Találatok a következő kifejezésre: Vajon mitől az, (63 db)

A növényeim miután bekerültek az aksiba, vajon mitől szintelenednek el a leveleik, s vajon miért hullajtják leveleiket? Talán csak meg kell szokniuk a környezetet vagy túl kemény a víz, esetleg a hőmérséklet? Mit tegyek?

Legjobb válasz: A növények fejlõdéséhez fontos a CO2. nem lehet h az van kevés az akváriumban? Ha piros levelû a növény akkor erre jmég érzékenyebbek.

A növények fejlõdéséhez fontos a CO2. nem lehet h az van kevés az akváriumban? Ha piros levelû a növény akkor erre jmég érzékenyebbek.
CO2 hiány vagy kevés a fény

Van mikor hirtelen elkezdek szédülni, és az orvosom sem tudja hogy mitől, a kórházban sem tudták kideríteni ennek az okát, Vajon mitől lehet a szédülés?

14/l

Legjobb válasz: szédülés sok mindentõl lehet kevés víz, rossz táplálkozás, alváshiány, stressz de agydaganat is áll a háttérben... ha megröntgeneztek, és nem találtak semmit, akkor szerintem nincsen nagy gond, de a szédülés semmiképpen sem jó jel :/

szédülés sok mindentõl lehet kevés víz, rossz táplálkozás, alváshiány, stressz de agydaganat is áll a háttérben... ha megröntgeneztek, és nem találtak semmit, akkor szerintem nincsen nagy gond, de a szédülés semmiképpen sem jó jel :/
állhat* a háttérben
Fontos megfigyelni, hogy milyen helyzetekben jelentkezik a szédülés, mennyi ideig tart, milyen jellegû? Nekem fejfordításkor jelentkezik, pár másodpercig tart és forgó. Egy neurológus azt mondta, hogy ez a benignus paroxizmális pozicionális vertigo. Itt található róla leírás: http://www.dr.info.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/o.. De számos oka lehet, pl kevés folyadék bevitele, stressz, stb...Én neurológián voltam vele, betanultam egy gyakorlatsort és elmúlt a szédülésem, bár idõnként elõjön néha, olyankor csinálom a gyakorlatokat. Érdemes még esetleg gégészetre is elmenni, a fül betegsége is okozhat szédülést.
A kérdező hozzászólása: akkor szokott elõjönni leginkább, mikor felülök, felállok vagy leülök,
Nálam is, meg amikor éjjel elfordítom a fejem az ágyban, de csak pár másodpercig tart, viszont addig nagyon erõsen szédülök. Lehet vérnyomásprobléma is.
Én is szédüléssel küszködöm körülbelül 2 éve, bármikor bármilyen helyzetbe elõ jöhet és nem tudják mitõl van.de ha neked akkor van amikor fel állasz vagy leülsz. akkor lehet ha a fül orvoshoz kell fordulnod mert én voltam ott és mondta hogy helyzetváltozáskor vagy hirtelen mozgáskor lehet a fül a probléma , elmagyarázta hogy miért.
Az utolsó nagyon jól leírta, fogadd meg a tanácsait!
Feltételezem, tanítottad nekik, mondjuk hosszú pórázon elõzõleg. Lehet, hogy újabb kamaszkorát éri, megint vedd elõ a gyakorlatokat.
1 éves még, biztos szeleburdi! Sokat tanítgasd és akkor megfogja tanulni. Az én skótjuhászomnak másfél évig süketeltem reggeltõl estig, akkoris tett rám magasról :) De a vizslánk a legkisebb szisszenésemet is megérti, és ha hívom jön. A skótjuhászom meg rávolt kattanva a vizslánkra, a seggébe volt állandóan. Így a két kutyát egyszerre vittem sétálni (póráz nélkül sétáltatok mindig) és amikor elszaladtak szaglászni stb. és hívtam a vizslánkat, az szaladt felém, a vizslánk után meg szaladt a skótjuhászom. :) Néhány hét alatt annyira megszokta a dolgot hogy a vizslánk nélkül is elmehettem vele, mert már õ is visszajött. Ilyenkor bõséggel adtam a simiket, hogy értse, jó kislány volt :) Szóval szerintem nálatok is elfog múlni ez az "idõszak" csak gyakoroltasd sokat, és ha jól teszi, borulj le elõtte mert akkor tudni fogja hogy aha, ezt így kell! :)


