Találatok a következő kifejezésre: Vajon nekem nem (174 db)

Vajon terhes anyu? Mert nekem nem szól az egészről semmit.

A szekrényében bukkantam rá véletlenül a terhességi kazettára. Pont ilyen:

Legjobb válasz: Kozben irtal, mikozben en is irtam neked az elobb. Anyukad is orulne, akkor ugye? Es te is, hat akkor remelem osszejott a baba, es jo babazast neked, mennyi idos vagy, es lany vagy fiu? O lenne az elso tesod neked?

De aranyos.Igen az elottem szolonak igaza van.Hadd csak anyudra majd o elmondja mindenkinek amikor jonak lassa.En azert szoritok neked h legyen kistesod :)
Jaj, én is 14 voltam, mikor az öcsém megszületett! Annyira jó ilyen idõsen kistesózni! :) Mindenbõl ki tudtam venni a részem, fürdetés, pelenkázás, tejbegrízfõzés... nagyon jó lesz neked, mert felkészülsz a saját babás idõszakodra, én is így vagyok vele, most várjuk az elsõ babát, de "képben vagyok" sokmindenben, ami nem lenne így, ha nem babáztam volna 14-15 évesen. Azóta 12 éves, de még mindig nagyon jó, együtt szoktunk múzeumba menni, sokat segít, amiben tud (pl elkísért a közértbe, mikor nem tudtam egy liter tejet se felemelni a hátfájásomtól) Azt javaslom, várd meg, míg anyukád hozza szóba a témát. Aztán lepõdj meg nagyon! majd írd meg, mi a helyzet, és minden jót kívánok nektek!!!
Kozben irtal, mikozben en is irtam neked az elobb. Anyukad is orulne, akkor ugye? Es te is, hat akkor remelem osszejott a baba, es jo babazast neked, mennyi idos vagy, es lany vagy fiu? O lenne az elso tesod neked?
de édes vagy!!! igen, valószínû hogy végre lesz tesód.de szerintem ne kérdezz rá.hagyd meg anyukádnak azt az örömöt hogy közölhesse veled.biztos tudja hogy szeretnél tesót.szerintem már el is tervezte hogyan mondja el neked.ne húzd keresztbe.sokkal nagyobb lesz az öröm ha meglepetésként mondhatja.majd írj!
Akárcsak magam és a lányom esetét olvasnám. :-) Õ is megtalálta a tesztemet, ami pozitív volt. Mikor megtudtam, hogy pozitív, már mondogattam Neki, hogy de jó lenne egy tesó és szeretnék babát. Õ persze hitetlenkedett, mert az apja nem szeretett volna. Védekezés mellett lettem terhes, így nekünk is meglepi volt. Én azért nem szóltam mindjárt a teszteléskor, hogy baba lesz, mert várni szerettem volna a 12. hétig. Mikor megtalálta a tesztet, akkor bevallottam és nagyon örült. Apa is nagyon beleélte már magát. A lányom mindenkinek elmondta a suliban...tanároknak, diákoknak. Aztán a 9. héten elvesztettük. :-( Borzasztó volt mindenkinek elmondani, mikor érdeklõdtek a hogylétem felõl. És a lányomnak még szörnyûbb lehetett ugyanezt átélni. Szerintem ha anyukád valóban babát vár (ami elég valószínû), akkor csupán ettõl szeretne megkímélni. Anyukádat megkérdezheted, hogy babás-e, hiszen ha már így alakult Rád is tartozik. De tartsd tiszteletben az eredeti tervét, hogy nem mondjátok el senkinek. Reméljük minden rendben lesz és együtt örülhettek majd mikor a kistesó megszületik!
Tudod azt mondják, hogy a 10. hétig még bármi lehet. Nekem is van egy barátnõm, 2 hetet késett neki, tesztelt, pozitív lett, aztán el is ment a babája. Pedig már mindenkinek elújságolta. Az elején nagyon gyakori a spontán vetélés, ezért jobb, ha az ember nem kürtöli szét. Lehet, hogy anyukád is ezért vár még a hírrel. Vagy el akar menni orvoshoz, hogy az mit mond.
