Találatok a következő kifejezésre: Vajon mi a bajom ha (7 db)

Szeretném ha valaki segitene van egy asus x59sl leptop és ha windows xp vagy windows7-et rakok ra ket harom napon belül kezd lefagyni de a windows wista jól megy egy évig is vajon mi a baj?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem nagyon valószínû. Lehet, a vista csak véletlenül bírta tovább. Talán a driverekben van a megoldás kulcsa. De azon is sok múlik, hogy milyen a windows, amit felteszel, hogy vannak beállítva, mindegyik verzióból van egy csomó fajta. Nekem is volt xp-m, ami szar volt, a másik meg ment vígan. Ez ilyen.

Szerintem ez nem nagyon valószínû. Lehet, a vista csak véletlenül bírta tovább. Talán a driverekben van a megoldás kulcsa. De azon is sok múlik, hogy milyen a windows, amit felteszel, hogy vannak beállítva, mindegyik verzióból van egy csomó fajta. Nekem is volt xp-m, ami szar volt, a másik meg ment vígan. Ez ilyen.
Lefagyni nem csak szoftver miatt tud, hanem mondjuk eltömi a sok kosz a processzort hûtõ ventillátor környékét, ami miatt melegszik és egy BIOS-ban meghatározott °C-on lefagy, vagy kikapcsol a gép. Ha régi a gép, érdemes megnézni, hogy elég koszos-e ahhoz, hogy ilyen elõforduljon.
Aztán persze lehet szoftveres baja is. Nem értem, miért pont a Vista megy szépen, mikor a Win7 annál 100× jobb. Lehet, hogy kompatibilitási probléma van és nem nagyon támogatja a 7-es Windowst a géped. Vista és XP-t támogat, utánanéztem. Ennek ellenére a 7-essel is mennie kellene.
A kérdező hozzászólása: Kompatibilitás problémát hogy lehet meg oldani dreiverek szempontjabol
Kereshetsz jobb, újabb drivert hozzá. Vagy xp-rõl vistára váltasz azért, mert mondjuk a vistás driverrel jobban mûködik a gép, mint az xp-s driverrel.
Szerintem csak idegesség.
Egyetértek az elõttem szólóval, nekem is ilyenem van ha ideges vagyok, de ha rostost iszok akkor jobb:)
Stressz, lámpaláz, idegesség. Eléggé természetes reakció a versenyre, csak épp gyöngiti a testet, felkészültség szempontjából. Talán nem fájna a hasad, ha nem traumának vennéd a gondolatot, hogy netán elveszitheted a versenyt. Gondolom én, legalábbis.
Szerintem ha még megadnál pár adatot jobban körül lehetne járni a kérdést. Nemed, hány éves vagy, mióta karatézol, milyen gyakran versenyzel, hogy meg a karate neked, nagyon lelkesen csinálod-e vagy csak azért mert a szüleid szeretnék ilyenekre gondoltam? Én TaeKwonDo-ztam régen és minden verseny elõtt már egy héttel csak azon idegeskedtem, szóval én nem voltam egy versenyzõ alkat, lehet ez is ahogy az elõttem szólók írták.
Kaptál egy gyaku zukit hasra? :P
Felfokozott izgalmi állapotban megnövekszik a gyomor sósav képzése, ez válthat ki gyomorégést, vagy a felmaródás következtében kisebb vérzéseket, gyomor fájdalmat. Javaslom, hogy ne igyál ilyenkor savas italokat (gyümölcslevek, szénsavas üdítõk, alkohol). Inkább egy kis tej, vagy több víz. Kerüld a csípõs ételeket. Esetleg megpróbálhatsz savkötõ tablettát, napi 1x1 Nolpaza, vagy Noacid. Most voltam gastroenterologia gyakorlaton, ezek a leggyakrabban alkalmazott savkötõk. Beszélj a háziorvosoddal, lehet hogy csak vényre kaphatod meg a patikában. Egy próbát megér, az elnyúló gyomorbántalmaknak csúnya szövõdményei vannak (fekélyesség, rosszindulatú átalakulás, Barret oesophagus, stb...) nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jobbulást.

