Találatok a következő kifejezésre: Vajon van baja (60 db)

Vajon van baba? (többi lent)

1 napig volt meg de azt se nevezném menstruàciònak. Ezután másnap teszteltem negatìv lett. Tüneteim vannak, elmùlt 3 napban hánytam 1x és emelyegtem. Xepil tesztel teszteltem delutan. Lelkileg ùgy érzem mintha babás lennék. Van esély?

Legjobb válasz: A leírt tünetek csak a 6.-8. héttõl jelentkeznek. Azaz az elmaradt menstruáció után 2-4 héttel, ezért legkorábban az elmaradt menstruáció elsõ napján érdemes tesztelni. Korábban mellfeszülés, fáradékonyság, vérnyomáscsökkenés, pulzusszám növekedés, megváltozott hüvelyváladék, ami jelezhet.

A leírt tünetek csak a 6.-8. héttõl jelentkeznek. Azaz az elmaradt menstruáció után 2-4 héttel, ezért legkorábban az elmaradt menstruáció elsõ napján érdemes tesztelni. Korábban mellfeszülés, fáradékonyság, vérnyomáscsökkenés, pulzusszám növekedés, megváltozott hüvelyváladék, ami jelezhet.

Vajon van baba vagy nincs?

Nekem lenne egy kérdésem! 28-as a havi ciklusom és máj-tól juli-ig rendesen megjött minden hónap 22-ig, de augusztusban meg semmi sem. Vettem 3 tesztet! Mind a 3 csak két halvány csíkot mutatott. Voltam Uh-n is, de azt mondta az orvos h nem lát semmit, mert valószín?, hogy még korai a terhességem. Azt írta a papíromra, hogy puha falu uterus szabad környezetben és lúdtojásnyi nagyságú. Ez jelenthet terhességet? Mert mi a párommal már 5 éve szeretnénk babát és most szerettünk volna belevágni a lombikprogramba, de lehet hogy már nem is kell, mert teherbe estem? a mai napo már 24. napja hogy késik. semmi jele a menstruációnak.

Legjobb válasz: bocsi vagyis 2 hete volt uh-m. most néztem a papíromat. a méhnyálka pedig 7 mm-es. Az jó?

A kérdező hozzászólása: szia ma nem tudtam menni majd holnap vagy holnap után megyek. Örülök neki h nálad minden rendben van és vagy egy pocaklakód remélem én is ilyen jó hírekkel tudok majd visszatérni. gratula
A kérdező hozzászólása: bocsi vagyis 2 hete volt uh-m. most néztem a papíromat. a méhnyálka pedig 7 mm-es. Az jó?
szia! voltál dokinál? nálam 12mmpetezsákot látott, és jó szívmûködést! remélem nálad is minden rendben!
A kérdező hozzászólása: köszi a biztató szavakat
Eleg baba-gyanus vagy. Szoritok en is :) 14 honapos kisfiu anyukaja
A kérdező hozzászólása: neked is sok kitartás. Alig várom h elteljen. Addig is sokat pihenj és gondolj a leg jobbakra. :-))))
húú, hát akkor együtt izgulunk! majd kedden megírom, h mi a helyzet! kitartás!
A kérdező hozzászólása: remélem hogy igazatok lessz! Minden képpen megírom majd hogy mi lett az eredményem. De a tiéteket is várom. Már alig várom, hogy megtudjam mi van.
:) )) Mindenképpen írd meg, mi lett, de szerintem nagyon fogsz örülni!
A kérdező hozzászólása: én is jövõ héten kedden megyek és csináltatok egy UH vizsgálatot, mert nagyon idegesít a dolog, h nem tudom van-e pocaklakóm vagy más miatt maradt ki. csillu szorítok h legyen jó híre a dokinak számotokra
nekem aug 6-án volt utoljára, a peteérésem késett, úgy aug 26ig. szept 14én voltam dokinál s ugyanazokat mondta, mint neked, meg hogy vaskos a méhnyálkahártyám. jövõ keddre hívott vissza.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. peteérésem pedig aug. 5-9 között volt. ez idõ alatt voltunk együtt a párommal. uh-n pedig 3 hete voltam.
Szerintem terhes vagy, mert a halvány pozitív teszt is pozitív, ráadásul mind3 tesztnél ez volt! Gratulálok! Végre sikerült nektek! Remélem, hogy nekem nem kell 5 évig várnom...hanem hamarabb sikerül, mondjuk most hátha elmarad a mensim. :( Jó lenne.
Gratulálok! :) Ahogyan elöttem is irták a halvány csik is csik! :)
azt tényleg leírhatnád, hogy mikor voltál uh-n. ha ahhoz képest 2-3 hét múlva visszamész és ott a baba, már a szívverését is látod! Az esély megvan rá, nagyon szorítok. anyuka, a 34. hétben a második babával
Nekem 5 hetesen volt lúdtojásnyi. Szerintem lehet baba.
Szerintem terhes vagy. A halvány csík is csík :) Korai terhességet valóban nem lát a doki, ha nem olyan jó az uh-gépe, és még kézzel sem nagyon lehet érezni. Ráérsz visszamenni hozzá jó 2-3 hét múlva, addigra már szívhang is lesz. Gratula!
Mikor voltál uh-n? Fogantatás után két héttel már mindenképp meg tudja állapítani az orvos a terhesség tényét (megvastagodott méhnyálkahártya, és kb. 1-2mm petezsák). Van tipped, mikor lehetett peteérésed?

