Találatok a következő kifejezésre: Vajon most e (31 db)

Mit tegyek, hogy ne állandóan az járjon a fejemben, "Most vajon sikerült- e? "?

Leszoktam a cigir?l, újra elkezdtem tornázni, állandóan sürgök- forgok. Új lendületet vettem a melóban is. Mégis azt várom, mikor nem jön meg. Lassan vánszorognak a napok. Pedig még csak 2 hónapja próbálkozunk. Mit javasoltok, mit tehetnék még, hogy eltereljem a gondolataimat?

Legjobb válasz: Ez a dolog engem is kiakaszt nyugi. Ráadásul folyton kérdezik, hogy akarunk-e babát? én mondom igen, csak még nem jön. Erre a válasz: ne akard görcsösen, és akkor majd jön!. Hülyeség! Üzenek mindenkinek, hogy aki akarja, az igenis akarja, és mondja ki magában, vagy hangosan többször, hogy :lesz gyerekem, terhes leszek, stb. Én olvastam a vonzás törvényét, ahol azt írják, hogy ha nagyon akarunk valamit az beépül a tudatunkba és sikerülni fog. Úgyhogy nyugodtan akard csak. Mi most vagyunk a 4.hónapos próbán, és soha nem fogom feladni, csak akarni!!!

Ez a dolog engem is kiakaszt nyugi. Ráadásul folyton kérdezik, hogy akarunk-e babát? én mondom igen, csak még nem jön. Erre a válasz: ne akard görcsösen, és akkor majd jön!. Hülyeség! Üzenek mindenkinek, hogy aki akarja, az igenis akarja, és mondja ki magában, vagy hangosan többször, hogy :lesz gyerekem, terhes leszek, stb. Én olvastam a vonzás törvényét, ahol azt írják, hogy ha nagyon akarunk valamit az beépül a tudatunkba és sikerülni fog. Úgyhogy nyugodtan akard csak. Mi most vagyunk a 4.hónapos próbán, és soha nem fogom feladni, csak akarni!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :) Igazad van. De olyan furi a dolog. Mert várom, mikor lesz már babó, de vhol - talán babonából- félek is egy kicsit a tervezgetéstõl. :)
Elõbb utobb, igy vagy ugy lesz! nagyon sokfelekeppen lehet "turbozni" azt a 20%ot, és tényleg, csak nekunk szamit az a par honap, de tényleg beszélj a nodokiddal, ha ugy erzed nem tudsz varni. de hidd el, elobb utobb osszejon!
az elsõ hónapokban én is így voltam, de aztán kezdtem beletörõdni és belefáradni, azóta eltelt két év és még mindíg semmi.
A kérdező hozzászólása: Én azért még reménykedek, végülis még csak nemrég kezdtük. Azt hiszem megfogadom a tanácsotokat és elmegyek a dokihoz. Áprilisban az éves rendszeres vizsgálaton azt mondta, elvileg semmi akadálya a terhességnek.
nézd, a 2hónap még semmi, miért kell egybõl arra gondolni hogy nem sikerül?a gondolataidat pedig semmivel nem fogod tudni elterelni, mert akarod nagyon a babát!de nem is kell, az nem árt hogy gondolsz rá!én például nem tudom, de nem is akarom elterelni, akarom, vágyom rá, és kész.
Egyetértek az utolsó válaszolóval, lehet nagyon akarni és be is jöhet. Az elsõ baba egybõl összejött, a második másodikra, de mikor az elsõ próbálkozásután megjött én is elkezdtem nagyon akarni, ráfeledkeztem a terhes nõkre, kívántam, hogy nekem is ilyen nagy pocim legyen, vágytam rá minden porcikámmal és sikerült, most próbálkozunk a harmadikkal, még csak egy hónapja, remélem most is bejön a nagyon akarás , mert most én se tudok nagyon másra gondolni.

37 hetes vagyok, megfordult a baba, most fejjel felfele van, eddig lent volt, minden ok volt. Mi lesz ezutan? Vajon visszafordul-e meg? vagy csaszarolni fognak?

