Találatok a következő kifejezésre: Vajon hány lehet (18 db)

Azt nem tudom, hány km/h-val repülnek, de hogy még nem hallottam arról, hogy egy embert lufi ölt volna meg, az biztos.
A kérdező hozzászólása: mert megcsípheti az arcunkat, de nekem nem szokta
A kérdező hozzászólása: naa írjatok már lécci
Nem nagyon repülnek szét a darabok, nem olyan óriási a nyomás benne - viszont gyorsan összeugranak olyan picire, amekkorának utána látod, ezért csíphet. Ugyanaz történik, mint amikor ezt a kis csonkot kihúzod és elengeded (csúzli). A szemedre, füledre vigyázz, más baj nem nagyon lehet vele.
Semennyivel. A gumi összerándul, és ez csíp meg, a légnyomás ebben alig játszik szerepet.

A boltban vásárolt friss sajtosrúdban vajon hány kalória lehet kb? Elég nagy és hajtogatott hájas tésztás.

Legjobb válasz: az nem hájas tészta,hanem levelev.és tekintve a margarin,és liszt tartalmát,szerintem 250 körül lehet.de az is lehet,hogy több.

az nem hájas tészta, hanem levelev.és tekintve a margarin, és liszt tartalmát, szerintem 250 körül lehet.de az is lehet, hogy több.
Legalább 400...

A telsesen fekete macskám már nagyon őszül. Vajon hány éves lehet kb? Hogyan lehet megállapítani, hogy mennyi idős?

Legjobb válasz: Az állatorvos megközelítõleg meg tudja határozni, elsõsorban a fogai alapján.

Az állatorvos megközelítõleg meg tudja határozni, elsõsorban a fogai alapján.
Szerintem 10 éves körüli lehet.
9-10-11
A mi cicánk még nem volt egy éves és már õszült. A fekete németjuhász kutyusunk még nem volt egy éves, mikor már voltak fehér "hajszállai". Két fekete cicánk volt és mind a kettõ korán elkezdett õszülni.

Vajon hány fogkefe lehet a világon?

Legjobb válasz: Én kb. 25000000 darabra saccolnám.

Én kb. 25000000 darabra saccolnám.
ez most, hogy jutott az eszedbe?
Az attól függ, hogy használtban lévõ, elavult, vagy vadonatúj?Ha az összeset beleszámoljuk akkor kb 15 milliárd db.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm . Hát igen jó hosszú és jó meleg fõleg hétvégére mondják :) lehet a mi babánk is hamarabb bújik ki a melegtõl .Neked mennyi van még hátra ?
Gratulálok!:-) Picit irigyellek, mert már nem kell olyan sokat várnod Rá!:-) Hú, de hosszú lesz még ez a nyár... Üdv, 23 hkm
A kérdező hozzászólása: Ma voltam uh-án . A babókánk 2800grammos.Szép nagy lány lesz :)
Szia! AC-t nem írtak a papírodra? Mert a bpd és az ac kell a súlykalkulátorhoz! A hossza egyébként kb 45 cm, szerintem az jó!:-)
Hú bele sem merek gondolni, hogy még 16 hét!:-) Ráadásul már most hatalmasnak érzem a pocakom, pedig még csak most értem el a terhesség elõtti súlyom! Mi lesz itt július-augusztusban?!:-)
A kérdező hozzászólása: Nem írtak rá Ac -ét sajna .De most szerdán megyek újra uh -ra , mert már 36 hetesek vagyunk és megkérdem .Köszönöm szépen a válaszokat .Remélem már szépen növögetett azóta :)
2500g +- 200g
Utolsó válaszolónál a pont, jó az a honlap!:-) Egyébként a combcsont hosszából (fl) kalkulál!
http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lungh.. Az elsõ a súlyt számolja, a második a hosszt.
Majdhogynem tökéletes:)
igen az AC hiányzik, pedig abból lehetne kalkulálni már. Elsõ válaszoló? Az érdekelne hogy ebból, hogy számoltad ki a centit? :)
A kérdező hozzászólása: Akkor vigyázz nagyon magadra nehogy gond legyen. Mert ez az idõ nem tesz jót senkinek .Fõleg a kismamáknak nem. Nekem a bokám kezdett nagyon dagadni.

Vajon hány lány van, akinek elég lehet az én farkam is méretre?

15cm hosszú és 3,5cm vastag.

Legjobb válasz: Régee naz ember nemi szerve intim terültnek számított, ami azt jelenti, hogy csak az láthatta, akire tartozott. Manapság meg már több millión tudják rólad, hogy mekkora a farkad. Ettõl jobb lesz, vagy nagyobb? Tudom, az általános férfipara, hogy meglát a csaj és kiröhög a méreted miatt... nem fog metörténni. Miért, ha kicsinek mondják, akkor nem dugod meg? "Drágám, a neten azt mondták kicsi, így inkább meg se próbáljuk..." Nõjetek már fel! :) Elképzeletem, mi lenne, ha mostantól a csajok centit és tolóméérõt dugdosnának magukba és elkezdenék kérdezgetni, hogy elég mély és szûk -e nekik.... :D