Vodafon smart2 Vajon mi a baja? Vajon van megoldás erre a problémára?

Van egy vodafone smart2-m és csak az android logoja jön be. Ha hozzá dugom a géphez akkor elöször fel ismeri utána meg nem. Mi lehet a baja? A szervizben nem tudják meg csinálni mert nem kapcsolodik rá a gépre és emiat nem lehet ujrahuzni. Ha valaki tud megoldást erre annak nagyon megköszöném!

Vajon van valami baja a leánycicámnak, ha már 3-4 hónapja folyamatosan tüzel, jelölgeti a területét?

Legjobb válasz: :) vajon? ha nem akarod a pároztatni, vidd el állatorvoshoz, s "mûmegdugják", s aztán lenyugszik! ez komoly, nem vicc, csak a nevét nem tudom a folyamatnak, cicás ismerõs azt mondta, hogy mûdugásnak hívta a doki is!

:) vajon? ha nem akarod a pároztatni, vidd el állatorvoshoz, s "mûmegdugják", s aztán lenyugszik! ez komoly, nem vicc, csak a nevét nem tudom a folyamatnak, cicás ismerõs azt mondta, hogy mûdugásnak hívta a doki is!
Nem tudom, mi ez a több válaszban is elõforduló "mûmegdugás"- ezzel nem azt akarom mondani, hoyg ilyen nincs (bár én ezen kívül még nem hallottam róla), de ez akkora hülyeség... az ilyen hülyeségeknek álvemhesség lesz a vége. Nem értem, ha valaki állatot tart és nem akar kicsiket, akkor miért nem tudja ivartalaníttatni..??? Ezeket a mindenféle "jótanácsokat" biztos nem olyanok írják, akik SZERETIK az állatokat, csak az a fontos nekik, hogy amikor az tüzel, az õ életüket ne zavarja. De hogy ON is legyek: egy macska addig tüzel, amíg nem termékenyítik meg. Az én véleményem gondolom a fenti sorokból egyértelmûen kiderül, hoyg mit tartok okos és felelõsségteljes döntésnek, ha állatokról van szó, akiket nem akarunk szaporítani. Hogy mennyire baj az, ha 3-4 hónapja vérzik- csak pl. gondolj bele, mennyi vért veszít ennyi idõ alatt.
kb.800Huf-ba kerül egy lánycirmák fél évi fogamzásgátlója...nem minõsíteném, hogy eddig nem vittétek orvoshoz.

Melyik a fontosabb a szoptatás, vagy az, hogy anyatejet kapjon a baba! Vajon van értelme? Bővebben lent! -4, 5 hónapos baba anyukája-

Nem akarok vitát "kirobbantani"! Csak f?képpen magamat akarom megnyugtatni, hogy a nem hiában "kínzóm" magam az állandó fejéssel, mert sajnos nem szopik a babám, és a tápszer mellett még próbálok neki napi 2-3x 130-150 ml anyatejet adni. Ami kb. 3-4x fejéssel jön le.

