Találatok a következő kifejezésre: Vajon mitől nagy a hasam (3 db)

Vajon mitől ilyen nagy a hasam?

7 hetes vagyok.Eléggé fel van puffadva a hasam szemmel láthatóan,és nem a baba hiszen ? még igen pici, ez most normális terhes jelenség, vagy szimplán hízok és attól van?

Legjobb válasz: a pufadást meg kell szokni majdnem folyamatos jelenség terheség allat és lehet ettól látod nagynak a pocid és hát a hízás hát igen az meg pláne én is csak hasra hízom de nem baj csinálódik a hely a picinek:)

a pufadást meg kell szokni majdnem folyamatos jelenség terheség allat és lehet ettól látod nagynak a pocid és hát a hízás hát igen az meg pláne én is csak hasra hízom de nem baj csinálódik a hely a picinek:)
A pici még pici, de a méhed már igen gyorsan nõl , telik magzatvízzel, és ettõl nõl a poci. A puffadás egyénfüggõ, de általában végig megvan. Nekem a 10 héten tûnt fel, hogy hirtelen nõl a hasam. Nem izgulj, semmi baj, minden rendben!!! A hízás meg mérleggel kontrolálható.-)
Én most múltam 6 hetes, és én is tapasztalom. Ma kifijezetten, pedig alig ettem valamit, és mégis olyan nagynak érzem magam, puffadt a hasam és kicsit kemény. Pedig még vigyázok, ne is hízzak az elején, de úgy látszik, ez jön magától. Ne aggódj, nem vagy ezzel a problémával egyedül:)
Szia!! Én is most 6 hetes vagyok, de a hasam már akkora, hogy nem is tudnám elrejteni. Szerintem ez normális. Vékony testalkatú vagyok, nem tudom, te mennyire, engem általában inkább soványnak mondanak. Vagyis csak mondtak, mert most már igen kigömbölyödtem:) Ne aggódj, nincs semmi gubanc! Boldog babavárást!!
Szia! A puffadásra szedhetsz Espumisan gyönygyöt, recept nélkül kapható és a terhesek is szedhetik.
Én 12 hetes terhes vagyok, és már 2-3 hete észrevehetõen megnõtt a hasam. Egy kolléganõm konkrétan rá is kérdezett... Én is aggódtam, hogy korai még, mert ismerõs anyukák állították, hogy nekik csak a 4-5. hónap körül kezdett látszani valami. De biztos sok múlik a testalkaton is, kinél mennyire feltûnõ.
Ez már jóslófájás. Nekem is a 32-33. héttõl volt.
Igen, ez jóslófájás. Nekem kb. 2 hete jelentkezett, és napról napra intenzívebb. 38 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Ez már azt jelenti, hogy nincs sok hátra?
tudom, hogy még korai a 33. hét, de irigyellek, hogy már itt tartasz. Én még csak éppen elhagytam a 20.hetet! Adj majd hírt magadról, hogy hogy álltok!!!

Nagyon fáj a hasam. Vajon mitől?

Hónapok óta nagyon fáj a hasam.Ma elmentem az orvoshoz és azt mondta,hogy ne egyek zsíros húst.Semmi mást nem mondott csak ezt.Mikor megvan a havi vérzésem utána pár nap múlva újra elkezd fájni addig míg meg nem jön.Tegnap este megjött és éjjel 2-kor felébredtem,hogy nagyon fáj az alhasam.Ja és még meg is vagyok fázva de mikor megyek a WC-re nem csíp a vizeletem.Vajon mit?l fáj a hasam?

Legjobb válasz: Nem tudom, milyen orvosnál voltál, de a helyedben felkeresnél egy nõgyógyászt, mert õ a legesélyesebb, aki komolyan vesz egy ilyen panaszt. Remélem, semmi komoly.

Nem tudom, milyen orvosnál voltál, de a helyedben felkeresnél egy nõgyógyászt, mert õ a legesélyesebb, aki komolyan vesz egy ilyen panaszt. Remélem, semmi komoly.
A tartós hasfájást ki kell vizsgáltatni. Lehet, hogy csak emésztési panaszként jelentkezik, de komoly betegség tünete is lehet. Minimum egy vérvétel és egy hasi UH. Ha ezek jók, akkor nõgyógyászati vizsgálat, esetleg hüvelyi UH.
Ha a nõgyógyász nem talál semmit, menj belgyógyászhoz.
Mennyi idõs vagy? Házi orvosnál voltál?
Belgyógyászt, vagy elötte a háziorvost kellene felkeresned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!