Találatok a következő kifejezésre: Vajon most e hogy (15 db)

Mit tegyek, hogy ne állandóan az járjon a fejemben, "Most vajon sikerült- e? "?

Leszoktam a cigir?l, újra elkezdtem tornázni, állandóan sürgök- forgok. Új lendületet vettem a melóban is. Mégis azt várom, mikor nem jön meg. Lassan vánszorognak a napok. Pedig még csak 2 hónapja próbálkozunk. Mit javasoltok, mit tehetnék még, hogy eltereljem a gondolataimat?

Legjobb válasz: Ez a dolog engem is kiakaszt nyugi. Ráadásul folyton kérdezik, hogy akarunk-e babát? én mondom igen, csak még nem jön. Erre a válasz: ne akard görcsösen, és akkor majd jön!. Hülyeség! Üzenek mindenkinek, hogy aki akarja, az igenis akarja, és mondja ki magában, vagy hangosan többször, hogy :lesz gyerekem, terhes leszek, stb. Én olvastam a vonzás törvényét, ahol azt írják, hogy ha nagyon akarunk valamit az beépül a tudatunkba és sikerülni fog. Úgyhogy nyugodtan akard csak. Mi most vagyunk a 4.hónapos próbán, és soha nem fogom feladni, csak akarni!!!

Ez a dolog engem is kiakaszt nyugi. Ráadásul folyton kérdezik, hogy akarunk-e babát? én mondom igen, csak még nem jön. Erre a válasz: ne akard görcsösen, és akkor majd jön!. Hülyeség! Üzenek mindenkinek, hogy aki akarja, az igenis akarja, és mondja ki magában, vagy hangosan többször, hogy :lesz gyerekem, terhes leszek, stb. Én olvastam a vonzás törvényét, ahol azt írják, hogy ha nagyon akarunk valamit az beépül a tudatunkba és sikerülni fog. Úgyhogy nyugodtan akard csak. Mi most vagyunk a 4.hónapos próbán, és soha nem fogom feladni, csak akarni!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :) Igazad van. De olyan furi a dolog. Mert várom, mikor lesz már babó, de vhol - talán babonából- félek is egy kicsit a tervezgetéstõl. :)
Elõbb utobb, igy vagy ugy lesz! nagyon sokfelekeppen lehet "turbozni" azt a 20%ot, és tényleg, csak nekunk szamit az a par honap, de tényleg beszélj a nodokiddal, ha ugy erzed nem tudsz varni. de hidd el, elobb utobb osszejon!
az elsõ hónapokban én is így voltam, de aztán kezdtem beletörõdni és belefáradni, azóta eltelt két év és még mindíg semmi.
A kérdező hozzászólása: Én azért még reménykedek, végülis még csak nemrég kezdtük. Azt hiszem megfogadom a tanácsotokat és elmegyek a dokihoz. Áprilisban az éves rendszeres vizsgálaton azt mondta, elvileg semmi akadálya a terhességnek.
nézd, a 2hónap még semmi, miért kell egybõl arra gondolni hogy nem sikerül?a gondolataidat pedig semmivel nem fogod tudni elterelni, mert akarod nagyon a babát!de nem is kell, az nem árt hogy gondolsz rá!én például nem tudom, de nem is akarom elterelni, akarom, vágyom rá, és kész.
Egyetértek az utolsó válaszolóval, lehet nagyon akarni és be is jöhet. Az elsõ baba egybõl összejött, a második másodikra, de mikor az elsõ próbálkozásután megjött én is elkezdtem nagyon akarni, ráfeledkeztem a terhes nõkre, kívántam, hogy nekem is ilyen nagy pocim legyen, vágytam rá minden porcikámmal és sikerült, most próbálkozunk a harmadikkal, még csak egy hónapja, remélem most is bejön a nagyon akarás , mert most én se tudok nagyon másra gondolni.
Ha a stressz miatt nem születne gyerek akkor a háborúban egy gyerek sem jött volna napvilágra.
nem lehetséges, hanem biztos, hogy ez a legfõbb ok, hogy stresszelsz rajta, illetve nagyon akarod, ezért nem jön össze. (mármint ha nincs szervi oka, stb.)
szerintem a kettõ nem áll összefüggésben. hiába mondják azt, hogy azért nem sikerül mert valaki nagyon akarja, ez szerintem hülyeség. olyankor már könnyû bemagyarázni másoknak, hogy na pont nem gondoltam rá és ezért sikerült! ez egy nagy baromság szerintem!
Stresszelni nem jó az biztos. De szerintem is baromság hogy azért nem jön össze mert sokat gondolsz rá. Sokaknak úgy jön össze hogy évekig csak ezen kattognak hõmérõzés, ovuteszt stb. és akkor egyszer csak összejön. Szóval nem ezen múlik. Mert úgy is összejön ha nagyon sokat gondolsz rá és akarod.
11:53-as vagyok És még ehhez a témához annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy akkor aki folyton erre gondol, hogy most sikerült-e annak soha nem lesz gyereke? Mint pl. nekem? Aki gyereket szeretne, az nem tud nem rá gondolni, mindenki azon töri a fejét, hogy most vajon sikerült-e. Attól még sikerülhet, nem? Úgyhogy tényleg hülyeség az, hogy amiatt ne sikerüljön, mert ezen gondolkodik, hogy vajon összejött-e a baba!
Vetélésem után 2 évig folyton stresszeltem hogy megjön-e vagy nem? Ha igen akkor miért? Mit csinálok rosszul? stb... Volt átjárhatósági vizsgálat, spermavizsgálat, genetikai vizsgálat. Semmit sem találtak. Aztán végsõ mentsvárként a Kaáli intézet. "Ha mi nem tudunk babát csinálni, majd csinálnak Õk nekünk!" Az elsõ konzultáció után annyira megnyugodtam, hogy mostmár sínen van a dolog, hogy (utólagos számításaim szerint még aznap) sikerült összehozni a fiamat. Ennek már több mint 2 éve. Tényleg igaz hogy nem szabad rágörcsölni a babaprojektre. (Persze azt is tudom hogy ezt kívülállóként nagyon könnyû mondani.)