Legjobb válasz: Szia. Ha nem fordul vissza maga´tól,lehet,hogy a szüle´sznö segíteni fog megfordítani,de lehet,hogy császár lessz.Próbálj négykézláb a kézfejedre fektetni a fejed,e´s maradj többször párpercig,ilyen pózban,ez fordula´sra készteti a babát.

Szia. Ha nem fordul vissza maga´tól, lehet, hogy a szüle´sznö segíteni fog megfordítani, de lehet, hogy császár lessz.Próbálj négykézláb a kézfejedre fektetni a fejed, e´s maradj többször párpercig, ilyen pózban, ez fordula´sra készteti a babát.
Beszélj a következõ NTS/CTG (kinél mi) alkalmakor a szülésznõkkel.Nálunk a kh-ban csinálják, és csak fel kell ugrani a szülészetre.Elég sok praktikát tudnak, hogy hogyan lehet rávenni egy babát, hogy forduljon vissza. Császár csak akkor, ha nem fordul meg, de addig még van idõd, és hallottam már olyanról, akinek a szülés elõtti napon fordult buksival lefelé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ma voltam ultrahangon, minden rendben van, lennt van a baba feje.

Most szakított velem életem szerelme, vajon összejöhetünk-e még? Rettenetesen ki vagyok, vissza akarom kapni.

Legjobb válasz: Elolvastam mind2 kiirasod. Lehet, h szeretitek egymast, de ezek eleg alapveto problemak egy kapcsolatban, es a komoly tervekhez - mint pl. hazassag - sajnos nem eleg a puszta szerelem. Egy kapcsolaton dolgozni kell, nem csak benne lenni es ellenni. Ez nem azt jelenti, h meg kell valtoztatni a masikat, hanem csiszolodni egymashoz. Az elozo irasodban leirtad, h 18 eves vagy es kb semmit nem csinlasz az eletben, nincsenek celjaid, csak bulizol. Ez - mar ne is haragudj - de eleg gaz. A baratod persze, h osztonoz, hiszen nyilavn szeretne, ha epulne a kapcsolat, de ugy nem tud, ha Te kb. semmit nem csinalsz. O mar 24 eves, ertheto, ha a bulizason kivul egyeb celjai, tervei vannak. Ez jo es orulni kene annak, h Teged is osztonozni probalt. Irtad azt is, h van rajtad egy kis sulyfelesleg. Mennyibol allna kicsit jobban odafigyelned az etkezesre, vagy mondjuk lejarni edzoterembe/eljarni futni egy heten 1-2-szer, h lemenjen a sulyfelesleg? Ez neked is jot tenne, es a baratod ezzel nem megvaltoztatni akar, hanem csak ravenni arra, h probalj meg egy rendszert kiepiteni az eletedben, amivel segited a kapcsolatot is. A srac tuti, h szeret, azert megy neki is nehezen a szakitas. De ha Te csak elfogadod, h ok, ez a Te hibad, viszont semmit nem teszel azert, h fejlodjon a kapcsolat, akkor hiaba varod, h barmi is jobb legyen.

