Találatok a következő kifejezésre: Valóban érdemes napot (16 db)

Valóban érdemes 1-1 napot kihagyni az együttlétek között a teherbeesés érdekében?

Sokan azt javasolják kell szünet, sokan ellene ágálnak. Nekem most vannak a termékeny napjaim, és nem tudom eldönteni, mivel teszek jót, ha mindennap próbálkozunk, vagy ha szünetet iktatunk be. Köszönet a válaszokért!!

Legjobb válasz: Szerintem ne úgy gondolkozzatok, hogy most igen, most nem szeretkeztek. Amikor jól esne akkor. Szerintem minél sûrûbben. Amúgy én is hallottam ilyeneket. Állítólag az ovuláció elõtt kívánósabb egy nõ 2-3 napig. Én akkor - mert velem is ezt történt - naponta szeretkeztünk aztán egy nap szünet és utána megint. Azt hiszem pont a szünetben volt tûszõrepedésem. Hamaraosan megtudom hogy megfogant-e.

Szerintem ne úgy gondolkozzatok, hogy most igen, most nem szeretkeztek. Amikor jól esne akkor. Szerintem minél sûrûbben. Amúgy én is hallottam ilyeneket. Állítólag az ovuláció elõtt kívánósabb egy nõ 2-3 napig. Én akkor - mert velem is ezt történt - naponta szeretkeztünk aztán egy nap szünet és utána megint. Azt hiszem pont a szünetben volt tûszõrepedésem. Hamaraosan megtudom hogy megfogant-e.
elmeletileg a gyakori sex csokkenti a mennyiseget es a minoseget, ezt mondjak.de igaza van az elottem ironak h ne ez alapjan szeretkezzetek.ha jon a baba jon akkor is gyakran es akkor is ha kevesbe gyakran vagytok egyutt.mi 2 szer voltunk egyutt gumi nelkul es jott a baba.sok sikert
Azt szokták mondani, hogy 2 napot érdemes várni mindig, hogy a spermiumok újra termelõdjenek, és azok "egészségesek" legyenek.
én most voltam dokinál és ö azt mondta hogy ovulácio elött 3-4 napig az apa pihizzen hogy minden tuti legyem.

Tesztelt már valaki pozitívat a PÉ-től számított 13. napon? (pozi ovuteszttől számítva 14. napon) Érdemes egy próbát tenni? Milyen teszttel?

Megesz a kíváncsiság, ennyire még sosem akartam tudni... :)

Legjobb válasz: Én, a 12. napon. 28 napos ciklusnál ovu a 16. napon, pozitív teszt a 29. napon, amikor kimaradt a vérzés.

Én, a 12. napon. 28 napos ciklusnál ovu a 16. napon, pozitív teszt a 29. napon, amikor kimaradt a vérzés.
Ja, 10-es érzékenységû One Step vaterás teszttel, és alig láthatóan lett pozitív.
szia.én ma vagyok a 14dpo nál és 2 dik pisibõl nega a teyztem:-(
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok!! 1.-nek gratula nagyon!! 3.-nak: megy a drukk! Nem tudom, mit tegyek, azt hiszem, hozatok a párommal egy tesztet. :) Az a gond, hogy csütörtökön, amikorra nem várnám, jönnek a szüleim látogatóba hozzánk, és ha addigra negatív lenne a holnapi teszt, akkor kevésbé dühöngenék, ha megjön csütörtökön. :S ...és nem akkor duzzognék, amikor õk itt vannak... Furcsa indok tudom, de az utóbbi hónapokban már a saját reakcióimtól is félek... :/ Azért írjatok még, akinek van tapasztalata! :) Már azt is tudom, hogy Gravi-HCG lenne, mert az kapható a férjem munkahelyéhez közel. :)
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett ma reggel a gravi-HCG, 30 másodperc alatt!!! :) ))

Ha menzi előtt pár nappal esik teherbe valaki, mikortól érdemes tesztelni? Gondolom, nem a 'nem várt' után 1 nappal.

