Találatok a következő kifejezésre: Vajon terhes ha (19 db)

Vajon terhes e ha? Csak előváladék jutott bele barátnömbe de az se biztos . Még szombaton és ma hányt meg mondta hogy néha délelött suliba szédül.

viszont most eléggé rosszba vagyunk és fél hogy szakitok és azt mondta h az ideg miatt hányt. Most akkor a terhesség miatt hányhatott? egyébként 16-17én fog megjönni neki azaz hétf? körül.

Legjobb válasz: Szerinted ezt ki tudja megmondani itt? Senki. Kb. 50-50% igen vagy nem. Ha nem jon meg a mensi a vart idoben, akkor csinaljon terhessegi tesztet a baratnod, adjal ra nkei penzt, mert nem ket fillerbe kerul! Es legyel vele joba, biztos az idegtol merges rad. Az idegessegtol valoban lehet hanyni, rament az ideg a gyomrara. Majd meglatjatok hetfon-kedden. Aztan irassatok fogamzasgatlo tablettat fel, fizessetek felesbe az arat. Kulonben szerintem nem terhes. De ki tudja?

Szerinted ezt ki tudja megmondani itt? Senki. Kb. 50-50% igen vagy nem. Ha nem jon meg a mensi a vart idoben, akkor csinaljon terhessegi tesztet a baratnod, adjal ra nkei penzt, mert nem ket fillerbe kerul! Es legyel vele joba, biztos az idegtol merges rad. Az idegessegtol valoban lehet hanyni, rament az ideg a gyomrara. Majd meglatjatok hetfon-kedden. Aztan irassatok fogamzasgatlo tablettat fel, fizessetek felesbe az arat. Kulonben szerintem nem terhes. De ki tudja?
A kérdező hozzászólása: okés köszike . ja és láttam itt is kérdések között hogy miért vannak olyan bunkók hogy egyböl leugatnak? hiszen ez azért van hogy válaszokat kapjanak az emberek nem pedig egyböl leugatni... ezt az utolsó elöttinekirom föképp. ha nem tudsz normálisan a kérdésre válaszolni akkor léccives ne is irj. tudjuk h azok voltunk senki sem tökéletes. ez van. és télleg csak azok irjanak akik nem leugatnak köszönöm .
Ha terhes a baratnod, akkor most nem kell neki nyilvan fogamzasgatlo tabletta, az mar keso:) ) De ha abortusz lesz, akkor irassatok azonnal fogamzasgatlo tablettat neki!!!
Hány évesek vagytok? Ennyire felelõtlenül nekimenni a szexnek, és ha elcsesztétek, egybõl abortusz... komolyan mondom, erényövet kéne rátok tenni!
Hetek múlva jelentkeznek a terhességi tünetek, a rosszulét mástól lehet nála. Ha nem szeretnétek babát a leányzó irasson ki fogamzásgátlót. Még egy!A szájjal kielégítés szebben hangzik.
De tényleg ??Hány évesek vagytok????Én nem tervezettem estem teherbe 19 évesen, és nem vetettem el, már 6honapos babás vagyok!!!!eszembe sem jutott elvetetni, pedig ott volt az egyetem, stb.Felelötlen voltam de felelösségteljesen fejeztem be.Lesz egy szép kisfiam:D Sosem fogom megbánni a döntésemet:) és a párom sem hagyott el, ö sem akarta h elvetessem.Sztem ti fiatalabbak lehettek.Itt egy példa arra ha nem fut vki abortszra.bocs ha vkit untattam.
