Találatok a következő kifejezésre: Valóban gyorsabban a második szülés (1 db)

Valóban gyorsabban "lezajlik" a második szülés?

26-ára vagyok kiirva, tegnap voltam dokinál aki azt mondta, hogy még nem halyezkedett be teljesen a szül?csatornába a baba fejecskéje. Mennyi id? mulva indulhat meg a szülés? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: ja és jóslófájásaim már kb egy hete vannak + éjjeli nem alvások

A kérdező hozzászólása: ja és jóslófájásaim már kb egy hete vannak + éjjeli nem alvások
Hogy a fo kerdesre valaszoljak, sogornom par napja szulte meg a masodik babajat, eslot 6 ora alatt ket eve, masodikat most 2 ora alatt! Este semmit se erzett, h szules lesz, hajnalban kezdte erezni, h vmi van, es reggelre meglett a pici!
A kérdező hozzászólása: az elsõvel jól megszenvedtem... délután 5 körül elfojt a magzatviz, be a korházba és csak másnap este 8 után lett meg a kisfiam, vákummal mert nem nyiltam
Szia!Azt hallottam, hogy nem törvényszerû, de nekem is könnyebb volt a második szülés.az elsõvel 13órát vajudtam a második babámmal úgy történt, hogy hajnal 5-re bementem rendszeres halovány fájdalommal elõkészítettek(beõntés, zúhanyzás) és a picur reggel 7-re megszületett.Neked is ilyen könnyû szülést kívánok!
A fej beilleszkedése semmit sem jelent. Engem túlhordással befektettek.Este 7kor szóltam a dokinak, hogy egyre gyakrabban vannak fájásaim, de még nem elviselhetetlenek, szeretném, ha megnézne.C3000, és még nem volt beilleszkedve a feje rendesen.Hajnali 3 után nem sokkal megszületett.
Én az elsõt nagyon nehezen szültem, oxitocinnal, vákummal egy rakás öltéssel. A másodikat hipp-hopp 4 óra alatt, úgy mint a nagykönyvben, gyorsan könnyen.
A kérdező hozzászólása: Az nálam is nagyon jó lenne...... de egyenlõre csak álmodozok róla...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nehezebb megszülni egy nagyobb babát mint egy kisebbet?

6

Ilyen fajta szembetegséggel szülhetnék hagyományosan, természetes úton?

RP, retinitis pigmentosa. Ha valaki ért ehhez, akkor megköszönöm a jó tanácsát.
Nektek mi a véleményetek?

4

IR-es kismamik, a szülőszobán hogy és mit ehettetek/ihattatok?

160g szénhidrát diétát tartok, szigorúan betartom. 3 óránként enni kell, ugyebár. A szülőszobán vajúdáskor ti mit ettetek/ittatok, hogy ne legyetek rosszul?

6

39 hetes kismama vagyok, bármikor szülhetek már. Ha a nyákdugó távozik az milyen, honnan tudom hogy az és akkor indulni kell a kórházba ha az távozik?

Mert ma reggelre pici folyásom volt, és hirtelen azt hittem magzatvíz folyás, de nem jött azóta több. Hüvelyi folyás sűrűbb szülés előtt azt olvastam

4

Szombaton töltöttem s 40. hetemet. Jászberénybe járok orvoshoz. Hányadik héttől szokták beindítani a szülést?

2

Mennyire veszélyes ez? Mi a menete? Miért nem érti kívülálló?

Első babám császáros volt,sürgősen kellett cselekedni.Az orvossal konzultálva,jelenlegi állapotomból kiindulva,most is az lesz,de programozva,vagyis ha egy adott napig nem történik semmi akkor programozott császár lesz.Mondhatni közös megegyezéssel döntött orvos és én emellett.Első kérdésem erre irányulna,hogy a programozott/megindított császár mennyivel veszélyesebb.Második kérdésem is erre vonatkozna,hogy ez hogyan történik.Kívülálló megkérdezi elkövetezendő szülésem időpontját é mikéntjét,ugyanezt el szoktam mondani,de nem értik mért ne szülhetnék simán.És nem értik első babámnál a toxémiát,hogy ott amiatt volt,és nem értik hogy most is ödéma és magasabb vérnyomás megjelent,utóbbi nem vészes,de elővigyázatosságból Dopegytet szedek,szóval,hogy ez ismét lebeg és veszélyforrás.gy néznek rám mint egy kis gyengécske kényeskedő nőre,pedig tudvalevő,hogy ez veszélyezteti babámat és engem is,és hogy én is császárt szeretnék azért is hülyének néznek meg kényeskedőnek,pedig ugye azt mondják akik mindkét szüléstípust megtapasztalták,hogy császárból felépülni nehezebb.Most vagyok 34 hetes.

17

Meddig vérzünk szülés után?

teljesen abba a hitben voltam h kb. 4nap, mint egy sima mensi. majd egy nemrég szült ismerosom mondta, hogy ö 4hétig vérzett....uhh ez komoly? és mi van a császárosokkal, ök csak kevesebb ideig nem?

9

Akik az iden (2013) szultek kinek hanyadik heten lett meg a baba? Es milyen nemu? Hogy indult be a szules? Hanyadik gyerkoc?

13

Budapesten Péterfyben 8héten belül jön valaki szülni?

2

Zárt (C3100) méhszájnál elfolyhat a magzatvíz?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!