Találatok a következő kifejezésre: Vajon mitől az, hogy (15 db)

Az vajon mitől van, hogy felvettem egy videót, de egy idő után egyszerűen nincs hangja?

iPhone 3GS-ről van szó. Egy koncerten vettem fel vele két számot és mindkettőnél utólag ugyan az a probléma: Bizonyos ideig rendesen lehet hallani mindent, aztán egyszer csak elnémul a felvétel. Ez lehet attól, hogy eléggé hangos volt a zene? Mert ahol működik a hang, ott is zúg rendesen. Igazából csak találgatok, hogy mi okozta ezt.

Legjobb válasz: Ha csak simán felveszel egy videót pl otthon akkor is elmegy a hang?

Ha csak simán felveszel egy videót pl otthon akkor is elmegy a hang?

Van mikor hirtelen elkezdek szédülni, és az orvosom sem tudja hogy mitől, a kórházban sem tudták kideríteni ennek az okát, Vajon mitől lehet a szédülés?

14/l

Legjobb válasz: szédülés sok mindentõl lehet kevés víz, rossz táplálkozás, alváshiány, stressz de agydaganat is áll a háttérben... ha megröntgeneztek, és nem találtak semmit, akkor szerintem nincsen nagy gond, de a szédülés semmiképpen sem jó jel :/

szédülés sok mindentõl lehet kevés víz, rossz táplálkozás, alváshiány, stressz de agydaganat is áll a háttérben... ha megröntgeneztek, és nem találtak semmit, akkor szerintem nincsen nagy gond, de a szédülés semmiképpen sem jó jel :/
állhat* a háttérben
Fontos megfigyelni, hogy milyen helyzetekben jelentkezik a szédülés, mennyi ideig tart, milyen jellegû? Nekem fejfordításkor jelentkezik, pár másodpercig tart és forgó. Egy neurológus azt mondta, hogy ez a benignus paroxizmális pozicionális vertigo. Itt található róla leírás: http://www.dr.info.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/o.. De számos oka lehet, pl kevés folyadék bevitele, stressz, stb...Én neurológián voltam vele, betanultam egy gyakorlatsort és elmúlt a szédülésem, bár idõnként elõjön néha, olyankor csinálom a gyakorlatokat. Érdemes még esetleg gégészetre is elmenni, a fül betegsége is okozhat szédülést.
A kérdező hozzászólása: akkor szokott elõjönni leginkább, mikor felülök, felállok vagy leülök,
Nálam is, meg amikor éjjel elfordítom a fejem az ágyban, de csak pár másodpercig tart, viszont addig nagyon erõsen szédülök. Lehet vérnyomásprobléma is.
Én is szédüléssel küszködöm körülbelül 2 éve, bármikor bármilyen helyzetbe elõ jöhet és nem tudják mitõl van.de ha neked akkor van amikor fel állasz vagy leülsz. akkor lehet ha a fül orvoshoz kell fordulnod mert én voltam ott és mondta hogy helyzetváltozáskor vagy hirtelen mozgáskor lehet a fül a probléma , elmagyarázta hogy miért.

Vajon mitől alszik rosszul egy pár napja a kisbabám? Lehet, hogy az időjárás-változás okozza?

A picúr 7 hós, és mostanában próbálom leszoktatni a cicin elalvásról, plusz a két alsó foga is egy hete bújt ki, és nem tudom, hogy a rossz alvást most minek tudjam be? Napközben fél-háromnegyed órákat alszik, éjszaka is többször mocorog, mint szokott.

Legjobb válasz: Hát nemtudom de nállunk is katasztrófális a helyzet egy pár napja!6 hós de átlagba 2X2-2,5 órát alszik nappal,ma meg még csak 40 percet aludt!Ezzel nem is volna baj csak nagyon nyûgös!!Semmi nem jó neki,folyamatosan nyöszörög!Lehet,hogy front van!!Csak tényleg az a rossz,hogy nemtudom mi van mert ha mondjuk tudnám hogy a foga(még nincs fogunk)akkor adnék neki valami homeos cuccot vagy vmilyen fájdalomcsillapítót de viszont fölöslegesen nem tömném ha nem is a foga! Szóval neharagudj de nemtudtam érdemi választ adni,de vígasztaljon az,hogy nem vagy egyedül!