Elolvastam mind2 kiirasod. Lehet, h szeretitek egymast, de ezek eleg alapveto problemak egy kapcsolatban, es a komoly tervekhez - mint pl. hazassag - sajnos nem eleg a puszta szerelem. Egy kapcsolaton dolgozni kell, nem csak benne lenni es ellenni. Ez nem azt jelenti, h meg kell valtoztatni a masikat, hanem csiszolodni egymashoz. Az elozo irasodban leirtad, h 18 eves vagy es kb semmit nem csinlasz az eletben, nincsenek celjaid, csak bulizol. Ez - mar ne is haragudj - de eleg gaz. A baratod persze, h osztonoz, hiszen nyilavn szeretne, ha epulne a kapcsolat, de ugy nem tud, ha Te kb. semmit nem csinalsz. O mar 24 eves, ertheto, ha a bulizason kivul egyeb celjai, tervei vannak. Ez jo es orulni kene annak, h Teged is osztonozni probalt. Irtad azt is, h van rajtad egy kis sulyfelesleg. Mennyibol allna kicsit jobban odafigyelned az etkezesre, vagy mondjuk lejarni edzoterembe/eljarni futni egy heten 1-2-szer, h lemenjen a sulyfelesleg? Ez neked is jot tenne, es a baratod ezzel nem megvaltoztatni akar, hanem csak ravenni arra, h probalj meg egy rendszert kiepiteni az eletedben, amivel segited a kapcsolatot is. A srac tuti, h szeret, azert megy neki is nehezen a szakitas. De ha Te csak elfogadod, h ok, ez a Te hibad, viszont semmit nem teszel azert, h fejlodjon a kapcsolat, akkor hiaba varod, h barmi is jobb legyen.
A kérdező hozzászólása: igazad van, kezdeni fogok magammal valamit, de most nagyon kivagyok, tegnap elõtt szakítottunk még csak, és egyelõre nem tudok semmit csinálni, annyira rossz minden. sokkal rosszabb, mintha meghalt volna valakim. de szerintetek összejövünk még? ha talál valakit, akkor se lesz nálam jobb szerintem, fõleg, ha összeszedem magam. mi tényleg álompár voltunk mindenki szerint, és ezt csak nem fogja õ sem elfelejteni egykönnyen...
1-es vagyok. Szerintem eloszor szedd ossze magad, talald ki, mit szeretnel kezdeni magaddal es az eleteddel. Adj idot magadnak is. Nagyon fiatal vagy meg. Amikor velem szakiott 2 honap utan eletem elso "komoly" kapcsolata - akivel szex sem volt :D - en is azt hittem, h ez a vilag vege es az eletem osszeomlott. Aztan, amikor a volegenyemmel szakitottam 4 ev utan 10 evvel keosbb, akkor visszagondolvan rohogtem a 17 eves enemen, m az valoban nehez szakitas volt. De hidd el, ez a rossz nem fog sokaig tartani. Tenyleg alapveto gondok voltak a kapcsolatotokban, es ezeket csak ugy lehet kikuszobolni, ha eloszor magaddal leszel tisztaban, h Te mit is akarsz az elettol. Aztan ki tudja, lehet, h 1-2 ev mulva meg mar fogod tudni, mit akarsz es mit is varsz egy komoly kapcsolattol es akkor mar nem lesz eleg Neked ez a srac. De ahhoz eloszor az kell, h Te gondold vegig, mit is szeretnel.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy nem lesz nekem elég ez a srác késõbb, mi tényleg annyira összeillünk mint senki más, az összes ismerõsünk folyamatosan ezt hangoztatta mindig is. az amúgy normális hogy most is folyamatosan beszélünk? ezzel mit kéne csinálni? nem baj ez így? én is meg õ is úgy gondoljuk hogy ez így tök jó, jól esik beszélgetni, mert mi annyira jó barátok is vagyunk, hogy nem bírjuk ki egymás nélkül. találkozni nem találkozunk most egy ideig, de megbeszéltük, hogy kb egy hónap múlva már bulizhatnánk együtt, társasággal közösen találkozhatnánk.