Legjobb válasz: Amíg van, addig érdemes is szoptatni. Bár a tápszer valóban jó, de nem egy az egyben olyan, mint az anyatej. Ha ennyi összejön, nehogy abbahagyd! Amíg van, addig rengeteg ellenanyag jut át a picibe..ez nagy elõny még így is..

Amíg van, addig érdemes is szoptatni. Bár a tápszer valóban jó, de nem egy az egyben olyan, mint az anyatej. Ha ennyi összejön, nehogy abbahagyd! Amíg van, addig rengeteg ellenanyag jut át a picibe..ez nagy elõny még így is..
Persze hogy van értelme, bár tudom, hogy milyen kinlódás ez. Nekem csak 10-15 ml jött össze( mi is hasonlóan jártunk: Sárgaság, lassú gyarapodás, tápszer, cumi) De én 10-15 ml miatt nem láttam értelmét fejni, úgyhogy elapasztottam. Neked azért több van.
Ha nem tud szopni, akkor is jó neki az anyatej, Jobb miont a tápszer.Megkellene kezdenek a hozzátáplálást, gyümölccsel, fõzelékekkel, behabarva.Már 4 hónapos korban megkell kezdeni a lisztes ételek adását.Ez a legújabb javaslat, amit Ausztriában és Németországban pl. már régen betartanak.
én is adnám neki. hat hónapos koráig tarts ki aztán ehet mindent. az én kislányom 18 hós és szopik még, imád odabújni és csak "cicizik" nem is éhes, de simogat stb. Próbáld neki valahogy meghitté tenni a szopizást én nem is tudom elképzelni, hoyg nem akar szopni. valami oka van annak.De baja nem lesz belõle nyugi, pláne ha anyatejet kap, mert fejsz.Csak valahogy az a szoptatás olyan jó.
Hát mindkettõ jó lenne. Miért nem akar cicizni? Kicsi korában üvegbõl kapta és megszokta, hogy könnyebben jön? ( a cicivel "dolgoznia" kell) Vagy nem jól csinálja és nem jön? Találsz szoptatási tanácsadót, hátha tud segíteni. Addig is a lefejt tej is több a semminél.
Ez még rengeteg mennyiség.Én valóban kínóztam magam, mert nekem 30-20ml jött le 1 nap.3 hétig csináltam, aztán 6 hónapos korában befejeztem.Az én melleim már rettenetesen fájtak, mert már nem akartak tejet termelni.Érezni fogod, ha a szervezeted nem akarja.
alapkérédsed van-e értelme, persze, hogy van.kitartás. az anyatej a legjobb és ha eszik mást is add csak neki ami ízlik, gyümölcsök zöldség elõször mi a húslevesbõl adtunk, aztán fõzeléket, amit azóta se szeret, marad a natúr fõtt zöldség.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az elején besárgult a Pici, így sokat voltunk kórházban, ahhol hol tudtam szoptatni, hol nem. Mindig fontosabb volt a nõvéreknek, hogy a kék fény alá kerüljön a gyerek. Sokat adtak neki teát, és állandóan a cumit nyomták a szájába. Mire hazértünk már nem igen akart szopni, pont azért mert nem jött könnyen. Így a súlygyarapodás miatt jobbnek láttam lefejt tejet adni, majd védõnõ tanácsára tápszert.
A kérdező hozzászólása: Már megkezdtük a hozzátáplálást! Almapürét, körtét, öszíbarackot már adtunk neki. Majd lassan jönnek a fõzelékek!
Szerintem próbáld meg azért mindig cicire rakni, mert az elején még könnyebben jön belõle tejcsi. Ha már nem akarja szopizni utána fejjed. Amúgy szerintem is a legjobb dolog az anyatej, úgyhogy mindenképpen nagyon jól csinálod, hogy fejsz neki! Pont most voltam a védõnöknél, és valóban megint 4 hónapos korától ajánlják a hozzátáplálás kezdését szemben az eddigi 6 hónapos korral. Ugy látszik ebben is kezd visszajönni a régi "divat". Bár a nagymamámék már 6 hetesen krumplit adtak a babáknak, de azt mesélte erre azért volt szükség, mert abban az idõben hamar kellett leválasztani a babát, hogy vissza tudjanak menni dolgozni.
Nalunk is ez a helyzet, kezdettöl fogva nemakar szopni valamiert, mostmar elertünk annyit, hogy az egyik cicit elfogadja. A tejem sem sok sajnos, de nekem a vedönö azt mondta, hogy vannak gyerekek akik sajnos egyaltalan nem tanuljak meg a szopas technikajat (az enyem csak csücsörit, nem nyitja a szajat). A cumival meg az ember ra tesz meg egy adaggal, de a gyereknek ugye ennie kell. Azt mondom amig tudod, add neki azt a keveset is, ami nem is olyan keves, a lenyeg az, hogy kap anyatejet.