Van aki épp most izgul, hogy vajon terhes-e? Főleg első babára várókkal "tartanék". Mit éreznek, hol tartanak, mikor volt peteérés stb?

Legjobb válasz: Szia! Én 3 hónappal ezelõtt hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Azóta próbálkozunk. Persze nagyon izgulunk és félünk is, de boldogok vagyunk, hogy végre rászántuk magunkat. A körülmények még nem tökéletesek, de már nincs mire várnunk. És ti hogy álltok? 25/L, 28/F

Szia! Én 3 hónappal ezelõtt hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Azóta próbálkozunk. Persze nagyon izgulunk és félünk is, de boldogok vagyunk, hogy végre rászántuk magunkat. A körülmények még nem tökéletesek, de már nincs mire várnunk. És ti hogy álltok? 25/L, 28/F
Sziasztok! Csatlakozunk mi is, 28L és 31F. Április óta nem szedek gyógyszert, de eddig még nem jött össze a baba. Nagyon akarjuk, de valamiért nem sikerül. Ma épp 9 napja késik, tegnap teszteltem negatívat. Betudom annak, hogy annyira vágyom a babára, hogy a saját testem mûködését is összezavarom. Szorítok mindenkinek!!!
Sziasztok, csatlakozom az izgulókhoz:) , mi is hasonló cipõben járunk, elsõ babára várunk. Hogy azonnal "tutira menjek", vettem egy Corax ovulációs tesztet, ami nagyon jól mûködött. Pontosan követve a leírást, a második tesztelõs napon szép pozitívat mutatott (ez volt 20-án), majd azonnal támadásba lendültünk! Hát, romantikus dolog ez a babázás, nem mondom!:) )) Barátnõm tanácsára hõmet is mérem és írom minden nap, fent van ma is, bár csak 5-re (nem) várom... Tesztet is vettem már, Coraxot (Be Sure) de nem mertem még megcsinálni.... Olyan sok mindent olvastam már itt, hogy nem is tudom mit érzek már...., ma reggel, mintha olyan "majdnem megjön" érzésem lett volna, ami nem jó jel. Bár olyat is olvastam, hogy ettõl még bármi lehet. Tesztet talán holnap vagy holnapután merem megcsinálni. Ti?
A kérdező hozzászólása: Eddig csak a mellfájdalom volt és szomorú, de most a menstruáció elõtt két nappal jelentkezett a szokott alhasi fájdalom. Tehát most sem jött össze??? :(
Sziasztok! Mi is Valentin napra nem várjuk, remélem a péntek 13-a is szerencsét hoz :o) Szeptember óta próbálkozunk, novemberben két hetet késett a mensi (azóta ismét minden ok), de babó nem volt a dologban, decemberben voltam dokinál, elküldött hormonvizsgálatra a megnyugtatásomra, de még nem voltam. Ha most sem jönne össze, köv. hónapban megnézetem azokat a hormonokat, meg párom kiskatonáit is... Mostanában volt pé, hõt ebben a hónapban nem mértem, csak az elõzõben. Ovus fájdogálást 30-án éreztem, remélem rendben lezajlott mert a kiskatonarohammal nem volt gond :o) Most várok én is. Drukkolok a pozitív tesztekért nektek is! Majd írjátok meg mi lett! 27, 5/L
Nekem 24-én volt a peteérésem , de csak 21-én tudtunk együtt lenni. Remélem eléltek addig a kiskatonák. Semmi tünetem nincs mióta nem figyelem magamat. A pé utáni napokban figyelgettem a "tüneteimet", akkor persze éreztem mindent. De még be sem volt ágyazódva, így szerintem csak bebeszéltem magamnak. Szerdán kellene megjönnie. Pár nap és kiderül, de igazából én nem hiszem, hogy sikerült.
