Találatok a következő kifejezésre: Vajon most A (317 db)

Vajon most a routeremnek van jelszava, vagy nincs? Talán más is netezhet tőlem, ha van wifije?

Szóval, most kaptam egy wifi routert. Megpróbáltam a CD-vel telepíteni, ami nem sikerült, azt írta ki,hogy gond van az internettel. (Mégis működött az internet a laptopon wifivel,és a számítógépen is, ahol épp a telepítést folytattam)Addig jutott csak el, hogy SSID valami. Jelszó üresen maradt. Titkosítás: disabled. ---Hogy mit jelent nem tudom. Végül a kiskönyv szerint lehet haladóan is telepíteni

Legjobb válasz: Az SSID a wifi hálózat neve. (bármi lehet, ennek nincs szerepe a titkosításban, bár el lehet rejteni is) Ha nem adsz meg, általában a router típusa szokott lenni. Ha megadtál egy wifi jelszót rendesen (és eddig nem volt), elsõ csatlakozáskor mindenképpen kérni kellene a gépnek, utána már nem. Viszont ha megnézed a vezeték nélküli hálózatok ablaknál, ott kiírja, hogy biztonságos, vagy nem. Így: http://winportal.net/images/articles/egyszeru_vezeteknelkuli..

Az SSID a wifi hálózat neve. (bármi lehet, ennek nincs szerepe a titkosításban, bár el lehet rejteni is) Ha nem adsz meg, általában a router típusa szokott lenni. Ha megadtál egy wifi jelszót rendesen (és eddig nem volt), elsõ csatlakozáskor mindenképpen kérni kellene a gépnek, utána már nem. Viszont ha megnézed a vezeték nélküli hálózatok ablaknál, ott kiírja, hogy biztonságos, vagy nem. Így: http://winportal.net/images/articles/egyszeru_vezeteknelkuli..

Már megint emelkedik a benzin! Vajon most mi az indok? Semmi sem indokolja az emelést. Mol fuck you!

Legjobb válasz: Miért? Máskor mi indokolta?! Smafu volt mindig az oka. Most is azért emelik, mert megtehetik.

Miért? Máskor mi indokolta?! Smafu volt mindig az oka. Most is azért emelik, mert megtehetik.
"A Föld kõolaj 80%-át már elötermelték az emberek ... így azzal megmagyarázható hogy amibõl kevesebb van , az drágább ." Ó, mekkora kamu....
A Föld kõolaj 80%-át már elötermelték az emberek ... így azzal megmagyarázható hogy amibõl kevesebb van , az drágább .
Peak Oil?
Mindenre ráfogják a benzin áremelést, ami vonja maga után az élelmiszer árakat is...Ha szaftosat finganék a parlament elõtt Tel Avivban, vagy Prágában, arra is ráfognák...
Nemrég jártam utána és ha nem lenne rajta áfa, jövedéki adó, útadó és még két nem emlékszem már rá adó akkor csak 150 MAGYAR PISZKOS FORINTBA KERÜLNE!!!!!! Éljen magyarország!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagy egyedül:D Szijjártó, Lézer S8 János, na meg Nagy 4000Ft-os fodrász Anna! Azt gyûlölöm a legjobban. Azt az álszent képét.
Ne bõszíts, kevés ember pofáját gyûlölöm annyira, mint a szíjjártóét... A Viktorék is csak ellezékben pofáztak az üzemanyagár-csökkentésrõl...
A kérdező hozzászólása: Nyilván így van, de tudjuk amíg Szijjártó szemmel tartja az üzemanyag árakat, addig itt nincs gond, mert ha kell akkor majd közbeavatkoznak:D! Nevetséges.
A kérdező hozzászólása: A Föld kõolaj 80%-át már elötermelték az emberek ... így azzal megmagyarázható hogy amibõl kevesebb van , az drágább . Ne nézz annyi híradót! Nem kell mindent elhinni amit mondanak! Fõleg a médiának!

Imádom a vagdalthúst nyers tojással, hagymával, kenyérrel; vajon most is ehetek?

Tudom-tudom nyers tojás... De úgy érzem ha nem ehetek ebb?l az ételb?l akkor elpusztulok:) 15 hetes kismama

Legjobb válasz: Most biztos megharagszol, de szerintem az anyaság fog még ennél nagyobb áldozatokat, lemondást is követelni tõled. Bírd ki.

