Találatok a következő kifejezésre: Vajon mi a bajom (92 db)

Vajon mi a bajom a nemi szervemnél? Majdnem egy hete szexeltünk a barátommal és azota csak ugy alapbol szur a hüvelynél kivülröl.

majdnem egy hete szexeltünk a barátommal és azota csak ugy alapbol szur a hüvelynél kivülröl vagyis legalábbis az elején,és néha olyan érzésem is van mintha jol megb*asztak volna ,vagy mint mikor megvan...

Legjobb válasz: Nem kell megijedni, de a helyedben elmennék nõgyógyászhoz azzal nem vesztessz semmit! És legalább megtudod hogy mi lehet és netán meg is nyugszol! Az ilyen kérdéseket hadjuk az orvosokra! De ez csak egy tanács, ha tudnám mi a bajod biztos segítenék!:)

Nem kell megijedni, de a helyedben elmennék nõgyógyászhoz azzal nem vesztessz semmit! És legalább megtudod hogy mi lehet és netán meg is nyugszol! Az ilyen kérdéseket hadjuk az orvosokra! De ez csak egy tanács, ha tudnám mi a bajod biztos segítenék!:)
Ha nem múlik el mondjuk egy héten belül vagy ha legközelebb is ilyen lesz, akkor menj el dokihoz. Lehet, hogy megsértettétek. Azt modjuk nem hiszem, hogy fertõzés, akkor inkább viszketne. De jobb, ha elmész, ha nem múlik el.
h mi lehet.? spontán fertõzés. ^^
A kérdező hozzászólása: mitöl?
Ööö? A barátodtól?
A kérdező hozzászólása: dehát már egy éve nemi életet élünk
Õ is nemrég kapta. Tudod, nemi fertõzést sem kötelezõ nemi úton kapni.

Vajon mi a bajom? Ti mire tippeltek?

Már suliba menetelkor is furán éreztem magam,sőt már tegnap este is.Mire hazaértem 38.5 fokos lázam lett.Ha köhögök akkor szúr a mellkasom.Fáj a fejem kapar a torkom.Azóta már bevettem lázcsillapítót.Leis húzta 36.5 re,de most megint kezd felmenni. Holnap megyek dokihoz de kíváncsi vagyok hogy szerintetek mi lehet.Ugye nem tüdőgyuszi?

Legjobb válasz: Vagy tüdõgyuszi, vagy mellhártyagyulladás, de én inkább az utóbbira tippelek.

Vagy tüdõgyuszi, vagy mellhártyagyulladás, de én inkább az utóbbira tippelek.
Majd írd meg holnap a választ, hogy végül mi lett a bajod.
Szimpla influenza.

Vajon mi a baj velem?

Na jó, nem tudom ha feltétlenül van-e baj, annyira nem tartom rondának magam. Kissé vékonyka vagyok, meg melles se nagyon vagyok, de nagyjából jól érzem magam a bőrömbe. Egy vizsgán figyelt fel rám egy belevaló fiú, nem sokkal utána randizni kezdtünk. Elmondása szerint levettem a lábáról pár mondattal (csak megkérdeztem a vizsgázóktól ha izgulnak-e, ilyesmi), állítólag volt valamiféle jóság, kedvesség és finomság a hangomban, ezért fogtam őt meg. Oda voltunk egymásért, csomó jó pillanat volt, nem éreztem, hogy probléma lenne, sokszor kijelentette, hogy biztos a dolgában, szeretne ha együtt lennénk, és kb 3-4 hét után bele is mentem. Teljesen rendben volt minden, nagyon megkedveltem a személyiségét, habár előbb a külalakja fogott meg, bevallom. Egy hónapja se jártunk, felhivott hozzá... Lényeg, hogy kicsit egymásnak estünk, de én nem akartam messzibb menni, szóvá is tettem, pedig csak a pólómat vette volna le. Ezután kijelentette, hogy ez neki szörnyű, hogy a bensőm teljesen tökéletes, de muszáj elmondja egy hónapocska után, hogy a külsőm egyszerűen nem vonzza, pedig nálamnál csúnyácskább lányok is vonzották. Két év alatt háromszor jelentették ki, bizony nem vagyok elég, nem vagyok vonzó. Persze két éve kezdtem el randizni. Önbizalmam vagyogat, de nem sok. Tényleg van abban valami, hogy ha magadat vonzónak látod, mások is úgy fognak látni? Nem tudom eldönteni, ha ez csak ideiglenes helyzet vagy mindig így lesz a fiúkkal. Pedig ennél az utolsónál éreztem, hogy elég vagyok, de neki ez "kínzás" lett volna. Merjek reménykedni, hogy lesz jobb is, vagy kezdjem megszokni? Hozzáteszem, hogy lelkizős személyiség vagyok, de úgy tűnik, harmadjára már jobban bírom, mint régebb. Nem vágyom különösebb képpen fiúra, és határozottan nem sajnálatot várok el tőlük, hanem azt, hogy értékeljenek és szeressenek. És mindig egy hosszabb kapcsolaton álmodozok, bevallom. Kérlek, segítsetek. Köszönöm, hogy legalább elolvastátok.