En vagyok a szedulos :) En itt olvastam ezen a forumon, hogy volt olyan kismama aki szedult az elejen. En soha nem szedultem eletembe de, most tegnapelott, tegnap es ma delultan is ramjott egy szedules. Szinte le kellett ulnom. Mivel sosem volt ilyen, en ezt is ennek tudom be de lehet, hogy tevedek. :( Remelem mindannyiunknak sikerul. Szerintem is jok az eselyeink. Mi oktober vegen hagytuk abba a vedekezest es novemberben mar pozitivat teszteltem. Elsore osszejott. Sajnos nem maradt meg. Remelem, hogy most is ilyen szerencsem lesz es osszejon hamar!!! En is mindenkeppen meg fogom irni az eredmenyt, miutan teszteltem.
Nekem is 14-én nem kellene megjönnie. Várlak titeket vissza, ha már túl vagytok a tesztelésen. Én a 02.14+1 napot mindenképp kivárom. Bizakodunk. Sok sikert mindannyiunknak.
Az elõzõ ciklusban nem sikerült, ma van peteérésem, úgyhogy dolgozunk a dolgon. Nagyon-nagyon szeretnénk, ha mihamarabb sikerülne.
Utolso vagyok: 31 leszek majusba. :)
01-31 18:46 / 01-31 19:45 (azaz szedulos) valaszolo vagyok. Vasarnap este barna folyasom volt, tegnap meg vereztem egy picit ami mar elmult. Vagy ovulacios verzes vagy pedig beagyazodas vagy meg en sem tudom mi. :) En mar semmit sem ertek de remenykedem. 14-re nem varom. Ha beagyazodas tortent akkor mar hetvegen kimutatja a teszt. Mindnekepp megirom az eredmenyt. Az alhasam grocsolget egyfolytaban.
A kérdező hozzászólása: Holnap kellene megjönnie, ma teszteltem, de napközben. Negatív lett. Mostmár viszont minden tünetem elmúlt, még a menstruáció elõtti fájdalom is. Totál káosz. Szebb jövõt!
Késve, de társulok. Én 11-12 körül várom(illetve nagyon nem). Nekem is 14 lenne esedékes a mensim, de elöbb volt peteérésem 3 nappal szóval csúszik minden. Mi már több mint egy éve próbálkozunk és közben volt egy mûtétem is(szép nagy ciszta) úgyhogy lassan mi meddõségihez fordulunk.:( De a remény halmeg utoljára. 30/L, 34/F Mindenkinek óriási drukk.
Sziasztok! Én nov. óta nem szedem a tabit és febr.5-én kell megjönnie. Sajnos én is érzem már nagyon a mensis alhasi tüneteket és lassan már teljesen biztos vagyok benne, hogy most sem jött össze. Pedig most úgy éreztem, hogy minden klappol. Olyan erõsen érzem az alhasamban, a fenekemben és a combomban a sajgást. Ez szerintetek is tuti mensi lesz ugye?
Sziasztok.Én pont egy éve hagytam abba a bogyót, de azóta semmi.Jelenleg 26 napja késik a mensim, csütörtökön voltam orvosnál, de nem mondott semmi biztatót:-(, csak annyit h várjak még két hetet.Lehet késõbb volt pé-s, és azért nem lát semmit.Reménykedünk, mert hát a remény hal meg utoljára.:-)
A kérdező hozzászólása: Mi már 30 felettiek vagyunk:) Két hónapja próbálkozunk, elõzõ hónapban nem jött össze, talán most. Kedden kellene, hogy megjöjjön, de még korainak tartom a tesztet. Mellem fáj picit, sajnos más tünet nincs. Nálad valami?
A kérdező hozzászólása: :) Szerintem 30 felett még nagyon jók az esélyeink. Bocsánat kifelejtettem, hogy szédülés (az is lehet terhességi jel?) nálam is van, de hasszurka nincs:( Tényleg jó lenne egy valentin napi örömhír a párunknak:) Mindenkinek ezt kívánom.
Sziasztok! Én is írtam már korábban, nekem 5-én esedékes. Én szomorú vagyok, mert napok óta nagyon erõsen érzem a mensis tüneteket, az alhasam középen pedig sokat szúrkál, bele-bele nyilallik. Egy ideig azzal nyugtatgattam magam, hogy mensi elõtt még sohasem fájt és szúrkált a hasam ennyire, de kezdem belátni, hogy megint csak hülyét csináltam magamból, de azért hétvége felé majd megírom, ha megjött. De szerintem sajnos megfog.

