Találatok a következő kifejezésre: Vajon jo van (71 db)

Partnerkapcsolatot csak jó nőkkel tudnék elképzelni, de szexuálisan sokkal jobban vonzanak a csúnya arcú, de jó alakú lányok! Vajon miért van az, hogy a szebb lányok, mégis jobban rám vannak kattanva mint a csúnyák? (F20)

Legjobb válasz: Itt az alapvetõ probléma szerintem az hogy: "Partnerkapcsolatot csak jó nõkkel tudnék elképzelni" A kapcsolatban nem az a lénye,hogy azért legyél a másikkal mert a egy "bomba" nõ hanem azért mert van benne valami ami megfog. A szexnek is van több formája lehet azért akarnál szex-elni csúnyább csajokkal mert szereted az alázós szexet. Az meg-hogy miért nem tetszel a csúnyább csajoknak lehet azért mert túl jól nézel ki és azt gondolják,hogy csak meg akarod õket húzni és ezért is maradnak tõled távol.

Itt az alapvetõ probléma szerintem az hogy: "Partnerkapcsolatot csak jó nõkkel tudnék elképzelni" A kapcsolatban nem az a lénye, hogy azért legyél a másikkal mert a egy "bomba" nõ hanem azért mert van benne valami ami megfog. A szexnek is van több formája lehet azért akarnál szex-elni csúnyább csajokkal mert szereted az alázós szexet. Az meg-hogy miért nem tetszel a csúnyább csajoknak lehet azért mert túl jól nézel ki és azt gondolják, hogy csak meg akarod õket húzni és ezért is maradnak tõled távol.

Vajon jó még? Most találtam meg a habszifonhoz a patronokat. Kb.25 éve használtuk utoljára, és még van benne egy patron. Jó még, fel lehet használni?

Legjobb válasz: Mivel a habszifonhoz nitrogén van a patronokban, ez nem tud megromlani, igy bajotok nem lehet töle, de valószinüleg a töltet jó része azért már kiszivárgott belöle, ezért több parton kellene ahhoz, hogy müködjön, Azt viszont nem lehet megmondani, hogy hány kellene - és ezért nem erölködnék vele.

Mivel a habszifonhoz nitrogén van a patronokban, ez nem tud megromlani, igy bajotok nem lehet töle, de valószinüleg a töltet jó része azért már kiszivárgott belöle, ezért több parton kellene ahhoz, hogy müködjön, Azt viszont nem lehet megmondani, hogy hány kellene - és ezért nem erölködnék vele.
Vagy jó, vagy nem. Ez biztos. Van még kérdésed? ki vele!DD)

Van egy lga 775ös procim van de vajon jó ez egy lga 1155ös alaplapba?

mintha valahol olvastam volna ilyet de inkább utána kérdezek, mert sztem nem tuti

Legjobb válasz: Nem... 775-ös alaplapba jó.

Nem... 775-ös alaplapba jó.
Nrm. Valószínûleg kevered az AM2+ -szal és az AM3-mal.
Még csak fizikailag sem menne bele.
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor jól gondoltam :)


Ez vajon "jó jel"? Van egy fiú ismerősöm, akivel az utóbbi néhány hónapban nagyon sok közös óránk volt, és az órák előtt (alatt :P), után többször volt alkalmunk beszélgetni..

Van egy fiú ismer?söm, akivel az utóbbi néhány hónapban nagyon sok közös óránk volt, és az órák el?tt (alatt :P), után többször volt alkalmunk beszélgetni, illetve egy darabon együtt járunk haza az órák után. Nincs barátn?je, és nekem sincs barátom. Sztem ? nem is akar párkapcsolatot, de mégis úgy érzem, hogy kialakult benne valami ragaszkodás-féle irántam.

Legjobb válasz: Attól is függ hány évesek vagytok... amúgy persze jó, ha vannak ilyen kellemes együtt töltött idõtök. Esetleg te kezdeményezz, finoman. Aztán kapcsol majd a srác.