Hat, ebben szerintem csak az lesz a rossz, ha majd o megismerkedik egy masik lannyal. Mert ugye Te szereted ot, es Neked o eleted szerelme. Valoszinuleg o is szeret Teged, de valljuk be, pasibol van, tehat nem fog onmegtartoztato eletet elni, meg varni Rad. Ha keosbb esetleg ossze is jottok ujra, az nem most lesz, hanem 1-2....talan 3 ev mulva, vagy kesobb. Addig meg probalkozni fog masoknal o is, meg Te is. Ha tenyleg baratkent tudtok egymashoz hozzaallni, akkor persze, beszeljetek, bulizzatok egyutt. De szerintem ez csak onamitas sajnos. Ilyenkor az a legjobb, ha teljes kapcsolatmegszakitas van.
Az a baj ezzel, hogy most is csak azt mondod h ti mennyire össze illettetek. Én ezt elhiszem neked, mert biztos nagyon szép kapcsolat volt a tiétek, de tényleg keress magadnak vmi elfoglaltságot, csinálj vmit.. Mert a barátodnak tök egyhangú ez a kapcsolat már így, hogy tudja h te vagy otthon vagy vagy vele.. Egy kapcsolatban is a férfiban benne van ez a vadász ösztön.. Ha tudja azt h te úgy sem mész sehova sem nélküle, csak vele vagy kihül a dolog. Járj le edzõtermekben, hidd el idegesítené a dolog, hogy más fiúk társaságában vagy.. Próbálj a sexen is dolgozni, hogy ne mindig ugyan olyan legyen.. Új fehérnemû, új pózok.. mert ha mindig a megszokott van abba az ember egy idõ után beleun.. Hiába szeretitek egymást de akkor is unalmas lesz és nem lesz kedvetek egymáshoz, csak megszokásból.
Ez még sztem nagyon a jövõ zenéje.
A kérdező hozzászólása: Én is ettõl félek, azt már lehet tudni, hogy könyv lesz új, de a játék miatt aggódom, hogy lesz-e új, mert ugye a THQ becsõdölt.
Ha a stressz miatt nem születne gyerek akkor a háborúban egy gyerek sem jött volna napvilágra.
nem lehetséges, hanem biztos, hogy ez a legfõbb ok, hogy stresszelsz rajta, illetve nagyon akarod, ezért nem jön össze. (mármint ha nincs szervi oka, stb.)
szerintem a kettõ nem áll összefüggésben. hiába mondják azt, hogy azért nem sikerül mert valaki nagyon akarja, ez szerintem hülyeség. olyankor már könnyû bemagyarázni másoknak, hogy na pont nem gondoltam rá és ezért sikerült! ez egy nagy baromság szerintem!
Stresszelni nem jó az biztos. De szerintem is baromság hogy azért nem jön össze mert sokat gondolsz rá. Sokaknak úgy jön össze hogy évekig csak ezen kattognak hõmérõzés, ovuteszt stb. és akkor egyszer csak összejön. Szóval nem ezen múlik. Mert úgy is összejön ha nagyon sokat gondolsz rá és akarod.
11:53-as vagyok És még ehhez a témához annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy akkor aki folyton erre gondol, hogy most sikerült-e annak soha nem lesz gyereke? Mint pl. nekem? Aki gyereket szeretne, az nem tud nem rá gondolni, mindenki azon töri a fejét, hogy most vajon sikerült-e. Attól még sikerülhet, nem? Úgyhogy tényleg hülyeség az, hogy amiatt ne sikerüljön, mert ezen gondolkodik, hogy vajon összejött-e a baba!
Vetélésem után 2 évig folyton stresszeltem hogy megjön-e vagy nem? Ha igen akkor miért? Mit csinálok rosszul? stb... Volt átjárhatósági vizsgálat, spermavizsgálat, genetikai vizsgálat. Semmit sem találtak. Aztán végsõ mentsvárként a Kaáli intézet. "Ha mi nem tudunk babát csinálni, majd csinálnak Õk nekünk!" Az elsõ konzultáció után annyira megnyugodtam, hogy mostmár sínen van a dolog, hogy (utólagos számításaim szerint még aznap) sikerült összehozni a fiamat. Ennek már több mint 2 éve. Tényleg igaz hogy nem szabad rágörcsölni a babaprojektre. (Persze azt is tudom hogy ezt kívülállóként nagyon könnyû mondani.)