Hát nemtudom de nállunk is katasztrófális a helyzet egy pár napja!6 hós de átlagba 2X2-2, 5 órát alszik nappal, ma meg még csak 40 percet aludt!Ezzel nem is volna baj csak nagyon nyûgös!!Semmi nem jó neki, folyamatosan nyöszörög!Lehet, hogy front van!!Csak tényleg az a rossz, hogy nemtudom mi van mert ha mondjuk tudnám hogy a foga(még nincs fogunk)akkor adnék neki valami homeos cuccot vagy vmilyen fájdalomcsillapítót de viszont fölöslegesen nem tömném ha nem is a foga! Szóval neharagudj de nemtudtam érdemi választ adni, de vígasztaljon az, hogy nem vagy egyedül!

28 halambol mar csak 16 maradt minden heten legalabb 2 3 elpusztul vajon mitol lehet? Mert nincsen rajtuk semmi elvaltozas esnek rendesen de tuletetve nincsenek. Talan attol pusztulnak el hogy nincsen nekik melegito meg az akvariumban?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy felgyülemlett az akváriumban a nitrát/nitrit/ammónia érték. Ezek mind mérgezõ vegyületek. Javaslom, hogy amilyen gyorsan csak lehet, szerezz be "SERA Toxivec"-et. Ez a szer arra hivatott, hogy ezeket a veszélyes, terhelõ tényezõket közömbösítse.

Nagyon valószínû, hogy felgyülemlett az akváriumban a nitrát/nitrit/ammónia érték. Ezek mind mérgezõ vegyületek. Javaslom, hogy amilyen gyorsan csak lehet, szerezz be "SERA Toxivec"-et. Ez a szer arra hivatott, hogy ezeket a veszélyes, terhelõ tényezõket közömbösítse.
Mi a guppikkal voltunk így.Többször utántöltöttük õket, de mindíg fogytak.Kérdeztük a halatól, hogy kell-e nekik esetleg valami, de azt mondta, hogy nem mert igénytelenek, és ez normális.A sógorom viszont hatalmas, jól felszerelt akváriumot vett, és Õ is azt mondta, hogy a különlegesebb halai is sorra kidõltek.Neki több mint 1 évbe került amíg um.beált a víz, és utánna már nem pusztultak.
Lehet, hogy kiugrálnak az akváriumból, érdemes lenne tetõt feltenni, ha még nincs. Persze valószínûbb, hogy terhelt a víz.
Vegyszerezés helyett én inkább a rendszeres, fokozatos vízcserét ajánlom (heti 10%, elõtte a vizet tárold egy napig vödörben az akvárium alatt, hogy a klór kimenjen belõle). A melegítõ nem kötelezõ, ha 23-24 fokos a szobád :) Ha ennél alacsonyabb a hõmérséklet, mindenképpen szerezz be egyet. A halak betelepítésével gondolom vártál néhány hetet, amíg a víz "beállt".
lehet hogy ''túl-etetted'' õket nálunk is ez volt a probléma

Vajon mitől lehet az, hogy az elmúlt 2 hónapban középidőben nem volt olyan mennyiségű a tojásfehérjém mint szokott lenni? Akinek nincs peteérése, annak is van tojásfehérjés nyákja?

3 hónapja voltam dokinál, akkor azt mondta minden rendben, van peteérés, nicns se ciszta semmi. 28 naposak a ciklusaim...

Legjobb válasz: Attól még lehet peteérésed, hogy nincs tojásfehérjéd. Krémes is lehet csak ilyenkor a mennyiség nõ. Próbáld meg a hõmérõzést abból kiderül hogy van e minden hónapban pé.

Attól még lehet peteérésed, hogy nincs tojásfehérjéd. Krémes is lehet csak ilyenkor a mennyiség nõ. Próbáld meg a hõmérõzést abból kiderül hogy van e minden hónapban pé.

