiak tetszenek, akiknek szép a szemük. A többi az másodlagos szempont, erre figyelek fel mindig :) 30/L
Ez a szem dolog már annyira elcsépelt... Szerintem mindegy, milyen szép az illetõ szeme, ha krumpliorra van. Hacsak nem kancsal az illetõ, pont nem érdekel a szeme, inkább a haja, vagy az arca vonásai, ajkai. 22L
Lehet rá példát találni, de ez így nem igaz. Rengeteg olyan modell van, akinek tök átlagos szeme van és mégis szép. Ez általában a ronda nõk mentsvára. Szerencsétleneknek legalább a szemük szép, ezzel biztatják magukat. Ez ad nekik valamicske önbizalmat...
szerintem nincsen ennyire nagy hangsúly a szemen, mint ahogy itt leírtad, tökre nem ellensúlyoz szerintem valami sokat.
Igaz. Nekem nagy zöld, igézõ szemem van, az orrom viszont horgas, nagy. De mégis buknak rám a pasik. Soha nem értettem mit esznek rajtam, mert én utálom hogy olyan nagy az orrom. De még soha nem kaptam kritikát. Nagyon sokan minden nap bámulnak, rámdudálnak autóból, beszólogatnak, stb.
Nem.
A kérdező hozzászólása: elõzõ, én is ettõl tartok :(
A kérdező hozzászólása: Hmm...az autós dudálók sztem inkább az alakod miatt csinálják ezt, messzirõl nem látszódik jól az arc. Tuti nagyon jó alakod van...
Igen, az igaz. Az arc szimmetriája tesz valakit széppé. De akkor már nem, ha van valamilyen ordító bõrhibája. De a szemen tényleg nagy a hangsúly. Nem hiába épült rá több kozmetikai cég is. Láttam már olyan lányt, hogy gyönyörû volt az alakja, a haja, de mégis üres volt a tekintete, mert olyan jellegtelen kis semmiség szeme volt. Mintha nem lett volna tekintete. De láttam már kevésbé tökéletes alakú lányt, aki nagyon csinosan öltözködött, ápolt volt, és gyönyörû szemei voltak. Megigézett. Inkább az utóbbi nõk a szépek, mint az elõbbiek.
Ezzel csak az a baj, hogy ronda szem nemigen létezik. Vagy legalábbis én még nem láttam. Max. olyan nõ van, aki nem festi egyáltalán a szemét, és akkor nem elég feltûnõ.
Van ronda szem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is van "ronda" szem! Nem szó szerint ronda, de pl. ha valakinek olyan "sunyi" a nézése, láttam már ilyet...vagy ha alig van szempillája, csúnya a szemöldöke...

A kerdesem az lenne h ra lehetett szokni 4 honap alatt a drogra? Es valoban igazat mond h mar 6 honapja nem fogyaszt semmi fele drogott?

Van egy baratom aki 4 honapig drogozott. Alitolag mar 6 honapja nem fogyasztott semmilyen drogot.

Legjobb válasz: És azt nekünk honnan kéne tudni? Amúgy ha igazat mond és 6 hónapja nem drogozik, valószínûleg csak azért nem, mert elfogyott a pénze, de ha megint lesz, újra drogozni fog. Másik, hogy inkább úgy tûnik, hazudik, legalábbis elég ritka, hogy valaki magától leszokik, baromi nehéz, ha már rákaptál, nincs megállás. Ez nem függ attól, hogy mennyi ideig tolta.

És azt nekünk honnan kéne tudni? Amúgy ha igazat mond és 6 hónapja nem drogozik, valószínûleg csak azért nem, mert elfogyott a pénze, de ha megint lesz, újra drogozni fog. Másik, hogy inkább úgy tûnik, hazudik, legalábbis elég ritka, hogy valaki magától leszokik, baromi nehéz, ha már rákaptál, nincs megállás. Ez nem függ attól, hogy mennyi ideig tolta.
attol füg mi az a drog ha csak fü akkor simán én 13 év után letetem egyiknaprol a másikra pedig minden áldot nap be voltam tépve 14 éves koromtol 27 éves koromig ne halgas olyon emberekre akik nem tudják mirõl beszélnek vagy sosem voltak hasonlo helyzetben

Szerintetek a részeg ember valóban igazat mond?