Ma reggel bevágtam 5 szelet barackos sütit (piskótatészta, baracklekvár, vékony csokiréteg a tetején, kókuszreszelék)! Most azon filózok, vajon egyek e egyáltalán a mai nap? Vagy sikerül lemozognom?

Félek hogy ez rengeteg kalória. Általában egészségesen étkezem, a hétvégéken néha elengedem magam, sajnos. Gyümölcs, zöldség, sovány hús - ezt eszem - mellette viszont újra és újra becsúsznak ilyen hibák. Iskolába járok, és csak süti van otthon ami még ehet?, és el tudom vinni. Ilyen süti, meg muffin. Még egy alma sincs itthon, amit el tudtam volna vinni! Pedig mára már odáig jutottam, jobban szeretem az almát, mint az ilyen cukorbombákat! Nem is esett jól. A hasam megfájdult, és a felét kihánytam. Félek hogy lerakódik! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Azért ne ess pánikba, ettõl még nem dõl össze a világ, letornázod. Tanulság: almának mindig kell otthon lennie, te is vehetsz, nem kell másra várni, meg elõre megtervezetten fogyókúrás kaja másnapra.

Azért ne ess pánikba, ettõl még nem dõl össze a világ, letornázod. Tanulság: almának mindig kell otthon lennie, te is vehetsz, nem kell másra várni, meg elõre megtervezetten fogyókúrás kaja másnapra.
Lélegezz gyorsabban, akkor jobban ég a zsír :D Mire ez a pánik? Hízni akkor hízik az ember, ha RENDSZERESEN és agyatlanul zabál. Ha egyszer elengedted magadat, de többnyire normálisan étkezel, nem fog lerakódni. Ha pánikolsz miatta, csak magadnak ártasz. A hányással meg fõleg. Menj el, fuss öt kilométert, aztán állj a tükör elé és mondd el tízszer, hogy "rossz kislány voltam".
tényleg ne haragúdj meg, nem bántásból szeretném írni, de szerintem Te egy 14-16 éves körüli 40 kg-s kiscsaj lehetsz, aki azt látja, hogy csak a csont és bõr lánykák a nyerõk az életben és nem esznek mást egész nap csak almát.... hát ez nem így van!!! enni igen is kell, csak mozogni is hozzá... nem azt mondom, hogy este 10kor ülj le körömpörköltet enni, de egy - egy ilyen bûzözés igen is kell, hogy ne gyötrelem legyen a kilókkal folytatott "küzdelem"... ja és persze a folyadék!! igyál sokat, hogy tudjad "mosni" a szervezeted!
Szerintem így kezdõdhet a bulémia...vigyázz Magadra! Semmi bajod nem lesz egy kis sütitõl. Ha folyamatosan csak szénhidrát dús kaját ennél, na akkor pánikolhatnál, h meghízol, de így nyugi! Nehogy nekem ne egyél ezért ma! Van vmi oka annak, h ennyire aggódsz?
14:18 hoz szia énis igy vagyok nagyábol mint a kérdezö hogy néha eszek hülyeségeket, de az a baj hogy ha pl sima csirkemelböl készült rántothust eszek rizsel akkor nekem feljön 2kilo és akkor hogy is van ez? nem hizunk ha egyszer-egyszer elengedjük magunkat? máshol meg azt irják mivel nem nagoyn eszek hust már azelött meg mindennap ezt elraktározodik..pedig nem éheztetem magam csak mást eszek most már nem értem ezt az egészet

Regisztrált munkanélküli vagyok. Most van lehetőségem egy szombati 8 órás munkára. Milyen feltételekkel vállalhatom ezt el vajon? Kell-e hozzá alkalmi munkavállalói kiskönyv, vagy sem?

Legjobb válasz: Ezt a munkáltatóval kell megbeszélni, hogy hogyan akarja. Lehet kiskönyvvel, de be is lehet jelenteni 1 napra is, bár ez egy kicsit macerás. Biztos a kiskönyvet részesíti elõnyben.

Ezt a munkáltatóval kell megbeszélni, hogy hogyan akarja. Lehet kiskönyvvel, de be is lehet jelenteni 1 napra is, bár ez egy kicsit macerás. Biztos a kiskönyvet részesíti elõnyben.

Több mint egy éve nem jön a baba és ez most nagyon furcsa nekem? Légyszi nagyon izgatott lettem, ötleteket várnék vajon lehetséges-e?

