Találatok a következő kifejezésre: Vajon mitől nagy (29 db)

Mitol lehet, hogy ma egesz nap nagyon sok mennyisegu kremes suru folyasom van? Ennyit meg sose tapasztaltam? Vajon mitol lehet? Valakinek volt mar ilyen?

Peteeres utan vagyok 5 nappal. Koszi a segitseget elore is!

Legjobb válasz: Seki nem tud nekem segiteni? :( Nem arra vagyok kivancsi hogy terhes vagyok e, csak hogy esetleg tudja e valaki mitol lehet enny es ilyen suru es hogy ez normalis e?

A kérdező hozzászólása: Seki nem tud nekem segiteni? :( Nem arra vagyok kivancsi hogy terhes vagyok e, csak hogy esetleg tudja e valaki mitol lehet enny es ilyen suru es hogy ez normalis e?
Lehet hogy elkaptál vmi fertõzést vagy valamit, szerintem ne találgass inkább menj el nõgyogyihoz, az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Nem hinnem hogy fertozes. N€em viszketek nem is budos, csak feher suru es nagyon sok. Azert koszi a valaszt!
Nem feltétlenül kell hogy viszkessen, szerintem is lehet fertõzés. :( Menj el dokihoz.
lehet bármi. de szerintem sem kell annyira a dokihoz rohanni, ha nem aggódsz. akár el is múlhat... ha meg baba (gondolom ebben a válaszban reménykedsz) azt legkorábban a kimaradó mensi jelzi, esetleg egy teszt az elõtte való napon. addig ne akarj tüneteket, mert lehet attól is, de ha nem, akkor nagy lesz a csalódás...
Szerintem nem baj. Sok felnõtt meg újságot olvas wc-zés közben.
Pont a minap mesélte az anyósom, hogy a férjem csak könyvvel volt hajlandó bilizni. Most néha úgy kell kirobbantani a budiról, mert képes órákat ülni és olvasni...
Én is olvasok a vécén :D A lányom 7 hónapja szobatiszta, 3 hónapja ágytiszta, de kakihoz még kéri a pelust. Valamiért ragaszkodik hozzá. Próbálkozik, ráül a vécére, ráül a bilire, nem jön a kaki. Aztán ráhúzom a pelust, egybõl belekakil. Gondolom nem fog így maradni, papolok neki szépen, aztán majd csak elhagyja ezt a szokást. Majd talán az oviban látja a többiektõl, vagy nem tudom. Nem erõltetem, mert volt hogy megpróbáltam, hogy nem adtam rá pelust, de akkor meg visszatartotta a kakit, az meg egészségtelen.
hát én leszek az egyetlen aki azt irja igy kezdõdnek a rossz szokások.Nekem eddig minden orvos azt mondta, óriási baj, ha ott ülnek és olvasnak az emberek a wc-n, mert közben elereszkedik a izom és nyúlik, ha idõsebb lesz nem lesz záróizom ami megtartja a székletet vizeletet.de ezt persze gondolom senki nem hiszi el.én 10 percig nem engedném ücsörögni, legyen kevesebb ha már ücsöörgni akar, de õ mondjuk még csak kicsi de vannak itt azért felnött öcsörgök is.
Szerintem sem kéne hagyni 10 percig. Aranyér és egyéb bántalmakat okoz a WC-n ücsörgés. Ne hagyd neki.

Az orromnál nagyon csúnya a bőröm, vajon mitől?

Az orrom tövében olyan csúnya a b?röm, nagyon látszanak az erek ezen a részen, tele van apró miteszerekkel es gyakran jönnek ki pattanások is, amik fájnak is, és nagyok. Lehetséges, hogy valami b?rbetegség? Mit tegyek rá, hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Rendszeresen járj kozmetikushoz, hogy tisztítsa ki. reggel este antibakteriális arclemosót használ, és valami tonikot, hogy összehúzza a pórusaidat. A bioderma termékcsaládnak nagyon jó krémei vannak ilyen bõrproblémákra

Rendszeresen járj kozmetikushoz, hogy tisztítsa ki. reggel este antibakteriális arclemosót használ, és valami tonikot, hogy összehúzza a pórusaidat. A bioderma termékcsaládnak nagyon jó krémei vannak ilyen bõrproblémákra

Vajon mitől ilyen nagy a hasam?

7 hetes vagyok.Eléggé fel van puffadva a hasam szemmel láthatóan,és nem a baba hiszen ? még igen pici, ez most normális terhes jelenség, vagy szimplán hízok és attól van?