Most biztos megharagszol, de szerintem az anyaság fog még ennél nagyobb áldozatokat, lemondást is követelni tõled. Bírd ki.
Sajnálom, de nem. Nyersen ne egyél tojást, terhesen. Ez van Ne aggódj lesz még rosszabb is:) (mézes meleg tejcsi cit 7hónapos babó anyujarommal:) )

Lehetséges, hogy begolyóztam? Ez a második hónap, még van 5-6 napom a nemvártig, de annyira nagy izgalom van bennem, hogy nem tudom elnyomni. Egyfolytában arra gondolok, hogy vajon most sikerült?

Nektek mi segít ilyenkor elterelni a gondolatokat erröl? :(

Legjobb válasz: Nekem már van egy 3 éves ovisom,így nem nehéz elterelni a gondolataimat.Folyton kérdez,és beszélgetünk,játszunk,szerelünk,fõzünk.Szóval mindent ami érdekli,és ez segített nekem,hogy ne folyton arra gondoljak,hogy vajon megfogant-e a baba? Vagy beágyazódott-e rendesen? 2 hét múlva megyek orvoshoz,mert van 2 + tesztem,és addig is leköt a fiam...

Nekem már van egy 3 éves ovisom, így nem nehéz elterelni a gondolataimat.Folyton kérdez, és beszélgetünk, játszunk, szerelünk, fõzünk.Szóval mindent ami érdekli, és ez segített nekem, hogy ne folyton arra gondoljak, hogy vajon megfogant-e a baba? Vagy beágyazódott-e rendesen? 2 hét múlva megyek orvoshoz, mert van 2 + tesztem, és addig is leköt a fiam...
Még nem golyóztál be, az izgalom normális. Ha viszont már másról sem szól az életed, kezdhetsz gyanakodni...:) Nekem van már gyerekem, õ tereli el a gondolataimat.
Erre a kérdésre én is keresem a választ, mert olyan nehezen telnek ilyenkor a napok! Aztán meg ha megint nem sikerül, akkor meg még egy hónapot várni minimum! Hát az elég rossz érzés! És sajnos nekem gyerekem sincs, aki lekötné a figyelmemet, így próbálok minél többet dolgozni, programokat találok ki délutánra stb.
Nekem 4nap van a nem vártig. Hát én is küszködöm, hogy más irányba terelgessem a figyelmem. De nagyon nehéz! Nekem sincs még gyerekem, hogy lekössön. Én a meleg miatt dolgozni is alig bírok, így sok idõm van gondolkodni. Otthon olvasni szoktam, na az segít. Szóval most úgy vagyok, hogy mindennap elolvasok egy 300oldalas könyvet!!:-)Szorítok, hogy legalább Neked sikerüljön!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon gratulálok a + tesztedhez! :) Remélem nekem is lesz pár nap mulva :) Nekem most pár napja van ez, hogy nagyon sokat gondolok rá, ahogy közeledik a nemvárt..nekem sincs még sajnos babám, aki elterelné a gondolataim..csak olyan rossz így..és igaza van 3.-nak, fõleg, ha megjön, és még 1 hónapot várni...
A kérdező hozzászólása: 300 oldalas könyv?? Jesszus! :) Akkor Te még mûvelõdsz is ezalatt az idõ alatt... :)
én mûvész vagyok így festek és rajzolok:D)
én is így voltam, de ahogy teltek a hónapok ez a lelkesedés le lakkant és most már inkább szomorú vagyok:(
az utolsónak igaza van, az elsõ néhány hónapban még nagy az izgalom, aztán egyszer csak eljutsz egy olyan pontra, amikor feladod... és "nem várod" a tesztelést. :(( nekem még 5 napom van...

Az Aldiban lehet kapni bőr házicipőt most, 17-es mérettől, mekkorát vegyek vajon? Babám most 7, 5 hónapos, 10 cm most a lába.

Akkora szeretném majd, ha feláll, lépeget, kb. 3-4 hónap múlva, addig mennyit n? a lába kb?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani. Egyébként meg nem tudom milyen ez a cipõ meg minek, de otthon mezitláb vagy zokniban kéne lenni a gyereknek.