Vajon komoly baja van? (bővebben lent)

Nem is biztos, hogy jó témakörbe írom.. Van egy jó barátom, most 24 éves. Mostanában nem úgy viselkedik, mint régen. Az utóbbi egy évben teljesen kifordult magából, régen nevetett, szeretett élni. Most pedig van, hogy egyszer?en csak elkezd sírni, vagy csak ül és el?re hátra billeg, közben az egyik kezével dobol magán és csak bambul, vagy motyog valamit. Teljesen bizalmatlan, nem mondja el mi bántja. Szerelmi csalódás kizárva, talán családi dolog. De néha komolyan rá se ismerek. Nem iszik és nem is drogozik. Annyit még tudok, hogy utál élni, és ezért minél el?bb meg akar halni. De máskor azt mondja imád élni. Sok emberen szeretne segíteni, máskor pedig mindenkit inkább megölne. Szerintetek mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Testi problémái is vannak: sokszor émelyeg, hányingere van, szédül, fáj a feje..

A kérdező hozzászólása: Testi problémái is vannak: sokszor émelyeg, hányingere van, szédül, fáj a feje..
ez szerintem inkább lelki betegség, és ebbõl erednek a tesit problémák. HOgy komoly baja van-e? Lelkileg valószínû hogy igen. Pszichológus-eset
Mániás depresszió?

Megéri megvenni a nagyon leárazott polipot? Vajon van valami baja?

Tescoban 5000ft-ról 900ft/kg-ért láttam, de nem mertem megvenni még. Vajon miért van ennyire leárazva? Megéri megvenni?

Legjobb válasz: Valószínû lejáratos. Mivel általában csonttáfagyva van tárolva a kifogás pillanatától, így ha nem látsz rajta kiolvadásra és visszafagyásra utaló jeleket (hópehely szerû jégkristályok a csomagon belül), akkor vedd meg, szagold meg kiolvasztva és ha a finom sós tengerillaton kívül mást nem érzel készítsd el nagyon hamar.

Valószínû lejáratos. Mivel általában csonttáfagyva van tárolva a kifogás pillanatától, így ha nem látsz rajta kiolvadásra és visszafagyásra utaló jeleket (hópehely szerû jégkristályok a csomagon belül), akkor vedd meg, szagold meg kiolvasztva és ha a finom sós tengerillaton kívül mást nem érzel készítsd el nagyon hamar.
Nézd meg a szavatossági idejét. Lehet, hogy semmi baja, csak azért árazták ennyire, mert hamarosan lejár és akkor ugye már nem árulhatják, ezért gyorsan ki kell söpörni a készletet.
A kérdező hozzászólása: Nincs lefagyasztva, a halpultban lehet kapni, ezért is fontos a kérdésem.
Akkor is az lehet, hogy le fog járni a szavija, és akkor nekik jobban megéri eladni egy ezresért, mint kidobni. De ha amúgy is a halpultban van, menj oda, mondd meg hogy megvennéd, de hadd szagold meg. Ha nem büdös, megveheted.

Rakott têszta kint maradt az éjszaka. Nem tettem hűtőbe. Vajon van valami baja a darált husinak benne?

