Találatok a következő kifejezésre: Valóban el tüntetni (26 db)

Morbid kérdés, de érdekel (régebben sokat néztem az investigation discovery-t) : ha valaki el akar tüntetni egy holttestet, miért nem égeti el?

így nincs bizonyíték, ellenben ha pl. bedobja egy tóba, akkor van, vagy ha elássa, akkor is.

Legjobb válasz: Van, aki elégeti. És ezen kívül még számtalan módja van az eltüntetésnek. A természet amúgy úgyis eltüntetné a tóban is, elásva is. Csak ugye az idõ kérdése. De, ha nincs nyom, akkor nem is biztos, hogy eljutnak a hulláig. Kíváncsi vagyok mennyi ideig lesz fenn a kérdésed.

Van, aki elégeti. És ezen kívül még számtalan módja van az eltüntetésnek. A természet amúgy úgyis eltüntetné a tóban is, elásva is. Csak ugye az idõ kérdése. De, ha nincs nyom, akkor nem is biztos, hogy eljutnak a hulláig. Kíváncsi vagyok mennyi ideig lesz fenn a kérdésed.
Ahhoz hogy teljesen hamuvá égess egy holttestet kb 1000°C-on kéne égetni 1-2 óráig, ez szerintem azért elég nehezen megvalósítható feltûnés nélkül. Ha meg a csontok nem égnek el, akkor az alapján meg gondolom tudják azonosítani.
A kérdező hozzászólása: Óóó, ezt nem tudtam eddig...
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ, a kérdésem még mindig kint van... :)

Valóban el lehet tüntetni lézerrel a tetoválást úgy, hogy annak ne maradjon nyoma?

Legjobb válasz: A kisebb tetkókat igen, ha nagyobb, az már cinkes, de még azt is el lehet. De mind2 esetben lehet, hogy heg marad.

A kisebb tetkókat igen, ha nagyobb, az már cinkes, de még azt is el lehet. De mind2 esetben lehet, hogy heg marad.
A férjem a kézfejérõl mostanában tüntet el plasztikai sebésznél négy csillag kontúrt, ez kb. 4 alkalom x 10 perc, alkalmanként 10E Ft. Most lesz az utolsó, úgy néz ki el fog tûnni, és adszolút nincs heg. Bíbor Lézerklinika Budapest.
attól függ h hol csináltatod egyik munaktársamnak alkalmanként 5000 ft de neki heges.eléggé csúnya, úgyhogy jobb az elején gondolkodni h mit is akarsz, nehogy utána megund.
Igen el lehet és heg nélkül.Én most járok egy kezelésre, a kézfejemrõl tüntetek el egy ábrát.Négyzetcentije ezer forint alkalmaként.Mivel az enyém zöld, ami a színesek közül a legtöbb kezelést iggénylõ, lehet hogy nyolc alkalom is lesz.A sima fekete(valójában sötétkék) kevesebb , kb négy alkalom is elegendõ.Kb másfél havonta kell menni és fokozatosan fakul és nem marad heg vagy pigment(hiányos)folt.A lézer felbontja azon a hullámhosszon lévõ pigmentet és a falósejtek az elroncsolódott festéket bekebelezik és kiüríti a szervezet.Mellesleg a tetoválás veszélyes is lehet, mert a fém-oxidokra , amikbõl van a tinta allergiát válthat ki.
Jah bocs , az elõzõ vagyok.Tényleg heges, de csak a kezelés után:felhólyagosodik és két napig kb fáj, piros és olyan mint egy égési sérülés, de egy hét alatt elmúlik.Hamar lemegy a mûvelet, kb 20 perc, de nagyon fáj, hûtik egy légfújóval, de nem rosszabb, mint amikor sokkal több ideig varrták.Vágj bel szerintem, mert egész életedben zavarni fog.

Hogyan tudom el tüntetni a pattanásaimat? vki vmilyen házi praktika, ami nektek is be vált? help!

Legjobb válasz: A lap bal felsõ sarkában lehet kulcsszavak megadásával keresni. Te ezt edig nem vélted felfedezni, inkább kiírsz egy olyan kérdést, ami napi 2x van? Ha pedig nem tetszenek az itteni válaszok, irány a google! Szipi szupi ugye?

