Találatok a következő kifejezésre: Vajon miért a férfiak (5 db)

Vajon miért csak a jó kemény farkalás tud felizgatni? Lányok voltatok már így? Ez vajon idõszakos most nálam? Fiúk/férfiak titeket ez mennyire zavarna?

A tudatomban mindig benne van, h de jó lenne egy hosszabb, érzéki, érzelmes szeretkezés is, de az utóbbi idõben ha odajutottam a valóságban csak a vad menet tudott felpörgetni, felizgatni minden egyebet csak "lagymatag" szexnek érzek, de nem akarom hogy ez így maradjon...nagyon nem..

Legjobb válasz: Kb másfél éve vagyok ugyanígy ezzel.. Azt hiszem a partnerektõl függ..Ha szerelmes lennék úgy igazán biztos jó lenne az érzelmes szeretkezés is..

Kb másfél éve vagyok ugyanígy ezzel.. Azt hiszem a partnerektõl függ..Ha szerelmes lennék úgy igazán biztos jó lenne az érzelmes szeretkezés is..
Dugsz te rendesen? Lehet, hogy hiányod van, és ha lehetõséged adódik habzsolod az élvezetet, viszont ha rendszeresen szexelnél, akkor nem lennél olyan "türelmetlen".

Gondoltam megkérdezem, kinek mi a véleménye? Vajon miért isznak többet a magányos férfiak? Mi az összefüggés az alkohol és a magány között? Jah, és miért áll egyenes arányban egymással az életben az értelem, és a szenvedés mértéke?

Legjobb válasz: Én egyszer megkérdeztem egy író barátomat: Miért iszol? A válasz nem volt kitérõ, magyarázkodó, hanem a legegyszerûbb. Tudod miért? - mert szeretem. Világos, nem?