En is szoritok neked, hogy legyen kistesod! Majd irjal, hogy mi lett, mikor szolt anyukad. Most csak gondolj ra, hogy lesz tesod, es akkor biztos lesz is. Aranyos vagy nagyon. Anyukad akart babust, apukad nem, igaz?
Ha ket csik van, akkor terhesseget jelent, de nem mered megkerdezni tole? Kerdezzel ra, es kesz. Kezdd el, aztan majd o folytatni fogja. Ha felsz, akkor hagyd, majd meglatod terhes e. Lehet, hogy nem is akar o mar babat, ezert nem koti az orrodra, mennyi idos vagy kis draga?
Ezt kicsit máshova írtad a fórumban, mint ahova tartozik!!! elõször is, honnan tudod, hogy mostani a teszt, amit nézegetsz??? Másodszor, a kutatás nem szép dolog! Biztos oka volt, hogy õ azt eltette!! Amúgy ahogy írtad, igen, elvileg terhességet jelenthet! De ezt inkább vele beszéld meg:-)
A kérdező hozzászólása: amint mondtam 14 éves vagyok és lány vagyok és nincs tesóm
A kérdező hozzászólása: De akar babát mindig azt mondja hogy ne tõle kérjem a tesót, hanem apának könyörögjek. am. 14 éves múltam
A kérdező hozzászólása: Nem kutatok, hanem kíváncsi vagyok. A teszt azért lehet mostani, mert mostanság beszéltünk ilyen tesó témáról anyával és az pl. 1 héttel ezelõtt még nem volt ott. Amúgy ha tényleg igazad van, akkor örülök! :D de majd megkérdezem tõle is ha lesz bátorságom. xD
A kérdező hozzászólása: Felhoztam neki tegnap a témát...azt mondta, hogy dehogy terhes, régi teszt már az!!! Érdekes...máskor nem is láttam...mostanába beszéltünk ilyen tesós dolgokról..és azt mondta h már régen ki akarta dobni. Valószínûleg csak füllentett, mert ha ki akarta volna dobni, akkor miért láttam meg elõször az éjjeliszekrényébe? Addig semmilyen szekrénybe se láttam, mert szerintem csak nemrég vette! Gondolom 14 éve (amikor velem volt terhes) még nem volt ilyen márkájú terhességi teszt...de amúgy látszott rajta, hogy ciki helyzetbe volt mikor megkérdeztem...szerintem tutira lesz, de mind1, pár hónap mulva úgy is meglátnám xD
Szia! Nagyon aranyos vagy! Az én kislányom 7 és fél éves volt, mikor a kistesója már a pocakomban volt. Elõször mikor hallott fél füllel a kistesó témáról, õ is rákérdezett, hogy tényleg lesz-e kistestvére. Én még nem akartam elkiabálni, hiszen az elsõ 3 hónapban bármi megtörténhet, így én is hamukáztam, szóval nem mondtam meg egyértelmûen, hogy jönni fog a kistesó. Tudod, nem akartam, hogy esetleg csalódás érje, hiszen nagyon érzékeny kislány. De utána elárultam boldogan neki, hogy igen, tényleg lesz kistesód. Nagyon boldog volt és én is, hogy végre õszintén beszélgethetünk róla. Szerintem most egy ideig ne kérdezõsködj anyukádtól, várd meg, míg õ maga mondja el neked. Lehet hogy még korainak tartja. Gondolom, most õ is zavarban van, pedig ha tényleg terhes, biztos boldogan elmondaná neked. Majd ennek is nem sokára itt lesz az ideje biztos. Szurkolok neked, hogy mielõbb megtudd, mi a helyzet és boldogan figyelhesd hétrõl hétre, hogy növekszik anyu pocija! Addig türelem.

