Találatok a következő kifejezésre: Vajon tényleg oda (3 db)

Vajon tényleg nagyon oda kell figyelni az evésre ha valakinek terhességi diabétesze van?

Ugyanis nekem azt mondta a dietetikusom hogyha nem figyelek oda akkor szülésnél a picinek úgy leesik a vércukor szintje,hogy bekómálhat t?le.

Legjobb válasz: Ez sokmindentõl függ, van akinek elég, ha odafigyel és kicsit fegyelmezi magát, másoknak komoly diéta kell. A lényeg, hogy 7 fölé ne menjen a cukrod étkezés után sem. nekem is most derült ki, és 3 hetente kell mennem vérvételre és kontrollra. Elsõ lépésben én is azt csinálom, hogy letettem az üditõket, csak víz és tea, letettema nasit, sütit(pedig imádom és megõrülök érte) ahol tudom, próbálom kerülni a kenyeret. Aztán majd meglátjuk, hogy ez elég-e. Ha nem, akkor kénytelen leszek diétázni. De ezt tényleg mindenki egyénileg válogatja. Igen, ha magas a cukrod, nem tartod 7 alatt, akkor a babának leesik a cukra szülés után, és kómába is eshet, ezért fontos a szintentartás. De annyira azért ne ilyedj meg, általában semmi gond nincs, és elég odafigyelni a kajára, nem kell komoly diéta.

Ez sokmindentõl függ, van akinek elég, ha odafigyel és kicsit fegyelmezi magát, másoknak komoly diéta kell. A lényeg, hogy 7 fölé ne menjen a cukrod étkezés után sem. nekem is most derült ki, és 3 hetente kell mennem vérvételre és kontrollra. Elsõ lépésben én is azt csinálom, hogy letettem az üditõket, csak víz és tea, letettema nasit, sütit(pedig imádom és megõrülök érte) ahol tudom, próbálom kerülni a kenyeret. Aztán majd meglátjuk, hogy ez elég-e. Ha nem, akkor kénytelen leszek diétázni. De ezt tényleg mindenki egyénileg válogatja. Igen, ha magas a cukrod, nem tartod 7 alatt, akkor a babának leesik a cukra szülés után, és kómába is eshet, ezért fontos a szintentartás. De annyira azért ne ilyedj meg, általában semmi gond nincs, és elég odafigyelni a kajára, nem kell komoly diéta.
Így van! Oda kell figyelni! Egy nap többször enni, keveset. Lemondani valóban a cukorról (édesíthetsz fruktózzal, vagy canderellel, de kevés nádcukorral is, de amit nem muszáj, azt inkább ne édesítsd!!) Pl tea is legyen üres, vagy facsarj bele citromot és narancsot is, isteni finom. A gyümölcsökben is sok a cukor, arra is figyelni kell, h ne vigyük túlzásba annak evését. Ha a krumpliról, rizsrõl, tésztáról, lisztrõl, kenyérrõl (magas glikémiás indexûek, dobják a cukrot) lemondasz, már nagy lépést tettél. Tészta esetében a spagetti, makaróni, durumtészta kivétel, ezek közepesek, ehetõek :) Habarj, süss teljeskiõrlésû liszttel :) Cukros üdítõk, kekszek, csokoládék kilõve, helyettük kevéske! diabos nasi. Tej nem jó reggelire, magasra dobja egybõl a cukrot, nem jó, csak a nap folyamán fogyasztható... Ki lehet bírni. És ahogy írták 7mmol/L alatt legyen a cukorérték FELHÕTLENÜL :) étkezés után másfél órával. Háromszor egyél, kétszer csipegessél egy nap, tehát és semmi gond nem lesz :) Üdv: Aki átesett ezen..
csak a dietetikusra hallgass, õ a szakember és tartsd be a javaslatait. Amita mondott, az tényleg igaz, elõfordulhat, de csak abban az esetben, ha nem tartod a diétát. Egyébként nem lesz baj...! Fel a fejjel és diétázz!!
hát, gondolom, nem is viccbõl mondta ...

Úgy érzem, hogy szerelmes belém. Vajon tényleg így van, vagy csak azért érzem ezt, mert én is odáig vagyok érte?

Van egy srác,aki régebben flörtölt velem,de nem jöttünk össze,mert ? még a bulizásra, egyéjszakás kalandokra vágyott. Viszont ett?l függetlenül flörtölt velem,próbált közeledni hozzám,stb. Aztán egy id? után meguntam,és összejöttem egy sráccal,akibe beleszerettem. Kés?bb derült csak ki,hogy ?k unokatestvérek. Ezáltal gyakran vagyunk egy társaságban,és nagyon gyakori az is,mikor 3asban vagyunk,filmet nézünk,beszélgetünk,hülyülünk,stb.

Legjobb válasz: És a barátodat nem zavarja hogy "úgy" néztek egymásra az uncsijával?

És a barátodat nem zavarja hogy "úgy" néztek egymásra az uncsijával?
Ebben a szituációban most mi az, ami nem egyértelmû...? Igen, nagy valószínûség szerint rád van kattanva, azért figyelmesebb veled.

Ha egy állást úgy írnak ki, hogy pályázat nélkül betölthető, akkor arra vajon megvan az ember már előre, vagy oda tényleg keresnek valakit?

Lehet hülyén hangzik, de nagyon sok álláshirdetés hiába van meghirdetve, már megvan rá az ember, csak kötelez? nekik meghirdetni, de ezek általában a pályázattal betölthet? állások esetén igaz ugye? A pályázat nélküli, ha én jól értelmezem, nem kellene nekik meghirdetni, ha lenne rá ember...Csak azért, mert munkát keresek, de állandóan ebbe a "falba" ütközök, és most találtam egy ilyen "pályázat nélküli" állást...vajon lehet rá esélyem? (Amúgy minden feltételnek megfelelek, csak nem tudom, hogy vajon behívnak-e, mert ha erre is el?re megvan az ember...Cseszhetem...:-()

Legjobb válasz: Hol találtál ilyen hirdetést, és milyen állás? Ha neten, akkor esetleg a linket megmutathatnád.

Hol találtál ilyen hirdetést, és milyen állás? Ha neten, akkor esetleg a linket megmutathatnád.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!