Találatok a következő kifejezésre: Vajon mennyire meg (68 db)

Bándy Kata gyilkosát miért nem ítélték még el és vajon mennyit fog kapni?

Legjobb válasz: Nem tudom vajon ki akarja celebként bemutatni, a média vagy a bíróság? És vajon miért rakják a címlapra mindig a fejét? Talán mert eladhatók vele az újságok (én mondjuk speciel már k.rvára unom az egész ügyet)

Nem tudom vajon ki akarja celebként bemutatni, a média vagy a bíróság? És vajon miért rakják a címlapra mindig a fejét? Talán mert eladhatók vele az újságok (én mondjuk speciel már k.rvára unom az egész ügyet)
Úgy tudom a Sztojka nevû állat is csak 10 évet kapott.A bíróság 8-ra akarta levinni , de aztán féltek a népharagtól így lett tíz év. A legelsõ tárgyaláson viszont 15 évet mondtak neki.
Azért ez eléggé szánalmas, hogy az ilyeneket mosdatni, mutogatni kell! Csak mûködik az a kettõs mérce.
Mert médiasztár lett. max 3 évet azt is felfüggesztve elvégre nem cigányt ölt meg.
A kérdező hozzászólása: Hát igen nevetséges a végén már valami celeb lesz belõlle.Szerintem majd kap 10 évet aztán ennyi.Pedig élete végéig ott kellene rohadnia.Nevetséges ez az egész, már régen el kellett volna ítélni.Miért huzzák az idõt?Majd nem 1 év telt el azóta.Az újság írta hogy már a nyomozást lezárták.Ha nem nyomoznak akkor minek húzni nem értem?
A kérdező hozzászólása: ma 15:59 Sztojka cigány ha jól olvastam 6 vagy 8 évvel megúszta.Igaz nem õ volt a gyilkos.De arra is kíváncsi lennék hogy amelyik leszúrta az mennyit kapott.
Ha jól emlékszem április 6-ára tûzték ki a tárgyalást, eddig tanúkat hallgattak meg, majd szakértõket.
Orbán szerint ha Jobbikos lenne és cigányt ölne már elitélték volna. Nézzed meg a YOU tube-n beszédeit.
Tényleges életfogyt. , azért az nem rossz!!!

Még sose füveztem, és most az egyik ismerősöm tudott nekem szerezni 2 szálat. Abba vajon mennyi lehet? Mert azthiszem kezdőnek 1 gramm kicsit sok.1 szálba mennyit lehet tölteni? Kicsit érdekesen fogalmaztam meg.

Legjobb válasz: Na, akkor most fogd meg szépen mind a két szálat törd apró darabokra, és húzd le a wécén! Az elsõ pánik rohamom az elsõ (és egyben utolsó) füves cigim után jelentkezett. Ennek 14 éve.... a 14 év alatt 2* voltam másfél évig tünet mentes, a fennmaradó idõben sajnos gyógyszeres kezelés, pszichológus stb. Nem azt mondom, hogy nálad is ez lenne, de ha vissza pörgethetném az idõt, biztos, hogy rá sem néztem volna még arra az egy szálra sem :(((

Na, akkor most fogd meg szépen mind a két szálat törd apró darabokra, és húzd le a wécén! Az elsõ pánik rohamom az elsõ (és egyben utolsó) füves cigim után jelentkezett. Ennek 14 éve.... a 14 év alatt 2* voltam másfél évig tünet mentes, a fennmaradó idõben sajnos gyógyszeres kezelés, pszichológus stb. Nem azt mondom, hogy nálad is ez lenne, de ha vissza pörgethetném az idõt, biztos, hogy rá sem néztem volna még arra az egy szálra sem :(((
A kérdező hozzászólása: valaki egyéb válasz?
Azonnal dobd ki! Beláthatatlan következményekkel járhat akár rövid távon is. Örülj neki, hogy eddig különb voltál, mint a "trendi" fiatalok. Nem kevesebb, hanem több vagy náluk.