Van egy lány, aki kb.2 hete még azt mutatta, hogy tetszek neki (folyamatosan nézett, mosolygott rám, a hátam mögött egyik barátnőjével rólam beszélt), ma mikor újra találkoztunk és mellém állt, nem lett semmi. Vajon nekem kellett volna megszólítani?

Ha igen, akkor ilyenkor mit lehetne mondani szerintetek? Nem ilyenre gondolok hogy mennyi az id? :)

Legjobb válasz: ha ennyire tetszettél neki, egyik napról a másikra nem tud elfelejteni, menj oda és kérdezed meg, szia miujság? hány órád lesz ma? de elég ismerõs a helyzet, de nem reménytelen:) én örülnék ha odajönnél hozzám, fõleg hogy kölcsönösen tetszetek egymásnak;)

ha ennyire tetszettél neki, egyik napról a másikra nem tud elfelejteni, menj oda és kérdezed meg, szia miujság? hány órád lesz ma? de elég ismerõs a helyzet, de nem reménytelen:) én örülnék ha odajönnél hozzám, fõleg hogy kölcsönösen tetszetek egymásnak;)

Vajon mért nem tanulunk abból amit nekünk adtak a szüleink? Vagy éppenséggel egyáltalán nem adtak?

Konkrétan a gyereknevelésre gondolok:ugyanis engem rengetegen támadnak,hogy ha ennyit foglalkozok a lányommal akkor teljesen el fogom kényeztetni.de könyörgöm mért baj az,hogy amit én egyáltalán nem kaptam meg mint pl:odafigyelést,együtt játszást,tanulást akármelyik szül?vel,tör?dést,szeretetet és még tudnám sorolni azt én mind a kislányomnak megadom.tudtommal nem azokból lesznek az elvetemült emberek akikkel van foglalkoza hanem azokból akikkel egyáltalán nem tör?dtek

Legjobb válasz: Engem és a húgomat egyformán neveltek a szüleink. Szeretetben, harmóniában és szigorúan, tiszteletre, becsületre szorgalomra törekedve. Nekem született elõszõr gyermekem, és sok tanácsot kaptam a szüleimtõl, az én gyermekem is maximális szeretetet, odafigyelést, és kellõ szigort is kap. Tavasszal öt éves lesz, tünemény kisfiú igazán semmi panaszom nincs rá, nagyon jól irányítható, kezelhetõ, de kellõ határozottság és szabályok mellett. A húgomnak is született kislánya, 16 hónapos és amióta a kislány megszületett, a családunkban az összes gyermeknevelésrõl alkotott szabály "megszûnt". A kislánynak mindent szabad, mert édes, mert kislány, mert.....stb. Pl.: Az én fiam nem mászhatott sose az asztalra ( neveletlen dolog ), a húgom lányának szabad, ( a kis kíváncsi ). Hatalmas konfliktusok melegágya lett a családi fészek ahol a fõ mintalkotó és tanító szülõk rúgták fel az alapszabályokat, tették orbitálisan szembetûnõvé a külömbségeket, és közben nem is veszik észre a hatalmas távolságot mely a gyermekeik és az unokáik között napról napra jobban tátong. Neveld úgy a gyermekedet ahogy Te jónak látod, ahogyan neked jó, mert a többi az részletkérdés. A lényeg hogy Te magad érezd, hogy jól csinálod és jó édesanya vagy, mert biztosan az vagy.

Engem és a húgomat egyformán neveltek a szüleink. Szeretetben, harmóniában és szigorúan, tiszteletre, becsületre szorgalomra törekedve. Nekem született elõszõr gyermekem, és sok tanácsot kaptam a szüleimtõl, az én gyermekem is maximális szeretetet, odafigyelést, és kellõ szigort is kap. Tavasszal öt éves lesz, tünemény kisfiú igazán semmi panaszom nincs rá, nagyon jól irányítható, kezelhetõ, de kellõ határozottság és szabályok mellett. A húgomnak is született kislánya, 16 hónapos és amióta a kislány megszületett, a családunkban az összes gyermeknevelésrõl alkotott szabály "megszûnt". A kislánynak mindent szabad, mert édes, mert kislány, mert.....stb. Pl.: Az én fiam nem mászhatott sose az asztalra ( neveletlen dolog ), a húgom lányának szabad, ( a kis kíváncsi ). Hatalmas konfliktusok melegágya lett a családi fészek ahol a fõ mintalkotó és tanító szülõk rúgták fel az alapszabályokat, tették orbitálisan szembetûnõvé a külömbségeket, és közben nem is veszik észre a hatalmas távolságot mely a gyermekeik és az unokáik között napról napra jobban tátong. Neveld úgy a gyermekedet ahogy Te jónak látod, ahogyan neked jó, mert a többi az részletkérdés. A lényeg hogy Te magad érezd, hogy jól csinálod és jó édesanya vagy, mert biztosan az vagy.
Én pl. próbálom úgy nevelni a fiam , ahogy engem nevelt anyukám. Szóval õ az ésszerûség határán belül mindent megengedett nekem, jártunk kirándulni, társasoztunk, beiratott tornára, stb., viszont ha valamire azt mondta, hogy nem, akkor az nem volt. Szóval tudni kell azért fegyelmezni is, de ésszerûen és következetesen, megmagyarázva, hogy mit miért nem szabad, meg ilyesmi.

