Találatok a következő kifejezésre: Vajon volt A (317 db)

A kérdező hozzászólása: Óh, vajom helyett bajom! :-))
Szia! Erre legfeljebb zsíros bõrre való krémet használhatsz, vagy pedig a gyógyszertárban lehet kapni olyan krémet, amiben semmi illatanyag nincs, és minden bõrtipusra jó. Sajnos a hormonok játszanak ilyenkor, és igen sokáig, akár szülésig is eltarthat. Nekem is minden nap mosni kell a hajam, annyira zsírosodik, a bõröm is nagyon, és tele vagyok pattanással, pedig elõtte soha. 21 hetes kismama
Én is hasonló cipõben járok. Bébike elõtt nagyon szuper volt a bõröm, de elkezdett pattanásosodni. reggel-este arclemosó+tonik, és gyorsan (max egy hét) helyrejött. De amint kihagyok egy-egy alkalmat (mondjuk nem sminkelek, ezért csak vízzel mosom meg az arcom), szinte rögtön kijön.
A kérdező hozzászólása: Köszi, lányok! Látom, akkor nem csak én szenvedezek így! :-) Kipróbálok valami tonikot én is akkor, meg próbálok napjában többször arcot mosni, hátha alakul valami... Mindenesetre nem mostanában kell a szárazságtól húzódozó bõrömre krémet használni. :-)
Garnier Pure lemosó gél, esetleg tonic, és PureA krém, nappali és éjjeli is van. Nekem ez jött be egyedül. Tök jó cuccok sztem.
Szia! Én is ezzel a problémával szenvedtem. Nekem még a hátam és a dekoltázsom is tele lett pattanással. Elmentem bõrgyógyászhoz, és kaptam egy nagyon jó krémet, már elég szépen letisztította a bõröm!

Volt-e csalás a mai "Áll az alku" műsorba? ( Vajon Árpi "játékból" nyert vagy mivel ismertebb és szüksége volt a pénre ugyanis bajba van ezért. )

Legjobb válasz: hát, kicsit furcsa volt, hogy sorrendben nyitotta ki a kicsiktõl a nagyig: O de nekünk is dobálhatnának pár ezret, mert bajban vagyunk-.- szerintem nagyonnagy szerencséje volt:) de ismertebb?:O soha nem láttam még, ki õ?: D

hát, kicsit furcsa volt, hogy sorrendben nyitotta ki a kicsiktõl a nagyig: O de nekünk is dobálhatnának pár ezret, mert bajban vagyunk-.- szerintem nagyonnagy szerencséje volt:) de ismertebb?:O soha nem láttam még, ki õ?: D
én nemtom ki õ, de nem is érdekel... a játék viszont maga egy nagy megrendezett színjáték szerintem... am. a végén a 10, 25, 50% AZ Õ PÉNZÜKBÕL MEGY LE, ugye?!:O
Az egész csurig meg van rendezve (a drámával meg a kamu zokogásokkal együtt!).
azért nyert mert a családom nem ismeri a kiwi eggyüttest de nagyon szurkoltunk szegénysrác nagyon megérdemli a 21 milliót
A kérdező hozzászólása: ..én úgy tudom hogy nem az övékébõl csak annak az összeg százalékát lehet nyerni, de a játékos nyereménye megmarad! A KIWI együttes dobosa játszott!
A kérdező hozzászólása: A KIWI együttes dobosa játszott!
vajon miért ismert emberek kerülnek be?! a nézettség miatt? vagy kihasználta a kapcsolotait? az egyszerû mezei ember meg mehet a levesbe... :S:O

A 21. napon mért 22 ng/ml progeszteron érték milyennek számít? Vajon volt peteérésem?

Illetve, néztek TSH-t is, ami 2,46 mIU/L lett.