Én egyszer megkérdeztem egy író barátomat: Miért iszol? A válasz nem volt kitérõ, magyarázkodó, hanem a legegyszerûbb. Tudod miért? - mert szeretem. Világos, nem?
Igen, a legtöbben azért isznak, mert szeretik, de akad olyan is aki menekül valami elõl (vagy otthon a magány vagy épp a család elõl) és van, aki azért, hogy a napban legyen valami jó, szimpla stressz levezetés munka után beülni valahova nézelõdni és meginni egy-két sört, ott találkozni ismerõsökkel. Sokan befordulnának, ha naponta ugyanazt csinálnák monoton és nem jutna egy kis "szórakozás" a munka mellé. Pultban dolgoztam, és én is több emberre rákérdeztem, hogy miért jön be naponta, ezeket a válaszokat kaptam. De van olyan is, aki egy sör mellett tud gondolkodni, magába fordulva az életérõl és a következõ lépésekrõl amit meg kell, hogy tegyen... értelem és szenvedés? azért mert aki értelmes, az felfogja, hogy mi zajlik körülötte és ebben az országban és szenved, mert tudja hogy mi vár rá, de nem látja a végét..
a lúzerségnek semmi köze az elvégzett iskolákhoz. kell egy vesztes sorskönyv (eric berne), az okos emberek túl sokat okoskodnak és racionalizálnak (csernus). mindegy, nem kezdem el fejtegetni.
az összefüggés az, hogy lúzerek. ezért magányosak, és ezért isznak.
jah és kedves 21:33-as. egy filozófus nem a könyvekbõl tanulja az értelmet. persz a szenvedés az szenvedés, mindenkinek a saját fájdalma a legnagyobb, de a kérdezõ konkrétan arra a kapcsolatra volt kíváncsi amire válaszoltam, és az bizony így van. Nem vagyok elszálva magamtól, de mint mondtam megvan a véleményem. Az emberiségnek az a legnagyobb baja, hogy sok olyan emberrel van tele, aki még végig sem gondolja a dolgot, és az a válasza hogy hülyeség. Értelmes ember nem mond ilyet, maximum azt, hogy õ nem ért egyet. De a mai világ minden szempontból elveszett...nekem se kéne törnöm magam h ezeket leírjam, hiszen úgyis süket fülekre talál minden, legalábbis nálad.
A kérdező hozzászólása: Nos, úgy érzem, így a "végére" elég messze kanyarodtatok az alap koncepciótól. Tulajdonképpen mindenkinek igaza van, mive a fájdalom -csakúgy mint az öröm- teljesen szubjektív benyomás. Ennélfogva pedig a vélemény is csak az lehet. Mércét talán csak a társadalmi normák adhatnak. Bár még ez is csak viszonyítási alap... Amit kérdeztem az teljesen személyes átélés hatására tettem fel. Bár tehetném, hogy ne erre "pazaroljam" az idõmet. Ezt persze lehet faragni minden oldalról, míg a végére már semmi sem marad az eredeti "figurából". Ugyanakkor minden válasz gazdagít. Az objektív szemlélet mindíg hatékonyabb módja az igazság feltárásának. Tehát köszönöm a válaszokat! 22:32 - Szívesen beszélgetnék még Veled...
Én magányos férfi vagyok, azért iszok hogy elfelejtsem a problémáim ami miatt nem lehet barátnõm, így amíg iszok addig boldog vagyok.
22:32-es vagyok alias "elvont filozofikus lúzer" Rájöttem, hogy aki igazán intelligens, mondjuk úgy, hogy bölcs, az boldog és nem szenved. Akik kevésbé szenvednek, az az átlag, akik nagyon szenvednek, azok egyhelyben toporognak, vagy úton járnak a bölcsesség felé... remélem érthetõ vagyok :) Jah és egy jó mondás: "Szeretnéd tudni az örök nyomorúság receptjét? Íme: a.) Gondold ki, hogy a világnak milyennek KELLENE lennie. b.) Alkoss szabályokat arra, hogy az embereknek hogyan KELLENE viselkedniük. Aztán, amikor a világ nem engedelmeskedik, akkor mérgelõdj nagyokat!" (Andrew Matthews) Jó éjt :)
Egyetértek azzal, amit itt a 19:58-as írt, hogy minél jobban átlátja valaki a világot, annál kevésbé képes élvezni, mert kicsinyesnek tart sok mindent. És emiatt talán néha szenved. Azonban szerintem az is igaz, hogy aki sokat szenved élete során, óvatosabb, tapasztaltabb ember lesz. Mivel gyakran kerül sz*r helyzetbe, sok tapasztalatot szerez pl. emberi kapcsolatok és az élet terén. Tehát mindkét irányban igaz a dolog.
19:58/22:32-es vagyok :) Korábban ezt írtam: Egy ember minnél értelmesebb, annál jobban átlátja, hogy a vilgon nem stímmel valami... stb. Ezt úgy módosítanám, hogy egy ember minnél értelmesebb annál jobban átlátja/vagy csak érzi, hogy nem stmímmel valami, de nem a világban, hanem önmagában, a saját világában! Az ilyen depressziók gyakran a lélek segélykiáltásai, "figyelj már rám, hiszen azt sem tudod ki vagy, csak élsz bele a világba!". Szóval egy inteligensebb ember ezt érzi, csak gyakran nem jut egyrõl a kettõre (vagy sokadikra), menekül önmaga elöl... ehhez a meneküléshez pedig tökéletes eszköz az alkohol.
