Találatok a következő kifejezésre: Valóban igaz, 2006 (2 db)

Valóban igaz, hogy 2006 óta nem helyettesítheti az angol nyelvizsga az angol érettségit?

Legjobb válasz: igen,igaz,aki akkor megcsinálta a nyelvvizsgát,az kiválthatta az emelt szintû 100%-os(!) érettségit.de ezt már eltörölték,és nemcsak angolból. ez van...

igen, igaz, aki akkor megcsinálta a nyelvvizsgát, az kiválthatta az emelt szintû 100%-os(!) érettségit.de ezt már eltörölték, és nemcsak angolból. ez van...
A kérdező hozzászólása: Értem. Gondolom a csalások miatt alakult vissza :S
Hat igen egyreszt a csalasok miatt, masreszt a viragkorukat elo gyorstalpalos, 35 ezer forintos nyelvvizsgakozpontok miatt, ahol kb a nevedet kell tudni kimondani angolul vagy max koszonni.
Viszont jóhír: az emelt érettségi ad közép nyelvvizsgát. :D Ja, az érettségi semmivel sem komolyabb a nyelvvizsgánál... Csak akkreditált intézményektõl lehetett kiváltani az érettségit, azokat meg szabályozták.

Egy ismerősöm állítása szerint a 2006-os aprilia rs125-ös motorja amin 160-as henger van 240km/h-val megy 2 személlyel. Szerintetek ebből mennyi igaz?

Legjobb válasz: Kivajazott völgyben hátszéllel, és egy 1300as Bandit húzza, akkor hihetõ. Egyébként úgy kamu ahogy van.

Kivajazott völgyben hátszéllel, és egy 1300as Bandit húzza, akkor hihetõ. Egyébként úgy kamu ahogy van.
Kamu.
Persze, hogy megy... Én meg tegnap 120-szal tekertem haza biciklivel. (kicsit nagyobbat lódított a kelleténél a kedves ismerõsöd)
Ha mechanikus a km-óra akkor azzal meg tudom ezt csinálni. Sõt, akár valós 50-nél is mutathat maximumot. Az én motorom is 120-szal megy 2. sebességbe kapcsolástól folyamatosan.. :D
Ebbõl konkrétan semmi sem igaz :) A motoGP-ben (125) vannak a gépek végsebességei ~200-210 között, de azokban jó 2-3x annyi lóerõ van, mint egy utcai gépben, egy hajtáslánca többet ér, mint egy rs125 a szalonból és egyedül ül rajta egy 50 kilós versenyzõ.
Nekem Rs 125 van képben is vagyok a motorokkal kapcsolatban mindennel, stb semmi sem igaz belõle :D Utolsónak: tisztában vagy te egy 125 ös Gp motor menettulajdonságaival? 200-210 a vége? na ne viccelj, kicsit járj utána a dolgoknak, mielõtt bármi hülyeséget is mondasz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!