A facebookon jobb oldalon nem régiben minden ismerősömnek megjelent egy hírsáv, amiben a legkisebb megmozdulása is látszik az ismerősöknek (like, bejelölés. Stb) Vajon nekem miért nem működik?

Mit kellene át állítanom ahhoz hogy m?ködjön. Böngész? probléma nem lehet, mert ugyanazon gépr?l másoknak rendben megjelenik minden az oldalon. Nekik automatikusan vált ilyenné a facebook oldaluk, nekem vajon miért nem történt meg ez a változás? Az adatvédelmi és fiókbeállítást ugyanolyanra formáltam mint akiknek látszik a hírsáv és nekem mégsem hozza...Aki tud legyen szíves segítsen! Köszönöm!

Legjobb válasz: nem kell átállítanod semmit majd jön magától.. rengeteg felhasználó van nekem már kb májustól,júniustól van barátnõmnek még most sincs többi ismimnek 1 hónapja... utána meg ne hogy te is morgolódj h nem tetszik :D

nem kell átállítanod semmit majd jön magától.. rengeteg felhasználó van nekem már kb májustól, júniustól van barátnõmnek még most sincs többi ismimnek 1 hónapja... utána meg ne hogy te is morgolódj h nem tetszik :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De ez olyan furcsa magyarázat, hogy-hogy majd egyszer csak lesz? Mi alapján döntik el, hogy kinek lesz és kinek nem?
Nekem opera alatt nem látszik, firefox alatt igen - vagyis a javaslatom: próbáld más böngészõvel!
A kérdező hozzászólása: Nem a böngészõvel van a probléma, hiszen ha az lenne, akkor a családtagjaimnak sem mûködne teljesen ugyanarról a géprõl, amikor bejelentkeznek :(
frissítés az alapja...mint az új típusú adatlapnak is... több millió felhasználó van lassú a frissítés ennyi a válasz..

A barátom tegnap bulizni volt, és nekem nem is szólt! Most is csak véletlenül tudtam meg egy közös ismerőstől! Ilyenkor vajon megcsal? Miért titkolózik?

Legjobb válasz: Én nem mondom, hogy megcsalni, de ha nem lenne semmi takargatni valója, akkor nem titkolta volna el elõled-valamint megbeszélte volna hogy õ bulizni szeretne menni, esetleg téged is elhívott volna. Nekem kicsit gyanúsan sántikál a dolog, de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni! Mindenesetre járj nyitott szemmel!

Én nem mondom, hogy megcsalni, de ha nem lenne semmi takargatni valója, akkor nem titkolta volna el elõled-valamint megbeszélte volna hogy õ bulizni szeretne menni, esetleg téged is elhívott volna. Nekem kicsit gyanúsan sántikál a dolog, de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni! Mindenesetre járj nyitott szemmel!
biztos elkövetett valamit...

Vajon már nem tetszem neki?

van 1 pasi úgy hívják h Tomi én 15 vagyok ? 16,1 suliba járunk,csak nem 1 szakkra,minden nap látom ?t...kb fél éve már 2x jártam vele..csak akkor még nem jártunk 1 suliba..azért szakítottam vele mert nem bírtunk sokat talizni..még mindig nagyon tetszik..a haverjaival nagyon jóba vagyok..egyiknek ezt az egészet elmondtam,és azt mondta h majd elrendezi h összejöjjünk..meg kérdezte Tomitól h ha lehetne újból össze jönne e velem ,Tomi azt mondta h "talán"...a haverja elrendezte h talizzunk persze az egész bandával..de köztük lenne a Tomi is..erre ma kapok 1 smst..h a Tomi nem akar jönni meg h mindent tud!ááá mekkora égés...talán már nem tetszem neki?v mi lehet a gond?:S fontos..légyszi segítsetek!üdv

Legjobb válasz: Hát ha a srác mindent tud és valószínû hogy azért nem akart menni, akkor lehet hogy nem tetszel neki (bár akkor mér monta hogy talán...), vagy csak gáznak érzi ezt így hogy többen tudják és ezért nem akart veled is találkozni

Hát ha a srác mindent tud és valószínû hogy azért nem akart menni, akkor lehet hogy nem tetszel neki (bár akkor mér monta hogy talán...), vagy csak gáznak érzi ezt így hogy többen tudják és ezért nem akart veled is találkozni
Vagy a haverjai kezdték el cikizni Veled és/vagy így, hogy ennyire figyelnétek titeket, kellemetlenül érezné magát, vagy nem tetszel neki. Hívd föl, kérdezd meg azt a gyereket, aki összeszervezte a csapatot!