Mókust akarok tenyészteni. Már mindent tudok csak azt nem, hogy vajon mennyire keresettek, mennyire viszik, el tudnám e adni őket? Meg azt, hogy esetleg lenne mókus kereskedő aki megvenné tőlem vagy kisállat boltokban felvásárolják őket?

Aki tenyészt? kérem válaszoljon kérdéseimre nagyon megköszönném. Elszánt vagyok komolyan szeretnék vele foglalkozni, amúgy meg kutya tenyészt? vagyok. F?leg Japán mókusban meg Kanadai mókusban vagy valami drágább fajtában gondolkozom.

Legjobb válasz: A kereskedõk biztos nem fogják tõled megvenni, csak olyan áron, amiért nem éri meg, meg a belefektetett pénzt sem adják vissza. Mellesleg rendes ember nem bízza az állatait kereskedésre, kivéve a kivételes eseteket (nekem pont van olyan ismerõsöm, akire bármelyik állatomat rábíznám, és állatkereskedése van, de ez ritka, mint a fehér holló). A kereskedõk nem figyelnek oda úgy, nem adják tovább a megfelelõ információkat, nem tudnak segíteni a gazdáknak, miután elvitték az állatot. Jó marketinggel elérheted, hogy sokan vegyék tõled a mókusokat. Még elég ismeretlen terület ez, csinálsz egy jó weboldalt, tele információkkal róluk, a tartásukról, meg facebook oldalt, ahol rendszeresen megosztod a történteket, édes fotókat közölsz, ezáltal terjeszted a mókusok létét, és minél többen ismerik õket, annál többen fognak rájönni, hogy nekik kell ilyen állat. Szóval a kereslet befolyásolható, csak okosan kell csinálni.

A kereskedõk biztos nem fogják tõled megvenni, csak olyan áron, amiért nem éri meg, meg a belefektetett pénzt sem adják vissza. Mellesleg rendes ember nem bízza az állatait kereskedésre, kivéve a kivételes eseteket (nekem pont van olyan ismerõsöm, akire bármelyik állatomat rábíznám, és állatkereskedése van, de ez ritka, mint a fehér holló). A kereskedõk nem figyelnek oda úgy, nem adják tovább a megfelelõ információkat, nem tudnak segíteni a gazdáknak, miután elvitték az állatot. Jó marketinggel elérheted, hogy sokan vegyék tõled a mókusokat. Még elég ismeretlen terület ez, csinálsz egy jó weboldalt, tele információkkal róluk, a tartásukról, meg facebook oldalt, ahol rendszeresen megosztod a történteket, édes fotókat közölsz, ezáltal terjeszted a mókusok létét, és minél többen ismerik õket, annál többen fognak rájönni, hogy nekik kell ilyen állat. Szóval a kereslet befolyásolható, csak okosan kell csinálni.
Hát szerintem a csíkos mókusra többen jelentkeznének mint a másik kettõre. Nem valószínû hogy sokat tudsz majd eladni. Szerintem várd meg hogy elég jelentkezõ legyen 1-1 alomra és csak utána tedd össze a mókusaidat. Remélem sikerrel jársz!:) Am milyen fajta kutyát tenyésztesz.
A kérdező hozzászólása: Am mopszot tenyésztek, angol bulldogot meg pugglét.

Vajon mennyit erthet meg abbol amit mondok egy 11hos gyerek?

Ezen filozok 2napja,ugyanis eszrevettem hogy mindenben kezd utanozni minket.