Legjobb válasz: a pufadást meg kell szokni majdnem folyamatos jelenség terheség allat és lehet ettól látod nagynak a pocid és hát a hízás hát igen az meg pláne én is csak hasra hízom de nem baj csinálódik a hely a picinek:)

a pufadást meg kell szokni majdnem folyamatos jelenség terheség allat és lehet ettól látod nagynak a pocid és hát a hízás hát igen az meg pláne én is csak hasra hízom de nem baj csinálódik a hely a picinek:)
A pici még pici, de a méhed már igen gyorsan nõl , telik magzatvízzel, és ettõl nõl a poci. A puffadás egyénfüggõ, de általában végig megvan. Nekem a 10 héten tûnt fel, hogy hirtelen nõl a hasam. Nem izgulj, semmi baj, minden rendben!!! A hízás meg mérleggel kontrolálható.-)
Én most múltam 6 hetes, és én is tapasztalom. Ma kifijezetten, pedig alig ettem valamit, és mégis olyan nagynak érzem magam, puffadt a hasam és kicsit kemény. Pedig még vigyázok, ne is hízzak az elején, de úgy látszik, ez jön magától. Ne aggódj, nem vagy ezzel a problémával egyedül:)
Szia!! Én is most 6 hetes vagyok, de a hasam már akkora, hogy nem is tudnám elrejteni. Szerintem ez normális. Vékony testalkatú vagyok, nem tudom, te mennyire, engem általában inkább soványnak mondanak. Vagyis csak mondtak, mert most már igen kigömbölyödtem:) Ne aggódj, nincs semmi gubanc! Boldog babavárást!!
Szia! A puffadásra szedhetsz Espumisan gyönygyöt, recept nélkül kapható és a terhesek is szedhetik.
Én 12 hetes terhes vagyok, és már 2-3 hete észrevehetõen megnõtt a hasam. Egy kolléganõm konkrétan rá is kérdezett... Én is aggódtam, hogy korai még, mert ismerõs anyukák állították, hogy nekik csak a 4-5. hónap körül kezdett látszani valami. De biztos sok múlik a testalkaton is, kinél mennyire feltûnõ.

PLS HELP! Kijött a péniszem kalapján 1 vékony lila ér. Vajon mitől lehet? Nagyon aggódok

Legjobb válasz: Kicsit lazább legyél hozzá ,majd vissza is megy.A miénken is kijön ha kemény :-))

Kicsit lazább legyél hozzá , majd vissza is megy.A miénken is kijön ha kemény :-))
A kérdező hozzászólása: de a kalapon? és lankadt állapotról beszélek...
menj el vele minél hamarabb urológushoz! mondjuk hétfõ ideális alkalom!

Vajon mitől lehet, hogy egy kis fekete foltot látok a szememmel? Normálisan látok, de egy kis fekete pont jelenik meg, ami nagyon zavar.

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen fordulj orvoshoz, erre nemigen ismerek házi praktikát, amivel megoldható lenne.

Szerintem mindenképpen fordulj orvoshoz, erre nemigen ismerek házi praktikát, amivel megoldható lenne.
Teszteld mindkét szemed külön-külön az Amsler ráccsal. Ha fixen látod a zavarokat (görbe vonalak, hullámok, hiányzó vagy torz részek), akkor baj lehet: http://www.gvmd.hu/htm/amsler.htm
Nagyon fontos, hogy a folt mozog-e a szemben, vagy csak egy adott helyen áll, igy:" ki kell mögüle nézni". Az elõbbi eset az üvegtesti zárvány is lehet, de az utóbbi az nagyobb baj is lehet, akkor szakorvos lássa mindenképpen.
Az orvos is csak a tényt tudja megállapítani, de gyógyítani nem tudja. Nekem felírt valamilyen cseppeket, hogy hátha... de nem jött be. Jó lenne használni lutein tartalmú és fekete áfonyás készítményt a további romlás megelõzésére.
Nah. Ha egy pici foltot látsz a látóteredben úszkálni, azzal semmi gond. Nekem is van. Ezek összecsapódott fehérjék a szemlencsében. Ha zavar a látásban, menj vele orvoshoz.
ha 3D-s szemüveget veszel föl akkor 3D-ben látod?
Szedj C-vitamint, Luteint...
szerinted a vakfoltodat látod
Nekem pár hónapja volt ilyenem, hogy éjjel ha kimentem az erkélyre akkor az utcai lámpák és a kivilágított ablakok fénysávjában fekete, kulcslyuk formájú foltot "láttam". Az volt az elõzménye, hogy egy átdolgozott éjszaka után reggel hulla fáradtan szárítottam a hajam drótszálas körkefével, és sikerült szemgolyón verni magamat vele...! Dupla látásom lett és a föntebb leírt kulcslyuk alakú fekete folt ahová néztem, a fókuszban. De pár nap alatt elmúlt.
Állandó jelleggel látod vagy csak olykor-olykor jelenik meg? Lehet hogyha csak néha van , akkor vagy van valami a szemedben(úgyhogy azzal érdemes lenne orvoshoz fordulnod) vagy a fáradtságtól és a megerõltetéstõl is lehetnek ilyen nemû problémák. Egyénenként változik, van akinek szúr a szeme, te meg foltot látsz. Próbáld a szemed tornáztatni és pihentetni. Ha szemüveges vagy, vagy van kontaktlencséd akkor próbáld meg azokat kevesebbet használni. Ha ezek után sem múlik, mindenképp menj el szemészhez.
Sajnos nekem is van. Meg fogod szokni, nem fog eltünni!
fekete foltot sosem láttam még, vagy annyira picikét hogy nem zavart inkább "reszketni" szokott a szemem, ami ijesztõ nem tikkelés, csak a látásomat zavarja
Megtörölted már az üveget?
Nézd meg, nincs-e benne bogár? ;)
Ja és kifelejtettem a zárójelbõl, hogy sötét vagy fehér foltok is jelentkezhetnek, a te esetedben a foltot kell kideríteni.