Legjobb válasz: Sajnos nem tudok segíteni csak megértõen bólogatni, hümmögni és mondogatni, hháááát igen ez ilyen... pedig szeretném ha lenne valami ami segíthet.

Sajnos nem tudok segíteni csak megértõen bólogatni, hümmögni és mondogatni, hháááát igen ez ilyen... pedig szeretném ha lenne valami ami segíthet.
Elolvastam. Hát az arcodról nem nyilatkoztál, úgyhogy azt nem tudom, de ha vékonyabb vagy, akkor keress olyat, aki a vékonyabb lányokat szereti. Sajnos így látatlanban nehéz tökéletes tanácsot adni.
Szerintem nincsen szép és ronda..mindenkinek mást jelentenek ezek a fogalmak. Ha pedig egy fiú így az arcodba közli hogy külsõre nem jössz be neki akkor egyáltalán miért állsz le vele? Ennél többre kéne becsülnöd magad. Nem olyan embert érdemelsz aki megfektetne aztán meg közli hogy nem vagy szép.
csak mondok egy példát. van egy csaj, haverjaim szerint vödör kéne a fejére. nekem pedig iszonyatosan tetszik a lány. mindenkinek más jön be
Ez benne van a pakliban. Most mondhatom, én is, hogy a szépség relatív, meg mindenkinek más a szép, meg más tetszik., de inkább jövök egy példával. Van egy barátnõm, aki nem éppen a legszebb csaj, hosszú ideig õ se fogadta el, hogy õ ilyen. Aztán egyre több önbizalma lett, megszerette magát, kihangsúlyozta az elõnyeit, mindig mosolygott, és egyre többen érdeklõdtek iránta. Szóval szerintem ha te elfogadod magad, szereted magad úgy, ahogy vagy, akkor másik is látják, hogy belevaló csaj vagy. Aki meg beszól, le kell sz..ni. Lehet, hogy hülyeséget írtam, de én ezt így látom.

Vajon mi a baj? Terhes lennék?

Olyan problémám van, hogy késik a menstruációm 3 napja. Múlt héten lefeküdtünk a barátommal, védekeztünk. A gumi nem szakadt ki, nem volt semmi probléma. Ebből gondolva, szinte kizárt a terhesség. De mégis, mi a baj akkor? Nekem még csak a 2. alkalom volt, ez is közre játszhat?

Legjobb válasz: nem hiszem.. csak egyszerûen késik még nem ált be a menseszed

nem hiszem.. csak egyszerûen késik még nem ált be a menseszed
Nyugi sok mindentõl késhet, nem vagy terhes de ha nyugottabb lennél akkor csinálj egy tesztet.

Van egy Sony Experia X10 minim, vajon mi a baj? (lejjebb a többi)

Van egy videó amit szeretnék vele lejátszani. Mp4 formátumban van és a többi mp4-t viszi de ezt az egyet nem :/ mi lehet vele? köszi el?re is:)

Legjobb válasz: Szerintem ha letöltessz egy lejátszót akkor menni fog. Nekem az MX player bejött szeintem töltsd le. ui. A sima MX player nem elég de, ha elindítod simán akkor ki fog adni egy linket. Töltsd le azt is. Ezek után mûködnie kell.