Ezt nem lehet megmondani. Egyébként meg nem tudom milyen ez a cipõ meg minek, de otthon mezitláb vagy zokniban kéne lenni a gyereknek.
Ezt így nem tudni mekkorát fog nõni a lába. Az én lányomnak pl 7 hónaposan 18-as lába volt, most 10 hónapos és két számot nõtt neki!
http://bebu.hu/mekkora-a-babam-laba-babacipo-merettablazat/ ezt a táblázatot esetleg alapul veheted, de persze hogy mennyit nõ, azt nem lehet elõre megmondani. De a most 10 hónapos lányom mérete 18-19 kb, pedig nagy baba, 80 cm, 12 kg...már lépeget kapaszkodva. Van neki 20-as cipõje, az még nagy, majd tavasszal, nyár elején lesz kb jó neki szerintem, addigra bõven betölti az egy évet...
Így van ahogy az utolsó válaszoló írja! Ha feláll, és elkezd lépkedni, a legegészségesebb ha cipõ nélkül tanul meg járni! Ortopédorvos mondta!

9 napja késik, 2 tesztet csináltam de negatív. Vajon most mi van? A többi lent!

március 13. múlt el a mensim, és március 19-től folyamatosan megkívántam mindent, hányingerem volt (1* hánytam is), fájt a hasam, szédültem de el mult 1 hét után...., azóta nem jött meg, de április 6-án meg kellet volna , akkor (márc.24) csináltam egy tesztet negatív lett, és ma (április.15) megint csináltam egyet az is negatív, görcsölök , feszül a mellem,érzékenyek a bimbóim, és egyre nagyobbak, szédülök, és nagyon nehezen kelek fel reggelente, élettartammal élek albérletbe állatába 2 naponta szoktunk szeretkezni! (nem védekezünk semmivel) Volt már hogy 2 hónapot késett és csak az idegességtől, ez lehet most az oka hogy nem jön meg? vajon lehet kisbaba? Kérlek segítsetek! L/18

Legjobb válasz: Én nem tudom hogy is vagy vele,de látszik hogy 18 vagy,ezért ne haragudj meg rám:)))Most itt írogatsz,nem hogy felhívnád a dokit és megnézetnéd magad mármint a nõgyógyásszal,na mit szólsz hozzá???Meg miért siettek ennyire a gyerekvállalással ???Hisz még csak most kezdesz igazán élni....

Én nem tudom hogy is vagy vele, de látszik hogy 18 vagy, ezért ne haragudj meg rám:) ))Most itt írogatsz, nem hogy felhívnád a dokit és megnézetnéd magad mármint a nõgyógyásszal, na mit szólsz hozzá???Meg miért siettek ennyire a gyerekvállalással ???Hisz még csak most kezdesz igazán élni....
A kérdező hozzászólása: Nem sietek vele, nem is szeretnék most kicsit.. igazad is van, de az a baj hogy dolgozok így nincs idõm elmenni dokihoz:( azért írtam.. gondoltam hátha valaki tud mondani erre valamit!
Szia! Azt tudom javasolni, hogy mindenféleképp menj el orvoshoz. Megvizsgál, hogy van-e baba, ha pedig nincs akkor kapsz gyógyszert, ami megindítja a méhnyálkahártya leválást, valószínûleg sárgatest hormon miatt nem jön meg. Úgy gondolom nem vagy terhes, de ezt mindenféleképp' az orvos állapítja meg.
Ha nem védekeztek akkor lehetsz terhes.menj el dokihoz.
Már megbocsáss de nem lehetsz ennyire buta...ha nem szeretnétek babát miért nem védekeztek???? Ha most nem is vagy terhes pár hónap és az leszel! Dokira meg kell idõt szállni mert innen senki nem fogja megmondani mi a helyzet. Egy biztos menstruáció utáni 6.napon még nem érezhetsz terhes tüneteket, hacsak nem voltál már menst.elõtt is terhes.
Egy héttel menszi után nem lehetnek terhestüneteid, hiszen akkor még tüszõrepedésed sem volt (értsd nem eshettél teherbe). Illetve ha esetleg volt egy soron kívüli peteérésed, és az megtermékenyült, akkor sem az okozta az elsõ tüneteket. Azóta tehesbeeshettél, de azt meg már ki kellett volna mutatnia a tesztenk 9 napos késés után. Azért egy tesztet pár nap múlva még biztosan csinálnék, de tényleg jó lenne dokihoz fordulnod, mert ez nem játék! ÉS tényleg várjatok még egy kicsit a babával! Én 21 évesen szültem, még az is korainak számít, de nagyon nem bántam meg. azóta szültem még egyet és örülök, h fiatal anyuka vagyok! :) De nagyon kellett még az a 3 év 18-tól, kiéltük magunkat (együtt) utazgattunk, buliztunk, élveztük egymást... ;) Kicsit még alapozzátok meg a jövõt, mind anyagilag, mind érzelmileg. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ:) De már semmi gond.. Ma jött meg:) ) Köszi mindenkinek a választ!
Az jó:) ))))De azért ha nem akartok babát ami nagyon nagy felelõséggel jár és a te korodban ezt még ne kezd el lesz még rá elég idõ akkor védekezhetnétek valami úton módon!!!Ha nincs gyógyszerre pénz akkor ott az óvszer hiába nem szereti ezt senki sem de a muszáj nagy úr!!!!!!Minden jót neked és NE LEGYÉL FELELÕTLEN!!!!!:)