Ez most a te döntésed vagy közös? Mert ugye a szex közös döntés volt. Kár hogy csak a nõt teszik ki a terhességnek is, és a terhességmegszakításnak. is. A férfi még annyira sem méltatja a lányt, hogy legalább egy óvszert húzzon a f-kára, és ennyit vállaljon át.
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm. de ha terhes lesz akkor abortusz lesz valszeg :S
Pár nappal a mensi elõtt még akkor sem nagyon vannak terhességi tünetek, ha valóban terhességrõl van szó. Nem lehet tudni, hogy mikor és mi történt, de nyilván benne lehet a pakliban a terhesség lehetõsége is, ha pár napot késik vegyetek egy tesztet.
Továbbra is IGEN, LEHET TERHES.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy mi fog történni nem kell kiokatatni nem az volt a kérdésem továbbra sem hogy mit tettem barátnömmel.
A leugató vagyok: ahogy neked szabad ilyesmit kérdezni, nekem szabad ilyesmit válaszolni. Fenntartom a véleményemet: ha nem vagytok képesek FELELÕSSÉGTELJESEN élni szexuális életet, akkor inkább ne éljetek. Most kiteszed a barátnõdet annak, hogy egyrészt végigizgul egy idõt, amialatt lelkileg padlóra kerül, és ez a legkevesebb, mert ha kiderül, hogy terhes, akkor az õ testébe fognak belenyúlni nagyon invazívan, õt tehetik meddõvé, és valószínûleg az õ zsebére fog menni. Te pedig köszönöd, jól vagy.
21:22-es vagyok Természetesen utólag már nem tudtok semmit tenni csak remélni, hogy megjön a barátnõdnek.Sok "rosszul jött ki" baba született már, ezért minden képpen irassatok ki fogamzásgátlót.De, ha esetleg lenne még ilyen helyzet akkor esemény utáni tablettáért kell rohanni az ügyeletre 72 órán belül(ha este történik), ha nappal akkor nõgyógyászhoz.És egy kicsit gondoljátok át a dolgokat, mert ez nem játék a lány meddõ is lehet akár egy abortusz után.
Azt nem tudom hogy terhes lett e vagy sem, ezt senki nem tudja. annyit viszont tudok mondani hogy nem a terhesség miatt hányt 4 nap múlva még nincs semiféle tûnet, valószinû ez más miatt volt.
A kérdező hozzászólása: ugy akartam irni csak nem jutott eszembe mert am nem elégitett ki szájjal csak felizgatott. de tegyük fel h most terhes akkor már mind1 hogy van e fogamzásgátló v nincs nem ? meg amugy mindig védekezünk csak ez most rosszul jött ki.
A kérdező hozzászólása: huztam volna de elöször csak ugy naturba csináltuk aztán akartam felhuzni de el kellett mennünk. és ezért mondom h lehet h csak elõváladék került bele de ha nem folyamatosan termelödik akk lehet az se mivel elötte leszopott és akk a szájába került.

