Találatok a következő kifejezésre: Vajon szeret csak mondta (2 db)

Vajon szeret vagy csak mondta?

Szeretek egy férfit aki nem független. én 21 ö 34. együtt voltunk majdnem 1évig. és ? mondta ki hogy legyen vége mert már alig tudtunk találkozni is. Szinte csak telefonon tartottuk a kapcsolatot. Azt mondta szeret de jobb lesz ha abba hagyjuk mert még egy talit se tudunk össze hozni!

Legjobb válasz: Neked jó úgy hogy "szeret", de mással él együtt??Ha igazán szeretne, lépne feléd, hogy csak te legyél neki. Szerintem ha igazán szeretünk valakit, csak vele akarunk lenni. Lehet hogy csak kihasznált téged, egy jó idõtöltés voltál neki...Hagyd a francba és keress egy hozzád illõ függetlent akinek van rád ideje és tényleg szeret!!!! H

Neked jó úgy hogy "szeret", de mással él együtt??Ha igazán szeretne, lépne feléd, hogy csak te legyél neki. Szerintem ha igazán szeretünk valakit, csak vele akarunk lenni. Lehet hogy csak kihasznált téged, egy jó idõtöltés voltál neki...Hagyd a francba és keress egy hozzád illõ függetlent akinek van rád ideje és tényleg szeret!!!! H
számít? jövõtök, úgy veszem ki nincsen. Akkor meg nem tökmindegy? Lépjél túl a dolgon, mert egyszercsak azt fogod észrevenni, hogy elszaladt melletted az élet és ott állsz egyedül.
A kérdező hozzászólása: miért felejtsem el?
Szerintem nem szeret. Ha szeretne, akkor veled lenne már régóta és nem csak a szeretõje lettél volna. Felejtsd el, és keress mást!
A kérdező hozzászólása: volt egyszer hogy azt hazudtam neki hogy terhes vagyok, kiváncsi voltam hogy reagál.és nagyon mérges volt, mondta hogy vetessem el!!!!!!mert ö nem neveli fel:( :(
Terhes maradsz és õ nem neveli fel?! Nem vállalja a felelõsséget!? Te komolyan kérdezed, hogy szeret-e - ezekután? Szerintem sürgõsen feletjsd el!

A barátnöm szünetet kért sulyos családi okok miatt azt mondta szeret és nem tudja még mi lesz de fent van a képem nála és tényleg azt mondta hogy csak amig lenyugszik vajon vissza jön melém. Vissza jön vagy nem?

Legjobb válasz: Ha családi okok miatt kért szünetet akkor nem hiszem hogy veled lenne a baj.Mindenesetre mond meg neki hogy amikor tud mindig hívjon fel és ha hív akkor nem lehet baj,mármint veletek nem.Ha nem hív akkor tudo mi van és ez hamar ki is fog derülni.

Ha családi okok miatt kért szünetet akkor nem hiszem hogy veled lenne a baj.Mindenesetre mond meg neki hogy amikor tud mindig hívjon fel és ha hív akkor nem lehet baj, mármint veletek nem.Ha nem hív akkor tudo mi van és ez hamar ki is fog derülni.
Én õszintén megmondom, nem értem az ilyet. Családi okok miatt, jó persze, de ezért miért kell szünet? Nem úgy lenne a normális hogy mellette vagy ha gond van? Bár nem tudom mi az az ok, ha nem tudtok együtt lenni emiatt az persze más téma és érthetõ... De ha mondjuk baleset, haláleset (az elég súlyos), akkor mellette lenne a helyed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!