Pár éve volt népszavazás a tandíjról. Vajon most is lesz? Ha igen, ha nem, miért?

Legjobb válasz: Bumbinak igaza van,akkor is,ha tényleg MSZP-s. Ellenzékben mindent ellenzett a Fidesz,amit most bevezet. Ehhez nem szükséges szocinak lenni,csak jó memória kell.

Bumbinak igaza van, akkor is, ha tényleg MSZP-s. Ellenzékben mindent ellenzett a Fidesz, amit most bevezet. Ehhez nem szükséges szocinak lenni, csak jó memória kell.
Most nincs rá szükség, hisz a néptõl kaptak felhatalmazást... Ilyenkor kérdezném meg a Fideszt hogy az elõzõ kormányok melyik-e nem kapott a néptõl felhatalmazást a kormányzásra? (ez a lényege a választásoknak, h a nép felhatalmaz képletesen...) Pedig akkoriban fontosnak tartották hogy legyen népszavazás errõl, meg a 300 forintos vizitdijról...
Akkor a népnyúzó szocik akarták bevezetni. Most pedig ez a "reformok" része.
Egyszer valaki ráér, magyarázza már el hogy miért vagyok MSZP-s. baloldal nem egyenlõ mszp-vel.
*bumbi02 xD
Mert 2/3-al megszavaztak a torvenyt, hogy NINCS TOBBET NEPSZAVAZAS (illetve annyira megvaltoztattak a lehetoseget, hogy gyakorlatilag nem lesz) Ahogyan az alkotmanybirosaghoz sem lehet csak ugy uk-mukk-fukk beadni majdnem semmit) Kedves kerdezo, ha meg nem vetted volna eszre, mar masfel eve egy NEM demokratikus part van kormanyon.
Ne kérdezz ilyet, mert kapsz Orbánctól egy sallert és egy kokit!
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést igazából nem a Fidesznek szerettem volna szegezni, hanem az embereknek, a Civikl Mozgalomnak stb. akik annak idején nem sajnálták a pénzt és energiát a népszavazások kiíratására.
Itt három embernek van igaza: "A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 10-15 21:58 " ( és nekem )

Vajon most mi lenne a legjobb megoldás és ti mit tennétek a helyemben? Kérlek, hogy minél többen írjatok tanácsot!

A történet a következ?:

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy próbáld meg újra...lehet most más hülyének fog nézni, hogy ezt írom, de egy esélyt megérdemel mindenki...na meg ha tényleg ennyire szereted tényleg...én 3szor kezdtem újra a jelenlegi párommal...nem vagyok 100as, ezt már nem ajánlom. Hátha adott neki annyi erõt a változáshoz az hogy most "elvesztett"...próbáld ki, pár hónap alatt ki fog derülni...ha meg csak duma volt, hogy megváltozott, hidd el, jobb lesz neked nélküle, meg találni fogsz 1000szer jobbat is! Sok sikert, kitartást és türelmet hozzá!