Honan tudtátok meg hogy terhesek vagytok ha a tesztetek mégis negativ lett? A várt mestruácio után 6napal is negativ. Lehetek vajon terhes?

nem fáj a mellem, hányingerem sincs, a hasam is görcsöl egy kicsit. A barátomal védekeztünk. 6 tesztet csináltam és mind negativ. Ez a honap volt a második hogy abba hagytam a gyogyszert. Vajon ez lehet a baj? Nagyon félek.

Legjobb válasz: nekem a várt menszesz után 1 nappal már pozi volt, de nekem mellem, hasam... minden jelzett.

nekem a várt menszesz után 1 nappal már pozi volt, de nekem mellem, hasam... minden jelzett.
Hát menj el dokihoz. de nekem murphy-törvény alapján, általában mindig másnap szokott megjönni, ha már tesztet csináltam. Mivel ünnepek vannak, lehet hogy várj inkább keddig.aztán usgyi doki :)

Vajon terhes vagyok? Van kockázat ha igen?

14-én történt az aktus balesettel és rigesoftot kellett használnom.Szerdán kellett volna megjönnie,már tegnap d.u és ma reggel is teszteltem.Ilyen lett:

Legjobb válasz: Ezek egyértelmûen +tesztek... Ezek szerint terhes vagy. Utóbbiban nem tudok segíteni.