Nagyon fáj a hasam. Vajon mitől?

Hónapok óta nagyon fáj a hasam.Ma elmentem az orvoshoz és azt mondta,hogy ne egyek zsíros húst.Semmi mást nem mondott csak ezt.Mikor megvan a havi vérzésem utána pár nap múlva újra elkezd fájni addig míg meg nem jön.Tegnap este megjött és éjjel 2-kor felébredtem,hogy nagyon fáj az alhasam.Ja és még meg is vagyok fázva de mikor megyek a WC-re nem csíp a vizeletem.Vajon mit?l fáj a hasam?

Legjobb válasz: Nem tudom, milyen orvosnál voltál, de a helyedben felkeresnél egy nõgyógyászt, mert õ a legesélyesebb, aki komolyan vesz egy ilyen panaszt. Remélem, semmi komoly.

Nem tudom, milyen orvosnál voltál, de a helyedben felkeresnél egy nõgyógyászt, mert õ a legesélyesebb, aki komolyan vesz egy ilyen panaszt. Remélem, semmi komoly.
A tartós hasfájást ki kell vizsgáltatni. Lehet, hogy csak emésztési panaszként jelentkezik, de komoly betegség tünete is lehet. Minimum egy vérvétel és egy hasi UH. Ha ezek jók, akkor nõgyógyászati vizsgálat, esetleg hüvelyi UH.
Ha a nõgyógyász nem talál semmit, menj belgyógyászhoz.
Mennyi idõs vagy? Házi orvosnál voltál?
Belgyógyászt, vagy elötte a háziorvost kellene felkeresned.

Rendszeresen fejem a tejem, mert nagyon sok van! De reggelre ugy megtelt, hogy amikor nekialltam fejni kicsit verzett a bal mellem! Az elso par csepp volt csak picit veres. Vajon mitol?

Tul sok tej gyulhetett ossze??Ugy ereztem szetdurrannak a melleim!Mit lehet ilyenkor csinalni?Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Nincs berepedve véletlenül a mellbimbód, és onnan vérzett?

Nincs berepedve véletlenül a mellbimbód, és onnan vérzett?
A kérdező hozzászólása: Nem latom hogy be lenne repedve!Most is megnyomkodtam de tiszta tej jon belole!De ettol meg adhatok neki a tejembol?
Szerintem adhatsz. Nekem egyszer annyira nagyot szívott a babám, hogy kicsit véres tej jött, utána kibukta, másnaptól már jó volt megint. Ez akkor történt, amikor átállt arra, hogy 40 perc helyett 10 perc szopizással ugyanazt a mennyiséget tudja megenni. Nem hiszem, hogy baja lesz a babódnak.

A talpam egy ponton a sarkamnál nagyon fáj nem léptem bele semmibe és nem sértettem meg. Vajon mitől?

Legjobb válasz: Keress egy reflexzónás térképet és nézd meg, hogy milyen szerved van ott. Akkor annál a testrészednél lehet gond.

Keress egy reflexzónás térképet és nézd meg, hogy milyen szerved van ott. Akkor annál a testrészednél lehet gond.
vagy csak simán kiszáradt és reped télen megesik
Lehet h sarkantyú. Keress rá neten
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!

Több mint egy hónapja vagyok együtt a jelenlegi párommal, nekem nagyon jó vele, viszont ő azt mondta, h nálam túl hamar megy el az előzőekhez képest és ez zavarja. Vajon mitől lehet?

Legjobb válasz: Nem bírja sokáig ennyi. Emiatt téged okol? Ne ficánkolj alatta és akkor tovább bírja :) Fogja vissza magát erre nem lehet mást mondani. Vagy vannak olyan segédeszközök amikkel tovább bírja egy férfi állítólag.

Nem bírja sokáig ennyi. Emiatt téged okol? Ne ficánkolj alatta és akkor tovább bírja :) Fogja vissza magát erre nem lehet mást mondani. Vagy vannak olyan segédeszközök amikkel tovább bírja egy férfi állítólag.
szûk a barlang.
én is így vagyok vele. az elõzõ parnereimmel nem ment ilyen könnyen mint a mostanival. egyszerûen összeilletek ilyen téren fõleg ha te sem maradsz ki a jóból. én 24 éves lány vagyok:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!