Legjobb válasz: Félelmetes, hogy mennyi mindent megértenek már ilyen korban!!! :) Mi úgy tapasztaltuk, hogy szinte mindent értett, csak éppen a kedvétõl függött, hogy mire hallgat és mit csinál... :D Az még lehet, hogy zavaró neki, hogy valamire azt mondod, ezt nem szabad és te viszont csinálod. De mást nem nagyon tehetsz, mint mondod neki, hogy ezt neked nem szabad, ezért, meg ezért. Elõbb-utóbb megtanulja. Én legalábbis így csinálom. Pl. beszélni alig tudott, de már mutogatta, hogy a számítógép apáé és ahhoz nem szabad nyúlni. Egyébként most 2 éves és gyakran piszkálja a tévé képernyõjét, amiért mindig szólunk, hogy azt nem szabad, már a kezére is csaptunk miatta, de õ csak piszkálja. Viszont mikor az apukája valamit nézett a tévén és hozzáért a képernyõhöz, a gyerek egybõl ment, rácsapott az apja kezére és közölte, hogy "apa, nem szabad a tévét piszkálni!". :) Szóval tudja õ, hogy nem lehet, de azért csak próbálkozik...

Félelmetes, hogy mennyi mindent megértenek már ilyen korban!!! :) Mi úgy tapasztaltuk, hogy szinte mindent értett, csak éppen a kedvétõl függött, hogy mire hallgat és mit csinál... :D Az még lehet, hogy zavaró neki, hogy valamire azt mondod, ezt nem szabad és te viszont csinálod. De mást nem nagyon tehetsz, mint mondod neki, hogy ezt neked nem szabad, ezért, meg ezért. Elõbb-utóbb megtanulja. Én legalábbis így csinálom. Pl. beszélni alig tudott, de már mutogatta, hogy a számítógép apáé és ahhoz nem szabad nyúlni. Egyébként most 2 éves és gyakran piszkálja a tévé képernyõjét, amiért mindig szólunk, hogy azt nem szabad, már a kezére is csaptunk miatta, de õ csak piszkálja. Viszont mikor az apukája valamit nézett a tévén és hozzáért a képernyõhöz, a gyerek egybõl ment, rácsapott az apja kezére és közölte, hogy "apa, nem szabad a tévét piszkálni!". :) Szóval tudja õ, hogy nem lehet, de azért csak próbálkozik...
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. apanak szoktam mondani hogy a gyerek olyan mint a szivacs, ugy szivja magaba a hallotakat latotakat. megkaptam mar anyostol hogy mi a fenenek magyarazok enyit neki, ugysem erti. Okes lehet tulzasba esem mert ugy beszelek vele mint egy felnottel. hat igen ez most egy kicsit szivas, mert ha rakok a tuzre o is hoz valamit hogy o is rarakja, magyarazom neki hogy azt nem szabad meg ezt csak anyanak szabad de latom a szemen hogy nem erti neki miert tilos.

Mennyivel lett nehezebb a családotok élete a harmadik gyerek után anyagilag? Sokkal nehezebb mint kettővel? Nagyon szeretnénk még de félek hogy vajon mennyivel nehezebb/ főleg anyagilag érdekel/

Legjobb válasz: nekem 3 gyerekem van.A suliban az étkezés nincs ingyen.Féláron kapjuk.A tankönyv tényleg ingyen van.De a gyógyszert teljes áron kell megvenned.A ruhák öröklése sem jön be mindig.Sõt nálunk egyáltalán nem.A lányok között 10 év van tehát nem tudott a kicsi örökölni már rég nem voltak meg a ruhái.A két kisebb között 1,5 év de ellentétes nemûek és egy súlyúak így nem tudunk a ruhával spórolni.Szerintem pár évig nem érzel sok különbséget anyagilag késõbb lesz nagyon nehéz amikor elkezdik a középiskolát ill a nagyobb a fõiskolát.