Ezek egyértelmûen +tesztek... Ezek szerint terhes vagy. Utóbbiban nem tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100503/120654_www.kepfeltoltes.h.. Ma reggeli tesztem.Orvos csak a jövõ7en. Szerintetek erõsebb ez?
Majd a következõ tesztelés vagy a doki után írj!
A kérdező hozzászólása: Hát remélem igazatok lesz és tényleg nem lesz semmi baja.
A kérdező hozzászólása: Hát igen én is olvastam a betegtájékoztatót, de kb 5évvel ezelõtt már szükségem volt ugyanerre a gyógyszerre és akkor nem lettem terhes.Most meg igen.
Szia! Megnéztem a gyógyszer betegtájékoztatóját, és az áll benne, hogy az egyébként létrejövõ terhességek 85%-át képes megakadályozni. Hát nagyon úgy fest, hogy te a maradék 15%-ba tartozol. Ne aggódj a babának nem lesz semmi baja tõle, mert ilyenkor még õssejtek vannak, amik csak akkor osztódnak tovább, hogy ha ki tudják javítani a bennük keletkezett hibát. Különben elhal az embrió. Ez a mindent vagy semmit elve, tudtommal az elsõ 4 hétben érvényesül. Azért találta ki így a természet, mert ilyenkor még nem is tudhatod, hogy terhes vagy, kvázi nem feltétlenül vigyázol a babára.
A kérdező hozzászólása: Hát igaz, hogy nem terv volt, csak becsúszott, de állunk elébe és örülünk is neki, a körülmények megváltoztatására pedig van pár hónapunk. Szorítok nektek, h sikerüljön. Köszi a válaszokat:)
Hjajj de irigyellek egyetlen alkalom után:P Mi 2 éve görcsölünk rajta:S De természetesen gratulálok ha ennyire jönni akart (akartak) akkor annak oka van:)
A kérdező hozzászólása: Hát biztos vagyok benne, hogy 15-én hajnalban fogant, mert akkor az az egy alkalom volt.Mindig védekezük, akkor is védekeztünk, csak kiszakadt a gumi.Másnap délelõtt meg be is vettem. Hát remélem nem lesz semmi gáz.Hétfõn reggel azért még csinálok egy tesztet, úgy tudom, h akkor már erõsebbnek kell lennie a csíknak mert a hcg szint gyorsan emelkedik az elején. Milyen érdekes.Voltam jósnõnél 2éve és azt mondta kb még 2 év és ikreim lesznek.Csak nevettem rajta, hogy esély sincs rá, mert nem tervezünk a párommal a körülmények miatt egyenlõre gyereket. Hát úgy látszik a terhesség bejött...Ikrekre számítok:)
11 órával utána vetted be? És csak egy alkalommal nem védekeztetek? Mert lehet, hogy elõbb fogant a baba és azért tudott beágyazódni. Szerintem! Egyik ismerõsöm késõn vette be a gyógyszert, aztán meggondolta magát és megtartotta a babát, de sajnos a 14. héten ismeretlen okok miatt elvetélt. Az orvosa szerint nincs köze a Rigesofthoz, de Regi szerint igen és azóta is marcangolja az önvád, hogy miatta ment el a baba. Szerintem beszéld meg az orvossal, bár a barátnõm orvosa szerint nem emiatt ment el a kicsi.
A kérdező hozzászólása: Na de elvileg a rigesoftnak meg kéne ezt akadályoznia nem?Az aktus után 11 órával már bevettem az elsõ szemet. Igen gabriel.A második csík akkor lett látható, mikor a háttér rózsaszín szine kifakult.Szóval ahogy végigkúszott rajta a vizelet onnan kb 3-5 perc.
Szia Ez gabriel, ugye? mennyi idõ után jött ki a második csik? mert ha 10 perc után, akkor az negativ. a riges. nincs káros hatással a magzatra
Azért volt pozitív teszted mert már megtörtént a beágyazódás, de mikor a tablettát bevetted még nem. A beágyazódás idõtartama átlag 2 hét.
A kérdező hozzászólása: 2. válszoló :akkor miért + a tesztem?Vagy legalábbis nagyon úgy fest. Hát a betegtájékoztató szerintiekbõl semmi nem igaz.Mármint nem volt erõs fájdalmam meg semmi a felsoroltakból. Nem pont a lejobb idõpontot választotta ha ott van a pocimban...De majd lesz vhogy..
A betegtájékoztató szerint: Nincs bizonyíték arra, hogy a Rigesoft tabletta káros hatást fejtene ki a fejlõdõ magzatra, de szükséges lehet annak ellenõrzése, hogy a terhesség nem méhen kívül alakult-e ki. Ez különösen fontos, ha Önnek erõs hasi fájdalma jelentkezik a Rigesoft tabletta alkalmazását követõen, vagy korábban méhen kívüli terhessége, kismedencei gyulladása volt, illetve kismedencei mûtéten esett át.
Szeretnék már én is ilyen + tesztet csinálni, mert nagyon várjuk a kis tesót. Gratulálok! Sajnos a másik kérdésedre nem tudom a választ.
Ha rögtön a baleset után bevetted a 72 órásat akkor nem feltétlenül van baj, mert még nem történt meg akkor a beágyazódás, nem volt kapcsolat közted és a megtermékenyített petesejt között. De mindenképpen konzultálj orvossal.
A kérdező hozzászólása: Mármint ennyi idõ után nem kéne még erõsebbnek lennie?