Létezik vajon olyan lány, aki nem fintorog vagy hányja el magát egy csúnya fiútól, hanem szívesen ismerkedik, barátkozik is vele, mert neki nem a külsõ a lényeg, hanem, hogy jól érezze magát a fiú társaságában?

Legjobb válasz: Persze. A vakok. Jaj, ne legyél már egy hisztis, hazug pötsedék. Ne próbáld beadni nekem, hogy ha választhatnál, nem a szebb nõt választanád.

Persze. A vakok. Jaj, ne legyél már egy hisztis, hazug pötsedék. Ne próbáld beadni nekem, hogy ha választhatnál, nem a szebb nõt választanád.
#7: Azért az asszimetrikus arc még lehet szép. [link]
Ismerjük a sztorit, de azt is tudjuk, hogy az ilyen emberek, mnt a kérdezõ valahogy általában sosem kívül a legrondábbak, ellenben belül rohadnak, mint a Walking Dead random bármelyik szereplõje.
hát pedig ha ismerjük a storyt quazimodo nem belül volt csúnya
Igen, a legtöbb lány ilyen, elég ha a csúnya srác kõgazdag.
8-asnál a pont.
az a gond, hogy ha szóba is állnak veled, hamar rájönnek, hogy lelkileg torzabb vagy mint Quazimodo... és itt a probléma...
A csúnyát azért lehetne definiálni. Nálam a csúnya egyenlõ azzal, hogy ápolatlan, ráadásul olyan szinten aszimmetrikus az arca, hogy ránézni is rossz. Te mitõl vagy annyira csúnya?
Létezik. :) Pl. Én.
Engem sosem érdekelt a külsõ..
Lehet hogy barátkoznának de tuti egy helyes nõ nem jön össze egy nagyon csúnya pasival.
Nekem kép sem kell hozzá, hogy hányjak tõled.
Én ilyen vagyok.
Meg itt van Tom Cruiese. Õ azért elég jóképû. [link]

A lányom éber kómában van. ( ( érez fájdalmat vajon? Vagy hallja amit mondok neki? nem reagál semmire. ( ( oLyan válaszoljon kérem aki tudja .

Legjobb válasz: Senki sem tudja. Amikor apukám volt kómában (nem éber), és anyám beszélt neki, állítólag a gépek mutatták, hogy valami történik apámmal. Azóta a meggyõzõdésünk, hogy hallotta vagy érezte valamilyen formában. Mostanság kezdik csak felfedezni hivatalosan is, hogy egy csomó látszólag eszméletlen ember igazából teljesen felfog mindent. EEG-vel kutatják ezeket... De hogy a te lányod konkrétan hallja-e, és mit hall, mit ért, mit érez, nem hiszem, hogy bárki meg tudná mondani. :(