Azt szeretném tudni,hogy ha isztok ( nem annyit,hogy ne tudjatok magatokról,csak annyit,hogy jól érezzétek magatokat) akkor olyan dolgokat tesztek,amit egyébként is megtennétek,csak nem mertek vagy olyat,amiket egyébként soha se tennétek meg? (Olyanokra értem ,mint pl. egy fiúnak vagy lánynak aki tetszik elmondasz dolgokat ,amit amúgy nem mernél,de igaz. Vagy pedig mondasz dolgokat valakinek pl. hogy tetszik neked, másnap meg rájössz,hogy milyen hülyeséget mondtál,hiszen nem is igaz.) Kort és nemet is légyszives

Legjobb válasz: én igazat mondok részegen sajnos:S 20F

én igazat mondok részegen sajnos:S 20F
hát változó.. :) volt már nekem is hogy valakinek elmondtam dolgokat amit józanul nem tettem volna tök õszintén.. de volt már hogy egy halom baromságot beszéltem, meg olyannak vallottam szerelmet aki iránt nem is érzek és nem is éreztem soha ilyesmit :) szóval hangulatfüggõ. meg amúgy is van hogy az alkohol agresszívvá tesz és van hogy mindenkit szeretek olyankor... 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat :) Én olyankor elmondom ha tetszik, mert nem érzem, hogy vesztenivalóm lenne és nem gondolkodom rajta , hogy mi van ha... csak mondom és kész.
Én ilyenkor is mindig az igazat mondom, ha csak épp hogy érzem a piát de tudok magamról akkor tudnék hazudni de minek? nem vagyok az a hazudósabb fajta. részegen max többet beszélek meg összebeszélek minden hülyeséget, vagy épp dicsérek egy lámpát vagy akármi. de pl h tetszik valaki azt még így se tudnám kibökni, ahhoz matt részegnek kellene lennem. volt már hogy épp beszéltünk egy sráccal aki tök helyes volt de csak ilyen bejövõs féle, de még így se kotyogtam ki hogy "hú tök helyes vagy" vagy hasonló :D szerencsére kordában tudom tartani.
Én nem mondok igazat. Lehet olyat mondok, amit józanul nem mondanék ki
Nem. Az alkohol az emberekbõl egyedi hatást vált ki. Van, akit õszintévé tesz, vagy elõfordulhat, hogy õszinte ember kezd el hazudozni.
Hülyeség, a részeg ember nem õszinte vagy hazudós, hanem simán részeg. Az ilyen állapotba bármi belefér 20/f
Magamból kiindulva, egyáltalán nem biztos. MOndtam már részegen embereknek dolgokat, arról, hogyan érzek irántuk, de ezek nem voltak igazak. Ki, hogyan. Én speciel részegen amolyan "mindenkit szeretek" emberke vagyok, ami valójában nem igaz. :)
A kérdező hozzászólása: én igazat mondok, olyankor túl õszinte is vagyok.Nem egy pasinak mondtam már el, hogy tetszik, utána meg égett a fejem...
én részegen a legnagyobb hülyeségeket, és "hazugságokat szoktam mondani :S amikor nem iszok mindig öszinte vagyok 19/L
Szerintem részegen mutatkozik meg az ember ki is valójában
szerintem igen , igazat mond persze van hogy valaki még akkor is hazudik , de ezek vannak kevesebben 22/F
Hát ez nálam attól is függ h mennyit ittam éppen :P pl. most vegyük azt h a borzasztóan jó hangulatomban általában összebeszélek mindent , olyan dolgokat is amik igazak és a pia miatt merem csak elmondani meg olyanokat is ami nagyon rejtett vágy , de nem hazugság ... Sok érdekes sztorim van errõl a szituációról még mikor csak kezdõ voltam xd ma már jobban tudom türtõztetni mit beszélek az embereknek szal nem szoktam csak odamenni valakihez h: "huuuuu te nagyon bejössz ..."vagy hasonlók valakibõl pl . mindig ezt váltja ki a pia valakibõl meg pont fordítva h kicsit csöndesebb lesz bár ez a ritkább :P 17L

Ha valakinek meghal a szerelme, soha többé nem lesz képes mást szeretni igazán?