SEGÍTSETEK vajon terhes lehetek? Tünetek: jobb-bal oldali hasszúrka, puffadás, sűrű pisi, fehéres krémes folyás, fejfájás (ezek már jó pár napja tart) tegnap óta sűrűbben van hányingerem (ha éhes vagyok és ha ettem akkor is) és egyfolytában ennék.

Kb. január 7.-e hetében voltunk együtt védekezés nélkül 2 naponta.December 30án volt az utolsó menzi utolsó napja tehát elvileg a héten kell megjönnie.Nagyon örülnék neki,csak félek h esetleg csak beképzelem! Sajnos két kisfiamat elveszítettem ezért is félek,h csak bebeszélem,pedig annyira nem bízom benne h az vagyok de legbelül...hát nem tudom. Szerintetek? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Annyira bírom az ilyen kérdéseket...vegyél egy tesztet és kiderül.

Annyira bírom az ilyen kérdéseket...vegyél egy tesztet és kiderül.
miért nem csinálsz te is tesztet, vagy mész orvoshoz?mi nem vagyunk látnokok
naponta 50 ilyen kérdést raknak fel, miért nem törlik õket?
Nem egyértelmûen terhes tünetek. Nekem a hányinger is késõbb jelentkezett, a 6. héten. Ha kimarad a mensid csinálj egy tesztet az a tuti.
Üdv a klubban. Nekem 26-án volt meg, 4-5-én voltunk együtt és én is ezeket érzem, kivéve fejfájás helyett szédülés. Tegnap még negatív volt a teszt. 24-én kell nemmegjönnie. Feltételezett beágyazódásos "vérzés"em is volt.
Hogy vagytok, babásan? :-)
Ha lány és nincs ivartalanítva akkor nagyon valószínû.
Az enyémek is imádják ha vakarom a hasukat, fiúk, lányok egyaránt. Iszonyú aranyosak olyankor. A cicát mindenképpen mutasd meg orvosnak, mert ha véletlenül mégsem terhes, akkor betegségtõl is megnõhetett a hasa és az nem gyerekjáték. Mondjuk a terhesség sem, én úgy is ivartalaníttatni szoktam a talált cicáinkat.
Valószínû, hogy a cicád vemhes, azért viselkedik így. Egyébként én azt olvastam, hogy a macska részérõl a legnagyobb bizalom jele, ha engedi a hasát símogatni, és ez csak a hozzá legközelebb állók kiváltsága.
15.34-nek Nincs igazad akárhány macskát ismertem mindegyik nagyon szerette, ha a hasát vakarták, hanyattvágták magukat és úgy élvezkedtek közben. Lehet, hogy emberekhez nem szokott macskáknál igazad van, de akik emberek között nõttek fel, megbíznak benned, azok élvezik a hasvakargatást.
Igen, valószínûleg terhes. De ezt leginkább egy állítorvos tudná megmondani biztosra. Elõzõ válaszoló: Lehet, hogy amit mondasz, az nagyrészt igaz, de a mi macskánk például dorombolva élvezkedik, ha valaki vakargatja a hasát.
Az elõzõ válaszolóknak igazuk van. De: felnõtt macska hasához ne nyúlj, mert karmol, harap. A legszelídebb is. Valószínû nekik ez "tabu" hely, nagyon védik. Amíg kicsi az anyja tisztogatja nyalogatja, mindenütt. Ekkor még hagyja mindenkinek, hogy a hasához érjenek. Késõbb, már "senkinek" nem engedi meg, hogy a hasához érjenek.
Bocs, valamit elfelejtettem. Ha vemhes általában "nyugodtabb" ragaszkodóbb, és "toleránsabb" lesz. De a hasát akkor is védi.
Ha nincs ivartalanítva és kijárhat, akkor szinte teljesen biztos, hogy vemhes. Még mindíg ivartalaníthatjátok. Ha hagyjátok, akkor az ellés után, a következõ tüzelés elõtt kéne megcsináltatni, hiszen így folyamatosan vemhes lesz, és minden ellés megrövidíti az életét, valamint a kiscicákkal sem fogtok tudni mit csinálni.
Lány vagy fiú? Ha fiú vagy ivartalanított lány, akkor tuti, hogy FIP-es. Az én 2 cicám is ilyen volt. Könnyen felismerhetõ a betegség. Nagy lesz a cica hasa, nem nagyon eszik, sokat alszik, bambul és kerüli az embert. A hasa teli lesz folyadékkal, amitõl megfullad. Sajnos gyógyíthatatlan. Más néven fertõzõ hashártya gyulladás.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek :)
A kérdező hozzászólása: Szerencsére már kiderült, hogy szimplán terhes.5 kiscicája lett, akik sajnos 3hete meghaltak.:(

Vajon lehetek terhes ha?

2 hettel ezelott a baratommal kozosultem es figyelmetlenek voltunk! 20oran belul vettem egy surgossegi tablettat es pontos idobe megjott a menstruaciom is de nem a szokasos hosszu.most csak 4napot tartott amig maskor 6-7 napot szokott tartani. Vajon ez baj? Van esely arra,hogy terhes maradjak?

Legjobb válasz: Mondjuk egy terhességi teszt?