Kicsit izgatott vagyok, hogy vajon, most sikerült-e vagy sem. Tünetek még nem észlelek magamon. Várjak csütörtökig vagy sem?

Legjobb válasz: várd meg, tudom nagyon nehéz ilyenkor, nagyon hosszúnak tûnik ez a pár nap, de valakinek még az elmaradás után SEM mutatja ki, ne tedd ki magad csalódásnak

várd meg, tudom nagyon nehéz ilyenkor, nagyon hosszúnak tûnik ez a pár nap, de valakinek még az elmaradás után SEM mutatja ki, ne tedd ki magad csalódásnak
Csigavér :D Ne siesd el a tesztet, én nemvárt-nemjöttmeg 4. napján teszteltem egy negativat, holott már terhes voltam.. Jó csalódott is voltam.. :( :) ) Aztan persze kiderült a turpisság, hogy nem mutatta ki az a fránya teszt! Foglald el magad valami mással, hogy ne gondolj állandóan rá, nem jó, ha nagyon rágörcsöl az emberfialánya, mert ha nem sikerül, akkor csalódottak leszünk, meg magunkat hibáztatjuk, szóval vedd lazán, ne számold mennyit kell még a tesztelésig aludni.
nekem is csütörtökön nem kellene megjönnie, én is nehezem bírom ezt a pár napot...én szerintem csak szombaton-vasárnap tesztelnék, ha nem jönne meg... direkt nincs is itthon teszt, mert össze vissza tesztelgetnék

Vajon most megjön e hogy bekavartam a gyógyszerral?

máj.20.án megjött rendesen a mensim,rá egy hétre jóval kevessebb de megint megjött,5 napig.Fehér folyásom van 3-4 napja de ma kellene megjönnie.bevettem ma egy szem norcolut gyógyszert de megbántam úgyhogy nem veszek be többet.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Valóban hibát követett, el mikor norcolutot szedett be, mivel amennyire hasznos tud lennei, annyira káros is. Ha megjön a mensese, és elmúlik netán 1-2 nap múlva ismét jelentkezik, az nem túl nagy probléma. Az ilyen, illetve hasonló problémákat (rendellenességet) több dolog is elõidézheti. Pl: Stressz, hormon zavarok, stb... Tenni nem kell semmit, mivel az ilyen problémák 98%-ban megoldódnak maguktól is, hiszen csak átmeneti zavarról beszélünk. Az úgynevezett folyás is természetes, csak arra kell figyelni, hogy egy hosszabb, és rövidebb ciklus között levõ együttlét könnyen terhességhez vezethet. Dr.Bóday