Egy olyan problémám van, hogy Daemon Tools-ba megnyitok egy képfájlt, elindul az autorun, rányomok a telepítésre, elkezd tölteni, viszont nem hozza fel nekem a telepítő ablakot! Ez vajon mitől lehet?

Konkrétan a Tomb Raider The Lost Artifact-ról van szó!

Legjobb válasz: Próbáld meg kiírni egy újraírhatóra,ha játékot készítenék akkor én hasonló dologgal keseríteném meg a kalóz játékosokat.

Próbáld meg kiírni egy újraírhatóra, ha játékot készítenék akkor én hasonló dologgal keseríteném meg a kalóz játékosokat.
A kérdező hozzászólása: Koszi a tippet, ki is probalom :) egyebkent azert fura, mert ha a cederol nyomok ra az exe fajlra ami elinditja a jatekot, akkor az persze elindul :P

Nekem az lenne a problémám, hogy ezen a hétvégén állandóan hányingerem volt, és már régóta ilyen furcsa mozgásokat/remegéseket érzek a hasamban! Vajon mitől lehet ez? :D

A hányinger amúgy engem már több hete is van,hogy kínoz,és ezeket a hasban érzett fura "remegéseket" pedig mostanában,nemrégen kezdtem el érezni!Amúgy ha azt nézzük,egyáltalán nem fáj,s?t,sokszor nagyon jó érzés is,és ez inkább akkor van,amikor én nem is számítok rá,és ezt inkább olyan érzéshez hasonlítanám,'mintha pillangók röpködnének bennem'. .. :) És ezt a fura érzést a hasamban hol a hasam alján,hol pedig a hasam egyik vagy másik oldalán szoktam érezni,nem mindig,csak id?közönként!Én azt gyanítom,hogy esetleg terhes vagyok!Amúgy a párommal nem védekezünk semmivel!!Ha valakinek volt már ilyen vagy ehhez hasonló,az írjon,sürg?s,megköszönném,Üdv:Erika. :S

Legjobb válasz: Hát.. amikor van hányinger, akkor még nincs magzatmozgás. Amikor van mozgás, az már a második trimeszter, általában nincs hányinger, mert addigra elmúlik. Persze ez nem mindeninél van így.. 300 forint egy gyorsteszt a dmben... mire vársz? Nekem a 17. héten kezdett el "remegni" és most kezdett el mozogni, 20 hetes vagyok.