A lap bal felsõ sarkában lehet kulcsszavak megadásával keresni. Te ezt edig nem vélted felfedezni, inkább kiírsz egy olyan kérdést, ami napi 2x van? Ha pedig nem tetszenek az itteni válaszok, irány a google! Szipi szupi ugye?
lehet h valaki ki fog nevetni, de ne foglalkozz vele h hülyén néz ki, de nálam bevált 12 nap kell 15 percre bekenni, utána lemosni mondom a keverési receptet: 2 evõkanál tejföl, 1 kanál ketchup (vagy 1 dl paradicsomlé), 1 kávéskanál fahéj, 2 kávéskanál só, 2 kávéskanál bors, fél csomag szárított petrezselyem, 1 teáskanál csípõs paprika (vagy erõs pista), fél citrom leve és héja elsõ pár percig furcsa érzés a maszkpakolás de tényleg használ b terv, a bolti clean 'n'clear
vegyél egy sefeguard antibakteriális szappant. nem kell más. nem szárít, csak a gyönyörû arc marad.
Nekem egy barátnõm csinálta ezt és bevált neki.. Vegyél a gyógyszertárba nonionicum-ot (ne lepõdj meg ez baba fürdetõ)és azt otthon nyomd ki valamibe és keverd össze citrom lével és vízzel. Azt, hogy vízbõl mennyi kell fogod látni krémes állaga legyen az a lényeg.Naponta kend az arcodra ne mosd le! Olyan mint egy arckrém beszívja a bõröd.:)


Valaki el tudná tüntetni erről a képről?

Lenne egy kép amin benne van egy tök béna telefon és ki kellene törölni. valaki segít?

Legjobb válasz: szöszi,linkeld be a képet ide,és nekiugrunk,

szöszi, linkeld be a képet ide, és nekiugrunk,
linkeld be!!!! :DD

Valaki el tudja nekem tüntetni a kép aljáról a feliratot úgy, hogy ne legyen feltűnő?

Ezt a képet:

Legjobb válasz: kép alján nincs semmi, csak a bal tetején. Már ha a bóbitára gondoltál.

kép alján nincs semmi, csak a bal tetején. Már ha a bóbitára gondoltál.
A kérdező hozzászólása: Ja, igen a tetején van!
na, ez nem volt nehéz : http://i.minus.com/jEIdx3efCtwHP.jpg
A kérdező hozzászólása: Kösz, mindkettõtöknek ment a pacsi

8hónapos a kisfiam és 3hete szájpenésszel küszködünk! Kaptunk rá kenetet, de nem használ! Valakinek valami tippje? Hogy hogy lehet el tüntetni ezt a gomba félét?

Tudom hosszas folyamat,de annyira csunya reggelente a szája belül mikor fel kel,hogy rossz bele nézni is!Ha valaki tud valami jó modot kérem írjon!

Legjobb válasz: First!!! Ez egy aloe vera készítmény a forever living product forgalmazza és csodákra képes!!! Nagyon drága de hatásos volt nálunk: szájpenészre ,aftára, bárányhimlõre! Egy kétgyerekesanyuka!

