Találatok a következő kifejezésre: Vajon nem a sok (60 db)

Vajon nem árthat a sok magnézium? Eddig 3*2 magne b 6ot szedtem, most térek át a béres magnéziumra, mert állítólag jobb a felszívódása..

27 hetes vagyok.2 napja elég sokat keményedik a hasam,a dokim jöv? héten végig szabin van.Vajon ha a magne b6ból 3*2t szedtem,mégis elkezdett keményedni a hasam(eddig nem keményedett)akkor vajon a béres magnézimból bevehetek napi 2-t?

Legjobb válasz: Azért kérdem,mert a méhnyak már meg van rövidülve,és a dokim azt mondta hogy 3*2magne b 6alá már ne menjek..Tehát annyit legalább be kéne szednem a magnéziumból.A sima magne b6 tehát 48mg*6db tehát majdnem 300mg-ot szedtem idáig,de a béres meg 250mg(tehát kevesebb,mint 300)ezért gondoltam hogy abból 2db kéne,de at van ráírva,hogy napi 1db...Láttam,ma többen írták,hogy van aki napi 1-nél többet vesz be belõle.Ebbõl vajon nem lesz gond?

A kérdező hozzászólása: Azért kérdem, mert a méhnyak már meg van rövidülve, és a dokim azt mondta hogy 3*2magne b 6alá már ne menjek..Tehát annyit legalább be kéne szednem a magnéziumból.A sima magne b6 tehát 48mg*6db tehát majdnem 300mg-ot szedtem idáig, de a béres meg 250mg(tehát kevesebb, mint 300)ezért gondoltam hogy abból 2db kéne, de at van ráírva, hogy napi 1db...Láttam, ma többen írták, hogy van aki napi 1-nél többet vesz be belõle.Ebbõl vajon nem lesz gond?
Szia. Én is Béres magnéziumot szedek, 250 mg-osat. Igaz a tájékoztató csak 1-et ir, a vádlim szokott görcsölni, akkor beveszek 2-õt egy nap. Szerintem te is beveheted, de az orvosod azért majd kérdezd meg ha visszamegy. Boldog Babavárást!
Vigyázzatok a magnéziummal.Csak 36 hétig szedjétek, mert a szülési görcsöket is oldja.Én ez miatt vajúdtam 19 órát.Nehezebben nyílik a méhszáj.Csak a dokim felejtette ezt mondani.Amúgy én is 2 bérest szedtem.Egyet kora reggel másikat este 8 körül.
Amúgy amit nem használ fel a szervezeted azt nemes egyszerûséggel kipisiled...Ezen nem kell aggódni.Próbálj meg rengeteget pihenni, fekve!Nekem ez bevált, amikor elkezdett keményedni a hasam.
Én a Béresbõl a vége felé napi 3-at is szedtem, orvosom javaslatára... valóban, a 36. héttõl már fokozatosan leálltunk vele, meg is szültem a 37. héten :) Egyébként a doki azt mondta, nem árt, mert egyszerûen nem épül be a szervezetbe a felesleg.
Szia! Mifelénk általában magnesium citricum 500mg-ot írnak fel a kismamáknak, én is azt szedem 3*2/nap, azaz 3000 milligram Mg/nap.Hát, ha ez nem sok, akkor gondolom a 48 millisbõl sem sok a napi 6 szem, sõt tizedede az általam szedett mennyiségnek.Azt én is hallottam, hogy csak a 36.hétig kell szedni majd.

Vettem egy medi lab tesztet, és azt írja, 5 percig kell a vizeletbe mártani! Létezik? 5 perc nem nagyon sok? Ha nem hagytam benne 5 percig, akkor nem mutat vajon valós eredményt?

Használta már valaki, tudtok segíteni? Nekem nagyon soknak tûnik az az 5 perc!!! Érvényes így azért, hogy nem áztattam addig?

Legjobb válasz: :O tényleg azt írja,én is soknak tartom,de ha azt írja,nyilván így kell http://betegtajekoztato.webpatika.lxline.com/info/BH213494.h..