Én azt javaslom, hogy próbáld meg újra...lehet most más hülyének fog nézni, hogy ezt írom, de egy esélyt megérdemel mindenki...na meg ha tényleg ennyire szereted tényleg...én 3szor kezdtem újra a jelenlegi párommal...nem vagyok 100as, ezt már nem ajánlom. Hátha adott neki annyi erõt a változáshoz az hogy most "elvesztett"...próbáld ki, pár hónap alatt ki fog derülni...ha meg csak duma volt, hogy megváltozott, hidd el, jobb lesz neked nélküle, meg találni fogsz 1000szer jobbat is! Sok sikert, kitartást és türelmet hozzá!
Attól függ miben akartad õt megváltoztatni. Pl. ha azt akartad, hogy ne cigizzen, ne igyon, vagy ne legyen annyit a haverjaival és nem változtatott ezen vagy káromkodik, igazad van. De ha olyanra kérted, hogy más zenét hallgasson, máshogy öltözködjön, az fölösleges, mert õ ilyen, így szeretted meg és nem szabad máson változtatni, így megértem, hogy kiakadt. Nehéz lesz elfelejteni ha egy osztályba jártok, de képes leszel rá, mert szerintem nem müködne már, fiatal vagy, lesz majd más barátod. Én ezt javasolnám, de neked kell döntened. L, 18
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Azt nem írtam le, hogy már voltak kisebb szakítások, de akkor mindig gyorsan kibékültünk és ment tovább az élet! Nem tudom, hogy mit kellene tennem! Várom a további válaszokat! Üdv!
Ha szereted, és érzed, hogy õ is igazán szeret, akkor én a helyedben visszafogadnám. Én valahogy mindig úgy voltam vele, hogy mindenki megérdemel egy 2. esélyt. És ha ezek után sem változik meg, és folytatódnak a veszekedések, akkor végleg szakíts vele, nem éri meg, hogy idegileg kikészülj mellette.
nekem csak egy mondat jutott eszembe, amikor végigolvastam a kisregényedet: Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életedet, hanem az, aki nélkül nem! persze te még fiatal vagy az igazihoz, de ha szeretitek egymást próbáljátok áthidalni azt a problémát, és ha olyan, amivel nem árt neked, v. magának, akkor miért akarod megváltoztatni??
Mondd meg neki, hogy te szereted, de ez így nem mehet tovább, neked több szabadságra lenne szükséged, és ezzel a túlzott ragaszkodásával, mindent tudni akarásával csak azt éri el nálad, hogy a végén megutálod.
mivel több tanácsot is kértél írok neked!Hasonló korú gyermekeim vannak, 17, 23, 24, 25 évesek.Nekik mindig azt a tanácsot adom, hogy mivel még nagyon fiatalok, ha nem mûködik jól a kapcsolatuk, nyugodtan szakítsanak, még akkor is ha fáj, mert jobb elõbb mint késõbb.Ennyire fiatalon még kár lekötni magadat, ismerj meg más fiukat is.Lehet hogy egy másikkal még jobb lesz a kapcsolatod.Én 18 évesen az elsõvel maradtam (osztálysam volt), megbántam!!!
Adj neki még 1 esélyt, bár az én volt barátnõm is adott volna nekem, nagyon rossz érzés ez, de túl lehet élni, de ha szereted akkor próbáljátok meg, hátha...
A kérdező hozzászólása: 17:47es válaszolónak! Igen, abban igazad van, hogy konkrétan személynek nem árt, de a kapcsolatunknak nagyon is árt! Köszönöm a válaszokat, várok még tanácsokat! Üdv!
Mindig le voltam oltva, mikor azt hangoztattam, hogy "Íratlan aranyszabály, hogy osztálytárssal soha." Remélem most belátja mindenki, hogy nem hülyeség.
A kérdező hozzászólása: Már rengeteg"utolsó"esélyt adtunk a a kapcsolatunknak! Õ azt vágta a fejemhez a múltkor, hogy ha IGAZÁN szeretném akkor mindig megadnám neki az utolsó esélyt! De most én vagyok a hülye vagy tényleg elfogy egyszer az "utolsó"esély?
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak:Nem ilyen változásról volt szó, hanem arról, hogy kicsit hagyjon szabadabban élni, mert minden percemmel el kellett számolnom és amikor pl a barátnõmmel akartam lenne a suliban és ketten akartunk beszélgetni, akkor is ott volt a nyakamon és nem hagyott élni!Volt, hogy a barátnõmmel is alig akart elengedni vásárolni, mert õ is jönni akart velünk! Szerintem ez nem olyan nagy változás, amiben ne lehetett volna megváltozni! Köszy a válaszokat, várom a további tanácsokat! Üdv!
Ugyan olyan a helyzet nálatok most mint amikor nálunk volt, csak annyi különbséggel hogy mi 1 hónap után csináltuk ezt. Mi is összevesztünk (sokat féltékenykedett), majd este msn-en közölte hogy szakítsunk. Ott mégjobban összevesztünk, mi is mindent kiabáltunk egymásra, ott oltottuk egymást ahol csak tudtuk. Miután kicsit enyhült a vita szabályosan könyörgött hogy fogadjam vissza meg hogyha szeretem miért nem adok neki én is egy újabb esélyt. 1 hétig tartott ez a veszekedéses idõszak, majd végül megenyhültem és újra összejöttem vele. Szerettem akkor és nekem is az járt a fejemben hogy mivan ha továbbra is veszekszünk. Így is lett, máig nagyon sokat veszekszünk de nagyon apró dolgokon, de mindig kibékülünk. 2 éve vagyunk együtt. :) Szerintem adj neki még egy esélyt, mert lehet hogy azért akar most annyira visszakapni, mert nem gondolta volna hogy képes lennél vele szakítani és lehet rájött mekkora értéket veszített az életébõl. Adj neki egy új esélyt és próbáljatok kompromisszumot kötni. Sikerülni fog :) 17/L