Mondjuk egy terhességi teszt?
nekem is kellett eseményutáni és nekem se volt akkor normális a menstruációm ez a gyógyszer mellékhatása és tök normális:) kétlem hogy terhes legyél nagyon durva adag hormon van abba...
A kérdező hozzászólása: Szoval ulhetek nyugodtan! Koszonom mindenkinek a segitseget!
hat biztos nem csak viccelt, szóval... :)
A kérdező hozzászólása: Tehat ha egy nogyogyasz is azt mondta, hogy ettol meg nem lehetsz terhes akkor bizom abban, hogy igazat mondott!
A kérdező hozzászólása: hat ha mindenki azt mondja...akkor fogok venni egy tesztet mert tenyleg az sokkal biztosabb!! De mindenkinek koszonom a segitseget!
rajtam nevetett a nõgyógyász, amikor ezt megkérdeztem tõle.... szóval a válaszom: nem vagy az.
Szívesen. Itt is ez van leírva: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10318/elovalade.. Szóval ha a barátod az elõzõ orgazmusa óta pisilt (fõleg ha többször is), akkor mégha elõváladék is került volna a testedbe, akkor sem valószínû, hogy az tartalmazott spermiumot. Ettõl függetlenül én csinálnék egy tesztet a megnyugtatás végett.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a segitseget meg ezt az infot az elovaladekrol merthogy en ezt eddig nem igy tudtam!
bocs lemaradt: Szerintem nem vagy terhes. Pontosabban kicsi a valószínûsége. De egy érzékeny teszt már kumutatná, szóval csinálj egyett amegnyugtatásodra.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a pontositast! Ezt megjegyeztem! Tehat utolso valaszolo azt mondod, hogy csekely az esely arra, hogy varandos legyek?
Pontosítsunk: Elõváladéktól nem lehet teherbe esni. Az elõváladék tartalmazhat spermiumot (pontosabban ejakulátumot) amitõl teherbe lehet esni. Ez leginkább abban az esetben forulhat elõ, ha az aktus elõtte volt a férfinak orgazmusa és a húgycsõben maradt ejakulátum, ami az elõváladékkal bejut a hüvelybe (és onnan a méhbe).
A kérdező hozzászólása: Dehogynem olvastam el! Ott volt, hogy eselyes a hasfajas, hanyinger, szedules es az is, hogy befolyasolja a menstruaciot..jobban mondva az volt oda irva, hogy kitolhatja! Jo tudom, hogy befolyasolja a mensturaciot de arra nem gondoltam, hogy le is roviditheti!
Nem bunkóságból mondom de ugye nem olvastad el a tablettáid mellékhatásainak részét.Ha nem tetted meg most keress rá.
azt tudtad h a sperma igazábol a lányokbol jön ki?:)
A kérdező hozzászólása: Szeretnek egy kicsit pontositani a fenti szovegemen! Nem elvezett belem csak nagyon hevesek voltunk es par percig ovszer nelkul csinaltuk! S mivel tudom, hogy az eloavaladektol is teherbe lehet esni gondoltam veszek gyogyszert! Ugye az is megeshet, hogy a sok hormontol a tablettabol a menstruaciomat folboritotta egy csoppet?!
Semmilyen fogamzásgátló sem 100% hatékony még szakszerûen használva se.Egészséges embereknél mindig megvan az esélye hogy gyermek fogan. És hogy mennyi az esélyed.Erre mindig 50-50% van ha egészséges szaporodásra képes ember vagy.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az lenne a biztos es fogok is venni egyet, csak elotte folszeretnem merni, hogy ki mit mond, hogy mennyi eselyem van arra, hogy varandos maradjak!
A kérdező hozzászólása: en is a halomnyi hormonra alapozom!:D Koszi a nyugtatast

Vajon terhes? Tegnap szeretkeztem a barátnőmmel és ha ma vagy honap bevesz egy fogamzásgátlót akkor az még hatni fog? Mert nem biztos hogy elöbb huztam ki mint hogy elmentem .

Legjobb válasz: mi az, hogy nem biztos? fogyatékos vagy? az ilyen minek szexel? szerintem akasztófázzatok, mint az 1800-as években az angolok..ti két rühes vidéki degenerált vérbajos leukémiás kopasz f_sz

mi az, hogy nem biztos? fogyatékos vagy? az ilyen minek szexel? szerintem akasztófázzatok, mint az 1800-as években az angolok..ti két rühes vidéki degenerált vérbajos leukémiás kopasz f_sz
Ha nem szed fogamzásgátlót akkor 1 szem nem segít a dolgon. Annak 72 órás a neve... Holnap irány a nõgyógyász! (Kórházban ügyelet is van sürgõsségi eset ez van)!
anyád véletlenül nem metil-higanyt rakott a cumisüvegedbe? szerintem nagy dózisban kaptad... by
MINEK SZEXEL AZ, AKINEK A 8. OSZTÁLYOS BIOLÓGIA MÉG NEM VOLT MEG! 1 72 ÓRÁS TABLETTA, DE UGYE AZ HOLNAP MÁR GYAKORLATILAG KÉSÕ 2 A FOGAMZÁSGÁTLÓ NEM ERRE VALÓ 3 NEM, NEM TERHES, TERHES AKKOR LESZ, HA A MEGTERMÉKENYÍTETT PETESEJT BEÁGYAZÓDIK....EZ A SZEXTÕL SZÁMÍTOTT 1, 5 HÉT IS LEHET AKÁR! +1 150 FORINTBA KERÜL KB EGY KOTON!
Nem hat.Mi az hogy nem biztos????Jött ondó vagy nem?Nem tudod mi az vagy hogy néz ki.Nem érezted mikor spricceltél?
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Üdvözzelek Kedves Apuka, Örömmel értesítjük hogy mai naptól fogva 9 hónapra rá meglesz a gyereke.