Legjobb válasz: Akaáliba járunk és folyamatosan nézték uh-n. 7.-én voltam és akkor volt 13 és 14 mm-es tüszõm 7 merional injekciótól. Írtak fel még 2 és vasárnap este tüszõrepesztõt kellett adnom. És most voltam hétfõn, akkor volt vérvétel és uh is. vérvételbõl az derült ki, hogy nem jó a progeszteron szintem, túlsok a férfi nemi hormon. és uh csak az apró tüszõket látták, szóval meg sem repedt hanem felszívódott mindkettõ.

Akaáliba járunk és folyamatosan nézték uh-n. 7.-én voltam és akkor volt 13 és 14 mm-es tüszõm 7 merional injekciótól. Írtak fel még 2 és vasárnap este tüszõrepesztõt kellett adnom. És most voltam hétfõn, akkor volt vérvétel és uh is. vérvételbõl az derült ki, hogy nem jó a progeszteron szintem, túlsok a férfi nemi hormon. és uh csak az apró tüszõket látták, szóval meg sem repedt hanem felszívódott mindkettõ.
a tesztoszteron engem is érdekelne, enyém is annyi.
A kérdező hozzászólása: Nekem a tesztoszteron: Tesztoszteron: 1, 35 nmol/l (Ref. t: 0, 31-4, 51)
27. napon voltam vérvételen és a progeszteron szintem 21 lett és nem volt peteérésem. Stimulálós hónapom volt. És a merionaltól eltüntek a 14mm tüszõim is. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. Az mibõl derült ki, hogy nem volt peteérésed?
ne haragudjatok az offert, de megkerdezhetem, mennyi volt a ferfi nemihormonod? en csinaltattam vervetelt, 2, 1 lett, de ez meg tartomanyon belul van, az endokrinologus se mondott ra semmi, a prolatinom es tsh-m is boven jo (csak a cukrom magas) de a tobbi ciklusfuggo hormont csak kesobb tudom meg. de tegnap lattam, hogy valakinek a 1, 5-os tesztoszteronra is azt mondtak hogy magas. ez mit hataroz meg, milyen szerepe van teherbeeses szempontjabol?
csak progeszteront néztek hétfõn. akkor azt mondta a doki hogy azért nem jó a progeszteronom mert sok a férfi nemihormonom. Még a tavasszal voltam hormonvérvételen akkor 56 volt és 50 alatt jó.
hát nem tudom, nekem a progim jó, a tesztoszteronom pedig nem


Keresek olyan embert akinek volt, olyan problémája, hogy myálkás volt a széklete. De csak a felületén és nem benne. Vajon mitől lehet-ez?

Szeretném megtudni mit reagáltak rá az orvosok és mit állapítottak meg, milyen betegség lehet. Én voltam az orvosnál és vizsgálat nélkül megállapította, hogy nincs semmi bajom.

Legjobb válasz: Nekem 1-2 alkalommal elõfordult ilyen, de mivel nem volt tartós nem mentem orvoshoz vele. Viszont menj vissza az orvoshoz, és ragaszkodj a székletminta vizsgálathoz!!! Ha nem ad beutalót, keress másik orvost, ne hagyd magad!!! ili

Nekem 1-2 alkalommal elõfordult ilyen, de mivel nem volt tartós nem mentem orvoshoz vele. Viszont menj vissza az orvoshoz, és ragaszkodj a székletminta vizsgálathoz!!! Ha nem ad beutalót, keress másik orvost, ne hagyd magad!!! ili
Szia! Más problémád is van?Régóta ilyen?Mindig, vagy csak néha? Nekem régóta nyálkás a székletem, állandóan fel vagyok puffadva, hányingerem van, szédülök, hasmenés, szorulás..stb.egy csomó tünet. Az elsõ császáros szülésem után alakultak ki nálam ezek a tünetek.Ez az IBS, utána tudsz nézni a neten, hogy mit jelent.Pszichoszomatikus betegség. Én sok orvost kerestem már fel ezek miatt a tünetek miatt, de sehol semmi eredmény, mindenhol minden negatív.Igaz nem is nagyon érdekelt egy dokit sem igazán mi a problémám. Most elkezdtem egy Colonix kúrát, még csak a 6-ik napja, úgyhogy errõl nem tudok nyilatkozni hatásos-e. Próbálj az étrendeden változtatni, hátha lesz eredmény. Minden jót, üdv
Szia! Nekem akkor volt "nyálkás" a székletem, mikor vérhast kaptam (mosatlan szõlõtõl). Székletmintát kellett vennem és azt, ha jól emlékszem a tisztiorvosnak küldték el.
Valamilyen gyulladás lehet a belekben, próbáld ki a Normaflore-t, ami helyreállítja a normális bélflórát, de ha nem javul, mégiscsak ki kéne vizsgáltatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!! Nagyon sokat segítettetek vele!!!