Összejött a baba? Vajon most is elsőre sikerült? !

Augusztus 27-én volt meg utóljára és szeptember 24-re nem várom. A peteérésem szeptember 10-én volt. (a kalkulátorok szerint is, és éreztem is), tehát a termékeny napok szept 8-12 között voltak. Együtt voltunk a férjemmel szept 8-án, 11-én, 12-én és 16-án. Tesztet csináltam 13-án, ami negatív lett. :( Lehet túl korán csináltam? Az els? gyermekünk is az els? ciklusban összejött. Vajon sikerült most is? Van rá esély?

Legjobb válasz: 13-án tesztet? Minek? 7-10 nap a beágazódás, addig nem termelõdik HCG. Nagyon korai volt, még most is korai lenne természetesen, 24-e elõtt nem is érdemes csinálni. Ettõl még persze lehet, hogy sikerült, de nincs élõ ember a Földön, aki ezt meg tudná mondani biztosra.

13-án tesztet? Minek? 7-10 nap a beágazódás, addig nem termelõdik HCG. Nagyon korai volt, még most is korai lenne természetesen, 24-e elõtt nem is érdemes csinálni. Ettõl még persze lehet, hogy sikerült, de nincs élõ ember a Földön, aki ezt meg tudná mondani biztosra.
A vélt fogamzástól számított kb. két héttel mutathat reális eredményt a teszt, elõtte tesztelni teljesen felesleges. Aki védekezés nélkül nemi életet él elõbb-utóbb terhes lesz. Azt, hogy most is elsõre összejött-e a baba senki nem tudja neked megmondani, ez a jóslás vagy a jövõbe látás kategóriájába tartozik.
Én is 24-re nem várom, de nem tesztelek hamarabb mert felesleges. Sok sikert és ne tesztelgess együttlét után pár nappal min. 2 hét az együttléttõl, de még akkor se biztos hogy kimutatja.
13.-án tesztelni?!Atyám, hiszen még be sem ágyazódhatott!Légy kicsit türelmesebb, és ne görcsölj rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy korán teszteltem, írtam is...

Vajon most terhes vagyok vagy mi lehet a gond?

A mult honapba 16-an jott meg a menstruaciom es most nem jott meg , csinaltam tesztet penteken de negativ lett . Lattam egy kis barnasagot a boxeremen de semmi sehol ... Valaki jart e ugy hogy a terhessegi teszt negativot mutatott es kozben terhes volt? A meleim se fajnak es mindig szokott azelott egy hettel fajni mikor megjonne! Valamikor jon visza a kaja mit eszek vagy (bofogok) . Szerdaig varok es csinalok ujra teszet .De szerintetek terhes lehetek ?

Legjobb válasz: várjunk csak! boxer??? hmm itt valami nem okés...

várjunk csak! boxer??? hmm itt valami nem okés...
A kérdező hozzászólása: bikini akkor na de en ugy mondom hogy boxer !!!! L
A kérdező hozzászólása: Csak oszinte valaszokat varok !!! koszonom
Hány éves vagy? Jó lenne tudni a korodat, mert tiniknél ez gyakran elõfordul , hogy késõbb jön meg. Mikor volt utoljára érintkezésed férfivel? Elõfordulhat hogy beléd ejakuált?
A kérdező hozzászólása: 20 eves vagyok . Hat tobbszor is volt de 4 even keresztul meg nem elvezett belem a parom !
A kérdező hozzászólása: most egy kicsit fajnak a melleim de meg nem lettem beteg . meddig varjak akkor meg? azert gondolom hogy masnak is fajt a melle terhesseg kozben de olvastam hogy a tunetek egyformak is a menstruacioval
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnal es nem vagyok terhes viszont van egy kis problema ami gyogyszerrel kezelheto .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!