Szerintem ha letöltessz egy lejátszót akkor menni fog. Nekem az MX player bejött szeintem töltsd le. ui. A sima MX player nem elég de, ha elindítod simán akkor ki fog adni egy linket. Töltsd le azt is. Ezek után mûködnie kell.
A kérdező hozzászólása: köszike:) boldog új évet:D

A barátom lelankadt szopás közben. Vajon mi a baj?

és mi rá a megoldás?

Legjobb válasz: 1. Síma fáradtság - velem is elõfordul. 2. Nem tudja elengedni magát - fõleg kapcsolat elején jellemzõ. 3. Stresszel , hogy minél keményebb legyen neki, hogy megfeleljen neked...stb. 4. Nem kap elég ingert a makk - ebben az esetben a kézzel való hereingerlés jó megoldás lehet kiegészítésnek. 5. Nem az orális a kedvenc része az intimitásnál - fura, de van ilyen férfi :)

1. Síma fáradtság - velem is elõfordul. 2. Nem tudja elengedni magát - fõleg kapcsolat elején jellemzõ. 3. Stresszel , hogy minél keményebb legyen neki, hogy megfeleljen neked...stb. 4. Nem kap elég ingert a makk - ebben az esetben a kézzel való hereingerlés jó megoldás lehet kiegészítésnek. 5. Nem az orális a kedvenc része az intimitásnál - fura, de van ilyen férfi :)
Lehet már írták.. de nem lehet, hogy bénán csinálod? Mert ha ügyes lennél szerintem nem lankadna le. És ha nem akar megbántani (szeret) bizony nem mondaná meg a világért sem. Lehet megnézhetnél valami oktatóvideót a neten, keress rá guglin. Persze lehet, hogy tényleg nagyon fáradt volt... 24F
Szerintem meg férfi vagy...XD
Lehet, hogy nem jösz be neki igazán...vagy látens meleg
Bárkivel elõferdül, ne tulajdoníts neki nagyobb jelentõséget, ha nem minden szopásnál fordul elõ. A herék símogatásával csak óvatosan, van, aki csiklandós és ugyan ez lesz a végeredmény! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) megnyugodtam, majdnem teljesen :) rengeteget segítettél
A kérdező hozzászólása: "Szerintem meg férfi vagy...XD" szerintem meg a kedves hozzászólót rakja seggbe egy vagon néger, ugyanis kisebb bajom is nagyobb annál, mint hogy az idiótákkal foglalkozzak.. remélem tényleg csak az volt a baj, hogy fáradt volt. biztos vagyok benne, hogy nem meleg... lehet tényleg csak szimplán elõfordul.. köszönöm mindenkinek..
Kérdezd meg róla. Ha azt mondja, jól csináltad, akkor nincs semmi baj, az ilyesmi elõfordul.
lehet hogy fáradt volt, általában ez szokott gondot okozni:/
lehet hogy nem szopsz jól, nézzél sok pornót onnan lehet jól megtanulni, vagy míg szopod nyomj be egy durva pornót talán attól nem lankad le neki
Óh, egyszer velem is volt ilyen, ilyen lelki ötperc, máig nem tudom, miért. Pedig barátnõm aztán kitett magáért! :o) Elõtte sem, utána sem fordult elõ. Nem vagyunk gépek. Feltehetõen az égvilágon semmi gond. További kellemes nemi életet! :o)

Mindig rám tör a fulladás és akkor úgy érzem megfulladok vagy kész itt a vég, vajon mi a baj?

Legjobb válasz: Pánikrohamnak tûnik, ami változatos tünetekkel járhat. A fulladás az egyik közülük.

Pánikrohamnak tûnik, ami változatos tünetekkel járhat. A fulladás az egyik közülük.
Azért ennél többet kéne tudnunk. Mitõl jön rád, mennyi ideig tart, satöbbi. Ez lehet asztma is. Bárhogyis: mindenképpen orvoshoz kéne fordulnod. Ha asztma akkor simán meg is fulladhatsz, ha pánikroham, akkor a rohamok gyakoriságával csak súlyosbodik a helyzet, lévén egyre inkább fixálja az agyad a rohamokat, és az azzal kapcsolatos érzéseket. Tehát mindenképpen doki! :)
Gyakorlott pánikbeteg vagyok :) Mindenképp vizsgáltasd ki magad elsõ lépésként, és ha nem találnak semmit, akkor nagy valószínûséggel pánikbeteg vagy.