Legjobb válasz: Nem hiszem : annyira meleg még nincs éjjel . de azért kostold meg ha semmi furát nem érzel akkor rendben van.

Nem hiszem : annyira meleg még nincs éjjel . de azért kostold meg ha semmi furát nem érzel akkor rendben van.
Egy éjszaka alatt biztos, hogy nem történt vele semmi, nyugi.
Szagold meg, nálunk a lakásban most 25-26 fok van, ennyi idõ alatt megromolhat a fõtt tészta és a hús is.
Ha panelban laktok: óvatosan, villa-hegynyi mennyiséggel kóstolnám én is, és igen-igen fenntartással. Kertes, családi házban azért más a levegõ, ott valamivel "bátrabb" is lehetsz.
Én már rengetegszer ettem így kint felejtett húsos tésztát, soha nem lett semmi bajom tõle. Kisgyereknek mondjuk nem adnám, de ha jó íze van, nyugodtan edd meg.

Aki ért a hangkártyákhoz vagy az ASIO4All programhoz jó lenne ha írna, nekem egy USB-s hangkártyám van de nem működik nemrég vettem vajon mi baja lehet? És miért nem működik?

Legjobb válasz: most ennek a programnak mi köze van a hangkártyához? a hangkártya nem mûködik? vagy a programban nem tudod használni?

most ennek a programnak mi köze van a hangkártyához? a hangkártya nem mûködik? vagy a programban nem tudod használni?
Típus?
A kérdező hozzászólása: Traktor DJ studio programot használok és úgy szeretném beállítani, hogy amit keverek zenét az csak a fejhallgatómba szóljon szóval monitor legyen a master hang meg a hangfalakon jöjjön, de a traktor dj studio legördülõ hangbeállításaiban csak az aktuális hang interfészt jelzi ki ha bevan dugva az usb-s hangkártya akkor Usb device 1 és 2 ha kivan húzva akkor hd1 hd2 (szóval az integrált realtek) nekem úgy kellene hogy beadja mind a 4et.Ja és arról nem beszélve hogy k*rvára torz sajnos a kimeneti hang ha bevan dugva az usb-s hangkártyám és a traktorban ASIO-ra van téve :S
Szóval lényeg, hogy azonos puffermérettel sikerüljön szóra bírni õket, és elsõ körben jól jöhet a szigorúan 48kHz-en üzemeltetés hardver oldalon.

Vajon a Ventilátornak van baja?

Van egy viszonylag fiatal Samsung laptopom, egy éves kb Már kétszer újra raktam, de az utóbbi újrarakás után, a venti a bekapcsoláskor felpörög, majd a Windows betöltőképernyőjénél leáll alapra és a baj az, hogy játék közben, vagy komolyabb programok használata közben sem gyorsul fel, és ezért egy negyedóra után kikapcsol a túlmelegedés miatt... Egy éves a gép, igaz, hogy még nem takarítottam ki, de nincs kedvem a garit feláldozni... Szóval nem tudom, hogy ki kéne takarítani? vagy valamelyik driver, amikor frissítettem őket, nem kompatibilis... A Biosban semmit sem találtam...

Legjobb válasz: Nem, a PWM szabályzóddal lesz gond. BIOSBAN próbáld meg feltekerni az alapjáratát, ha nem megy, BIOS frissítés, sérülhetett rajta ez a rész. Elõfordul laptopoknál sajnos, asusnál tapasztaltam, de azon teljesen leállt.

Nem, a PWM szabályzóddal lesz gond. BIOSBAN próbáld meg feltekerni az alapjáratát, ha nem megy, BIOS frissítés, sérülhetett rajta ez a rész. Elõfordul laptopoknál sajnos, asusnál tapasztaltam, de azon teljesen leállt.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megpróbálom:) A gyorsaságot is köszi!:) )
tapasztalatom szerint a sok szösz por és egyéb lerakódás miatt van ez a hiba (én fél évente szétkapom portalanitom a laptopot meglepõ menyi minden felgyülemlik
A kérdező hozzászólása: igen én is ezt szoktam, csak most fura volt, hogy ennyire hirtelen volt és pont a telepítés után... amúgy nem találom ezt a PWM-et, sehol:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!