Legjobb válasz: szia! szerintem akkor 14 napot , vagy akkörül kéne várni a teszteléssel..10-12-õt biztosan.. úgy néz ki akkor estél teherbe? kései pé-d volt, vagy mi?

szia! szerintem akkor 14 napot , vagy akkörül kéne várni a teszteléssel..10-12-õt biztosan.. úgy néz ki akkor estél teherbe? kései pé-d volt, vagy mi?

Valaki volt már a Murder kiállításon, ami a napokban nyílt? Mik a benyomásaitok, véleményetek? Érdemes elmenni?

Legjobb válasz: Murder kiállításra teljes tudatlanságban érdemes menni, akinek egy csepp információja is van a sorozagyilkosok tevékenységérõl, az nagyot csalódik. Báthory Erzsébet L'Oreal reklámba öntése, Vlad Tepes elintézése 10 mondattal véleményem szerint nagyon csekélyke. Ted Bundy egy naracssárga zubbonyba öltöztetett bábu villamosszékben, róla ez az összes infó (pedig a sorozatgyilkos, mint fogalom azóta használatos). Na és hol van Charles Mansooooon? Nem beszélve Kiss Béláról, aki olyannyira híres, hogy ilyen nevû zenekar jelenleg is létezik Angliában, illetve a németek filmet forgattak róla az elmúlt években. A fénytechnika amúgy rendben van és John Wayne Gacy, a Pogo bogóc érdekes. Ár-érték arány szerintem nagyon nem megfelelõ.

Murder kiállításra teljes tudatlanságban érdemes menni, akinek egy csepp információja is van a sorozagyilkosok tevékenységérõl, az nagyot csalódik. Báthory Erzsébet L'Oreal reklámba öntése, Vlad Tepes elintézése 10 mondattal véleményem szerint nagyon csekélyke. Ted Bundy egy naracssárga zubbonyba öltöztetett bábu villamosszékben, róla ez az összes infó (pedig a sorozatgyilkos, mint fogalom azóta használatos). Na és hol van Charles Mansooooon? Nem beszélve Kiss Béláról, aki olyannyira híres, hogy ilyen nevû zenekar jelenleg is létezik Angliában, illetve a németek filmet forgattak róla az elmúlt években. A fénytechnika amúgy rendben van és John Wayne Gacy, a Pogo bogóc érdekes. Ár-érték arány szerintem nagyon nem megfelelõ.
Max. ha hétköznap mész, tömegmentes idõben. Én(mi) két órát álltunk sorban, az utcán, majd kaptunk egy unalmas, csalódást okozó, további egy órás sétálgatást a szük, kínosan gyenge szobákon át. Nem is melítettek meg olyan neveket, amik egy sorozatgyilkosok témakörében nem teljesen járatlan számára evidenciák. Pl mi a reteknek reklámozták Ted Bundy idézeteit egy rohadtnagy kivetítõn, ha nem is szerepelt a tárlaton? Ku-klux klán?? HHogy kerül az ide.. Jó hogy nem Hitler.. Szerintem bõven túl lett árazva, de a legnagyobb baj, hogy nem azt kapod amit hírdetnek.
Valaki nem akar eljönni velem? :) Egyedül nem szeretnék menni de egy ismerõsömet sem sikerült rávennem eddig.:D 24/L
én vtam és nekem nagyon tetszett. elgondolkodtató volt. És egyébként ted bundy nagyon is benne vt.. kivégzés rémlik? Az õ vt.
Én is voltam. Ugyan sorba állni nem kellett, de lehet, hogy az csak a szerencsén múlt. Tényleg nem egy nagy durranás. Abraham Lincoln és Ku Klux Klán, nem teljesen illettek bele a sorba. A végén van egy ilyen vallásos "meditáció", az sem értem milyen célt szolgál pontosan. Nem egy nagy szám. Az árát egészen határozottan nem éri meg.
bocs, vírus vagy mi
qwqwqw
q
*említettek
Ma voltam, megnéztem. Igényes, de egyben unalmas, és hiányzik belõle az, ami az ötlet alapján benne lehetett volna. Hát ez így nem lesz világsiker, az biztos. Tényleg igaz, hogy akit egy kicsit is érdekelnek a sorozatgyilkosokról szóló történetek, az ügyek a kriminológiai-kriminalisztikai érdekességei, és e témában nem kezdõ, az nagyot csalódik. A tárgyak igényessége mellett döbbenetes a bábuk igénytelensége. Nem ragadott magával a szöveg, a zene, nem tudtam elfelejteni, hogy ez csak egy kiállítás. Sokkal jobb lett volna, ha magával ragadóbb lett volna az elõadás, néhol élõ emberekkel, - ez egy kis spirituszt vitt volna bele - érdekesebb tényekkel. Sokkal érdekesebb lenne a tárlatvezetés, ha dokumentarista: mondjuk úgy oldották volna meg, hogy a vezetõnk egy helyszínelõt, vagy egy profilozót játszott volna, aki mindent elmagyaráz, röviden, és a tudományos részét is hozzá teszi pár mondattal. élõbb: kicsit hátborzongatóbb lett volna, ha a bábuk élõ emberek lettek volna. Ténybeli tévedés is volt benne pontosan az elején Báthory Erzsébet kapcsán. Ha dokumentarista, akkor nem lehet legendára alapozni, márpedig Báthory Erzsébet igazi története nem az, ami ott elhangzik. Tetszett a végén a meditációs szoba, de nem tetszett az ima. A sorozatgyilkosok nem vallásfüggõek. Mindegy: valami nagyon hiányzik belõle, hogy durranjon! Nekem csalódás volt.