A parommal sok a vita es legfokepp azon, hogy nem torodik velem annyira amennyire kellene.. vajon mi a baj?

kismama vagyok es nemsokara anyuka es nem olyan figyelmes le se szar magyaran...csak akkor nyalizik ha mar latja hogy haragszom ra es erzi hogy megint vita lesz!Kertem hogy torodjon velem tobbet es ne hagyja hogy szoszerint megszakadjak egesznap!Nem birom mar a hasamtol csinalni a dolgokat!Ha mondom hogy menjen az emeletre vizert mert szomjas vagyok vagy barmi masert,akkor jon a cuppogas es kitalal valamit hogy ne keljen felmenni(roviden ennyi)szuleivel lakunk...

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom,hogy így viselkedik veled a párod!Már most amikor kismama vagy,így sem foglalkozik veled,mi lesz akkor ha megszületik a pici baba? Gondolom már megpróbáltál vele errõl beszélgetni,és nem jutottál semmire:-( De azért szerintem még egy igazán komoly beszélgetést megér a dolog!Kérdezz rá nyíltan,hogy mi a gondja veled!Miért viselkedik így a születendõ gyermeke édesanyjával?És arra is,hogy van-e valakije?Hasonlóan gondolom én is,mint az elsõ válaszóló,szerintem ha nem változtat a párod,akkor magad és a babád miatt,jobb lenne kilépned a kapcsolatból. Egyedül elég nehéz lehet pici babával,de ha rá nem számíthatsz,akkor nem sokat ér,ha csak "fizikailag"lesz veled. A kismamás hónapok is nyugalommal,boldogsággal kell,hogy teljenek...ezt a te párodtól szerintem nem kapod meg:-(( Minden jót neked!!