Az ember körbe körbe jár, ha nem próbál meg kilépni ebbõl! Az egész élet maga egy "ördögi kör" és egészen addig az is marad, amég ezt nem éljük meg tudatosan... A "hangyák" amit érez, az pedig energia... valószínüleg a tudatmódosulás miatt, ami akár pozitív is lehet! Csak még az átmeneti rész van... Ne kívül keresse a megoldást, könyvekbõl... hanem mélyen magában... és nem tudom milyen könyveket olvasott, de keresse a spirituális utatat...akkor kaphat válaszokat. /Ezt tanácsolom magamnak is./ Ezeket érdemes megnéznie mindenkinek: Az élõ mátrix: ***** Éld az életed: http://www.vimeo.com/11835132 Jah és az ismerõsödnek ajánlom még h végezzen el egy reiki tanfolyamot, vagy prána nadit... ami neki szimpatikusabb. Tapasztalatból mondom h segít... /filozofikus blabla voltam/* Automatikusan eltávolított tartalom.
Bár ha az orvosok szerint skizofrén, nem biztos h ajánlott neki egy ilyen tanfolyam. Amúgy lehet, hogy nem is az, csak változik a tudata... Jungtól olvasta az Emlékek, álmok, gondolatok-at? Én most olvasom. Jó nagyon. És még Anthony de Mellotól, az Ébredj tudatára. Ha gondolod szólj neki ezekrõl amiket mondtam, egy próbát megér...
A kérdező hozzászólása: Majd rákérdezek. Sajnos tényleg lehet valami a betegségben, mivel elmondása szerint három énje van, és amikor néha (fõleg valamilyen érzelmi hatás következtében) "vált" olyankor másképp is nevezi magát. De még így is rendkívül értékes ember, aki olyan kérdésekre keresi a választ, mint amit én is feltettem. Fõleg azért is, mert -valamilyen pszichológiai szakkönyvben olvastam- szeretõ, és biztonságos érzelmi háttér mellett jelentõsen enyhülhetnek a tünetek, sõt arra is volt példa hogy megszûntek azok.
Majd mond mit szólt, igazán érdekelne... Írhatsz privit is, ha gondolod.
az "elvont filozofikus lúzer" egy 18 éves lány. de meg van a véleményem a világról. és rólad is :)
ez egy hülyeség. valószínûleg ezt is valami elvont, filozofikus lúzer mondta, aki többre tartotta magát másoknál, az életben meg egy nagy nulla volt, emiatt szenvedett. szerintem sem lehet a szenvedés fokát meghatározni. ki szenved jobban? egy tanulatlan ember, aki mondjuk egy árvízben elveszítette a családját, a házát, mindenét, vagy egy tanult filozófus, akinek általános világfájdalma van, mert megtanulta könyvekbõl, hogy az emberiség milyen gonosz, kegyetlen és gyarló?
Nem hiába mondja a Biblia: Boldogok a lelki szegények...
Ok! De ha nem szeretné, akkor se inná meg. Tehát mindenképpen igaz, hogy szeretik.
A kérdező hozzászólása: A szenvedést emocionális, és nem szociális értelemben gondoltam.
Azt kérdezed, hogy: "miért áll egyenes arányban egymással az életben az értelem, és a szenvedés mértéke?" Javíts ki kérlek, ezzel azt mondod , hogy minél értelmesebb valaki annál jobban tud szenvedni valaki?
A kérdező hozzászólása: 19:17-es : Hm... ez elgondolkoztató megközelítés. Ugyanakkor azonban ez ellentmondásban áll az értelemmel (elvégzett iskolák száma, mûveltség, a szellemi fejlõdésre való igyény, stb.)
A kérdező hozzászólása: 19:22 : igen (-tapasztalataim alapján)
én lány vagyok, tul egy 3 éves kapcsin, az exnek van már uj nõje, nekem senki... és izsok. hogy miért? mert jól esik... amig mértékkel teszem :9 nem gondolok az ex barátomra meg arra h milyen szerencsétlen vagyok h egyedül vagyok, és a bulikban és sokkal felszabadultabb vagyok
Hát nem gondolom, hogy ki lehet jelenteni teljes mértékben azt, hogy azok az emberek jobban szenvednek akik értelmesebbek, ha azt vesszük alapul, hogy mindenkinek a maga szenvedése a legfájdalmasabb + egyáltalán a szenvedést nagyságát be lehet-e mérni mint a trafipaxnál a sebesség nagyságát. (Ami persze alkohollal vagy a nélkül is történhet.)
A kérdező hozzászólása: 19:28 : Úgy gondolom a Te esetedben az ivászat inkább pillanatnyi, és nem "általános" következmény. Hisz egy pozitív esemény, vagy személy elvesztése esetében, ez "normális" reakciónak nevezhetõ. Azonban a magány korántsem normális, és nem is pillanatnyi állapotot feltételez.
Egy ember minnél értelmesebb, annál jobban átlátja, hogy a vilgon nem stímmel valami. Olyan kérdések foglalkoztatják, ami az "átlag" embert nem, épp ezért majdnem minden emberi dolgot túl kicsinyesnek tart, ritkán érzi jól magát. De mivel õ maga is ember, nem tud kiszakadni ebbõl a létbõl, ezért szenved. :)
A kérdező hozzászólása: 19:58 : Köszönöm, sokat segítettél.
Mondd te is beteg vagy? Vagy csak azokhoz vonzódsz? Javaslatom, hogy te se csak szellemi elfoglaltságokat ûzzél, mert a problémázás csak problémát szül. Ördögi kör! És minnél többet tudsz, annál kevésbé értesz dolgokat! Keress egy csinos lányt , udvaroljál neki és megérted a világ lényegét. Vagy egyszerübbet mondok: alap irodalom:Madách: Az ember tragédiája. Olvassd el , ha már elfelejtetted és ÉLJÉL! Szenvedéssel, vagy a nélkül de ne felejts el ÉLNI!!!!!! Ez a terápia ingyen volt.