Kinek vált be a cocculine hányinger ellen? Egész nap gyötör, semmi sem segít érdemes kipróbálni?

Legjobb válasz: Én nem próbáltam (nem volt rá szükségem), de szerintem érdemes kipróbálni, ha másért nem, akkor azért, mert ártani nem tudsz vele. Akkor meg mit veszíthetsz? Legfeljebb segít... :)

Én nem próbáltam (nem volt rá szükségem), de szerintem érdemes kipróbálni, ha másért nem, akkor azért, mert ártani nem tudsz vele. Akkor meg mit veszíthetsz? Legfeljebb segít... :)
Nekem nagyon bevált a cocculine! ajánlom mindenkinek...:D
Nálunk a kisfiamnak adtam belõle és nem lett tõle se enervált se bágyadt és persze nem volt hányingere.
nálam a fõ szempont az volt, hogy lehet-e mellette alkoholt inni. Mert a hosszú utazásokat nem bírom és általában akkor utazok ilyen sokat ha nyaralni, lazítani, kikapcsolódni megyünk...és ugyebár akkor az ember a barátaival szeret 1-2 sört legurítani. Szóval nálam ezért lett ez a befutó.
Nálunk nagyon bevált! A lányom volt régebben nagyon rosszul a kocsiban, ezért daedalont szedtünk, de attól nagyon bágyadt volt egész nap. Végül váltottunk erre, így már nem csak, hogy nincs baja kocsiban, de még mellékhatásai sincsenek!
Szerintem nagyon is érdemes kipróbálni! Nincs vele semmi veszteni valód. Nekem segített és semmi kellemetlen mellékhatása sem volt! Másik hogy ez teljesen természetes anyag szóval hosszabb távon nem lehet káros.
A gyerekeknek, ha szükséges ezt adom, ugyanis nincs mellékhatása.
Kiskoromban a Dedalont tömték belém a szüleim. Akkoriban még nem voltak ilyen barátságos gyógyszerek:D
Én fõleg azért szedem, mert antidepresszáns mellett is alkalmazható. A dedalont a mellékhatások mellett emiatt is hanyagolom.
A dedalonnál mindenképp jobb! Amíg az enerváltá tesz addig a homeopatikus szerek nem képeznek ilyen mellékhatást.
Kipróbálni mindenképpen érdemes. Dedalonnal kapcsolatban sok negatív élményem volt. Ezzel nem volt még semmi problémám. 1 nappal az utazás elõtt beveszed, akkor segíteni fog.
Elég jó hatásfoka van. Nem lettem olyan bágyadt mint a dedalontól és sokkal erõssebb mint a B6 vitamin.
Szia, Ha a homeopátiás Boiron cocculine-ra gondolsz, akkor igen, próbáld ki. Kb.500-600 Ft, nem egy nagy összeg.
Nekem is teljesen bevált ! Most már nyugodtan bevállalok hosszabb utakat is.