Hát.. amikor van hányinger, akkor még nincs magzatmozgás. Amikor van mozgás, az már a második trimeszter, általában nincs hányinger, mert addigra elmúlik. Persze ez nem mindeninél van így.. 300 forint egy gyorsteszt a dmben... mire vársz? Nekem a 17. héten kezdett el "remegni" és most kezdett el mozogni, 20 hetes vagyok.
elsõ ÉS második vagyok :D énis ezt írtam, hogy ez nem törvényszerû. Viszont ha negatív a teszted akkor is menj el dokihoz, mert ha baba van és már mozog, akkor már lehet olyan magas a hcg amit nem mutat ki a teszt!
Nekem semmi se vicces ebben, Te csinálsz ebbõl viccet ezekkel a jelekkel :P :D stb... Amúgy én terhes vagyok, szóval benne vagyok ebbe, és aki csak sejti hogy terhes legalább egy tesztet csinálna.
A kérdező hozzászólása: Na, gratulálok a babához, akkor biztos te is tisztában vagy a terhességi rosszullétekkel!...Majd csinálok is, de hallottam olyat, hogy nem minden teszt mutat igaz eredményt!!!Jah, és ha már jelek is vannak, akkor az már nem biztos, hogy vicc!!Mert ugye a kisujjamból nem szopom!!
Köszi! Hidd el a jeleket be lehet képzelni, már átéltem én is, és ha nem is tesztelsz, de orvoshoz menj mielõbb.
A kérdező hozzászólása: Nincsmit! Elhiszem, viszont nem mindenki képzeli be, mert ahogy korábban is leírtam, ma is volt hányingerem, de ez olyan volt, hogy majdnem hányásközeli állapotba kerültem, úgyhogy én mondom neked, lehet van olyan, de az enyém tuti nem beképzeltség!...Igen, nõgyógyászomhoz még a héten elmegyek!
Tudod anyukám, ha Te tényleg készen állnál a gyerekvállalásra, akkor bizony lenne annyi felelõsségérzeted, hogy már az elsõ vagy legkésõbb a második hányingeres, terhességi tünetes héten elballagsz az orvoshoz! De az írásaidból és a megfogalmazásodból ítélve még a f.szt sem tudod, hogy mire való, nemhogy teherbe ess! Miért engedik a moderátorok-ha vannak egyáltalán, hogy ilyen szánalmas emberek irkáljanak nagyobbnál nagyobb baromságokat? Tele smilykkal...pont, mint az érett, felnõtt, nõk. Mindenesetre azért jelentem a kérdést, hátha mégis átgondolják az oldal szerkesztõi, majd pedig törölnek Téged innen a francba!:) Üdv: egy 22 éves, ikres kismama
A kérdező hozzászólása: Legelsõnek is szépen bemutatkoztál, nem mondom! :) Jah, és te engem nem ismersz, nehogy te döntsd már el nekem, hogy én készen állok-e a gyerekvállalásra, jó???Jah, igen!Miért?Te ha ikreknek vagy az édesanyja, (bár ki tudja, mert itt még az anyám tyúkját is írhatod a gépen keresztül, ha mi nem látjuk), akkor te mikor mentél el az orvoshoz?A legelsõ megszédülés után már rohantál, vagy mi?Na, ha annyira ügyes és szószátyár vagy, akkor mondd már el, hogy mire való a f*sz, ha annyira tudod? ;P Itt mindenki elõtt, tessék!! :) :) Komolyan mondom, hogy nekem az jött le az írásod alapján, mintha egy rossz, tanulatlan,
Egy olyan válaszoló nem írt még ide drága, aki neked adna igazat. Annyira buta vagy, hogy az már fáj, akkora baromságokat írsz ki, hogy az már ordít. Én írtam, hogy beteg vagy, és lám, minden egyes szavaddal ezt igazolod. A fejed beteg, mert nem normális felnõtt gondolkodásra vall, amit te itt összehordasz. Nyugodtan pontozz le, soha nem a pontozás miatt válaszoltam, hanem azért, hogy amikor egy épeszû ember feltesz egy épeszû kérdést, talán a tapasztalataim alapján tudok érdemlegesen segíteni neki, mint ahogy itt szerintem a válaszolók többsége így van vele. Aztán a kérdezõ vagy megfogadja, vagy nem, ez már az õ dolga.... Innentõl kezdve válaszra sem fogom méltatni a baromságaidat, eddig is eléldegéltél valahogy, menni fog ez neked ezután is az én tanácsaim nélkül is...
A kérdező hozzászólása: Jah, nem? Hát én nem úgy vettem észre, mert nem csak olyan válaszolók vannak, mint most jelen esetben Te, hanem olyanok is, akik elolvassák a kérdést(problémát), és abba megpróbálnak belelátni!..Hát ha neked baromság, és butának tartassz, akkor neked tényleg nem itt a helyed, legalábbis, hogy az én kérdésemre válaszolj, az meg pláne, hogy tanácsokat adj!!És jaja, eddig is f*száúl eléldegéltem a mocskolódás és a h*lye kioktatások nélkül, amiknek aztán totál semmi alapja és értelme sincs, én meg aztán tuti nemm fogom fogadásra méltatni a nagyobbnál nagyobb bunkó válaszokat, ami igazából nem is válasz, csak a nyomorúsága annak, aki írja!Na csá. ;P