Vajon régen is ilyen nagy volt a nemek közötti ellentét mint manapság?

Folyton azt lehet olvasni, hogy a nõk bunkók, vagy a férfiak bunkók, mindenki a pénzre hajt, szexre hajt, tele van a gyakori totálisan elrontott párkapcsolatokkal kapcsolatos segítségkérõ kérdésekkel, ahol látszik, hogy a párkapcsolatban élõknek fogalmuk sincs, milyen is egy normális párkapcsolat, stb. A társkeresõkön már csak a legalja és a komolytalan kategória képviselteti magát. Ti nem érzitek úgy, hogy az internet, a média, ahol mindenki modell meg izmos jópasi, minden csillog villog, csak árt ennek az egész férfi-nõi kapcsolatrendszernek?

Legjobb válasz: Köszönjük a demagóg általánosítást, természetesen régen minden sokkal jobb volt. Szedj fel egy nagymamát újsághirdetéssel, õ biztos nem fog melletted fészbúkozni, hogy megcsaljon.

Köszönjük a demagóg általánosítást, természetesen régen minden sokkal jobb volt. Szedj fel egy nagymamát újsághirdetéssel, õ biztos nem fog melletted fészbúkozni, hogy megcsaljon.
Régen is voltak ellentétek, szinte biztos. Csak akkor más oldalról.. A média meg szinte mindennek árt, akkor a kapcsolatokra miért ne ártana? De egy kicsit már közhelyes, hogy mindig a médiát hozzák fel az emberi hülyeségekre. :DD
Nézd, kérdezõ, aki normális és rendes párkapcsolatban él, az nem jár a GYK-re fröcsögni és nem társkeresõzik, ezért nem is tûnik fel, hogy léteznek ilyen emberek. Pedig a világ tele van jó párkapcsolatokkal, egymást tisztelõ emberekkel. Ne az internetet figyeld, mert az demagóg, egyszerûen nézz végig az ismerõsi körödön vagy az utcán. És csupa értelmes embert látok, csak néha jönnek velem szembe ilyen GYK-s lelkibetegek.
Az egyik volt pszcihós tanárunk mondta, nem szó szerint, de eléggé bennünk maradt: "régebben azért volt kevesebb válás, mivel nem szererembõl köttettek a házasságok. Manapság azért van annyi válás, mert mindenki szerelembõl köt házasságot, és amikor vége a rózsa szín fátyolnak, nem akarnak szenvedni- együtt változni, ezért inkább elválnak, és hátrahagynak egy hatalmas nagy megoldatlan probléma hegyet. Régen mivel nem csak a szerelem dominált, hanem az anyagi érdek, a család becsülete, az egyén becsülete, illetve nem csak a boldogság volt a központban, ahogyan manapság (mindenki egy boldogság hajkurászó gép), ezek a problémákat kénytelenek voltak megoldani. Manapság a válás a probléma egyik megoldása, régen maximum a legvégsõbb, és legszégyenteljesebb megoldás volt. Illetve még egy fontos dolog közrejátszott: nem volt ekkora a nõk vélemény nyilvánítási szabadsága, így a problémákban gyakran õk kerültek ki vesztesként, csak ugye nem volt szavuk."
#4 Persze úgy oldották meg, hogy átmentek a szomszédba egyet kufircolni. Ne szó szerint vedd. Sokszor mesélt nekem régebben a mamám, hogy milyen volt anno... Szinte ugyan úgy viselkedtek az emberek, mint manapság, azzal a különbséggel, hogy "nem írták ki a homlokukra" mit is csinálnak, amikor nem látják õket. Õt is szanaszét csalta a férje, persze nem váltak el, mert hát, mit szólna a falu... Majd egyszer csak a "nagypapám" lelépett. Soha sem találkoztam vele. Amúgy meg, normális kapcsolatban élõ emberek is vannak gyk-n :D Csak azok nem tesznek fel i_d_ióta kérdéseket :D
