Találatok a következő kifejezésre: Valóban használható ovu (3 db)

Valóban használható az ovu teszt a terhesség kimutatására még mielőtt a terhesteszt kimutatná a terhességet?

Hogy kell használni az lh tesztet erre a célra? Reggeli vizelet szükséges hozzá vagy délutáni?

Legjobb válasz: Az ovu teszt a peteérést igazolja 24-36órával elõtte.Az LH hormont mutatja ki ami csak akkor van jelen a vizeletben he közeleg a PÉ.Terhestesztre nem jó mert az más hormont mutat ki a HCG-t.

Az ovu teszt a peteérést igazolja 24-36órával elõtte.Az LH hormont mutatja ki ami csak akkor van jelen a vizeletben he közeleg a PÉ.Terhestesztre nem jó mert az más hormont mutat ki a HCG-t.
Szia! Nézd meg a köv. honlapot babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shml Itt azt irják, hogy bármely ovu teszt használható terhesség kimutatására 70 %-os eredménnyel.

Az OVU teszt valóban használható terhességi jóstesztként is?

Mikor a leghamarabb a görbém alapján? Van egyáltalán remény? Mennyire kéne a h?nek felmennie?

Legjobb válasz: Ja, és próbálkozzunk azért még? Mármint a baba ügyében? Szerintetek?

A kérdező hozzászólása: Ja, és próbálkozzunk azért még? Mármint a baba ügyében? Szerintetek?
Jóstesztként ugy kell használni az ovutesztet hogy a nemvárt elõtt kb egy héttel elkezdesz ovu tesztezni minden nap ugyanabban az idõben, és ha a teszten a csik napról napra erõsödik akkor nagy valószínûséggel baba van a pocakban!
Kár hogy ilyen kurta kis görbéd van, ebbõl sajna nem sokat lehet megállapítani! Legközelebb mérd a mensi elsõ napjától, persze ha lesz legközelebb... Én szoritok hogy ne legyen!
A kérdező hozzászólása: Igen-igen, sajna, csak nem rég kezdtem el ezt a hõmérõs dolgot. Nagyon köszi a tanácsokat és az infót. Aranyosak vagytok.

Az LH ovu tesztet használhatom jósló tesztként? Volt vala-kinek poz. A teszt, és terhes volt?

A reggeli els? vizeletb?l kell?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Igen az van ráírva de én mindig csak kb délig bírtam aztán megcsináltam.. :) nekem így is bevált.. :) persze nem tuti

Elsõ vagyok. Igen az van ráírva de én mindig csak kb délig bírtam aztán megcsináltam.. :) nekem így is bevált.. :) persze nem tuti
Ha jóslótesztként használod, akkor reggeli vizeletbõl kell csinálni. Itt olvass utána, van még pár jó tanács! http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml
Igen! 9 hetes pocakos vagyok! 5 egymás utáni napon (én napközben csináltam) csináld meg a tesztet. Számozd be, ha fokozatosan erõsödik a 2. csík az jót jelent! sok sikert! Nekem elõbb jelezte a babát mint a HCG teszt. Az csak a nem várt napján lett pozitív.
Az ovulációs tesztet pont hogy az esti vizeletbõl kell nézni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma vagyok a 25.napon 3 nap múlva nem várom. Délután csináltam kiváncsiságból 1ovu tesztet, és poz.lett. (Igaz a 2.csík nem lett olyan erõs mint a controll csík, de ott volt.) Nem tudom hihetek-e neki. Köszönöm a válaszod.
Ha jóstesztként használod, akkor az a lényege, hogy több napon keresztül nézd, s ha erõsödik, akkor nagy esély van a babára. Javaslom, hogy holnap és holnapután is tesztelj. Szorítok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!