hát neharagudj azért van alapja... itt ez a 2 napos kérdés, és én azóta egy orvosnál egy egy ügyeleten is jártam már, mert féltettem a babámat bizonyos okokból, és jól is tettem, hogy elmentem. Te viszont 2 napja csak úgy irogatsz, mint akinek beszorult a D és P betû a billentyûzeten, és viccesen írkálod, hogy haha lehet terhes vagyok :P és mozog :P :D haha .... Most írjuk, hogy ha terhes vagy, lehet hogy van egy végtaghiûányos downkóros gyereked akit már nem vetethetsz el :P? .... ennyi idõ alatt ameddig írod a válaszokat, már 5x elmentél volna, és a saját GYEREKED lehetne fontosabb, minthogy fogalmazz valami frappáns választ számodra teljesen idegen embereknek.. elsõ voltam
Hát van egy 30 éves beteg nõvérem... rá sajnos nem volt igaz amit írtál. Ha régebbre megyünk, akkor a beteg babákat legurították a Taigetoszról... Szóval túlzásokba lehet esni, apám 3 éve infarktust kapott (koszorúér szûkület, elsõ a dohányzás okozta betegségek listáján), 13 éves kora óta láncdohányos, most 63. Mûtét után közölte, hogy biztos nem attól volt.. Mindent meg lehet magyarázni. A régi idõkben terhes vitamin sem volt, és semmi ilyen, de azt azért ne felejtsd el, hogy nem szívtál levegõ helyett kipufogó gázt, és nem ettél étel helyett tömény adalékanyagot. Régen a veteményesbõl hozták a zöldséget, nem a génkezelõ sátrakból. Szóval.. mindennek meg van az oka szerintem! Írj mi volt holnap! (elsõ vagyok még mindig) ui: SOKKKKAL jobb, hogy nem írsz egyfolytában olyan idegesítõ jelekkel :)
Kérdezd meg nagyanyádat, hogy az õ korában (10-20????? évvel ezelõtt) hány gyereket (csecsemõt, kisdedet) temetett el egy-egy család, utána okoskodjál már. Örülnél neki, hogy fejlettebbnél fejlettebb mûszerek, és képzettebbnél képzettebb orvosok vannak, annak érdekében, hogy a te babád tuti egészséges legyen! (Tudnám basszus, hogy te hány éves lehetsz valójában, ha nagyanyád korában az 10-20 évvel ezelõtt volt. Én 33 éves vagyok, de anyám már velem is volt anno ultrahang vizsgálaton...)
XXXD RESPECT elõzõ válaszoló :D Egyetértek.. Úgytudom hogy az én nagymamám családjában 9 gyerek született és csak 4en maradtak meg.. Én is ezen gondolkoztam, hogy akinek 10 évvel ezelõtt járt a nagyanyja Uhra az hány éves lehet, vagy csak ennyire sötét...?erre szokott válasz lenni, hogy jaj nem számolgatta, nem ez a lényeg.. Nade álmodban is elszámolsz 20ig könyörgöm :D velem is volt anya UH-n, 22 vagyok.. (elsõ)
A kérdező hozzászólása: Na császtok!Elnézést, de csak most tudtam írni és gép elé ülni, voltam nõgyógyászomnál, elmondtam neki mindent, és leküldött egy hasi ultrahangra, és közölték a csodálatos hírt:GYEREKET VÁROK, és kb.a 17.héten lehetek :) Szóhoz sem tudtam jutni a boldogságtól, de egy kicsit aggódom, mert ugye egy gyermek nagy felelõsség!A párom még nem tudja, félek neki elmondani, szerintetek elmondjam neki?Végülis joga van tudni, mert csak õ az apja!!
Már nem tudom eldönteni, hogy ez a kérdés igaz-e vagy nem.....Ha igaz akkor gratulálok! :) Arra mit mondott, hogy végig véreztél? Mert ez nem feltétlen normális... Teszel fel képet? Mit mondott még?
A kérdező hozzászólása: Kedves Te beteg vagy, nem terhes-nek írom :) ;P : Én hozzászólást kértem, nem pedig ócsárolást, sõt ez egy óriási nagy hülyeség!Talán valami rosszat olvastál a kérdésemmel kapcsolatban, és az húzott fel ennyire? :) ) De azért ezt a kijelentésedet jól gondolt át, vagy olvasd el újra amit kiírtam, hogy tényleg beteg vagyok-e, nem terhes! ;P ;P
A kérdező hozzászólása: Viccesen???Nem tudom, hogy neked mi ebben a vicces, de ez hülyeség, csak már nem tudtál mivel elõrukkolni, ismerem én az ilyet!!...Az tudja a legjobban, hogy ezek elég komoly dolgok, aki ebben benne van, az meg én vagyok, ti válaszolók csak külsõ szemlélõk vagytok, és nem egyebek!!! ;P Igen, majd természetesen mi is szeretnénk babát!!!Sõt!Mondok én neked valamit!!Ahogy írtam neked az imént, igen, 21 vagyok, a párom 32 lesz december 16.-án, két éve vagyunk együtt, és lassan már egy éve együtt is lakunk! :) ;P ;P Minek védekezzünk???Szeretjük egymást, a szerelem pedig nem arról szól, hogy minden védekezési módszert kipróbáljanak a párok, mert egyszer úgyis gyereket kell vállalni, akkor most nem mind1, hogy mikor?Sõt, nekünk már lehetne is, de mind1, szia.
A kérdező hozzászólása: Természetesen, megkérdezheted!21 ;P
és én elmennék orvoshoz, sürgõsen, ha mozog a babád, a genetikai UH-t és nagy eséllyel a down kór szûrést is kihagytad, ha terhes vagy....