Tisztelt Hölgyem! Valóban hibát követett, el mikor norcolutot szedett be, mivel amennyire hasznos tud lennei, annyira káros is. Ha megjön a mensese, és elmúlik netán 1-2 nap múlva ismét jelentkezik, az nem túl nagy probléma. Az ilyen, illetve hasonló problémákat (rendellenességet) több dolog is elõidézheti. Pl: Stressz, hormon zavarok, stb... Tenni nem kell semmit, mivel az ilyen problémák 98%-ban megoldódnak maguktól is, hiszen csak átmeneti zavarról beszélünk. Az úgynevezett folyás is természetes, csak arra kell figyelni, hogy egy hosszabb, és rövidebb ciklus között levõ együttlét könnyen terhességhez vezethet. Dr.Bóday

18 éves vagyok, a barátom 30. Imádjuk egymást lassan 4 éve, és ő most babát szeretne. Én pedig nem igazán tudom, hogy jó ötlet-e. Baba vagy buli? Vajon az anyaság megváltoztatna?

Elég pörg?s életünk van. Õ üzletember, sokat utazgatunk, és bulizunk. Megszoktam ezt az életet, és egyenl?re szerintem nem férne bele egy baba.

Legjobb válasz: akkor most mi a kérdés?egyértelmû hogy te még nem vagy kész az anyaságra!úgyhogy buli!kicsit most kiütközik a korkülönbség!én is így voltam,hatalmas szerelem volt,de sajnos idõben nem egyeztek a dolgok!õ már családot akart,én meg még nem!vége lett,igaz 9évig tartott!

akkor most mi a kérdés?egyértelmû hogy te még nem vagy kész az anyaságra!úgyhogy buli!kicsit most kiütközik a korkülönbség!én is így voltam, hatalmas szerelem volt, de sajnos idõben nem egyeztek a dolgok!õ már családot akart, én meg még nem!vége lett, igaz 9évig tartott!
Szia! Gondolom, ha babát szeretne akkor számolna azzal, hogy nem utazgatnátok a baba miatt, ugyhogy onnantól nyugi lenne. Ha a buli csábít akkor egértelmûen buli, nem baba. Ha nemszeretnél akkor csak nyûglessz... Azt meg nemakarhatjátok.
Szerintem neked még korai lenne. És majd a barátod fog továbbra is utazgatni, összejövetelekre járni, bulizni, emberek között lenni, mint egy üzletember, te pedig egyedül beleszorulsz a gyermeknevelés verklijébe, mint minden anyuka. Ha gyermeked születik onnan az egész életed gyökerestõl megváltozik, és a kapcsolatod is a pároddal, mely dõlhet jó illetve rossz irányba is. Szerintem nyugisan várhatsz még a kicsivel.
Ha ez a kérdés egyáltalán felvetõdik benned, akkor a válasz egyértelmû: nem vagy még felkészülve családalapításra. Ha minden porcikád baba után vágyik...majd akkor! Csak a kis jövevény életét rontanátok így el!
hát igen ha terhes lennél minden buli kilöve. meg a pia meg a cigi meg ilyenek. szoval ha te még nemérzed akkor várjatok vele.
Na, tudtam hogy le leszek pontozva, ez jár az õsziteségért. Komolyan mondom, lassan már kezdem annyira utálni ezt az oldalt, mert ha az ember valamit elmond a személyes tapasztalat alapján, akkor rögtön jön egy-két mintapéldány, hogy lehurrogja vagy valami. Á, komolyan nem értem, akkor miért nem lehet megmondani nyíltan, hogy mi nem tetszik?
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, hogy a babának lenne rossz. Ráadásul én vagyok a discoiban az üzletvezetõ szóval oda is kellek :S Nem hiszem, hogy bírnám itthon a nyugalmat, azért viszont nem kell baba, hogy babysitter nevelje...
A kérdező hozzászólása: Én köszönöm a válaszod, nekem jól esett, hogy õszintén leírtad mit érzel:) Amúgy szerintem néhányan attól érzik jobban magukat, ha a normális válaszokat lepontozzák:S

Sokan kérdezitek nem kicsi-e a pocitok. Én most az elöbb magmértem és azon kezdtem el aggódni, hogy az enyém nagyon nagy. Tegnap a munkahelyemen meg is jegyezték, hogy ahoz képest, hogy 16 hetes vagyok jó nagy.94 cm most. Vajon normális ez?