:O tényleg azt írja, én is soknak tartom, de ha azt írja, nyilván így kell http://betegtajekoztato.webpatika.lxline.com/info/BH213494.h..
Nem mindegyik teszt mûködik azonos elven. És ez most pont egy ilyen, aminél 5 percig vizeletben kell lenni a tesztnek. Ha nem hagytad benne 5 percig, akkor nem lehetsz biztos a teszt eredményében. Jó, azt írja, kb 5 percig, ami nem pontosan 5 perc, a 4 és fél perc is még beleférhet akár, de 1-2-3 perc biztosan nem elegendõ.
Én ezt a fajta tesztet használtam, és én is sokallottam, de kivártam az idõt.Pozitívat teszteltem vele 3szor.Ennek már 14 hete :)
A kérdező hozzászólása: Huhhhh...köszönöm! Akkor újra próba...ugyanis kb 15 mp ig hagytam benne...gondoltam elírták...mert általában 5-15 mp ig kell benne hagyni....na akkor újra tesztelek!!! köszönöm még 1 x. És gratulálok a babához!!!

Magyarázd meg a következő magyar szólások, közmondások jelentését!? Lehetőleg rövid, tömör válaszban. A, Sok csepp követ váj. B, Két dudás nem fér meg egy csárdában.

Legjobb válasz: Az elsõre pl az, hogy a jó tett nem marad viszonzatlanul vagy sok rossz cselekedet nem marad viszonzatlanul A két dudásra: pl az egyforma jellemû konok emberek nem nagyon férnek meg egymással vagy hosszabb ideig közös helyiségben.

Az elsõre pl az, hogy a jó tett nem marad viszonzatlanul vagy sok rossz cselekedet nem marad viszonzatlanul A két dudásra: pl az egyforma jellemû konok emberek nem nagyon férnek meg egymással vagy hosszabb ideig közös helyiségben.


Oliva száraz bõrre, napraforgó zsíros bõrre ajánlott.
Nyilván súlyzóznak is.
Tysonról van fent konditermi edzésvideó. Klicsko is használ súlyokat. Sõt Evander Holyfield még Lee Haney-vel is együtt edzett. Ki mondta, hogy nem végezhetnek súlyzós edzést? Az elit nagy része végez... Meg persze megfelelõ táplálkozás
Saját testsúlyos ki van zárva! Te még tv-be sem láttál egy box edzést ? Meg mellé kox természetesen !
A sok cucc amit beléjük nyomtak + rengeteg edzés, diéta!
A kérdező hozzászólása: de milyen edzés? ez a kérdés... saját testsúllyal nyomták világ életükben?
Õk azt honnan tudnák, hogy otthon súlyzóznak?:) Bodybuilder izomzat az mi? Max nincsenek leszálkásítva annyira.
Mike Tyson már 15 évesen k*rva izmos volt... Meg nem vágom ezt a baromságot, hogy nem engedett a konditerem nekik? Még is mi a [email protected]ért ne lenne? Ezt fel sem fogom...
Hidd el mindent jól bevizsgálnak enélkül nem lehet szavatoztatni semmit!
Hát még az a sok táplálékkiegészítõ, ami nem "MLM csatornákon" kerül a fogyasztókhoz... Nyilván van egy minimumkövetelmény. Azon felül meg cége válogatja, hogy milyen módon szavatolja termékei tisztaságát. A Nutrilite-ról például tudom, hogy elvégezteti a gyógyszerek számára elõírt, de táplálékkiegészítõknek nem kötelezõ GMP vizsgálatot. Ha az bármi szennyezõdést kimutatna, azonnal le kéne állítaniuk a forgalmazást.

A parommal sok a vita es legfokepp azon, hogy nem torodik velem annyira amennyire kellene.. vajon mi a baj?

kismama vagyok es nemsokara anyuka es nem olyan figyelmes le se szar magyaran...csak akkor nyalizik ha mar latja hogy haragszom ra es erzi hogy megint vita lesz!Kertem hogy torodjon velem tobbet es ne hagyja hogy szoszerint megszakadjak egesznap!Nem birom mar a hasamtol csinalni a dolgokat!Ha mondom hogy menjen az emeletre vizert mert szomjas vagyok vagy barmi masert,akkor jon a cuppogas es kitalal valamit hogy ne keljen felmenni(roviden ennyi)szuleivel lakunk...

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom,hogy így viselkedik veled a párod!Már most amikor kismama vagy,így sem foglalkozik veled,mi lesz akkor ha megszületik a pici baba? Gondolom már megpróbáltál vele errõl beszélgetni,és nem jutottál semmire:-( De azért szerintem még egy igazán komoly beszélgetést megér a dolog!Kérdezz rá nyíltan,hogy mi a gondja veled!Miért viselkedik így a születendõ gyermeke édesanyjával?És arra is,hogy van-e valakije?Hasonlóan gondolom én is,mint az elsõ válaszóló,szerintem ha nem változtat a párod,akkor magad és a babád miatt,jobb lenne kilépned a kapcsolatból. Egyedül elég nehéz lehet pici babával,de ha rá nem számíthatsz,akkor nem sokat ér,ha csak "fizikailag"lesz veled. A kismamás hónapok is nyugalommal,boldogsággal kell,hogy teljenek...ezt a te párodtól szerintem nem kapod meg:-(( Minden jót neked!!