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak írom:Értem én.Nekem volt korábban úgy is, hogy csak hányinger volt, de ezeket a remegéseket még nem éreztem akkor!Ez csak mostanában kezdett így lenni, hogy hányinger, meg ez a fura mozgás, igaz, ezek sem egyszerre!Ugyebár te már tudod!!. ..Nem mindenkinél bizony, mert nincs pl:.két egyforma szervezet!!Igen, van mindenféle fajta gyorsteszt, és veszek is hamarosan, ha már tényleg odáig fajul a dolog, és jónak látom!. ..Na, ez nagyon szép, azért gratulálok, szép babavárást!Izgalmas idõszak ez a kismamák életében, de sajnos sokszor megkeserítik a kellemetlen tünetek!! :S
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak írom:Szerintem is elfogok menni már egy kivizsgálásra hamarosan, de szerintem a legjobb erre egy nõgyógyász lenne!És esetleg mostmár egy hasi ultrahang sem ártana!!Hát csak nem lesz tán semmi baja, ha esetleg tényleg baba van!!! :D
Álljunk már meg egy pillanatra, menzesz kimaradása, vagy bármi, amibõl esetleg arra lehet következtetni, hogy terhes lehetsz? Nekem is szokott remegni a hasam, hol itt, hol ott, egyszerû izom-mozgás okozza, esetleg nagyon soványaknál a bélmozgást lehet ilyen apró rezdülésként érezni... elsõ babánál a második trimeszter közepe-végénél hamarabb nem igazán érzõdik semmi. Az meg, hogy hányingered van, igazán bármitõl lehet... Elõször számol utána, mikor volt az utolsó menzeszed, ha késik, akkor tesztelj egyet, reggeli vizeletbõl, majd bármi az eredmény, menj el nõgyógyászhoz, esetleg a háziorvosodhoz (ha negatív a teszted, és a nõdoki is azt mondja, nem vagy terhes, lehet akár bélhurut is, vagy bármi..)
Megint az 5. vagyok... az elõzõ válaszoló arra gondolt, kedves kérdezõ, hogy a 12., 16. és 18. hetekben a nõgyógyászok genetikai vizsgálatokat végeznek a babán, ultrahang és vérvétel alapján, hogy esetleg fenn áll-e bármilyen genetikai megbetegedés valószínûsége. Ezek nagyon fontos vizsgálatok, és jó nagy szamár vagy, hogy nem mész idõben orvoshoz, hogy ezeket a vizsgálatokat elvégezzék. Ugyanis ezeket csak meghatározott terhességi hétben lehet elvégezni, a késõbbiekben fals eredményt adnak. Szóval, nagyon okosan a kisbabád egészségét, illetve a sajátodat is veszélyezteted....
A kérdező hozzászólása: 5.válaszolónak írom:Értem, amit mondassz!Elhiszem, hogy nagyon fontosak lehetnek, és el is megyek az orvoshoz mihamarabb!!Igen, mindenre van szabály, a vizsgálatoknak is van idõpontja!Hát csak nem tán!! :D
A kérdező hozzászólása: Elsõ és második válaszolónak írom:Ha terhes is vagyok, szerintem is lekéstem én már a terhességi tesztelést, mivel ezek a jelek nekem már réggebb óta megvannak!..Mert ugye a hcg szint sem mutathatja ki teljesen a 9 hónapig a terhességet!!Ide már tényleg doki kell!!!
Menj el ügyeletre :D Mond, hogy fáj a hasad, és lehet, hogy terhes vagy :D Én tuti elmennék, nem tudnék várni holnapig :D
A kérdező hozzászólása: Igen, akkor talán lehet ki is derülne valami!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, és akkor talán lehet ki is derülne valami!!!
Egyébként késik a mensid? Vagy bármi más jel ami arra utalna, hogy baba?
A kérdező hozzászólása: Késik-e a mensim?Nem, nekem még soha nem volt olyan, hogy késett volna sokat, volt olyan, hogy késett, de max.egy, esetleg két napot!Amúgy is, az én szervezetem nem olyan, hogy késsen a mensim, mert sok olyan van, hogy megjön neki, és mégis terhes, és stb. ..És stb. ..Ennek utána is nézhetsz itt a neten, ha akarod, és ha annyira kíváncsi vagy! ;P Sõt!A múlt hónapban hamarabb is jött meg 3 nappal, mint kellett volna. ..És ez még eddig soha nem volt így!!!És arra is gondoltam már, hogy azért jött meg 3 nappal korábban, mert a szervezetem pont az ellenkezõjét produkálja!!Jah, és már rengeteg terhességi tünetem volt eddig, és ma is egész nap hányingerem volt!!
Megkérdezhetem hány éves vagy? Elég viccesen írsz ezekrõl a dolgokról amik elég komolyak, babát akartok, hogy nem védekeztetek?
Te beteg vagy, nem terhes......
A kérdező hozzászólása: Ne mondj ilyet, mert én biztosítalak róla, hogy ez a kérdés, azaz az állapotom igaz!, nagyon is, és hát boldog is vagyok most, de nagyon!Am köszi.Arra am azt mondta, hogy ez teljesen természetes, elõfordulhat, de nagy ritkán, és a kicsinek sincs semmi baja, jó helyen fekszik, és a "remegéseket"is azért éreztem, meg ezzel fejlõdik a pici idegrendszere. ..Viszont van olyqan is, hogy nem normális a vérzés, ezt is hozzátette, de én pont az elsõbe estem bele:) hála Istennek!Képet?De hogy??Azt hiszem nem mondott egyebet, kb.ennyi.De ha még walami eszembe jut, majd írok :)