Attól is függ hány évesek vagytok... amúgy persze jó, ha vannak ilyen kellemes együtt töltött idõtök. Esetleg te kezdeményezz, finoman. Aztán kapcsol majd a srác.
szimplán csak fél a srác sztem. Bátortalan. Ha szeretnéd õt akkor játssz vele, próbáld elérni, hogy észrevegye van esélye nálad.
A kérdező hozzászólása: Elmúltunk már 20 évesek... Sokáig én is azt hittem, hogy bátortalan, de most már egyre inkább úgy gondolom, hogy nem a félénksége miatt nem beszélget a lányokkal, hanem az érdeklõdés hiánya miatt :S Ez számomra nagyon furcsa, de mégis csak azt hiszem, ez a helyzet. A mi kapcsolatunk most már barátinak mondható, ... éppen ezért nem tudom eldönteni, hogy mi okból féltékeny: szimplán úgy, mint barát, vagy ez már több barátságnál. Kb. egy évvel ezelõtt kezdeményeztem, és elhívtam vhová, de õ nemet mondott. Akkoriban ritkábban találkoztunk és kevésbé volt közeli a kapcsolatunk, úgyhogy az végülis "nem számít"... Viszont ha akarna vmit és érdemben akarna cselekedni, akkor gondolom, összeszedné magát és elhívna vhová.
A kérdező hozzászólása: Állítólag mindenre jó.
Háát én nem ajánlanám. De ezt az összetevõi alapján mondom: isopropylpalmitate- eltömíti a pórusaidat amit gondolom nem szeretnél hiszen a pattanások ellen küzdesz. Négyszerek parabén tartalom-szintén nem bíztatnálok hogy megvedd...
A kérdező hozzászólása: Kaptam ajándékba. 2x kentem vele, nem látok semmi változást.
Átvágás sima testápoló puccos matricával.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat

Izomlázam van, ettől még vajon jó lesz a szex?

Torna órán nagyon kifárasztottam magam(tegnap), izomláza van a tricepsznél, és a hát fels? részén. És 1 nagyon kicsit a combnál.. vajon így lehet 1 jót szexelni? Ez lenne az 5dik, szeretnék jól teljesíteni.. és ha nem lenne jó, akkor neki se fognék inkább.

Legjobb válasz: Simán jó lesz, nyugi:)

Simán jó lesz, nyugi:)
Szerintem még jobb lesz, mint egyébként. Én edzés utána olyan vagyok, mint egy õrült.

11 hetes kismami vagyok! Nagyon vártuk ezt a babyt és boldogok is vagyunk hogy összejött! Néha viszont megijedek ha megszületik hogy vajon jó anya leszek-e! Más is van igy?

Legjobb válasz: Hogyne:-) Olvass akár itt is utána:-) Akkor nem lennél jó anya, ha ez nem merülne fel benned:-)

Hogyne:-) Olvass akár itt is utána:-) Akkor nem lennél jó anya, ha ez nem merülne fel benned:-)
Teljesen normális, hogy megfordulnak ezek a dolgok a fejedben. Jó anya leszel, hidd el. :)
Én folyton azon rágódom, vajon jó anya leszek-e?
Ezzel mindenki így van, hidd el. Én a vége felé kezdtem felfogni, hogy hamarosan ott lesz egy baba, aki csak tõlünk függ és bizony megijedtem a felelõségtõl. Biztos, hogy nagyon jó anyukája leszel, mégha néha az ellenkezõjét is érzed majd. Boldog babavárást! Majdnem 4 hós kicsi fiú anyukája
Szia! gondolom, hogy ha már vártátok akkor rajta voltatok az ügyen egy ideje! 2 fajta nõi felfogás van! Az egyik, hogy a nõ mindent megtesz hogy babája legyen. A másik meg mindent megtesz, hogy ne legyen. Te akartad a babát, így biztos 100% hogy jó anya leszel a babádnak. Remélem megnyugodtál! Sok boldogságot! 24 hetes
Én is ettõl rettegek sokszor. Rémálmom is van. Pl. hogy ottfelejtem a kórházban vagy elfelejtem megetetni. Nagyon félek én is hogy rossz anya leszek pedig már mióta az eszemet tudom, babát akartam. De sztem nem lesz gond (remélem). 28 heteske

Vajon jo eselyem van a babara, ha az utolso mensi jul.13-an volt, es egyutt voltunk 18-an, 22-en, (23-an majdnem pozitiv volt az ovu teszt), 24-en (ezen a napon pozitiv volt a teszt), 26-an es 27-en?

Legjobb válasz: www.ciklus.hu Itt megkapod az adatokat hogy mikor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek!És még a baba nemét is megtudhatod!:O :) Remélem azért sikerült , és ha igen elõre is jó terhességet majd babázást!