A barátn?mmel lassan 1 éve vagyunk együtt. 4 éve meghalt a barátja, túladagolta magát heroinnal. Ekkora a barátn?m 22 éves volt, a srác meg 25. Mikor megismerkedtünk, nagyon sokat beszélt még a barátjáról, szinte csodálattal mesélt róla, fél évig ostromoltam, nagyon nehéz volt, mire megszeretett. Õ azt mondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot, nem akar másnak gyereket szülni, egyszer volt szerelmes és ezt nem fogja tudni feldolgozni. Tiszteletben tartottam, de úgy éreztem, hogy muszáj lépéseket tenni, mert láttam, hogy Õ is kedvel engem. Sokat találkoztunk, el?ször csak a barátja voltam, aztán már egy id? után egyértelm? volt, hogy többet érez irántam. Azóta minden szép és jó, de nem érzem azt rajta, hogy leélné velem az egész életét. Nagyon fáj ez az egész, én szeretem teljes szívemb?l, de néha úgy érzem, f?leg mostanában, hogy olyan vagyok neki, mint a legjobb barátja. Nem akartam átvenni az exe szerepét, nem ismertem a srácot, fogalmam sincs, hogy miért szerette, nagyon kemény lehetett elveszteni, de már eltelt 4 év, amib?l 1-et velem töltött és mégsem érzem, hogy az enyém lenne. Én majd gyereket szeretnék valamikor, lehet?leg 2 éven belül, meg nekem szükségem van a biztonságra, nincs kedvem játszadozni. Ezt Õ is tudja és nem is arról van szó, hogy játszik velem, csak egyszer úgy érzem nagyon szeret, máskor meg hogy szeretné, ha én nem én lennék. Nagyon nehéz ez az egész, azt hittem, könnyebb lesz. Mi a véleményetek err?l? Jó lenne, ha olyanoktól is kapnék tanácsot, akik nem ismernek sem engem, sem Õt, csak a helyzetet és esetleg átéltek már hasonlót. Minden válasz érdekel!

Legjobb válasz: Szerencsére nem éltem át hasonlót, de szerintem olyan nincs, hogy 4év eltelt már az exe halála óta, és még mindig õt gyászolja, miközben veled jár egy éve. Szerintem azért ennyi idõ alatt már fel kellett volna dolgznia, és ha tényleg te lennél neki az igazi, akkor nem éreznéd azt néha, hogy nem is szeret...