Rendszeresen fejem a tejem, mert nagyon sok van! De reggelre ugy megtelt, hogy amikor nekialltam fejni kicsit verzett a bal mellem! Az elso par csepp volt csak picit veres. Vajon mitol?

Tul sok tej gyulhetett ossze??Ugy ereztem szetdurrannak a melleim!Mit lehet ilyenkor csinalni?Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Nincs berepedve véletlenül a mellbimbód, és onnan vérzett?

Nincs berepedve véletlenül a mellbimbód, és onnan vérzett?
A kérdező hozzászólása: Nem latom hogy be lenne repedve!Most is megnyomkodtam de tiszta tej jon belole!De ettol meg adhatok neki a tejembol?
Szerintem adhatsz. Nekem egyszer annyira nagyot szívott a babám, hogy kicsit véres tej jött, utána kibukta, másnaptól már jó volt megint. Ez akkor történt, amikor átállt arra, hogy 40 perc helyett 10 perc szopizással ugyanazt a mennyiséget tudja megenni. Nem hiszem, hogy baja lesz a babódnak.

SE Xperia Mini Pro telefonom újraindítottam. Először valami csökkentett üzemmód jött be (ki volt írva a képernyő alján), és kiírta még a főoldalakon bizonyos alkalmazásfelületekre, hogy "Az alkalmazásfelület betöltése nem sikerült". Vajon mitől?