Olvasta valaki a "Hogyan csökkentsd a koleszterined 21 nap alatt természetes módon, egyszerűen és könnyedén" c. könyvet? Érdemes több ezer Ft-ot adni érte, valóban segít, olyat tudtál meg amit eddig még nem tudtál?

Legjobb válasz: http://www.enportal.hu/-igy-csokkentsd-a-koleszterinszintede.. Az eszméletlen mennyíségû koleszterint használ.Annyira nem kell ám csökkenteni,ahogy beszélnek róla. Vedd ki könyvtárból,mert szerintem nem fogsz benne csodát találni.

http://www.enportal.hu/-igy-csokkentsd-a-koleszterinszintede.. Az eszméletlen mennyíségû koleszterint használ.Annyira nem kell ám csökkenteni, ahogy beszélnek róla. Vedd ki könyvtárból, mert szerintem nem fogsz benne csodát találni.
Na, mégegyszer: Az agy eszméletlen mennyíségû koleszterint használ.Annyira nem kell ám csökkenteni, ahogy beszélnek róla. Vedd ki könyvtárból, mert szerintem nem fogsz benne csodát találni.
nem csak az agy, a bõr is sõt a tested összes sejtjének a sejtfalához is nélkülözhetetlen... én meg ezt a videót ajánlom: http://www.youtube.com/watch?v=ZXd_39cRwLU
Szerintem tesztelj megint es ha nem mutatja ki most sem akkor nagy valoszinuseggel nincs baba.
A húzódást én is éreztem mikor terhes lettem.Szerintem baba lesz!Tesztelj reggel megint!Drukkolok!Majd írj!
Érdemes, mert nem mindenkinek mutatja ki az elején. Tezstelj és írj mi lett! Dukkolok!
A kérdező hozzászólása: Reggel tesztelek :) Más tünetem nincs, ezért nem hiszem, de nagyon örülnénk :D Egy egy pillanatra érzem napközben is, de éjjel, alig tudtam megfordulni, érdekes érzés volt.....
Na mit mutatott a teszt?Szerintem ott van már az a második csík is, csak nagyon halvány lehet, és nem látod!Drukkolok nagyon!Írj majd!
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy.....nem teszteltem még....várom hátha jelez a cicim pl.....nem hiszem......
A kérdező hozzászólása: Teszteltem......na?????? Egy csík se....ilyen az én formám :S
A kérdező hozzászólása: Most reggelre lett rajta controll csík.....ennyih....nincs babó :(

Harisnya akció valahol? Érdemes most gyerekharisnyáért az Ázsia Centerbe menni? Járt valaki ott a napokban?

Most esett le, hogy egyik lányomnak sincs elég megfelelő állapotú harisnyája. Nagyon nincs. :( Kéne vagy 10 pár, viszont nagyon eleresztve sem vagyunk így szeptemberben, ezért keresek olyan helyet, ahol esetleg akciós, vagy alapból nem 1200 Ft darabja... Köszönöm!

Legjobb válasz: Sárkányban vettem múlt hétvégén.1500ft volt 3 vastagharisnya.

Sárkányban vettem múlt hétvégén.1500ft volt 3 vastagharisnya.
A kérdező hozzászólása: Köszi, végül elmentem és vettem, 500 Ft volt darabja ott is. :)
Lej!!
10 15 ezer Ft elég lehet Lei a hivatalos fizetõ eszköz.
Lejt valtsal be.Ugy 2000 ft boven eleg .
Szia, mi idén tervezzük, hogy erdélybe megyünk nyaralni, ugyan ugy mint írtad olyan utazást szeretnénk ahol adnak kaját.Ti magatok szerveztétek vagy utazási iroda által?Nem találok semmi olyat ahol benne lenne az árban az utazás a szállás a kaja...:(!Tudnál nekem segíteni?Elõre is köszi!
Nem elég 2000 forint.Milyen egy okos komment volt ez :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!