"hogy a párkapcsolatban élõknek fogalmuk sincs, milyen is egy normális párkapcsolat, stb." Ez pontosan így van, hát nézz körbe milyeneknek van barátnõjük a mai világban, a bunkóknak, pénzeseknek, meg néhány jobban kinézõ srácnak.Akik meg normális neveltetést kaptak, és úgy is viselkednek, azokat kiszorítják, eltaszítják, kiközösítik, megalázzák és eldobják õket.Nos akkor hogy is van ez? Az én szüleim idejében is már választhattak bõven saját maguk párt, és találtak is nem véletlenül.Nem volt ennyi elvárás és felszínesség mint a mai világban.Ja és õk nem 30 éves koruk környékén kezdtek el elkötelezõdni, hanem huszonévesen. Régen ezerszer jobb volt, akkor még sokkal több ember volt megbízható, jobban szót lehetett érteni a másikkal.És még sorolhatnám ezeket naphosszat... akkoriban is voltak ellentétek, de ahhoz képest mint ami ma van Magyarországon, ahhoz képest az ami volt tulajdonképpen semminek is tekinthetõ.
szerintem megtudja csinálni, de ha magyon begyulladt nagy területen, akkor nemhiszem....:S
Nekem 3x volt szúrva, nem azért mert begyulladt, hanem mert "megereszkedett", egy kicsit kilökõdött és úgy már nem tetszett. Tehát valószínûleg nem ugyanoda szúrja, de nekem az elõzõek helyei mind teljesen eltûntek. (kb 1 év alatt)
jajj ne csináld már te csaj, olyan csúnya... 18/F

Vajon mennyiben kerül ma egy nissan skyline? Az a fajta amelyik a halálos iramban 2-ben volt a breiennek :-D

Legjobb válasz: Az egy R34-es volt. Magyarországon ilyen eladó darabot nemigen találni. Ha érdekel keress rá külföldi ( elsõsorban az Angol ) használtautó oldalakon.

Az egy R34-es volt. Magyarországon ilyen eladó darabot nemigen találni. Ha érdekel keress rá külföldi ( elsõsorban az Angol ) használtautó oldalakon.
A kérdező hozzászólása: Köszi :-D tudnál belinkelni egy angol használt autó üzletet?
Itt ( http://suchen.mobile.de/auto/nissan-skyline.html?isSearchReq.. ) keresgélhetsz, de nem túl olcsók:D

Sztálin vajon hitt a 'kommunizmus'-ban, vagy neki is csak arra volt jó, hogy személyes célkitűzéseit, vágyait leplezhesse vele?

Legjobb válasz: "Elõtte Lenin építette azt a szocializmust ami a mai kínai szocialista rendszernek az alapja ,majd õ tönkre is tette egyhamar." Leninnek nem volt ideje mit építeni a világháború utáni és az évekig tartó polgárháború utáni oroszországban.Azt viszont õ tudta hogy Sztálin elmebeteg diktátor lesz és ezt levélben meg is írta a Központi Bizottságnak kimondottan kérte õket hogy Sztálint távolítsák el a hatalomból mindenáron mert ha hatalmon marad baj lesz. Szálin egy elmeteg diktátor hajlamú ember volt aki még a macskatartást se tudta volna normálisan megvalósítani. Nem azt próbálta megvalósítani amit Marx megálmodott hanem a saját diktatúráját!Mintahogy Korea sem.