Senki sem tudja. Amikor apukám volt kómában (nem éber), és anyám beszélt neki, állítólag a gépek mutatták, hogy valami történik apámmal. Azóta a meggyõzõdésünk, hogy hallotta vagy érezte valamilyen formában. Mostanság kezdik csak felfedezni hivatalosan is, hogy egy csomó látszólag eszméletlen ember igazából teljesen felfog mindent. EEG-vel kutatják ezeket... De hogy a te lányod konkrétan hallja-e, és mit hall, mit ért, mit érez, nem hiszem, hogy bárki meg tudná mondani. :(
Nem, az nem fáj neki. Esetleg kicsit kellemetlen nyelésnél, de nem fáj. Ha eltávolítják a kanült, lesz hangja is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen de honnan tudsz te ilyeneket?..én sosem hallottam ezeket a dolgokat.KÖszönök mindent
intenzív osztályon dolgozok... :)
A kérdező hozzászólása: Szeretném meg köszönni! A válaszokat!Nagyon nehéz idõszak ez és nem látszik még a vége:( de remélem sikerül majd felépülnie...
Szia ! Hogy van a lányod ? :-) Remélem minden a lehetõ legjobban alakult !!!
Én is nagyon kíváncsi vagyok, nagyon remélem, hogy sokat gyógyult már.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm az érdeklõdést! Már magánál van.) Csak a mozgása nem jött még helyre... Meg a beszédközpont sérült de mindent ért amit mondok neki figyelget, nézeget. Ami mist aggaszt az felfekvése.( sajnos mozogni nem tud izommerevség van nála.:( De él!! és ez remélem idõvel h kialakul majd. Hálás vagyok Mindenkinek érte , hogy segítenek neki, , Fõleg Istennek , , aki visszahozta õt...
Milyen, mekkora a felfekvése és mivel kezelik?
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindnyájatoknak!:) Vajon fáj neki a kanûl? Még nem láttam sajnos Õt majd csak kedden mehetek be ..addig Szombathelyen van és az 600km ide.(Kértem a kórházat h szállítsák le h közelebb legyek hozzá h mellette lehessek. Kedden hozzák Szikszóra! Istenem már alig birom ki.. De nagyon félek milyen lesz majd úgy látni õt.(
Igen, a tracheostomás kanül amíg benne van, addig nem is lesz hangja, szájról olvasni viszont addig is lehet egyszerû dolgokat, meg már enni is tud. Nagyon örülök neki, minél elõbbi gyógyulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ..valójában az orvosa sem tud erre választ adni ..Édesapád meddig volt kómában?
Nagyon sajnálom. Azt tényleg senki nem tudja hall-e, ezért szoktuk mindig mondani, hogy a komatózus betegekhez bátran beszéljenek a hozzátartozók. A fájdalomérzetre lehet következtetni, objektív jelek mutathatják. (légzésszám, vérnyomás-emelkedés, verejtékezés, hirtelen pupilla-tágulás, "libabõrösség" stb... Tehát szükség esetén biztosan adnak fájdalomcsillapítót.
Kérdezõ, sajnos nem emlékszem, hogy meddig volt kómában, 1-2 hétig, ha jól emlékszem. Csak 7 éves voltam akkor. Utána õ sajnos belehalt az agyvérzésébe. :(
A kérdező hozzászólása: Jajj sajnálom.(( Istenem...Ma este mondta a nõvér h mintha figyelne ha beszélnek hozzá eddig nem figyelt... remélem ez a javulás jele lesz.Ugyanis a lányom büncselekmény áldozata lett annyira megverték, hogy agyvérzése lett megmûtötték.( lassan egy hónapja.( azóta komában van.(( Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nagyon sajnálom a lányodat :( De nagyon remélem a legjobbakat. Beszélj továbbra is sokat hozzá, ha van kedvenc zenéje, esetleg add a fülére :)
Igen, ez nagyon jó ötlet. Esetleg ha van pl. MP3 lejátszója, a kedvenc zenéivel, beszéld meg az orvosával, hogy szeretnéd a fülére tenni a fülhallgatóját. A zene jótékony hatással lehet rá. Külföldön úgy tudom, csinálják így a kómában lévõkkel. Remélem mihamarabb meggyógyul a lányod!
A kérdező hozzászólása: Nagy öröm ért!Tegnap felébredt a kómából.)) Ért mindent csak beszélni még nem tud.( de nem is tudna benne van a csõ a nyakába.(DE ez is nagyon jó. jaj annyira megnyugodtam köszönöm nektek a válaszokat:) minden jót kívánok!
Jaj, nagyon örülök neked!! :) Sok erõt kívánok a rehabilitációhoz, és sok boldogságot neki is meg neked is :)
A kérdező hozzászólása: én nwm láttam, mert a fenekén van, álitolag tenyérnyi , , már kivágta neki a sebész de párnapja lázasodik...és nagyon aggaszt h nem tudják mitõl.( kötözik és tisztitják de nem tudom mivel kezelik.( Forgatják de a mozgáshiány látszik e miat is erõsödik nehezen..gondolom.De reménykedek h felépül idõvel..
Uncsi vagy
Azért nem ír most neked mert már írt 3- órával ezelõtt. Miért kellene neki minden órában írni?
Nem értem mi a bajod? Majd ír ha lesz olyan dolog amit meg akar veled osztani, vagy ha kedve lesz. Bírd már ki egy kicsit nélküle, foglald el magad valamivel.
Most ezen nehogy már kiakadj:D
Ha nem hagysz neki idõt arra, hogy történjen valami az életében, akkor mit akarsz, mirõl írjon neked? Engedd már egy kicsit "élni", és akkor azok után majd megírja neked (ha akarja) az élményeit. Addig pedig te is foglald el magad valami értelmes dologgal, hiszen te, mirõl akarsz majd neki írni, ha két írás között nem csinálsz semmit, és nem történik az életedben semmi????
problémák
az ilyen intelligens kérdésektõl szokott a f.aszom elsülni.
utolsó, akkor neked sokszor elsül itt naponta:D
Falnak megyek ezektõl a kérdésektõl...Szerinted mik vagyunk mi? Látnokok? Kérdezd meg tõle!
Éppen a cimbijével beszélte meg a szexi csajt, akivel megcsalt téged. Az iylen unalmas kislányokat megcsalják ám. Nem apa akar lenni, hanem pasi.

