Találatok a következő kifejezésre: Vajon komolyan engem (2 db)

Vajon komolyan vesz engem?

Van egy lány akit látásból már ismertem de neten próbáltam kapcsolatba kerülni vele,ami végül sikerült is. Már több mint 1 hónapja beszélünk, de hiába kérdeztem nem akar még találkozni, azt mondta szeretné ha el?bb beszélgetnénk aztán majd ha úgy érzi szól ha találkozni akar. Belementem,de csak tellik az id?, és én úgy érzem mintha nem venne komolyan, netre is ritkán jön ez meg így kín és szenvedés :( Amúgy meg rendes,és ezért nem tudom hogy most komolyan vesz e vagy nem....

Legjobb válasz: Szia! Éppen ez a baj a pasikkal manapság. Nem tudnak várni. 1 hónap? Szerintem is rövid idõ, hova sietsz? Tudom, h szar a várakozás, de ha akar tõled valamit, úgyis találkozni fogtok. Ne eröltesd, mert azzal csak ellököd magadtól - tapasztalat (dobtam már ki pasit azért, mert azonnal talizni akart velem). Szóval türelem!

Szia! Éppen ez a baj a pasikkal manapság. Nem tudnak várni. 1 hónap? Szerintem is rövid idõ, hova sietsz? Tudom, h szar a várakozás, de ha akar tõled valamit, úgyis találkozni fogtok. Ne eröltesd, mert azzal csak ellököd magadtól - tapasztalat (dobtam már ki pasit azért, mert azonnal talizni akart velem). Szóval türelem!
Sztem ez lerázó duma, én minden psit így rázok le akitõl nem akarok smit se.
A kérdező hozzászólása: elsõ kommentelõ: hidd el ha biztos lennék abban hogy nem hiána várok, várnák én fél évet is...
Szerintem nem vesz komolyan, ne várj rá, tapasztalatból mondom mert Én is néha ezt mondom a pasiknak.
ha tényleg szeret akkor nem fog kiröhögni megérti h neked ez az elsõ
Ez egyénfüggõ, ha szeret, akkor megtanít hogyan lehetsz jobb. De ha nem tanít + nem jelenti azt nem szeret.
Szerintem pedig old meg a problémát. Ha úgyérzed mindjárt "végzel" vedd ki és kényeztesd más módon. Vagy végezz várj pár percet és folytasd.
Szerintem hülyeség ilyen miatt aggódnod. Szerintem semmi ciki nincs benne, senki sem profinak születik. :) Aki nem szûz, annál is elõfordul ilyesmi. Mondjuk ha régen nem volt szexuális kapcsolata, totál be van indulva stb. :) 23/L
Nálunk is ugyan így volt, én szûz voltam, a barátnõm meg nem, de õ nem tudta hgy én az vagyok, és az aktus végén mondta hogy jól csinálom én meg erre elmondtam neki hogy vele vesztettem el. Ha szeret nem fog nevetni rajtad hidd el :)
én 5-6 másodperc alatt ki tudom verni szerintetek az baj ? F24
Hát az elég gyors és szeretkezés közben nem nagyon jó hogy az elsõ percben elélvezel.
ha szeret akkor nem fog ezzel b.szogatni.elfogadja, mivel neked az az elsõ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!