First!!! Ez egy aloe vera készítmény a forever living product forgalmazza és csodákra képes!!! Nagyon drága de hatásos volt nálunk: szájpenészre , aftára, bárányhimlõre! Egy kétgyerekesanyuka!
A kérdező hozzászólása: az az aloe first az van itthon de azt csak be permetezem a szájába vagy azt is géz lapra kell nyomni és be kenem neki?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak:Igen a rózsamézet kaptuk mi is de nem használ!Minden étkezés után be kenem a száját le is szedi, de 3-4óra múlva újra látszik!
Nálunk is majd nem egy hónapig tartott, mindig visszatért a szájpenész. Végül is legyõztük: mindent fertõtlenítettem, minden érintkezés után, ami a szájához ért(cumisüveg, cumi, kezét letöröltem/megmostam, kedvenc játékok, stb). Rózsamézzel kenegettem. Ennyitõl sikerült elmulasztani. De esetleg meg lehetne kérdezni az orvost, hogy nincs-e valami belsõleg használható szer, olyasmi, mint a normaflore, vagy a restore, hátha segítenének a gyógyulásban. Jóbbulást
Szia! Második vagyok: A firs-t bele kell fújni a szájába de ahányszor csak lehet! Nekünk amikor aftás volt a lányom mindíg ott volt a szobába és amikor csak eszünkbe jutott fujtunk( volt hogy óránként 3-4 alkalommal is)! Már õ hozta és mutogatott a szájába:-))) Neki is jólesõ érzés volt utána, mivel fertõtlenítõ és fájdalomcsillapító hatása van:-) Jobbulást!!!
A szájpenészt nem csak kenni kell, hanem ledörzsölni, h a gombatelepek eltûnjenek.Lehet, h ezért nem használt.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Letöröltem neki teljesen szájpadlása nyelve ínye szája mindenhol ahol csak lehet!De majd csak el múlik már mert szegény mindig sír mikor kenni kell és össze szorítja a kis száját!Nézni meg rossz, hogy ordít de sajnos muszáj kenni!Nem sok sikerrel járunk!
Ez volna a neked való progi, Photo Instrument , emellett a PS egy küzködés. http://tinypic.com/player.php?v=2dja0ig&s=5
Küszködés mi? Érteni kell hozzá...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek remélem ezzel menni fog
Kérdezd meg a dokit mennyiért csinálja. http://www.potenciaklinika.hu/gy_fitymasz.php
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszt

Megphotoshopolna nekem valaki pár képet? El kéne tüntetni róla.

Ha valaki kompetensnek érzi magát ebben, írjon már, és elküldöm neki az a pár képet, amin alakítani szeretnék! Nagyon megköszönném!! :))

Legjobb válasz: Mit kéne eltüntetni róluk? Ugyan nincs photoshop-om? De más milyen igen! http://montibi.mindenkilapja.hu/html/22322833/render/photoin.. Nézd meg ezt a programot nagyon jó!

Mit kéne eltüntetni róluk? Ugyan nincs photoshop-om? De más milyen igen! http://montibi.mindenkilapja.hu/html/22322833/render/photoin.. Nézd meg ezt a programot nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: nem rossz valóban!!! :)

Végleg el lehet tüntetni a narancsbőrt. Sikerült már valakinek?

Valahol azt olvastam hogy sosem lehet megszabadulni tőle mindegy mennyit mozgunk, iszunk, diétázunk. Nekem már évek óta van narancs bőröm. Nem olyan feltűnő de ha összeszorítom a bőrömet akkor az egész lábamon meglátszik. (fenekemen összeszorítás nélkül is) Pedig nem vagyok túlsúlyos, de zsírosnak zsíros... Nem figyeltem oda eddig az étrendemre különösebben de most szeretnék drasztikusan változtatni és eltüntetni. Adnátok tippeket? 23/l

Legjobb válasz: http://www.femina.hu/szepseg/5_hazi_tipp_narancsbor Remélem beválik nálad is.:D

Mennyi folyadékot iszol egy nap? Mennyit sportolsz hetente? Dohányzol? Kávézol?
A kérdező hozzászólása: ELsõ: Köszönöm a linket! Második: Pár napja próbálok napi 2-3 liter vizet magamba önteni. Fehér kenyérrõl leszoktam, cukorról is próbálok. Futni tervezem, de még nem volt idõm aktív mozgásra :S Kávé és dohány kilõve.
OK, jól kezdted csinálni, de pár naptól ne várj csodát. A mozgást meg kezdd el. És legyen ez életforma, mert ha belelkesedsz és csinálod kampányszerûen egy ideig, aztán megunod, akkor semmire nem mész vele.
A kilõve azt jelenti, hogy most hagytad abba, vagy nem is volt?
A kérdező hozzászólása: Kávé eddig sem volt, dohányzást pedig másfél- egy évig dohányoztam, most hagytam abba végleg, szilveszterkor.
A narancsbõrnek sok oka lehet: helytelen táplálkozás, genetika, gyógyszerek mellékhatása stb.Megelõzésre megfelelõ táplálkozás, sok folyadék fogyasztás, mozgás, hideg-meleg váltózuhany stb.Ha már kialakult egy minõségi narancsbõr elleni tekercselõvel helyileg lehet rajta segíteni, feszesíteni a bõrt.Már egy óra alatt centik mehetnek le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!