Egyébként 175 cm vagyok, és 66 kg, eddig 1 kilót híztam.

Legjobb válasz: Igazából azt kéne tudni, hogy a terhesség elõtt mekkora volt a derékbõséged. De amúgy nem egyforma ütemben nõ a poci, meg akinek úgymond nagyobb az átlagnál, illetve hamarabb látszódik, az lehet attól is, hogy a lepény a melsõ falon tapad. Hátsó fali lepénynél ugyanis minden esetben kisebbnek néz ki a has, mert a lepény tulajdonképpen "befelé" nõ. Az is lehet, hogy neked már így az elején másfél liternyi a magzatvized. Ha eredetileg a has-csípõ vonalban erõsebb voltál a tested többi részéhez képest, akkor szintén nagyobbnak tûnhet a pocak. De ne aggódj, mindez teljesen normális! :)

Igazából azt kéne tudni, hogy a terhesség elõtt mekkora volt a derékbõséged. De amúgy nem egyforma ütemben nõ a poci, meg akinek úgymond nagyobb az átlagnál, illetve hamarabb látszódik, az lehet attól is, hogy a lepény a melsõ falon tapad. Hátsó fali lepénynél ugyanis minden esetben kisebbnek néz ki a has, mert a lepény tulajdonképpen "befelé" nõ. Az is lehet, hogy neked már így az elején másfél liternyi a magzatvized. Ha eredetileg a has-csípõ vonalban erõsebb voltál a tested többi részéhez képest, akkor szintén nagyobbnak tûnhet a pocak. De ne aggódj, mindez teljesen normális! :)
Szerintem a maggaságodhoz, súlyodhoz képest semmi baj nincs a pocak méreteddel, de a viszonyítás miatt azt tényleg jó lenne tudni, mennyirõl indultál. Én pl. 156 cm magas vagyok, 30 hetes, 7 kg-ot híztam (így most vagyok 61 kg), és 90-es a pocim. 63-ról indult. Viszont nekem mindenki azt mondja, hogy a 30. héthez képest pici pocakom van.
én 170 cm vagyok és 58kg-ról indultam. Erõsebb vagyok csípõben, de elég vékony. Nekem félidõben is alig vették észre, hogy állapotos vagyok. Én a 37 héten voltam 90 cm pocakos. Valamit elmértél nem? Kicsit soknak tûnik az elején.. bár mindenki más, lehet h neked az elején jobban látszik aztán késõbb lassabban nõ a körfogat:) Boldog babavárást! 2 hónapos kisfiú anyukája
utolsó vagyok... és 13kg-ot híztam összesen.
Én 174 cm vagyok, 58 kilóról indultam, 60 cm derékbõséggel. Most 36 hetes vagyok, 71 kiló, 100 cm pocokkal. Minden másom ugyanolyan, mint a terhesség elõtt, úgy nézek ki, mint aki dinnyét lopott :)
Nekem is 90 centis pocakom volt ez idõ tájt. Most már így a 24. héten 100 centis. :) nincsen ezzel semmi gond, alkati kérdés lehet. Szép gömbölyödést! :)
Hát, nekem a 35 hétben 125 cm.... Eddig mindenki azt mondta, nagy a hasam, de nem hittem el. Mostmár elhiszem.... ajaj
Nekem is akkora volt a 16. héten. Most 31 hetesek vagyunk és 115 cm a pocim. De én nagyon alacsony (151cm) vagyok, ezért csak kifelé tud nõni a pocakom, gondolom ez normális! Boldog babavárást csajok!
az unokatesóm három és fél hónapos terhesen, azaz 14 hetesen kb majdnem 100 centis volt köldök magasságban. pedig õ leég vékony, nem hízott, csak ap ocija nõtt és amúgy neki kb 65 ös szokott lenni a derékbõsége. keskeny csipõjü, nagyon nagy hasa volt elsõ terhességénél, dem ost méggyorsabban nõl, pedig csak egy babát vár. babával és magzatvizzel együtt olyan 3-4 kilóval lehet most nehezebb, de zsírban nem hizott semmit, nem is vizesedik. Másnak még hat hét hónapos terhesen sincs ekkora hasa.