Vajon miért nem jó neki, ha leülök vele?

2,5 hónapos a babám.Kézben tartva kell altatni(magától nem alszik el,ha leteszem akár órákig is képes sírni).Nem muszáj vele sétálni,elég ha egy helyben állok és kicsit "dücülve" van,de ha leülök vele egyb?l feszeng és sír,csapkodja a fejét és "verekszik".Miért csinálhatja ezt?Jó lenne valami megoldás,kezd már nehéz lenni :D

Legjobb válasz: Hordozókendõ :) Gondolom nem vigasztal, de az én Fiam is ilyen volt. Mondjuk neki az se volt jó, ha már megtámasztva álltunk vele :D

Hordozókendõ :) Gondolom nem vigasztal, de az én Fiam is ilyen volt. Mondjuk neki az se volt jó, ha már megtámasztva álltunk vele :D
Az én kislányom is ezt csinálta kb 4hónapos koráig. Most 9hónapos, 9kg, és ha a foga miatt felébred, akkor bizony van, hogy fél-1órát is "táncolni" kell vele. Nekünk hordozókendõ nem volt, de jó megoldásnak tûnhet!
:) Nálunk is ez volt, a Párom mosolyogva szokta mondani, hogy miért is nem mindegy Neki, hogy állok vagy ülve ringatom. Az én Kisfiam már 8 hónapos, 8, 5 kiló (én meg 48), és legtöbbször még most is ringatni kell napközben átlag 15-20 percet, hogy elaludjon (este érdekes, mert cicizés után még izeg-mozog egy kicsit az ágyon, játszunk, aztán elalszik a mellkasomon fekve). Én alkalmazkodtam hozzá, erre van igénye, szüksége.
na erre kivancsi lennek, szerintem tuti van valami jo kis szenzorjuk, hogy anya te ne pihenj amig engem altatsz, tessek szepen szenvedni :) nalunk is igy volt de szerencsere 3 honapos koraban mar maga aludt el a kisagyban, egyik naprol a masikra, hiaba altattam kezben nem akart, aztan letettem es elaludt. A kezben valo altatashoz gyakran visszatertunk, de amint atment a nyugosebb idoszak mindig vissza tudtam szoktatni az agyaba
A kérdező hozzászólása: Hát remélem õ is megtanulja majd, hogy ha ülök én attól még ott vagyok neki.Egyébként imádom, ahogy belém csimpaszkodik, aztán egyszer csak lóg mindene mint valami kis béka :D Nincs is bajom azzal, hogy segítsek neki álomba szenderülni, csak tényleg olyan fura, hogy vajon neki miben más az, ha ülök.Tényleg van valami radarjuk :D Ja és a bölcsõ tartás egész pici kora óta sírással végzõdik.Ez is érdekes, pedig azt hittem szeretik a babák.
Szia. Én is azt mondom kitartás, 3-4 hónapos kora körül ez megváltozik...lányom ugyanezt csinálta:) Állva kellett a vállamon "ringatnom". És lányom sem szerette ha bölcsõtartásba raktam..egybõl lilult a feje...mindig utált háton lenni. Sõt..valamilyen oknál fogva azt is utálta ha puszit adtunk neki...elkezdett üvölteni...szerencsére kinõtte:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!