Szerencsére nem éltem át hasonlót, de szerintem olyan nincs, hogy 4év eltelt már az exe halála óta, és még mindig õt gyászolja, miközben veled jár egy éve. Szerintem azért ennyi idõ alatt már fel kellett volna dolgznia, és ha tényleg te lennél neki az igazi, akkor nem éreznéd azt néha, hogy nem is szeret...
A barátnõd exbarátja sokkal rosszabb volt nálad - ezt a heroinból következtetem - de mivel meghalt, nem jöhetett rá arra, miféle élet várt volna rá mellette. Az emléke megszépült, és mindenkit hozzá hasonlít.. Ugyanúgy szeretni nem fog, hiszen két embert nem lehet ugyanúgy szeretni, minden szerelem más, hiszen másért szeretjük a társunk. Az elõzõ mindig élni fog a szívében.. Eltelt 4 év, de nem képes tovább lépni. Nem akarja élni az életét. Álomvilágban, mondhatni egy alternatív valóságban ringatja magát.. Ha igazán szeret téged, akkor az irántad érzett szerelme is ugyanolyan erõs, és veled is képes lenne boldog életet élni, gyerekeket vállalni. Nekem az az érzésem, te nem vagy olyan fontos számára, mint a másik volt, és azért van veled, hogy ne legyen egyedül.. De én nem bíznék benne, hogy rövid idõn belül változik a helyzet. Megszeretett téged, de legbelül mást szeret. Ha vele maradsz, mindig a másik srác árnyékában fogsz élni. Bármit teszel, mindig arra fog gondolni, hogy a másik másképp csinálta volna, szóval hárman lennétek a kapcsolatotokban (mint ahogyan most is van) Ha önként nem akarja elengedni az exét, akkor neked kell lépned, szerintem hagyd el, és mondd el azt is, miért teszed. Akkor választásra kényszerül köztetek. Ha ráébred, milyen fontos vagy neki, talán lehet még együtt közös jövõtök.. Ha viszont nem talál vissza hozzád, akkor próbálj túllépni a dolgon, és olyan ember mellett keresni a boldogságot, akinek tényleg te vagy az egyetlen szerelme. Esetleg azt is megteheted, hogy a fejére olvasod, milyen jövõje lett volna a másik mellett, magyarul visszarángatod a valóságba, és felvázolod, veled milyen lehetne. Hátha tényleg elkezd gondolkozni, nem pedig csak elvarázsolt tinilányként isteníteni azt, aki talán meg sem érdemelte volna õt. Persze sajnálatos, hogy meghalt az a fiú, de a hallgatólagos elfogadásod számára is azt jelentheti, hogy egyetértesz vele, szerinted is olyan tökéletes volt, mint ahogyan õ azt gondolja.
Az egyik volt osztálytársnõm 21 éves volt, amikor meghalt a võlegénye autóbalesetben (vétlen utas volt) Kellett neki (a lánynak) idõ, de túl tudott lenni a võlegénye elvesztésén, beleszeretett egy másik fiúba, összeházasodtak, van két gyerekük. Olyanokat is ismerek akik megözvegyültek, és utána késõbb új házasságot kötöttek, nem érdekbõl, hanem szerelembõl. A barátnõd 26 éves, te már 30 vagy. Elég idõsek vagytok ahhoz, hogy el tudjátok dönteni, van-e jövõje a kapcsolatotoknak. Nekem úgy tûnik, te már szeretnél megállapodni, a lány viszont nem veled képzeli el leélni az életét. Beszélj vele errõl, és a beszélgetésetek támpontot ad a döntésedhez.
Szia Nem éltem át ilyet, soha nem is szeretnék. Az én véleményem, hogy ha egyszer valakinek meghal a szerelme, akkor egy idõ után elraktározza magában egy kis helyre, ahol csak õ van. A szívében van biztos egy hely, csak neki, senki másnak és ezt mindig tiszteletben kell tartani. Attól függetlenül téged biztos szeret. Nem hinném, hogy a régi szerelmét keresi benned, vagy hogy õt látja sokszor helyetted. Csak emlékezik rá.
Egy nagyon drága barátom édesanyjának a példájával jövök. Az anyukája nagyon fiatalon, 19 évesen lett özvegy. Ekkor volt egy kisfia, el lehet képzelni, milyen helyzetben volt. 4 év múlva ismert meg egy férfit, aki ugyanúgy a lelki társa lett. Már 60-on felül vannak mindketten, boldogok. Pedig a barátom édesapját is halálosan szerette annak idején. Szerintem légy kitartó!
Én nem éltem át ilyet...de azt a 4évet már fel kellett volna dolgoznia, tudom h nem könnyû de 4év nem kevés idõ.tovább kell lépni és elengedni a lelkét.nem jó gyászolni évekig.elég ha szeretettel gondol rá.
lehet, nem a legjobb ötlet, de sokszor el kell tõle távolodni, akár egy kis szünetet is érdemes tartani, hogy "felébredjen" és elkezdjél fontos lenni neki. Most ez hülye tanácsnak tûnik, de ha szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, és megéreztetni vele, te mit jelentesz neki, kicsit félre kéne tenni a kapcsolatot, akár áldumával, hogy te úgy érzed, neki még emészteni kell ezt a dolgot. Saját tapasztalatból tudom, hogy sokszor másra figyeltem, nem éreztem fontosnak a barátomat, még szakítottunk is, aztán pár hét múlva rájöttem, többet jelent nekem, mint gondoltam. Azt pedig hogy õ még gyászol, sokáig elhúzódik, nem kellene neki, nem feltétlenül miattad. Jó lenne már túllépnie rajta. Nekem 3 éve halt meg a férjem, és kezdettõl fogva igyekeztem mindig elõre nézni, fõleg mert gyerekek is vannak. Ráadásul a bnõd barátja nem természetes halállal halt meg, hanem rásegített, így végképp túl kéne rajta lépnie.