4 vagy 6 napja volt peteérésem. Nekem mindig fáj picit a mellem peteérés után(napközben, ha nagyon odafigyeltem, de estére megsz?nt), de tegnap valami nagyon furcsa érzésem volt. Egész reggelt?l már éreztem a mellbimbóimat, kicsit égtek(gondoltam ez ugyanaz mint a múlt hónapban nem foglalkoztam vele), de mire délután hazaértem és levettem a melltartómat, ha a ruha hozzáért valami brutális ég? érzés csapta meg néha. Este sokszor úgy éreztem mintha lidocaint kapott volna mindkét mellem. Zsibbadt és az ég? érzés csak er?södött. Érdekes ha én megfogtam akkor nem fáj igazán, de ha a ruhám hozzáért néha nagyon fájt. Éjjel volt, hogy felébredtem mert ráfeküdtem, de nem volt vészes. Reggel miután újra felvettem a melltartómat megint mintha ezer t?t szúrtak volna a bimbóimba.Ez még most is tart hol er?sebben hol gyengébben.Mintha égne belül a mellem, de kívül most annyira nem zavar. Nem is figyelek rá, de néha muszáj ha er?sebb az ég? érzés. A furcsa az hogy mikor ez jelentkezett tegnap nagyon er?s megjön érzésem volt. Pont mint mensikor(csak vér nélkül). Ez is tart még most is csak gyengébben.

Legjobb válasz: szerintem már nem kell elmenned oda, mert ezek nagyon babás tünetek, ha már van ilyen, akkor tesztelhetsz, és szerintem, lehet, hogy a korábbi a peteérés volt igaz, vegyél nagy érzékenységût. drukkolok!

szerintem már nem kell elmenned oda, mert ezek nagyon babás tünetek, ha már van ilyen, akkor tesztelhetsz, és szerintem, lehet, hogy a korábbi a peteérés volt igaz, vegyél nagy érzékenységût. drukkolok!
A tüneteid is igen furcsák. :) Én is drukkolok! Mindenképpen írd meg, h mit teszteltél!
Hajrá, hajrá! Én is drukkolok!
Szerintem ha 4-6 napja volt pe-d akkor meg varjal egy picit a tesztelessel. Persze lehetnek babas tunetek de szerintem azert mert a tested keszul a terhessegre de ennyi ido alatt meg szerintem nem lesz kimutathato hcg a szervezetedben (de ne legyen igazam). :) En mondjuk a pe-tol kb a 12-diknapra probalnam meg a tesztet, addigra beagyazodik es meg termelodik is egy kis hcg. Sajnos a gorbekhez nem ertek. :( De ha tesztelsz akkor legyszives ird meg az eredmenyt!!!! En szivbol kivanom neked, hogy baba legyen. :)
A kérdező hozzászólása: A próféta szóljon belõletek.:) Tegnap egész nap úgy voltam megint nem sikerült, de mikor egész este szenvedtem ettõl akkor már néha mosolyogtam. Hogy talán. Köszönöm... Nagyon reménykedem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A teszteléssel én is várok, hisz amennyit már csalódtam. Csak magát a tünetek érdekeltek, mert ilyen azelõtt még soha nem fordult elõ velem. És nagyon bízom benne, hogy nem megint a testem változik. Már több mint egy éve itt vagyok, közben endometriózist kaptam mûtöttek, kivették a petefészkeim nagy részét. Egyik orvos azt mondja persze lehet baba, a másik hogy csoda lenne ha lenne. Hát most elõször talán tényleg bízom a csodában. Nektek ha már van baba akkor gratulálok, ha nincs akkor nagyon szorítok és jó egészséget.
Drukkolun.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok. Köszönöm...
Kedves Kérdezõ, sok idõ eltelt azóta, nos mi lett veled?Ugye baba?

Van aki épp most izgul, hogy vajon terhes-e? Főleg első babára várókkal "tartanék". Mit éreznek, hol tartanak, mikor volt peteérés stb?