"Elõtte Lenin építette azt a szocializmust ami a mai kínai szocialista rendszernek az alapja , majd õ tönkre is tette egyhamar." Leninnek nem volt ideje mit építeni a világháború utáni és az évekig tartó polgárháború utáni oroszországban.Azt viszont õ tudta hogy Sztálin elmebeteg diktátor lesz és ezt levélben meg is írta a Központi Bizottságnak kimondottan kérte õket hogy Sztálint távolítsák el a hatalomból mindenáron mert ha hatalmon marad baj lesz. Szálin egy elmeteg diktátor hajlamú ember volt aki még a macskatartást se tudta volna normálisan megvalósítani. Nem azt próbálta megvalósítani amit Marx megálmodott hanem a saját diktatúráját!Mintahogy Korea sem.
nem hitt benne, mivel egy nem megvalósítható eszme! a beteges hatalomvágya vezérelte. Egyébként meg olyan hülye volt, hogy elég nehezen foglalkozott Õ személyesen gazd.elméleti kérdésekkel! te is valami propagandát olvashattál utolsó! egy postarabló szadista [email protected] volt semmi több!
Sztálin egy végtelenül primitív és még ennél is jobban hatalommániás õrült volt... Nem csak Lenin tagadta meg, hanem a családja is... Félt mindenkitõl, akinek volt esze és hatalma volt... Lásd a tiszti kar "megritkítása" "38-ban... Az a tipusú õrült volt, akinél a megalománia végtelen emberi primitívséggel párosult... Aki a saját népét sem vette semmibe...
Ha hitt volna benne, bevezette volna. Õ csak épített valamit amirõl azt mondta a kommunizmusba vezetõ út.
Sztálin hitt a kommunizmusban , csak nem tudta igazából , hogy mi is az. Elõtte Lenin építette azt a szocializmust ami a mai kínai szocialista rendszernek az alapja , majd õ tönkre is tette egyhamar.
04:11 Milyen könyveket olvastál eddig Sztálinról, hogy ennyire értesz a témához?
ma 09:42 Persze, hogyne, primitív volt. Te mit olvastál róla?
Elõre elszögezem: Nem sok könyvet olvastam Sztálin életérõl, valamint a kommunizmusról. De abból, amit tudok, arra kvöetkezetetek, hogy ha hitt is benne, ezt a hitét kissé (vagy nagoyn) megfertõzte a hatalomvágy, és az õrület. 18/F Chau

Vajon jo eselyem van a babara, ha az utolso mensi jul.13-an volt, es egyutt voltunk 18-an, 22-en, (23-an majdnem pozitiv volt az ovu teszt), 24-en (ezen a napon pozitiv volt a teszt), 26-an es 27-en?

Legjobb válasz: www.ciklus.hu Itt megkapod az adatokat hogy mikor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek!És még a baba nemét is megtudhatod!:O :) Remélem azért sikerült , és ha igen elõre is jó terhességet majd babázást!