Ha valakit igazán szeretünk, de elveszítjük, ahhoz, hogy a fájdalom megszûnjön, legalább fele annyi idõt el kell tölteni nélküle, mint Vele. A te barátnõd esetében a félidõ lejárt, azt hiszem, Te vagy a baj, a barátnõd nem Veled képzelni el a volt szerelme után, vagy örökre gyászolni akar. Bármelyik is a valódi ok, nagyon sajnálom Õt is, és sajnállak Téged is.
De tud, téged is szeret igazán, csak szerintem mivel a másik elvesztése, nem bármi okból különválás volt, amit szintén nehéz lehet sok idõbe telhet feldolgozni - ezt még nehezebben dolgozza fel. Lehet, hogy maga ne mis tudja. Szerintem szeret téged, és nem érzem azt, hogy más kellene neki, hanem azt hiszi, hogy nem lehet mással, nem hagyhatja el az akkori barátját, nem tudja elengedni teljesen. Mással se tudna jobb viszonyban lenni, nem veled van baja. Szerintem javasold neki, hogy vagy együtt, vagy csak õ menjen el valami terapeutához, pszichológushoz, aki segíteni tudja felszabadulni, mert ha külön is mennétek, te még lehetsz boldog mással, de õ lehet, hogy nem teljesen, ha nem esik ezen túl. Képes mást szeretni igazán, de elfeledni nem fog ! És erre a személyre viszont nem lehet féltékenynek lenni, hagyni kell kibeszélje, bár neked lehet rosszul is esik idõnként. Azért beszél, mert kijön belõle, ezért is lehet, valaki hozzáértõvel kellene megosztania, az mégtöbbet tudna segíteni rajta.
ha vkit nagyon váratlanul veszítünk el, sajnos nehéz feldolgozni. engem a barátom "csak" elhagyott váratlanul, minden jel, elõzmény nélkül... és kitalálta, h én akkor teszem ezen könnyen túl magam, ha soha többet nem beszélünk, és találkozunk. tévedett... 3 évig sírtam miatta. az 1. évben többen akartak velem járni. megpróbáltam õket megismerni, esélyt adni nekik, de nem tudtam. volt 1 srác, akivel egy hónapig jártam. õ szeretett, de én képtelen voltam ezt viszonozni. végül õ adta fel a próbálkozást. tényleg azt hittem, soha nem fogok tudni mást szeretni. a mai napig szerelmes vagyok belé. nemrég kaptam tõle egy levelet, hogy nagyon hiányzok neki, és nagyon megbánta, amit tett, találkoznék-e vele. igen-t mondtam, nemsokára találkozunk. lehetséges, h a barátnõd olyan típus, aki nem tudja elfelejteni a volt barátját (akk. az õ esete még súlyosabb lehet az enyémnél, m esetében meg is halt az illetõ) ...próbáldmeg azt, amit mondtak többen, szakíts vele. ha nem kap észbe, és nem lép, akk sajnos sokat nem tehetsz, fogadd el, h nem szeretett igazán. ezzel magadnak teszel jót, m így esélyt adhatsz olyannak, aki viszonozni tudja az érzéseidet, és nem tengõdsz egy olyan kapcsolatban, ami a tiszteletrõl, és egy "langyos szeretetrõl" szól a másik részérõl. ha viszont keres, és folytatni akarja, akkor mondd neki, h te csak akkor akarod tovább, ha leélné veled az életét, m így korrekt, h tudd, ezt akarja-e vállalni, v. sem. remélem, sikerül megoldanod. :)
Életem nagy szerelme 6 éve halt meg autóbalesetben, nem sokkal az esküvõnk elõtt. 5 évig nem is volt senkim egyáltalán, mert egyszerûen senkire nem tudtam úgy tekinteni. Most 1 éve van egy párom, akit szintén nagyon nagyon szeretek...
Anyukamnak 2 szerelme is meghalt, tobbek kozott apukam. Azota lett szerelmes, de mindennap gondol a 2 elhunytra es sose felejti el oket.
Nekem meghalt a szerelmem, akkor úgy éreztem hogy soha többé nem fogok tudni mást szeretni, úgy éreztem vége mindennek és egy idõ múlva jött egy másik fiú, akit nagyon megszerettem és bele is szerettem.Már 1, 5 éve együtt vagyunk, esküvõt, gyermekeket tervezünk.Õ nagyon sokat segített nekem, nélküle talán nem is tudtam volna továbblépni.Próbálj meg beszélni vele, nekem sokat segített. üdv.: 30/L
A válasz megírásának idõpontja: ma 20:25-ös jól mondja, amit én is mondtam, egy kis idõre eltávolodni tõle és talán ráébred hogy fontos vagy neki még is csak, ha nem, akkor kiderül számodra a nagy igazság, hogy van e értelme érte teperned! Bár tudom írtad hogy nem akarsz játszadozni és ezt mondtad neki is, de én akkor is azt javalom hogy ha nagyon akarod õt, akkor ki kell deríttened hogy hányadán álltok úgy még is csak, és ennek egy megoldása van, egy látszat szakíttás!Ezt kell meglépned még most, mert még várhatsz évekig ezzel, de az idõ csak megy és megy és te sem leszel fiatalabb.Ezzel a lépéssel számodra minden kifog derûlni!Tudom nem könnyü dolog, de ezt meg kell lépned ahhoz hogy kiderüljön az igazság!