Vajon mi lesz a baj? Ha lesz?

6hónapos pici lányom igen mozgékony :)

Legjobb válasz: Nyugi! Ha nincs valami fertõzése, akkor nem lesz semmi baja! Velem is megtörtént, hogy az akkor már másfél éves kislányom 1x leszedte magáról a pelust és mindenhol szétkente...lehet, hogy jutott a szájába is, nem tudhatom :)) Ma már 14 éves, gyönyörû nagy lány, teljesen egészséges. Az "akció" után se volt semmi baja :D

Nyugi! Ha nincs valami fertõzése, akkor nem lesz semmi baja! Velem is megtörtént, hogy az akkor már másfél éves kislányom 1x leszedte magáról a pelust és mindenhol szétkente...lehet, hogy jutott a szájába is, nem tudhatom :) ) Ma már 14 éves, gyönyörû nagy lány, teljesen egészséges. Az "akció" után se volt semmi baja :D
Semmi baja nem lesz, ne aggódj. A babák mindent megkóstolnak, aztán legfeljebb visszajön, ha nem volt jó, de baja nem lesz tõle:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy irtatok kicsit megnyugodtam! :)
Nem lesz semmi baja, nyugi! Ha nagyobb lesz még a homokozóból is fog enni amibe meg ki tudja mi van. Nem kell ezektõl annyira megijedni.

Vajon mi lehet a bajom ha menszesz előttt és után folyton úgy érzem, hogy pisilnem kell de csak egy kicsi jön mégis?

a problémám az lenne,hogy a fehér folyásom jóval több mint szokott lenni és hígabb is szerintem ráadásul folyton úgy érzem,hogy pisilnem kell de mikor oda kerül a sor csak egy nagyon pici jön és az is fáj de mindez csak menses el?tt és után pár nappal.. mi lehet a gond??

Legjobb válasz: A hüvelyi folyás nagyon gyakori panasz, szinte minden életkorban elõfordul. A menstruáció és a szexuális kapcsolatok megjelenésével egyre gyakrabban fordul elõ a hüvelyi folyás. Természetesen lehet ennek fertõzéses eredete is, leggyakrabban a Candida gomba, baktérium és más egysejtû okozhatja, az ok azonban sokszor nem derül ki, és a különbözõ antibiotikumok és gombaellenes szerek sem használnak. A hüvelyben található egy baktérium, ami tejsavat termel . Ennek az lesz az eredménye, hogy az intim testrész belsõ falán egy védõ hatású savköpeny alakul ki. Az állandó savköpeny létrehozásával gátolja meg a hüvely nyálkahártyája, hogy a különbözõ kórokozók elszaporodjanak. Számos olyan állapot ismert, amikor ez sérül, és a hüvely ellenálló képessége ezzel párhuzamosan csökken. Ide tartozik többek között a fogamzásgátló tabletták, különbözõ antibiotikumok szedése, nem megfelelõ higiénia is. A kóros állapot létrejöhet a serdülõkor elején, terhesség alatt vagy a változás korába lépõ idõsebb generációnál is. Hogyan lehetne visszaállítani ezt a savas vegyhatást? Tejasavat kell bejuttatni a hüvelybe, ill. a hüvely környékére és ezzel a pH értéket savas irányba tolni. Erre egy lehetõség a recept nélkül kapható Lactacyd, mely irrigáló oldat vagy mosakodó gél formában is kapható. egy rövid teszt az öndiagnózishoz: Rosszkedv? Viszketési inger a végbél környékén? Bõrkiütés? Allergiás reakciók? Erõs fáradtság? Alvászavarok? Viszketési inger a szeméremajkakon? Erõteljes hüvelyi folyás? Gyakori hólyaggyulladás? gyakori vizelési inger, amiközben a hólyag nem ürül ki teljesen? Alhasi görcsök? Tisztelt hölgyem: Személyes megyõzõdésem, hogy valmai fajta fertõzés áll a háttérben. A leggyakoribb esetekben a Candida gomba, baktérium és más egysejtû okozhatja. A több, hígabb folyás, vizelési inger, égetõ, (viszketõ) stb... érzés mind fertõzésre utaló jelek. Tessék felkeresni nõgyógyászát, aki egy rutin vizsgálat során pontos diagnózissal tud szólgálni. Szeretettel üdvözli Dr.Boday lászló