Azok a lányok, akik panaszolják, hogy miért csak a férfiaknak szabad kalandozni, vajon mit gondolnak a prostituáltakhoz járó szingli fiúkról?

Nagyon érdekelne a téma.

Legjobb válasz: Miért hívják kalandozásnak ha valaki megdug egy csajt? Nálam valahogy mindig az jut eszembe, hogy valaki ilyenkor minimum végigstoppolja európát.

Miért hívják kalandozásnak ha valaki megdug egy csajt? Nálam valahogy mindig az jut eszembe, hogy valaki ilyenkor minimum végigstoppolja európát.
Nem reprezentatív minta. :)
A kérdező hozzászólása: Qrzy, elég, ha szétnézel az oldalon!
Nulladik kérdés: Milyen felmérést tudsz arról mutatni, aminek az a konklúziója, hogy a csajok álláspontja szerint a férfiak annyit szexelhetnek amennyit csak akarnak, miközben a csajoknak titkolózniuk kell?
Elsõ kérdés: Milyen felmérést tudsz arról mutatni, aminek az a konklúziója, hogy a csajok álláspontja szerint a prostituáltak szolgáltatásait igénybe vevõ férfi nem férfi?
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor szájbarágós verzió ON! A nõi álláspont szerint disznóság, hogy a férfiak szabadon szexelhetnek, amennyi csak akarnak, nekik pedig titkolózniuk kell. Viszont mindezek ellenére, amelyikük ugyanezt akarja tenni, meg is csinálja, csak nem veri nagydobra. Ellenben amit õk a férfiakról állítanak, az a képesség csak elég kis százalékukban van meg. Épp ezért nem nagyon van alkalmi légyottjuk, max. ha fizetnek érte. A csajok álláspontja szerint a szexért fizetõ férfi nem férfi. A kérdés lényege az lenne, hogy azok a nõk, akik a szexuális egyenlõségért harcolnak -"Egy nõnek is joga van szabadon szexelni!"-azok ebben a kérdésben is ugyanolyan elnézõek-e?
Na, csak rágd a szánkba nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: A kérdés mögött van egy mögöttes tartalom, de nem akartam mindenkinek a szájába rágni.
nem vonzó ha egy férfi végigdug egy panelháznyi nõt, de csinálja, nem az én dolgom, nincs ár írva amúgy semmi csak ne legyen nemibeteg és valami igényes nõhöz menjen
Van normális kérdés?
Az én párom egy prostival vesztette el a szüzességét Amszterdamban. Soha nem jutott eszembe lenézni emiatt.