Huha!Elég kemény fába vágtad a fejszét szerintem! Nem vagy könnyü helyzetben az biztos és teljessen megértelek, de ha ez 1 év alatt, pontosabban 4 év alatt nem változott semmit nem tudom hogy ahhoz mi kell hogy ez egyeltalán megváltozzon benne.?Persze én tudom hogy elveszteni akit szeretünk az kemény dolog és ezt az a baj hogy az ember hiába mondja hogy ugyan már azóta eltelt 4 év!Azért ez nem ilyen egyszerü!Én nem akarok hasonló példákat mondani pedig tudnék és azért nem mondok, mert minden ember másképpen éli meg azt ha valakit elveszitt, van olyan aki akár 10 évig nem képes elengedni a halott szerettét!Ebben a dologban az a baj hogy még azt sem mondhatod hogy ugyan már tegyed túl magad rajta, mert ez nem olyan egyszerü, valakinek könyebben megy, valakinek sok sok idõ!Én megértelek téged is és õt is.De szerintem ha õ így folytatja tovább, akkor el kell hagynod, mert ez neked nem jó!!!Csak kinzod és ámittod magad egy olyan dologgal ami lehet hogy soha nem fog összejönni!Elöttem már mondta valaki hogy, huu ez most szarul fog esni ne haragudj, de te szerintem a srác helyében nagyon nehezzen fogsz belépni, ha egyeltalán befogsz!Persze jöjjön össze a dolog azt kívánom neked, de ahhoz nagyon nagy kitartás kell részedrõl és elöbb utobb beadja a derekát én szerintem, mert õ is ráfog jönni hogy így nem élheti tovább az életét! Én azt javaslom hogy várj egy picit a dologgal és ha nem javul a dolog, akkor egy látszat szakittást beiktatnék és ekkor talán rájön hogy nem kellene még egy embert elveszítteni, aki szereti! 29/F
túl érzelgõs vagy ... nyilván nem egy jófiú lehetett az exe ha heroinozott ... magyarul a csaj mint általába a legtöbb nõ a roszfiúkra bukik ... az a baj hogy nem vagy neki elég rossz és fojton az elõzõ pasijához viszonyít. vagy csak nincs megfelelõ viszonyítási alapja hogy tudja hogy ki számít "jó pasinak" de ha az exe kerül szóba akkor te rontottál el valamit, és a nõk soha se mondják ki ezt mindig utalgatnak kertelnek, valamilyen célzó jelleggel hozhatja fel az elõzõ csávóját. a legjobb reagció erre az az hogyha nem tud kibillenteni a saját valóságodból. ez a te életed, te hordod a nadrágot, a férfi szerepe az hogy õ legyen a fõnök. te meg függsz ettõl a csajtól, és ez itt maga a probléma. jobban vonzódna hozzád ha nem õ lenne a mindened hanem te lennél neki a mindene ... egy érzelmileg sérült nõ gyakran jobban ragaszkodik azokhoz akiket ismer, és nehezen szakítana meg bármilyen kapcsolatot is bárkihez. és lehet hogy nehezen lépett túl a dolgokon, de ha felhozod az ex témát azzal csak bogarat ültetsz a fülébe ... ha gyereket akarsz tõle akkor add be neki a csalit. pl tervezd át a házat és meséld el neki hogy hol lenne a gyerekszoba, találd ki a gyerek nevét hogy mi legyen hogy ha fiú vagy ha lány, hívd meg hozzátok vagy meny el olyan rokonotokhoz látogatóba ahol van gyerek, ... egy közös gyerek minden bajt bút bánatot elfeledtet és egy érelmi kapocs ... én nem vagyok a házasság híve, az csak egy darab papír, és csak a hûhó van vele, a gyerekgyártás legyen a cél, és ültesd a fejébe a gondolatot, foglalkozz a témával "mi lenne ha..."
Ha engem kérdezel kérdezõ, bár tudom már elöttem jópáran elmondták a véleményüket, de egy valamit kifeljtettek ami nagyon lényeges én szerintem és én úgy gondolom hogy a barátnõd valamilyen szinten magát okolhatja a dolgokért, ahogy ez ilyen nem hétköznapi halál esetekkor lenni szokott és ezért nem tudja elengedni õt!Nem tudom hogy volt e már pszichologusnál, de én a helyedben elmennék vele, mert ott talán jobban kitudja beszélni magából egy idegen embernek!
Egyik sem igaz -.-
Hát én is mostam , teregettem és soha nem hittem a babonákban. De a férjemmel úgy összevesztünk mint még soha mióta együtt vagyunk, úgyhogy én megfogadtam hogy ünnepnapon soha többé nem fogok mosni és teregetni!!!!!
Utolsónak: na, ilyen butaságok miatt terjednek a babonák... Amúgy gyakorlatilag egyiknek sincs alapja. Ha egy kicsit elgondolkoznál: MITÕL lenne alapja? Mondjuk az újévnek: szerinted a földpálya melyik sarka szögletes? Tehát mitõl lenne kitüntetett az újév? Vagy valami perverz lény figyeli a tetteidet, és ha újévkor mosol, akkor sátáni kacajjal majd jól balszerencsét hoz rád? Gondolkozni, gondolkozni, gondolkozni...
A gyerekeim január 3-án síelni mennek, volt még néhány cucc amit ki kellett mosnom, hogy meg is száradjon addig. Ezért én is mostam, teregettem sõt mosogattam is. Szerintem nem szabad véresen komolyan venni a babonákat, mert csak behívjuk magunknak a rosszat. Ha az újszülöttünk összekakilja a rugiját akkor azt is hagynunk kellene kimosatlanul, csak mert 1-je van?! Szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: Anyum is ezt mondta, hogy régen nekünk is mosott 1-én amikor még nem voltak ilyen pelenkák.
Újévkor esett a hó. Eszerint egész évben esni fog.
Nem igazak, de jól esik emlegetni õket. Tudjátok a szemetet kifelé kell seperni a lakásból :)