Szia! Nagyon sajnálom, hogy így viselkedik veled a párod!Már most amikor kismama vagy, így sem foglalkozik veled, mi lesz akkor ha megszületik a pici baba? Gondolom már megpróbáltál vele errõl beszélgetni, és nem jutottál semmire:-( De azért szerintem még egy igazán komoly beszélgetést megér a dolog!Kérdezz rá nyíltan, hogy mi a gondja veled!Miért viselkedik így a születendõ gyermeke édesanyjával?És arra is, hogy van-e valakije?Hasonlóan gondolom én is, mint az elsõ válaszóló, szerintem ha nem változtat a párod, akkor magad és a babád miatt, jobb lenne kilépned a kapcsolatból. Egyedül elég nehéz lehet pici babával, de ha rá nem számíthatsz, akkor nem sokat ér, ha csak "fizikailag"lesz veled. A kismamás hónapok is nyugalommal, boldogsággal kell, hogy teljenek...ezt a te párodtól szerintem nem kapod meg:-(( Minden jót neked!!
"A szeretet nem érzés, hanem viselkedés" (Susan Forward) Annyit tennék hozzá, hogy a szeretet nem szó, hanem viselkedés. Mondani a legkönnyebb.
Az a baj, hogy nem tisztel, és nem lehet, nem is szeret Téged. De lehet, hogy csak rossz beidegzõdés ez a viselkedés, akkor megbeszéléssel talán lehet rajta segíteni. De ha egy velejéig érzéketlen hímsoviniszta bunkó, akkor nem irigyellek, és lehet, hogy lépned kellene. Tudom, nem olyan egyszerû otthagyni - de kérlek, legalább ne tûrj!!!!!! Ne csináld a hasaddal a dolgokat, ne szolgáld ki!!! Csak azért, mert nõ vagy, nem vagy a szolgája! Majd észreveszi magát! Megvan róla a véleményem, amiért egy pohár vizet nem képes hozni a terhes párjának. Mondd meg neki, hogy nagy változások lesznek, nem tûröd ezt tovább, és ha nem változtat a viselkedésén, elhagyod. De érezze ám, hoygnem csak a levegõbe beszélsz!!!! Fontos, hogy igazán, határozottan az asztalra csapj, hogy valóban ráijessz, és elérd, hogy vegyen komolyan!!!!!! Hypathia
Ha teheted, hagyd ott inkább, még most, most még van idõd, késõbb sokkal rosszabb lehet. Apám ugyanígy viselkedik anyukámmal, 25 év házasság, anyukám belerokkant szinte idegileg. Ne járj így, ha egy mód van rá, nem kívánom, és a picinek se lesz így jó (nekem se volt jó így felnõni, hidd el).
Én még hadd fûzzek egy választ a kérdéshez. Elképzelhetõ, hogy az elõttem szólóknak van igaza. De én felhoznám az én esetemet. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen gyorsan jött a baba. Nagy különbség van a több hónap vagy év együttjárása utáni babavárás és az elsõ hónap utáni között. Akik már jó ideje együtt vannak, azoknak sokkal könnyebb. Már ismerik egymást, egy ideje együtt élnek, ami az elején nem könnyû. Nektek nem elég megbírkózni az együttélés kezdeti nehézségeivel, még a baba is jön. Nálunk is hamar jött a bébi, a megismerkedésünk második hónapjában. Akkor költöztünk össze. Igazából még nem is ismertük egymást, ahogy Ti sem. Nem tudott a párom mit kezdeni a terhességemmel és ugyanúgy aggódott mint én, mert hiába szerettük egymást, csak ott bújkált bennünk a kérdés, hogy jó párt választottunk-e. velem is ugyanúgy viselkedett az én párom, mint most veled a tiéd. A látszólagos nemtörõdömség és elhanyagolás. én is szeszélyesebb voltam mint "normál" önmagam a várandósság miatt. ilyenkor az ember többet vár el a pasijától, több gondoskodást, mint mikor nem állapotos. Nem is húzom tovább az idõt, a lényeg, hogy a baba születése után is sokat vitáztunk kb egy évig, míg könnyebb nem lett a babával. Ennek már 12 éve. Azóta van született még egy gyermekünk és reméljük egy vetélés után hamarosan összejön a harmadik is. Az idejét pedig már meg sem tudom mondani mikor vitáztunk bármin is. és boldogok vagyunk a másikkal mindketten. Minden nap kedveskedünk egymásnak és kimutatjuk szeretetünk. Gondoltam ezt leírom, mert benne van a pakliban ez is, mivel Ti is és mi is egy-két havi ismeretség után vállaltuk a babát. Ja, nekünk is becsúszott bébi volt az elsõ. Sok sikert és legyél Te is türelmes Vele, ne adj rá okot, hogy elmeneküljön otthonról.
A kérdező hozzászólása: nemtudom...semmit se tudok osszevagyok zavarodva koszonom a valaszokat
Háát! És ne haragudj a válaszért, de ha most így viselkedik mi lesz ha meglesz a kicsi. Akkor aztán tényleg nagy szükséged lesz a segítségére.Kicsit túl kényelmes (a szavaidból).Egy lehendõ apukának igenis segíteni kéne a párját."valahogy úgy együtt kéne várni azt a babát" remélem értitek mit akarok írni. Nekem sokat segített a férjem, és imádta amikor terhes voltam, imádta a hasam, bekötötte a cipõm stb, mindent amit csak lehet, hogy segítsen, bár mi sokat vártunk a kicsire. Egy picivel sokkal nehezebb lesz lelépni. Jól gondold meg, hogy egyedül nevelsz egy gyereket, vagy egyedül nevelsz egy gyereket, és szolgálsz ki egy túl kényelmes lusta fickót.A második nehezebb lesz ha párszor még beléd is "rúg" csak a szavaival vagy folyton megbánt és elhanyagol. Te életed neked kell eldönteni, és néha nagyon nehéz a döntés , és fel is kell adni dolgokat érte, de hosszútávon lehet hogy megéri.
Minél többet részletezed, apám ugyanez, +25 év házasság. Ne engedj neki, erre nincs olyan mentség se, hogy gyorsan összejött a baba. Ha ilyen, és nem változott úgy se, hogy te már ennyit próbálkoztál, nem is fog változni. A pici az elsõ, felelõsséggel tartozol érte, legalább te, ha már az apja nem képes rá. Ha én anno beleszólhattam volna, a szüleimnek ugyanezt mondtam volna, hogy váljanak külön. Jobb a gyereknek és neked is békében külön, mint együtt folyamatos balhékkal. Idegileg tönkremehetsz te is, és a pici is, én is csak azért vagyok még itt, mert valami olyan erõ van bennem, amit nem tudok mivel magyarázni, barátaim mondták, hogy õk nem bírták volna így, mint én.
A kérdező hozzászólása: Jah es meg annyit hozza hogy akkor nem szeret vagy miert ilyen?Vagy valami mas csaj van a dologban?Nincs kizarva...
A kérdező hozzászólása: Valoszinu ez a korai osszejovetelunk gyumolcse es a gyors terhesseg...(ra 1 honapra veletlen becsuszott)otthagytam 1x es ezekszerint nem segitett a dolog viszajottem, es ra 2napra vita...mar nemtudom hogy csapjak az asztalra!!racsaptam mar 50x nem hagyom magam tipus vok aki kiall az igazsagaert!De olyan nemtom milyen felhiv a munkahelyrol vegig asitozza azt a 10 mp-et is es utana na jovan szivem lerakom!De ennek ellenere 1000x mondjam ennyire szeret (higyjem is el???)
A kérdező hozzászólása: koszi!Jo olvasni, hogy nem csak en vagyok igy, hanem mas is volt.