Szia! Nagyon sajnálom, hogy így viselkedik veled a párod!Már most amikor kismama vagy, így sem foglalkozik veled, mi lesz akkor ha megszületik a pici baba? Gondolom már megpróbáltál vele errõl beszélgetni, és nem jutottál semmire:-( De azért szerintem még egy igazán komoly beszélgetést megér a dolog!Kérdezz rá nyíltan, hogy mi a gondja veled!Miért viselkedik így a születendõ gyermeke édesanyjával?És arra is, hogy van-e valakije?Hasonlóan gondolom én is, mint az elsõ válaszóló, szerintem ha nem változtat a párod, akkor magad és a babád miatt, jobb lenne kilépned a kapcsolatból. Egyedül elég nehéz lehet pici babával, de ha rá nem számíthatsz, akkor nem sokat ér, ha csak "fizikailag"lesz veled. A kismamás hónapok is nyugalommal, boldogsággal kell, hogy teljenek...ezt a te párodtól szerintem nem kapod meg:-(( Minden jót neked!!
"A szeretet nem érzés, hanem viselkedés" (Susan Forward) Annyit tennék hozzá, hogy a szeretet nem szó, hanem viselkedés. Mondani a legkönnyebb.
Az a baj, hogy nem tisztel, és nem lehet, nem is szeret Téged. De lehet, hogy csak rossz beidegzõdés ez a viselkedés, akkor megbeszéléssel talán lehet rajta segíteni. De ha egy velejéig érzéketlen hímsoviniszta bunkó, akkor nem irigyellek, és lehet, hogy lépned kellene. Tudom, nem olyan egyszerû otthagyni - de kérlek, legalább ne tûrj!!!!!! Ne csináld a hasaddal a dolgokat, ne szolgáld ki!!! Csak azért, mert nõ vagy, nem vagy a szolgája! Majd észreveszi magát! Megvan róla a véleményem, amiért egy pohár vizet nem képes hozni a terhes párjának. Mondd meg neki, hogy nagy változások lesznek, nem tûröd ezt tovább, és ha nem változtat a viselkedésén, elhagyod. De érezze ám, hoygnem csak a levegõbe beszélsz!!!! Fontos, hogy igazán, határozottan az asztalra csapj, hogy valóban ráijessz, és elérd, hogy vegyen komolyan!!!!!! Hypathia
Ha teheted, hagyd ott inkább, még most, most még van idõd, késõbb sokkal rosszabb lehet. Apám ugyanígy viselkedik anyukámmal, 25 év házasság, anyukám belerokkant szinte idegileg. Ne járj így, ha egy mód van rá, nem kívánom, és a picinek se lesz így jó (nekem se volt jó így felnõni, hidd el).
Én még hadd fûzzek egy választ a kérdéshez. Elképzelhetõ, hogy az elõttem szólóknak van igaza. De én felhoznám az én esetemet. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen gyorsan jött a baba. Nagy különbség van a több hónap vagy év együttjárása utáni babavárás és az elsõ hónap utáni között. Akik már jó ideje együtt vannak, azoknak sokkal könnyebb. Már ismerik egymást, egy ideje együtt élnek, ami az elején nem könnyû. Nektek nem elég megbírkózni az együttélés kezdeti nehézségeivel, még a baba is jön. Nálunk is hamar jött a bébi, a megismerkedésünk második hónapjában. Akkor költöztünk össze. Igazából még nem is ismertük egymást, ahogy Ti sem. Nem tudott a párom mit kezdeni a terhességemmel és ugyanúgy aggódott mint én, mert hiába szerettük egymást, csak ott bújkált bennünk a kérdés, hogy jó párt választottunk-e. velem is ugyanúgy viselkedett az én párom, mint most veled a tiéd. A látszólagos nemtörõdömség és elhanyagolás. én is szeszélyesebb voltam mint "normál" önmagam a várandósság miatt. ilyenkor az ember többet vár el a pasijától, több gondoskodást, mint mikor nem állapotos. Nem is húzom tovább az idõt, a lényeg, hogy a baba születése után is sokat vitáztunk kb egy évig, míg könnyebb nem lett a babával. Ennek már 12 éve. Azóta van született még egy gyermekünk és reméljük egy vetélés után hamarosan összejön a harmadik is. Az idejét pedig már meg sem tudom mondani mikor vitáztunk bármin is. és boldogok vagyunk a másikkal mindketten. Minden nap kedveskedünk egymásnak és kimutatjuk szeretetünk. Gondoltam ezt leírom, mert benne van a pakliban ez is, mivel Ti is és mi is egy-két havi ismeretség után vállaltuk a babát. Ja, nekünk is becsúszott bébi volt az elsõ. Sok sikert és legyél Te is türelmes Vele, ne adj rá okot, hogy elmeneküljön otthonról.