nekem 3 gyerekem van.A suliban az étkezés nincs ingyen.Féláron kapjuk.A tankönyv tényleg ingyen van.De a gyógyszert teljes áron kell megvenned.A ruhák öröklése sem jön be mindig.Sõt nálunk egyáltalán nem.A lányok között 10 év van tehát nem tudott a kicsi örökölni már rég nem voltak meg a ruhái.A két kisebb között 1, 5 év de ellentétes nemûek és egy súlyúak így nem tudunk a ruhával spórolni.Szerintem pár évig nem érzel sok különbséget anyagilag késõbb lesz nagyon nehéz amikor elkezdik a középiskolát ill a nagyobb a fõiskolát.
Az elsõnek üzenem, hogy rohadtul nincs így, és akkor nyilatkozzon ha legalább 1 gyereke van..:) Egyébként a másik két válaszolóval egyetértek!
Nekem még szeptemberben születik a 3. és a másik kettõ is pici (2, 4 évesek) de a kaja nagy tévhit hogy ingyen van. A 3 gyerekre annyit fogok fizetni bölcsibe/oviba mint a 2 gyerekre teljeset. Az elsõ 2 lány és tele vagyunk rózsaszín cuccal. AZokat elajándékoztam olyannak akik szerintem megérdemlik, mivel most fiút várunk. Igaz kaptam is, de venni is kellett hozzá. A matracra új huzat kellett vagy egy új matrac. Aztán 3 gyereknek kell most már a kocsiba ülés. A pici hordozóba lesz, a középsõ marad az ülésbe, de a nagynak venni kell legalább egy ülésmagasítót. Kell még egy szekrényt vagyis én komódot akarok, mert a gardrób csurig van a ruhánkkal. Hirtlen ennyi jutott eszembe, de késõbb tuti nõni fog még a kiadásunk. Ez csak a pillanatnyi ami most jár a fejembe.
Hát nekem még nincs gyerekem, de szerintem olcsóbb mintha 1-2 gyereked lenne. Igaz, hogy etetni kell õket, és a vízdíj is több DE: a ruhákat megörökölhetik egymástól, kapnak valami nagycsaládos segélyt, illetve kedvezményt. A tankönyvek ami 50-ezrre jön ki, ingyen megkapják. A suliban az étkeztetés is ingyen van.

Szerintetek mennyit ér ez az íróasztal? Nem akarom itt eladni, mielőtt még valaki feljelentene, hogy bármit árulni akarok az oldalon, csak arra vagyok kíváncsi vajon mennyit ér.

Nem akarom itt eladni, miel?tt még valaki feljelentene, hogy bármit árulni akarok az oldalon, csak arra vagyok kíváncsi vajon mennyit ér. 21 éves vagyok, nem értek az ilyen dolgokhoz...

Legjobb válasz: semmit:( vagy csak 2-3e forintot. de nézd meg a vaterán a hasonló használt bútorok árát.

bocs hogy ezt mondom, de ez nálam már az ingyen elvihetõ kategória. ha nagyon megtetszene talán adnék érte 2-3 rugót...
obiban ennél szebbek, jobban, és újak vannak hasonló polcozással 7-8ezerért akciósan (én is vettem, most tudom az árakat) ezért 2-3ezernél többet nem fogsz kapni
Max 2ezer Ft. Én pl. semennyit nem adnék érte, elég megviseltnek tûnik...
Olyan 4 -5 ezer ftot..
semmit:( vagy csak 2-3e forintot. de nézd meg a vaterán a hasonló használt bútorok árát.
De bútorlapból van ha jól látom, nem fából. 10ezer alatt kapsz ilyet újonnan, úgyhogy használtan sem kapnál max. 4-5ezret érte és az már nagyon max ár.
Szerintem 4 ezer reális ár, mert jó állapotban van, de többet semmiképp sem. 21/l
Hát... azért eléggé látszik rajta a használat. 2-3e-nél én sem kérnék érte többet és örülnék ha annyiért elmenne. Használt bútorokra nem túl nagy a kereslet. Legalábbis nálunk a padlás tele van hasonló bútorokkal. Egyszer meghirdettem egy-két darabot ingyen elvihetõnek és még így, tûzifának sem érdekelt senkit.
én magas vagyok, nekem ez gyerekasztalméret :) kicsit szûk a szék körüli rész, állandóan bevágnám a lábam :)
A kérdező hozzászólása: Nem haragszom:) Azért nem fizetnék érte, hogy elvigyék, inkább eltüzelem...:D A méretei: 115*55*76 Ezzel mi a probléma?:)
ne haragudj, ne vedd rossz néven, hogy ezt mondom, de szinte neked kéne fizetni, hogy elvigyék. erõsen használt, nem elég mély (szinte beütöd a térded az asztal hátlapjába), nem praktikus.
A kérdező hozzászólása: Azt hittem legalább egy 6-7 ezret megér. De azért köszi az õszinteséget mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: Bocs, hogy valamit kétszer írtam. Nem vagyok azért fogyatékos, csak elfelejtettem kitörölni...:D
A kérdező hozzászólása: oh, hát ez szomorú...:(
A kérdező hozzászólása: hogy-hogy semmit? Nem tesco-s....:D
3000ft