Próbáltam a telefonra olyan alkalmazást telepíteni, amellyel ki lehet küszöbölni a csúszkás hívásfogadást. Az Advanced Telephone nem működött, kikapcsoltam és rajtahagytam a készüléken, majd felraktam a Mylock droidot is (ami szintén nem ment). Ezután indítottam újra a telcsit. Talán ez lehet az oka a fenti jelenségnek?

Vajon mitol van az hogy valami atlatszo nyalkas fojadek jot ki belolem?

ez mar a szules jele ?

Legjobb válasz: Hát attól függ milyen volt, mert lehetett a nyákdugó, de ahogy az 1. válaszoló is mondja, van akinek ahogy a nyákdugó elmegy, még vagy 3 hét mire megindul a szülés. Nem tartom kizártnak 32 hetesen sem. szerintem keress rá a nyákdugóra keresõben és hasonlítsd össze a tiéddel, hogy mit írnak róla (ha nem undorodsz tõle képpel együtt). ;) Könnyû szülést!

Hát attól függ milyen volt, mert lehetett a nyákdugó, de ahogy az 1. válaszoló is mondja, van akinek ahogy a nyákdugó elmegy, még vagy 3 hét mire megindul a szülés. Nem tartom kizártnak 32 hetesen sem. szerintem keress rá a nyákdugóra keresõben és hasonlítsd össze a tiéddel, hogy mit írnak róla (ha nem undorodsz tõle képpel együtt). ;) Könnyû szülést!
Mennyi idõs terhes vagy? Nyákdugó lehet ha már abban a korban vagy. De az lehet szülés elõtt 3 héttel is de 3 órával is.
azt nem mondja, hanem beleírja a kiskönyvbe. elég fontos adat. 3000, 2000, 1000, 2111, és hasonlók....
A kérdező hozzászólása: nem mondta....
És a méhszájadnak milyen értékeid voltak? (cg)
A kérdező hozzászólása: csutortokon voltam dokinal mondta hogy le van fordulva a baba de nem mondot mas semit
Elsõ vagyok, ne aggódj, nem hiszem hogy szülés lenne. Akkor már határozottabbak lennének a fájások. Valószínû ezek csak jóslók. Ha erõsödik, zuhanyozz le vagy fürödj meg meleg vízben, ha erõsödnek a fájások akkor irány a kórház, ha elmúlik, csak jósló. Orvos mikor látott utoljára?
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat hat gorcsok es fajasok vanak de meg nem vagyok benne bisztos hogy a szules
Hát az én jóslóim ilyenek voltak: kisebb görcsölések, sok keményedés, itt-ott szúró érzés, alhasi fájások, de egyik sem volt komoly. Mondjuk nem is tágultam...császár is lett .
A kérdező hozzászólása: tulajdon kepen nem tudom mi az a joslo fajas de ne kacagj ki:D
Szerintem lehet már nyákdugó, de lehet hogy csak erõsebb folyás nem? A nyákdugómmal én nem találkoztam, így én is csak szövegekbõl ismerem. Jóslóid?
A kérdező hozzászólása: hat meg csak 32 hetes vagyok nem tudom hogy mi ez
Az én dokim nem írja a kiskönyvbe bár eddig mindig teljesen zárt voltam mindkét terhességemnél. Én találkoztam a nyákdugóval, az elsõ szülésem úgy kezdõdött, h. Mensis görcsök és egyszercsak éreztem, hogy valami jön belõlem. Megnéztem és barnás sárgás nagyon nagy mennyiségû cucc volt ami annyira nyúlòs volt, hogy nem tudtam a wc papírral letörölni, le kellett zuhanyoznom de mire beértünk megint teljesen elázított ez a takonyszerû anyag. :) Különben nekem is volt ma egy hasonló élményem ezért tudom, h. Ez nem az volt csak inkább folyás ami olyan kocsonyás. Bocsánat a fogalmazásokért de másképp nem tudom elmondani. :O

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!