Legjobb válasz: Szia! Én 3 hónappal ezelõtt hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Azóta próbálkozunk. Persze nagyon izgulunk és félünk is, de boldogok vagyunk, hogy végre rászántuk magunkat. A körülmények még nem tökéletesek, de már nincs mire várnunk. És ti hogy álltok? 25/L, 28/F

Szia! Én 3 hónappal ezelõtt hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Azóta próbálkozunk. Persze nagyon izgulunk és félünk is, de boldogok vagyunk, hogy végre rászántuk magunkat. A körülmények még nem tökéletesek, de már nincs mire várnunk. És ti hogy álltok? 25/L, 28/F
Sziasztok! Csatlakozunk mi is, 28L és 31F. Április óta nem szedek gyógyszert, de eddig még nem jött össze a baba. Nagyon akarjuk, de valamiért nem sikerül. Ma épp 9 napja késik, tegnap teszteltem negatívat. Betudom annak, hogy annyira vágyom a babára, hogy a saját testem mûködését is összezavarom. Szorítok mindenkinek!!!
Sziasztok, csatlakozom az izgulókhoz:) , mi is hasonló cipõben járunk, elsõ babára várunk. Hogy azonnal "tutira menjek", vettem egy Corax ovulációs tesztet, ami nagyon jól mûködött. Pontosan követve a leírást, a második tesztelõs napon szép pozitívat mutatott (ez volt 20-án), majd azonnal támadásba lendültünk! Hát, romantikus dolog ez a babázás, nem mondom!:) )) Barátnõm tanácsára hõmet is mérem és írom minden nap, fent van ma is, bár csak 5-re (nem) várom... Tesztet is vettem már, Coraxot (Be Sure) de nem mertem még megcsinálni.... Olyan sok mindent olvastam már itt, hogy nem is tudom mit érzek már...., ma reggel, mintha olyan "majdnem megjön" érzésem lett volna, ami nem jó jel. Bár olyat is olvastam, hogy ettõl még bármi lehet. Tesztet talán holnap vagy holnapután merem megcsinálni. Ti?
A kérdező hozzászólása: Eddig csak a mellfájdalom volt és szomorú, de most a menstruáció elõtt két nappal jelentkezett a szokott alhasi fájdalom. Tehát most sem jött össze??? :(
Sziasztok! Mi is Valentin napra nem várjuk, remélem a péntek 13-a is szerencsét hoz :o) Szeptember óta próbálkozunk, novemberben két hetet késett a mensi (azóta ismét minden ok), de babó nem volt a dologban, decemberben voltam dokinál, elküldött hormonvizsgálatra a megnyugtatásomra, de még nem voltam. Ha most sem jönne össze, köv. hónapban megnézetem azokat a hormonokat, meg párom kiskatonáit is... Mostanában volt pé, hõt ebben a hónapban nem mértem, csak az elõzõben. Ovus fájdogálást 30-án éreztem, remélem rendben lezajlott mert a kiskatonarohammal nem volt gond :o) Most várok én is. Drukkolok a pozitív tesztekért nektek is! Majd írjátok meg mi lett! 27, 5/L
Nekem 24-én volt a peteérésem , de csak 21-én tudtunk együtt lenni. Remélem eléltek addig a kiskatonák. Semmi tünetem nincs mióta nem figyelem magamat. A pé utáni napokban figyelgettem a "tüneteimet", akkor persze éreztem mindent. De még be sem volt ágyazódva, így szerintem csak bebeszéltem magamnak. Szerdán kellene megjönnie. Pár nap és kiderül, de igazából én nem hiszem, hogy sikerült.