A hüvelyi folyás nagyon gyakori panasz, szinte minden életkorban elõfordul. A menstruáció és a szexuális kapcsolatok megjelenésével egyre gyakrabban fordul elõ a hüvelyi folyás. Természetesen lehet ennek fertõzéses eredete is, leggyakrabban a Candida gomba, baktérium és más egysejtû okozhatja, az ok azonban sokszor nem derül ki, és a különbözõ antibiotikumok és gombaellenes szerek sem használnak. A hüvelyben található egy baktérium, ami tejsavat termel . Ennek az lesz az eredménye, hogy az intim testrész belsõ falán egy védõ hatású savköpeny alakul ki. Az állandó savköpeny létrehozásával gátolja meg a hüvely nyálkahártyája, hogy a különbözõ kórokozók elszaporodjanak. Számos olyan állapot ismert, amikor ez sérül, és a hüvely ellenálló képessége ezzel párhuzamosan csökken. Ide tartozik többek között a fogamzásgátló tabletták, különbözõ antibiotikumok szedése, nem megfelelõ higiénia is. A kóros állapot létrejöhet a serdülõkor elején, terhesség alatt vagy a változás korába lépõ idõsebb generációnál is. Hogyan lehetne visszaállítani ezt a savas vegyhatást? Tejasavat kell bejuttatni a hüvelybe, ill. a hüvely környékére és ezzel a pH értéket savas irányba tolni. Erre egy lehetõség a recept nélkül kapható Lactacyd, mely irrigáló oldat vagy mosakodó gél formában is kapható. egy rövid teszt az öndiagnózishoz: Rosszkedv? Viszketési inger a végbél környékén? Bõrkiütés? Allergiás reakciók? Erõs fáradtság? Alvászavarok? Viszketési inger a szeméremajkakon? Erõteljes hüvelyi folyás? Gyakori hólyaggyulladás? gyakori vizelési inger, amiközben a hólyag nem ürül ki teljesen? Alhasi görcsök? Tisztelt hölgyem: Személyes megyõzõdésem, hogy valmai fajta fertõzés áll a háttérben. A leggyakoribb esetekben a Candida gomba, baktérium és más egysejtû okozhatja. A több, hígabb folyás, vizelési inger, égetõ, (viszketõ) stb... érzés mind fertõzésre utaló jelek. Tessék felkeresni nõgyógyászát, aki egy rutin vizsgálat során pontos diagnózissal tud szólgálni. Szeretettel üdvözli Dr.Boday lászló
Csökkentsd „1-el” a felbontást. Pl. 720p-rõl 480p-re.
A kérdező hozzászólása: Olyan felbontáson van, amelyiken eddig jól ment. Nincs magasra állítva.

Vajon haragszik rám? Ha irok neki üzenetet facen és látom hfenn van és látta is az adott üzenetet és nem ír vissza egyátalán akk tuti h vmi baj van? De mikor meglátom az udvaron a szivemben érzek vmi leirhatatlant?

Legjobb válasz: Az üzenetes egyáltalán nem lehet csak telefonál vagy valami dolga van vagy csak átgondolja mit írjon A másik meg valószínûleg szerelem :D

Az üzenetes egyáltalán nem lehet csak telefonál vagy valami dolga van vagy csak átgondolja mit írjon A másik meg valószínûleg szerelem :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!