A kérdező hozzászólása: nemtudom...semmit se tudok osszevagyok zavarodva koszonom a valaszokat
Háát! És ne haragudj a válaszért, de ha most így viselkedik mi lesz ha meglesz a kicsi. Akkor aztán tényleg nagy szükséged lesz a segítségére.Kicsit túl kényelmes (a szavaidból).Egy lehendõ apukának igenis segíteni kéne a párját."valahogy úgy együtt kéne várni azt a babát" remélem értitek mit akarok írni. Nekem sokat segített a férjem, és imádta amikor terhes voltam, imádta a hasam, bekötötte a cipõm stb, mindent amit csak lehet, hogy segítsen, bár mi sokat vártunk a kicsire. Egy picivel sokkal nehezebb lesz lelépni. Jól gondold meg, hogy egyedül nevelsz egy gyereket, vagy egyedül nevelsz egy gyereket, és szolgálsz ki egy túl kényelmes lusta fickót.A második nehezebb lesz ha párszor még beléd is "rúg" csak a szavaival vagy folyton megbánt és elhanyagol. Te életed neked kell eldönteni, és néha nagyon nehéz a döntés , és fel is kell adni dolgokat érte, de hosszútávon lehet hogy megéri.
Minél többet részletezed, apám ugyanez, +25 év házasság. Ne engedj neki, erre nincs olyan mentség se, hogy gyorsan összejött a baba. Ha ilyen, és nem változott úgy se, hogy te már ennyit próbálkoztál, nem is fog változni. A pici az elsõ, felelõsséggel tartozol érte, legalább te, ha már az apja nem képes rá. Ha én anno beleszólhattam volna, a szüleimnek ugyanezt mondtam volna, hogy váljanak külön. Jobb a gyereknek és neked is békében külön, mint együtt folyamatos balhékkal. Idegileg tönkremehetsz te is, és a pici is, én is csak azért vagyok még itt, mert valami olyan erõ van bennem, amit nem tudok mivel magyarázni, barátaim mondták, hogy õk nem bírták volna így, mint én.
A kérdező hozzászólása: Jah es meg annyit hozza hogy akkor nem szeret vagy miert ilyen?Vagy valami mas csaj van a dologban?Nincs kizarva...
A kérdező hozzászólása: Valoszinu ez a korai osszejovetelunk gyumolcse es a gyors terhesseg...(ra 1 honapra veletlen becsuszott)otthagytam 1x es ezekszerint nem segitett a dolog viszajottem, es ra 2napra vita...mar nemtudom hogy csapjak az asztalra!!racsaptam mar 50x nem hagyom magam tipus vok aki kiall az igazsagaert!De olyan nemtom milyen felhiv a munkahelyrol vegig asitozza azt a 10 mp-et is es utana na jovan szivem lerakom!De ennek ellenere 1000x mondjam ennyire szeret (higyjem is el???)
A kérdező hozzászólása: koszi!Jo olvasni, hogy nem csak en vagyok igy, hanem mas is volt.

Olyan Problémám van hogy a spermám nem fehér hanem átlátszó. Igaz szexelek is sokat meg mellette maszturbálok is. Szóval minden napra jut valami Vajon ez a probléma hogy túl gyakran csinálom?

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem probléma. Az ondód állaga, színe, stb. nagy mértékben attól is függ, amit megeszel. Néha sûrûbb, néha kevésbé fehér, de ezzel semmi baj nincs. ...és ha ingerenciád van rá, verd ki minél többször, a kidörzsölésre figyelj oda csupán. Szóval ne eszetlenül! Üdv, HajDoktor

Ez egyáltalán nem probléma. Az ondód állaga, színe, stb. nagy mértékben attól is függ, amit megeszel. Néha sûrûbb, néha kevésbé fehér, de ezzel semmi baj nincs. ...és ha ingerenciád van rá, verd ki minél többször, a kidörzsölésre figyelj oda csupán. Szóval ne eszetlenül! Üdv, HajDoktor
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 23


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!