Ha ciklus.hu 15-16-ra tette a peteérést és szombaton nem jött a nemvárt, vajon terhes lehetek?

Ma vagyok a negyvenedik napon átlag 37 napossak a ciklusaim tegnap görcsölgettem és a melleim is viszketnek.Ma csináltam reggel tesztet negativ lett de azt mondják ha beágyazódik akkor fáj az ember hasa és onnantól kimutatható a dolog.A peteérésem ugy egy hete volt tegnap.Az a baj hogy tavaj volt egy baba de elment és akkor nagyon fájtak a melleim a nemvárt napjátol de most csak a hasam érzem meg többet pisilek de nem ugy mint akkor.Nem érzek semmi különlegesset.Mi lehet vajon?

Legjobb válasz: A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutat valamit a teszt elõször. A 35 napnál hosszabb ciklusok egy kicsit hosszúnak tûnnek, lehet olyan hormonális probléma a háttérben ami miatt nem biztos, hogy minden ciklusban peteérés. Ezek miatt lehet nem ártana orvoshoz fordulni.

A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutat valamit a teszt elõször. A 35 napnál hosszabb ciklusok egy kicsit hosszúnak tûnnek, lehet olyan hormonális probléma a háttérben ami miatt nem biztos, hogy minden ciklusban peteérés. Ezek miatt lehet nem ártana orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál és küldött is kivizsgálásra de mivel nem jött még meg nem tudok menni hormon vizsgálatra sem.Megóritt ez a bizonytalanság.3 napja késik.

Vajon terhes vagyok ha barna folyásom van? Nem szokott ilyen lenni!

Nagyon furcsa hiszen eddig mindig pontos volt a menzeszem,elég sokat voltunk együtt a párommal nem védekeztünk,2án kellett volna hogy megjöjjön,erre ma csak barna folyásom van ,pár napja csináltam tesztet negatív volt!Ngyon jó lenne ha baba lenne a dologban!valaki járt már így?

Legjobb válasz: Hormon probléma nem lehet vérvételen voltam nem régen,hcg-t nem néztek!Remélem baba!!!!:)

A kérdező hozzászólása: Hormon probléma nem lehet vérvételen voltam nem régen, hcg-t nem néztek!Remélem baba!!!!:)
Jó pár hónapja én is így jártam, nekem sajna pár nap múlva megjött rendesen.Azóta 19 hetes terhes vagyok, de nem attól az akciótól.Jöv.hét közepén csinálj még 1 tesztet reggel, talán az már pozitív lesz, és nem betegszel meg addig!Szorítok!
A kérdező hozzászólása: köszi a válszodat!Képzeld már el is múlt a folyás csak 1-2 óráig tartott!De még nem élem bele magam, a hõm 37 talán még van remény!

Egy elméleti kérdés: vajon, ha eseményi utáni tablettát vesz be, egy cirka 5-6 hetes terhes nõ, az okozhat vetélést?

Legjobb válasz: Ha elvetél, az a jobbik eset. Képzeld el, mit okoz azt utód egyednek egy ilyen kemikália fröccs.

Ha elvetél, az a jobbik eset. Képzeld el, mit okoz azt utód egyednek egy ilyen kemikália fröccs.
Esemény utáni tabletta az pontosan 72 órás, és mivel túllépted az idõt, így károsodhat a magzat, értsd problémái lesznek. Esetleg abortusz?
Elvileg nem, de biztos nem tesz jót. Esemény utánit 72 órán belül lehet bevenni, hosszabb terhesség idején nem használ.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes. :D Csak eszembe jutott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!