Volt veletek olyan, hogy azt hittétek az igazit vesztettétek el, aztán jött a valóban IGAZI?

Most én vagyok ilyen helyzetben, hogy úgy érzem a nagy ?-t hagytam elmenni. Nagyon rossz, depressziós van meg minden. El sem tudom képzelni, hogy valaha valakit szerethetek. Ölelkez? párokat látva csak ?t tudom elképzelni magammal.

Legjobb válasz: 25évesen kétszer váltam el... nem az én hibámból, mindkettõben bíztam, azt hittem õ az igazi. A második nagyon megviselt,már a babát terveztük, sokáig hitegetett mire válás lett a vége. Akkor nagyon rossz volt, de nem adtam fel, és mostmár értem miért történt így. Mert akkor sose találkoztam volna a mostanival, ég és föld a különbség. Soha nem gondoltam hogy van még ilyen férfi aki így tud szeretni, és mostmár tudom hogy akit akkor igazinak hittem az nagyon messze volt tõle. Megérte.

25évesen kétszer váltam el... nem az én hibámból, mindkettõben bíztam, azt hittem õ az igazi. A második nagyon megviselt, már a babát terveztük, sokáig hitegetett mire válás lett a vége. Akkor nagyon rossz volt, de nem adtam fel, és mostmár értem miért történt így. Mert akkor sose találkoztam volna a mostanival, ég és föld a különbség. Soha nem gondoltam hogy van még ilyen férfi aki így tud szeretni, és mostmár tudom hogy akit akkor igazinak hittem az nagyon messze volt tõle. Megérte.
igen! a második igazi, szóval az igazi igazi a férjem :)
Igen, és még egy hónapja élni sem akartam, azt hittem tényleg vége az életemnek és az igaz szerelmet sosem találom meg. Hát most rájöttem, hogy talán tévedtem... :) Ne add fel, csak próbálj megnyílni a világnak. Csak magadon tudsz segíteni. Tedd azt, amit jónak érzel. Sok sikert!
én 2 éve voltam így , akkor azt hittem vége a világnak, és 2-3 hónapig nagyon padlón voltam. aztán kezdtem magamratalálni és rá egy évre megismerkedtem a mostani párommal. És így utólag visszagondolva mégsem az a pasi volt az igazi, sõõt. Örülök, hogy így alakultak a dolgok. :)
Jópárszor voltam így. És mindig jött valaki. Az idõ begyógyítja ezeket a sebeket.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztató válaszokat!!perpill n is inkább meghalnék, nem tudom lesz-e ez valaha jobb:(
Hidd el, lesz jobb is. Velem is volt ez.. szakított velem 'álmaim pasija', és azt hittem vége a világnak, mert nála jobbat sehol sem találok. 4hónapba telt amíg teljesen eltudtam felejteni. Azóta van új barátom, aki nagyon szeret, és én is õt, és mostmár látom mi a különbség az 'igazi' és az igazi között.Aki szakított velem, õ csak látszatra volt igazi.A mostani barátomnál érzem, hogy ennyire még senkit nem szerettem. XxX.