http://www.ciklus.hu Itt megkapod az adatokat hogy mikor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek!És még a baba nemét is megtudhatod!:O :) Remélem azért sikerült , és ha igen elõre is jó terhességet majd babázást!
A kérdező hozzászólása: Azt hittem a ciklus.hu csak arra szolgal, hogy aki homerozik, az le tudja jegyezni es ezaltal kapjon egy kis diagramot. :) Azert koszi, mindjart megnezem. Nagyon jo lenne, ha mar lenne baba, de probalok nem ragorcsolni, mert az nem jo. (Neha ugy erzem nekem sosem jon ossze, mintha valami tavoli alomra varnek, hogy megvalosuljon..... hm...... sohaj...)
1 válaszoló vagyok:megnézted a ciklus.hu-t ?Milyen ?Ki tudtad számítani? Ne aggódj majd összejönn.:) rám is sokáig vártak a szüleim.És most lám itt vagyok és nekd írok:D:) Gondolj arra hogy úgyis összejön. és télleg ne görcsölj.Lazííts!
Szerintem jó eséllyel indulsz!Most csak annyit tehetsz, hogy türelmesen vársz és nem görcsölsz ezen a témán. Az érzéseiddel nem vagy egyedül. 6 hónapja várom, hogy elmaradjon a menzim, de még csak nem is késik soha!:-) Na jó, ez csak vicc volt, és tudom, hogy fél év nem a világ. Szóval én is úgy érzem, hogy ez nem mostanában fog összejönni. De ne add fel! Nemsokára benneteket is választ majd egy baba!!!
A kérdező hozzászólása: Regisztraltam, de nekem semmi kulonosebbet nem szamit ki. En azt hittem naivan, ha beirom mikor voltam egyutt a parommal, mikor volt PE meg utolso mensi, akkor kiszamolja , hogy kb. mennyi az esely egy esetleges terhessegre. Kicsit elkeseredtem, mert ez csak kiszamolja a varhato kovetkezo mensit, stb.... Amit en magamnak is ki tudok szamolni korulbelul. Akkor most mi a lenyege azon kivul, hogy adatokat tudsz lerogziteni? Nekem idaig nem nagyon volt segitsegemre ez az oldal (ciklus.hu). Akkor most nagy eselyem van a babara, vagy hagyjam az egeszet a manoba? :(
Dehogy hagyd!Nem szabad feladni! Tudod mindig a remény hal meg utoljára!Sikerülni fog csak lazíts és akkor majd egyszercsak meglepõdsz amikor nem is számítasz rá!

4 éves gyermekem taknyos, rengeteget fújja az orrát, sokszor sárgás jön, köhög is sokat, rekedtesen is meg szárazan is, 37, 6 volt a legnagyobb láza, vajon mennyi időre irja ki az orvos ilyen tünetekkel? És milyen gyógyszert irnak erre?

jövőhetet itthon töltheti vajon? Ez súlyos betegség lehet?

Legjobb válasz: Ezek szerint, hál istennek, a te gyerkõcöd sose volt még megfázva. Pontosan nem tudom, ennek mi az orvosi elnevezése, de erre mondjuk, hogy megfázott a gyerek. Ha bakteriális eredetû, akkor antibiotikumot fog rá kapni, ha nem, akkor köptetõt, C vitamint, orrspray-t, gyakori orrfújást/-szívást fog javasolni. legalábbis nálunk azt szokott. Kb. 3-5 nap alatt tünetmenetes. Ha antibiotikumot kell szednie, vagy a tüdejében hall valamit, akkor csütörtök-péntek körül kell visszavinned, amúgy valószínûleg vissza sem kell vinni.

Ezek szerint, hál istennek, a te gyerkõcöd sose volt még megfázva. Pontosan nem tudom, ennek mi az orvosi elnevezése, de erre mondjuk, hogy megfázott a gyerek. Ha bakteriális eredetû, akkor antibiotikumot fog rá kapni, ha nem, akkor köptetõt, C vitamint, orrspray-t, gyakori orrfújást/-szívást fog javasolni. legalábbis nálunk azt szokott. Kb. 3-5 nap alatt tünetmenetes. Ha antibiotikumot kell szednie, vagy a tüdejében hall valamit, akkor csütörtök-péntek körül kell visszavinned, amúgy valószínûleg vissza sem kell vinni.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, eddig kb 2x volt egy kis orrfolyás, ilyen erõs még sose és sose köhögött. De az orvos honnan tudja, hogy virus vagy baktérium? Gondolom nem teszi mikroszkóp alá a váladékot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!