Szeretném ha valaki segitene van egy asus x59sl leptop és ha windows xp vagy windows7-et rakok ra ket harom napon belül kezd lefagyni de a windows wista jól megy egy évig is vajon mi a baj?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem nagyon valószínû. Lehet, a vista csak véletlenül bírta tovább. Talán a driverekben van a megoldás kulcsa. De azon is sok múlik, hogy milyen a windows, amit felteszel, hogy vannak beállítva, mindegyik verzióból van egy csomó fajta. Nekem is volt xp-m, ami szar volt, a másik meg ment vígan. Ez ilyen.

Szerintem ez nem nagyon valószínû. Lehet, a vista csak véletlenül bírta tovább. Talán a driverekben van a megoldás kulcsa. De azon is sok múlik, hogy milyen a windows, amit felteszel, hogy vannak beállítva, mindegyik verzióból van egy csomó fajta. Nekem is volt xp-m, ami szar volt, a másik meg ment vígan. Ez ilyen.
Lefagyni nem csak szoftver miatt tud, hanem mondjuk eltömi a sok kosz a processzort hûtõ ventillátor környékét, ami miatt melegszik és egy BIOS-ban meghatározott °C-on lefagy, vagy kikapcsol a gép. Ha régi a gép, érdemes megnézni, hogy elég koszos-e ahhoz, hogy ilyen elõforduljon.
Aztán persze lehet szoftveres baja is. Nem értem, miért pont a Vista megy szépen, mikor a Win7 annál 100× jobb. Lehet, hogy kompatibilitási probléma van és nem nagyon támogatja a 7-es Windowst a géped. Vista és XP-t támogat, utánanéztem. Ennek ellenére a 7-essel is mennie kellene.
A kérdező hozzászólása: Kompatibilitás problémát hogy lehet meg oldani dreiverek szempontjabol
Kereshetsz jobb, újabb drivert hozzá. Vagy xp-rõl vistára váltasz azért, mert mondjuk a vistás driverrel jobban mûködik a gép, mint az xp-s driverrel.

2 hete 39fok lázam van az orvosomhoz is elmentem ő meg elküldött a korházba vérvétel meg stb. és nem tudja senki hogy mi a bajom! Vajom ki tudja hogy megmondani mi a bajom?

Legjobb válasz: Ajánlanám a Szent László Kórház lázambulanciáját. Nem volt mostanában esetleg külföldön valami trópusi országban???

Ajánlanám a Szent László Kórház lázambulanciáját. Nem volt mostanában esetleg külföldön valami trópusi országban???
A kérdező hozzászólása: Fehérváron lakom.Miután voltam moziban ahol elég hûvös volt azután lázasodtam be de voltam elõtte 4 nappal a velencei-tóban.
Hát a moziban jó sokan vannak, a nyavaják nagyrésze pedig cseppfertõzés útján terjed. Jó esély van rá, hogy rosszkor volt rossz idõben. Az immunrendszere esetleg nem volt olyan állapotban, hogy elenálljon az adott bacinak.
bátyámnak is ugyan ez volt, õ 4 orvosnál volt a végén asszem ételfertõzése volt, vmi hústól :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!