A kérdező hozzászólása: 24 hetes vagyok
A szrkálás nekem is megvan de még nem jöttem rá h mitõl van.Arra gondolok h esetelg elkezd mûködni a cici vagy ilyesmi. A kinövésre nem tok mit mondani de nekem a mellem alatt lett teli szemölccsel amióta babát várok.Elvileg normális.
szia! nekem is volt a terhességem alatt hogy a mellbombó udvaron kicsi puklik nõttek de nem voltak fájdalmasak. a dokinak megmutattam nem mondott rá semmit. szerintem ha fáj és szurkál beszélj az orvossal.
Az alacsony vérnyomás tünete lehet például.
A stressz is okozhatja!

Vajon mitől fújom állandóan az orrom?

Leginkább délelőtt,ahogy felkelek elkezd folyni (télen nyáron egyaránt) nem sárga, és reggelente sokat tüsszögök is. duánra alábbhagy vagy elmúlik... mi állhat a háttérben?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy allergia? Én régebben este tüsszögtem mindig, de csakis mamámnál. Mint utólag kiderült egy virág volt a hibás az ablaka alatt.

Nem lehet hogy allergia? Én régebben este tüsszögtem mindig, de csakis mamámnál. Mint utólag kiderült egy virág volt a hibás az ablaka alatt.
A kérdező hozzászólása: lehet, de igazából, nekem egy darab virág sincs a szobámban, por se nagyon, télen meg tudtommal semmi olyan növény nem virágzik, amitõl allergiásnak kéne lennem. amit még direkt megfigyeltem, hogy, ha nem épp a saját házamban vagyok, hanem mondjuk másnál ér a reggel ugyanúgy folyik... :/
Van szõnyeg, tollpaplan a szobádban?
A kérdező hozzászólása: szõnyeg egy darab "rongyszõnyeg" van. toll párna/paplan isten õrizz, nincs:)
Sztem. nyom egy ideget a baba.
Igen, igen nyomja az ideget. Gondolj csak bele, most már nagyobb a baba, a pocakodban meg ide-oda mennek az erek, teli van idegekkel, és izmokkal. Ez most mind áthelyezõdik, ahogy nõ a baba, és emiatt fájhat itt-ott-amott. Sok kismamának fáj a combja tövénél, nekem is volt ilyen, és sok anyukától hallottam már ezt. Volt, hogy séta közben nyilallt bele, majd' összecsuklott a lábam tõle. S ez szülésig sokszor elõfordult. Kitartást!

Két három napja véres az orrváladékom, ez vajon mitől lehet?

Nem használok semmilyen felszippantós tudatmódosító szert.

Legjobb válasz: Igen sok oka lehet. Magas vérnyomás, fertõzés, véralvadási probléma.... Ha nem múlik el, menj dokihoz.

Igen sok oka lehet. Magas vérnyomás, fertõzés, véralvadási probléma.... Ha nem múlik el, menj dokihoz.
Lehet náthától, krónikus arcüreg gyulladástól és túl száraz levegõtõl is.
A kérdező hozzászólása: dánké

Az vajon mitől van, hogy felvettem egy videót, de egy idő után egyszerűen nincs hangja?

iPhone 3GS-ről van szó. Egy koncerten vettem fel vele két számot és mindkettőnél utólag ugyan az a probléma: Bizonyos ideig rendesen lehet hallani mindent, aztán egyszer csak elnémul a felvétel. Ez lehet attól, hogy eléggé hangos volt a zene? Mert ahol működik a hang, ott is zúg rendesen. Igazából csak találgatok, hogy mi okozta ezt.

Legjobb válasz: Ha csak simán felveszel egy videót pl otthon akkor is elmegy a hang?

Ha csak simán felveszel egy videót pl otthon akkor is elmegy a hang?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!