Ha 37 hetesen majdnem 49cm a babám, mennyi növekedésre számíthatunk még, vajon mennyit nőhet még 2-3 hét alatt?

Legjobb válasz: Szerintem 2-3 cm-nél nem többet. Én is 52 cm-es kislányt szültem.:)

Szerintem 2-3 cm-nél nem többet. Én is 52 cm-es kislányt szültem.:)
Szia, én is 37 hetes vagyok, de nekem nem tudta megmondani a dokim, mert ilyenkor nem egyszerû lemérni. Csak saccolt, de kb ugyanennyire.
A kérdező hozzászólása: Nekem sem doki mondta: ez csak egy kalkuláció ez alapján: http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaonline..

A nagyapám 2 éve halt meg és volt neki egy régi kalapja és most a miénk és az van beleírva, hogy made in czechoslovakia 1799 tudni szeretnénk, hogy mennyit ér és barna színű régi vajon mennyit érhet?

van valami sorszám féle is 13447 nagyon szép kalap amúgy

Legjobb válasz: Csehszlovákia 1920-ban keletkezett, tehát nem gyárthatták 1799-ben a kalapot.

Csehszlovákia 1920-ban keletkezett, tehát nem gyárthatták 1799-ben a kalapot.
A kérdező hozzászólása: elfelejtedtem oda írni, hogy valami TONAK is oda van írva belé
:'DD
na ez igen :D
xddd
:)
az 1799 gondolom nem az évszámot jelöli, hanem márka vagy sorszám, sorozatszám, bármi...
A kérdező hozzászólása: igen azt énsem gondoltam, hogy 1799-es én arra lennék kiváncsi, hogy mennyit érhet
egy szaros kalapnak nincs értéke, attól hogy régi nem nõ...
Szia! Csirkemellbõl ítélve pár óra szerintem elegendõ neki, mivel elég laza szerkezetü hús :)
Ha elõzõ este bepácolod és a hûtõben pihenteted, biztos, hogy nem lõsz mellé.

Ezek mar lehetnek elojelek? Vajon mennyi idom van meg?

36+4 hetes vagyok. 2-3 napja neha gorcsolget az alhasam, olyan mint a menzi elott vagy a gyengebb napokon. 2 hete 2000 volt a mehszaj, holnap megyek ujra, kivancsi vagyok.

Legjobb válasz: lehet is, meg nem is...ezt csak a babád tudná, vagy még õ sem...:-)) Én az utolsó hetekben simán minden jelet produkáltam, és mégis túlhordtam 1 héttel... Minden jót Neked!

lehet is, meg nem is...ezt csak a babád tudná, vagy még õ sem...:-)) Én az utolsó hetekben simán minden jelet produkáltam, és mégis túlhordtam 1 héttel... Minden jót Neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!