Az igaz, ha valakinek egyenes a haja, és levágatja teljesen rövidre és utána, ha megnő lehet, hogy göndör lesz Neki pedig előtte egyenes volt?

És hogyha újra megn?tt göndörre utána levágatja megint rövidre akkor megint egyenes lesz Neki, ha visszan??

Legjobb válasz: Szerintem nem igaz, legalábbis én akárhányszor levágattam mindig egyenesre nõtt vissza. Szerencsére:)

Szerintem nem igaz, legalábbis én akárhányszor levágattam mindig egyenesre nõtt vissza. Szerencsére:)
Ez tényleg csak a haj súlyától van. Minél hosszabb a haj annál egyenesebb. Hugomnak is kis fürtös haja volt, aztán ahogy nõ egyre egyenesebb.
Ez baromság, úgy ahogy van. Nem tudok mást mondani. Ha mégis göndörödik az attól lehet, mert van egy bizonyos hossz, aminél az egyenes haj is göndörödésre hajlamos, mert nem húzza le a haj saját súlya még és emiatt van. De az is csak hullámos inkább, nem göndör.
Egyéne válogatja. Édesapámat 12 éves korában nyírták kopaszra, mert tetves lett a suliban és neki göndör lett utána. Sok gyerekkori fényképét is láttam tehát igaz, most viszont olyan a haja, mint Tom Jonesnak. Én 16 évesen leborotváltam a fejem és nem lett göndör a hajam csak hullámos.
Nekem csak addig igaz, hogy egyenes volt a hajam és levágattam rövidre, full göndör lett. Most olyan, mint a birka szõre. Már bõ két hónapja vasalom, úgy jobb. Szóval valamilyen szinten igaz. 14/l
Egyéne válogatja. A hajvasalásról csak annyit, hogy attól lesz valaki más, ha éppen nem vasalja.Az unokahugom mesterfodrász, és már a pasik is mondják neki, hogy már szinte az összes csaj egyforma, agyonvasalt haj, szõke, ja és+mûtincsek.
az egyik barátnömnek tök egyenes hosszú haja volt amikor levégetta akkor egykicsit göndör lett neki de csak egy kicsit õ minden nap vasalja... m=eg nem láttem neki hogy göndör...de próbáld meg legföbb majd mindig kivasalod..
Ezt bizti nem a humorba akartad tenni?:D A hajvágás nem befolyásolja a genetikát....
hehe... dehoogy!!!:D nem... nekem természetesen göndör a hajm. vasalom. vágatom de nem lesz egyenes csak ha vasalom xD ez hülyeség
nekem kiskoromban loknis volt a hajam, aztán teljesen egyenes, lapos lett. valahogy az évek folyamán egyre hullámosabb lett, tavaly a hátközépig érõ hajamat levágattam váll felettire és most meg már szinte göndör, nem is csak hullámos. de szerintem ez csak azoknál az embereknél van, akik "hajlamosak" rá :D
Nem pontoztam le senkit, amennyiben nekem szólt ....
nahhalod azért lepontozni mert nem azt irtam amit te...
Nekem is van ilyen fiú ismerõsöm. Teljesen egyenes volt neki, és ilyen rugógöndörre nõ vissza. A barátnõmnek is teljesen egyenes volt, egyszer levágatta centisre, és nagyon göndörre nõtt vissza. Nem a haj súlya miatt volt egyenes, mert a hossz ugyanakkora volt. Ezenkívül az angoltanáromnak, a szülés után hullott nagyon a derékig érõ gyönyörû göndör haja, levágatta és simán nõtt vissza. Ez számomra is elég hihetetlen, nem is hinném el, ha nem láttam volna, a haj állapota végül is genetikusan alakul, szóval nem tudom, hogy mi lehet ennek a magyarázata.....
egyenes vagyok- Nekem is kiskoromban minidg rövid hajam volt, és hetedikes koromban is, mégse lett utána hullámos...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!