En vagyok a szedulos :) En itt olvastam ezen a forumon, hogy volt olyan kismama aki szedult az elejen. En soha nem szedultem eletembe de, most tegnapelott, tegnap es ma delultan is ramjott egy szedules. Szinte le kellett ulnom. Mivel sosem volt ilyen, en ezt is ennek tudom be de lehet, hogy tevedek. :( Remelem mindannyiunknak sikerul. Szerintem is jok az eselyeink. Mi oktober vegen hagytuk abba a vedekezest es novemberben mar pozitivat teszteltem. Elsore osszejott. Sajnos nem maradt meg. Remelem, hogy most is ilyen szerencsem lesz es osszejon hamar!!! En is mindenkeppen meg fogom irni az eredmenyt, miutan teszteltem.
Nekem is 14-én nem kellene megjönnie. Várlak titeket vissza, ha már túl vagytok a tesztelésen. Én a 02.14+1 napot mindenképp kivárom. Bizakodunk. Sok sikert mindannyiunknak.
Az elõzõ ciklusban nem sikerült, ma van peteérésem, úgyhogy dolgozunk a dolgon. Nagyon-nagyon szeretnénk, ha mihamarabb sikerülne.
Utolso vagyok: 31 leszek majusba. :)
01-31 18:46 / 01-31 19:45 (azaz szedulos) valaszolo vagyok. Vasarnap este barna folyasom volt, tegnap meg vereztem egy picit ami mar elmult. Vagy ovulacios verzes vagy pedig beagyazodas vagy meg en sem tudom mi. :) En mar semmit sem ertek de remenykedem. 14-re nem varom. Ha beagyazodas tortent akkor mar hetvegen kimutatja a teszt. Mindnekepp megirom az eredmenyt. Az alhasam grocsolget egyfolytaban.
A kérdező hozzászólása: Holnap kellene megjönnie, ma teszteltem, de napközben. Negatív lett. Mostmár viszont minden tünetem elmúlt, még a menstruáció elõtti fájdalom is. Totál káosz. Szebb jövõt!
Késve, de társulok. Én 11-12 körül várom(illetve nagyon nem). Nekem is 14 lenne esedékes a mensim, de elöbb volt peteérésem 3 nappal szóval csúszik minden. Mi már több mint egy éve próbálkozunk és közben volt egy mûtétem is(szép nagy ciszta) úgyhogy lassan mi meddõségihez fordulunk.:( De a remény halmeg utoljára. 30/L, 34/F Mindenkinek óriási drukk.
Sziasztok! Én nov. óta nem szedem a tabit és febr.5-én kell megjönnie. Sajnos én is érzem már nagyon a mensis alhasi tüneteket és lassan már teljesen biztos vagyok benne, hogy most sem jött össze. Pedig most úgy éreztem, hogy minden klappol. Olyan erõsen érzem az alhasamban, a fenekemben és a combomban a sajgást. Ez szerintetek is tuti mensi lesz ugye?
Sziasztok.Én pont egy éve hagytam abba a bogyót, de azóta semmi.Jelenleg 26 napja késik a mensim, csütörtökön voltam orvosnál, de nem mondott semmi biztatót:-(, csak annyit h várjak még két hetet.Lehet késõbb volt pé-s, és azért nem lát semmit.Reménykedünk, mert hát a remény hal meg utoljára.:-)
A kérdező hozzászólása: Mi már 30 felettiek vagyunk:) Két hónapja próbálkozunk, elõzõ hónapban nem jött össze, talán most. Kedden kellene, hogy megjöjjön, de még korainak tartom a tesztet. Mellem fáj picit, sajnos más tünet nincs. Nálad valami?
A kérdező hozzászólása: :) Szerintem 30 felett még nagyon jók az esélyeink. Bocsánat kifelejtettem, hogy szédülés (az is lehet terhességi jel?) nálam is van, de hasszurka nincs:( Tényleg jó lenne egy valentin napi örömhír a párunknak:) Mindenkinek ezt kívánom.
Sziasztok! Én is írtam már korábban, nekem 5-én esedékes. Én szomorú vagyok, mert napok óta nagyon erõsen érzem a mensis tüneteket, az alhasam középen pedig sokat szúrkál, bele-bele nyilallik. Egy ideig azzal nyugtatgattam magam, hogy mensi elõtt még sohasem fájt és szúrkált a hasam ennyire, de kezdem belátni, hogy megint csak hülyét csináltam magamból, de azért hétvége felé majd megírom, ha megjött. De szerintem sajnos megfog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!