Miért a nők voltak elnyomásban? Vajon miért nem a férfiak?

Kérlek adjatok linkeket tippeket err?l a támárol.

Legjobb válasz: ad 1 biztos, a fizikai erõnlét miatt. gyengébb nõ, nem minden olyan munkát tudott ellátni mint a férfi, ezért nem õ dolgozott. ad 2, a gyermekvállalás. a terhes és pici babár nevelõ nõ szintén nem dolgozhat, rádásul fiziaki nehéz munkát a méh egészsége miatt sem véezhettek. és mivel nem õk dolgoztak, ezért lettek elnyomva.

ad 1 biztos, a fizikai erõnlét miatt. gyengébb nõ, nem minden olyan munkát tudott ellátni mint a férfi, ezért nem õ dolgozott. ad 2, a gyermekvállalás. a terhes és pici babár nevelõ nõ szintén nem dolgozhat, rádásul fiziaki nehéz munkát a méh egészsége miatt sem véezhettek. és mivel nem õk dolgoztak, ezért lettek elnyomva.
Amikor még az ember gyûjtögetõ életmódot folytatott, akkor a nõk nem voltak elnyomva, sõt. Mivel a férfiak vadásztak, a nõk gyûjtögettek. A nõknek fontos szerepe volt, mert a gyûjtögetés volt a legbiztosabb élelem forrás. A vadászat kevésbé. Akkor lett a férfinak fõ szerepe és a nõnek már kevésbé, amikor az ember abba hagyta a gyûjtögetõ életmódot és letelepedett. Elkezdett mezõgazdasággal foglalkozni. Ehhez már kemény fizikai erõ kellett.

Vajon miért göndör a férfiak fanszőre? Mindenkinek göndör?

Legjobb válasz: Mindenkinek gönödr.Ha a lányok sem borotválnák le nekik is göndör lenne.

Mindenkinek gönödr.Ha a lányok sem borotválnák le nekik is göndör lenne.
A lányoknak is göndör, nemcsak a férfiaknak. De azt nem tudom, hogy miért... ilyen és kész.
a fanszörzetnek az az alapállapota, hogy göndör. Persze van mostmár sokféle változat, van majdnem egyenes is, de alapból az emberek nagyrészénél (nõknél és férfiaknál egyaránt) göndör. Ez azért van, mert a fanszörzet ellentétben más szörzettel, mint haj, szemöldök stb. nem hengeres, hanem lapos. Emiatt a laposság miatt nõ göndörre. Funkciója van, azért ilyen. Egyrészrõl meglehetõsen tömör, azaz védi a nemiszerveket, másrészrõl jól megtapad rajta mindenféle váladék, azaz megtartja az illatanyagokat. Ami eredetileg a párválasztásnál/szaporodásnál volt lényeges.
a válaszokat már megkaptad, ehhez még annyit mondanék, hogy az enyém nem göndör.:) lány vagyok.
Az elõttemszólóhoz:vagy leborotváltad vagy még nem olyan hosszú vagy zselézed!!!:)
az elõttem szólóhoz: sajnálom, egyik sem:D nem botoválom, viszonylag josszú, és erõs, viszont a nagy része tényleg nem göndör:)
na ezt mégegyszer, mert sok hibát vétettem:D válasz az elõttem szólóhoz: sajnálom, egyik sem:D nem borotválom, viszonylag hosszú, és erõs, viszont a nagy része tényleg nem göndör:)
Nekem már 1cm után göndörödik :) :D 15/f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!