http://www.ciklus.hu Itt megkapod az adatokat hogy mikor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek!És még a baba nemét is megtudhatod!:O :) Remélem azért sikerült , és ha igen elõre is jó terhességet majd babázást!
A kérdező hozzászólása: Azt hittem a ciklus.hu csak arra szolgal, hogy aki homerozik, az le tudja jegyezni es ezaltal kapjon egy kis diagramot. :) Azert koszi, mindjart megnezem. Nagyon jo lenne, ha mar lenne baba, de probalok nem ragorcsolni, mert az nem jo. (Neha ugy erzem nekem sosem jon ossze, mintha valami tavoli alomra varnek, hogy megvalosuljon..... hm...... sohaj...)
1 válaszoló vagyok:megnézted a ciklus.hu-t ?Milyen ?Ki tudtad számítani? Ne aggódj majd összejönn.:) rám is sokáig vártak a szüleim.És most lám itt vagyok és nekd írok:D:) Gondolj arra hogy úgyis összejön. és télleg ne görcsölj.Lazííts!
Szerintem jó eséllyel indulsz!Most csak annyit tehetsz, hogy türelmesen vársz és nem görcsölsz ezen a témán. Az érzéseiddel nem vagy egyedül. 6 hónapja várom, hogy elmaradjon a menzim, de még csak nem is késik soha!:-) Na jó, ez csak vicc volt, és tudom, hogy fél év nem a világ. Szóval én is úgy érzem, hogy ez nem mostanában fog összejönni. De ne add fel! Nemsokára benneteket is választ majd egy baba!!!
A kérdező hozzászólása: Regisztraltam, de nekem semmi kulonosebbet nem szamit ki. En azt hittem naivan, ha beirom mikor voltam egyutt a parommal, mikor volt PE meg utolso mensi, akkor kiszamolja , hogy kb. mennyi az esely egy esetleges terhessegre. Kicsit elkeseredtem, mert ez csak kiszamolja a varhato kovetkezo mensit, stb.... Amit en magamnak is ki tudok szamolni korulbelul. Akkor most mi a lenyege azon kivul, hogy adatokat tudsz lerogziteni? Nekem idaig nem nagyon volt segitsegemre ez az oldal (ciklus.hu). Akkor most nagy eselyem van a babara, vagy hagyjam az egeszet a manoba? :(
Dehogy hagyd!Nem szabad feladni! Tudod mindig a remény hal meg utoljára!Sikerülni fog csak lazíts és akkor majd egyszercsak meglepõdsz amikor nem is számítasz rá!

Kb egy honapja a baratommal el vagyunk hulve egymastol, es nem tudjuk h miert. Eddig minden jo volt, kezdtek lenni veszekedesek es vajom ettol van? O meg mindig el van hulve tolem, mit csinaljak? Segicsetek, 1 eve mar egyutt vagyunk

Legjobb válasz: Valószínûleg a sok veszekedés okozta, de az sem kizárt hogy más (valaki) van a háttérben. Én azt tudom neked ajánlani hogy találkozzatok többet, csináljatok olyan dolgokat amit mindketten szerettek, pl: mozi,beülni valahova stb biztos javulni fog a helyzet és megtudod menteni a kapcsolatod! Sok sikert!

Valószínûleg a sok veszekedés okozta, de az sem kizárt hogy más (valaki) van a háttérben. Én azt tudom neked ajánlani hogy találkozzatok többet, csináljatok olyan dolgokat amit mindketten szerettek, pl: mozi, beülni valahova stb biztos javulni fog a helyzet és megtudod menteni a kapcsolatod! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Es mast meg mit tehetek, mert probaltam ezt is, de mindig valami elrontota , mert mire helyre jott volna az erzelmeivel megint bekovetkezet valami amitol elhult tolem, nagyon nem veszekedtunk de ugy latszik h ez eleg volt neki h elhuljon tolem:(
A kérdező hozzászólása: Mar 1 honapja igy megy, o mind mondja h probal valtoztani meg minden, nem erzem szeretetet mar, de az is igaz h streszes allapotba voltunk mostanaban, es ettol jottek a veszekedesek is, de vissza kell kapjam a szeretettet, legyen minden olyan szep mint regebb, segicsel kerlek.
Lehet hogy túl sok idõt töltöttetek együtt, és talán egy kicsit egymásra untatok. Töltsetek külön egy kis idõt, amíg olyanokat csináltok, mint régen, menjetek el külön külön bulizni, foglalkozzatok magatokkal, töltõdjetek fel energiákkal, ez segíthet. Ez sokszor szokott segíteni: :)
A kérdező hozzászólása: De lehet ha nem beszelunk egy darabig , vagy nem talalkozunk akkor lehet minnel jobban elhulunk egymastol:(
Beszéljétek meg, hogy most egy kicsit levegõt vesztek egymás nélkül, ami nem azt jelenti hogy szakítotok!
A kérdező hozzászólása: Mar keso mindennek, a tegnap este szakitottunk, mind a kettonk dontese volt ez, de nekem annyira faj:(
meg van fagyva? Melegvízbe tedd bele.
A kérdező hozzászólása: Nincs megfagyva, nem a mélyhûtõ részében volt, csak a simában, de mindig ott van, de eddig csak folyós Baileys-ekkel találkoztam.
Öntsél hozzá egy kis tejet, és rázd össze!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!