A kérdező hozzászólása: Köszi válaszaitokat! Az induló derékbõségem:67cm volt, és második gyerkõc lesz
utolsó válaszoló voltam, amugy u tesóm 162 centi magas kb és 50 kiló. 35 éves, elsõ terhességénél is nagy volt ap oci, elején gyorsan gömbölyödött, végén meg olyan 130 centi körül lehetett ha nem több, hatalmas hasa volt, a második terhességnél méghamarabb nõl a hasa, szerintem mégnagyobb lesz, a végén hamar visszament a pocija. a sógornõm duci csaj, a hasa nem nagy, de a csípõje zséles meg a combjai alabba vastagok nagyon, szinte aránytalanul, oylan körte lakat, de neki mivel széltébe vanbõven hely, ezért lehet, hogy nem tûnik oylan feltûnönek a hasa még az elején, bár neki is a harmadikot hónapot elhagyva erõsen elkezdett odmborodni a hasa, csak neki nem feszes mert van rajta egy kis zsír, most hogy szedett fel pár kilót. egy hónap alatt 3 kilóval lett nehetebb, de természetesen abban nem csak a zsír van benne. a 90 körfogatos has tényleg kicsinek számit, fõleg a terhességvége fele, de az nem csak ap oci méretétõl függ, hanem hogy mennyire széles az illetõ, ez olyan mnit aí mellbõség, hiába nagy a cicid ha keskeny vagy nem biztos hogy 100 as lesz a bõség :) meghát beletartozik a lapocka is...ott a cicinl inkább ak osár számit :) nem a számok a fontosak, hanem al árvány. amugy a hasm érete függ attól, mennyire tud tágulni, vagy mennyi magzatviz van, attol még lehet nagy a baba, h ksiebb a has, csak esetleg kevesebb helye van odabent :) ilyenkor a rugásokat isj obban lehet érezni ha kicsi a hely sztem.
én akkor kérdezem ezt, ha bejön nekem a srác;)
De az is lehet, hogy egy barátnõjének tetszel és azért kérdezi.
Több oka is lehet.Van, akit azért érdekel, mert tetszel neki, vagy valamelyik fene sem tudja, hogy hányadrangú barátnõjének.Van, aki pedig azért kérdezi, mert megkönnyebbülne, ha tudná, hogy nem õ az a személy, mivel nem érdekled.Van , aki pedig szimplán passzív kíváncsiságól érdeklõdik.

A fideszes politikusok miért nem válaszolták meg azt a kérdést, hogy egyetértenek e a különadó mérséklésével? És most vajon miért kell csökkenteni? Egyáltalán miért nem tudják megindokolni azt amire szavaznak?

Feltehetõleg megszavazzák a csökkenétst, annak ellenére, hogy még pont õk voltak azok akik (szerintük aránytalanul magas) megszavazták a választások után.

Legjobb válasz: Mert õk csak bólogató Jancsik, azt teszik, amit OV mond. Forgatókönyv nélkül egyik sem tud válaszolni a kérdésekre.

Mert õk csak bólogató Jancsik, azt teszik, amit OV mond. Forgatókönyv nélkül egyik sem tud válaszolni a kérdésekre.
Brüsszel kaszálta el egy perben. Egyben megállapította hogy az ilyesfajta adó felsõ hatàra 75% lehet. Most annyi lesz.
Éljenek a bólogató jánosok! Büszkék lehetnek magukra!
A kérdező hozzászólása: tegnapelõtt 12:12 És ez 4 évig tartott vagy mi? Ugyanis az elõzõ törvényt még 2010-ben hozták, de a módosítás 2014-tõl él. Még véletlenül sincs ahhoz köze, hogy a fideszesek többet kapjanak, ugye? Persze, tök hihetõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!