teljesen tökéletes, sõt, legalább nincs gond a mélytorokkal :) 23L
Régee naz ember nemi szerve intim terültnek számított, ami azt jelenti, hogy csak az láthatta, akire tartozott. Manapság meg már több millión tudják rólad, hogy mekkora a farkad. Ettõl jobb lesz, vagy nagyobb? Tudom, az általános férfipara, hogy meglát a csaj és kiröhög a méreted miatt... nem fog metörténni. Miért, ha kicsinek mondják, akkor nem dugod meg? "Drágám, a neten azt mondták kicsi, így inkább meg se próbáljuk..." Nõjetek már fel! :) Elképzeletem, mi lenne, ha mostantól a csajok centit és tolóméérõt dugdosnának magukba és elkezdenék kérdezgetni, hogy elég mély és szûk -e nekik.... :D
A 15 centi teljesen tökéletes. A vastagság is rendben van. 23/N
A google szerint az egész világon 32457986 lány van akinek ez a méret pont megfelelõ. Európában: 214535 ennyi lány. Magyarországon: 1445 szerint megtalálod a párod.
Köszönöm istenem hogy az enyém 19cm
Egy nõ hüvelye 8-12 cm, a G-pont 3-4 cm-nél van.
sok :) nekem 14cm és 4cm mégsem volt 1 csajjal sem gond :)
Mókás hogy privizgettek, hogy mennyi idõs vagyok meg hány csaj volt :) 1. hozzászóló vagyok akkor írom itt és hanyagoljatok a privikkel. Pontos számot nem mondok mert nem tartozik senkire de 6-12 közötti csajra értendõ amit írtam hogy tudjatok viszonyítani. Mondjuk alacsonyabb csajokra bukok (170 alatt) nem tudom ez mennyire számít de eddig minden csaj élvezte velem a szexet :) sõt, volt aki meg is jegyezte, hogy pont ez a méret ami neki megfelelõ :) Szóval ezt a minél nagyobb annál jobb majmolást kissé fárasztónak tartom már :) 22/F
Utolsó lõdd le magad. Kedves kérdezõ átlagos méret, 10bõl 8 nõnek eléglenne :)
ja csak nyug :)
Biztos sok lánynál nem gond, de azért gáz, ha nem érzi a fiút.Nem egybõl arra kell gondolni, hogy tág a nõ, és azért.A hüvely visszahúzódik, sosem az a baj, hogy a nõ tág.Szülésnél is ki kell tágulnia, és mégis utána az eredeti.Jobb a szex, ha nem picike.Aztán mindenki más....

Vajon hány magyar lehet akinek negatív értéket mutat a vagyon összesítés? Én sokat ismerek, volt aki tíz év havi milliós bér mellet is a hitel válság miatt mínuszba került.

És ő még ráadásul eurós hitel és euróban kaport fizetés mellet. - csak hát a multi cég megsínylette a válságot, és kitették a szűrét, egyik napról a másikra kivonultak Kelet-Közép-Európából. - ezt csak ezért írtam ide, hogy ez sokszor nem felelőtlenség, mert rengetegszer csak korsajátosságok összjátéka.

Legjobb válasz: Minden magyarnak negatívot mutat, ha elosztjuk az államadósságot a lakosok számával, még a kisbabák is mínuszban vannak egy kertes ház árával.

Minden magyarnak negatívot mutat, ha elosztjuk az államadósságot a lakosok számával, még a kisbabák is mínuszban vannak egy kertes ház árával.
Rossz érzés vagy sem, ha nincs pénzed lakásra, akkor kénytelen leszel bérelni. Ez nem érv, ne haragudj. Tudom, nincs pénzem, de jó érzést adna egy kocsi, egy jacht, egy tengerparti nyaraló.... Elvégre én is érek annyit, amennyit az, akinek viszont telik rá.
De akinek nincs lakása inkább fizessen a fõbérlõnek élete végéig minden hónapban? Az sem megoldás és nagyon rossz érzés úgy élni, hogy tudom, hogy soha nem lesz az enyém a lakás csak ölöm bele a pénzt egy idegen család kasszájába évekig. Hogyan máshogyan szerezhetnének az emberek lakást ilyen fizetések mellett? A legtöbb ember 100 éves koráig sem tudna összegyûjteni egy lakásra.
Én a bankokat nem hibáztatom, csak lelocsolnám õket gázolajjal és felgyújtanám mind az összeset alkalmazottaikkal együtt.
21:51 "Voltak országok óvva intették az embereket , fõleg a svájci frank alapú hitelektõl" A PSZÁF Magyarországon is közleményt adott ki errõl. Persze akkoriban (2004-2005) épp az volt menõ duma Magyarországon, hogy én tõzsdecápa vagyok, én forexezek, én korszerû vagyok, én merek bonyolult pénzügyi spekulációkba bocsátkozni stb. Az állami szervezetek a maguk részérõl figyelmeztették a lakosságot, a hülye sajtó pedig beleheccelte a lakosságot a hitelfelvételbe. Az olyan újságok, mint az Index.
A lakosság pénzügyi helyzete bizony egyenes arányosságban áll a pénzügyi ismeretekkel. Akkor kellett volna a keményebb törvényi szabályozás, amikor a bankok boldog-boldogtalannak szórták a hiteleket. Én a bankokat nem hibáztatom, piaci szereplõk, a profitra törekszenek. Törvényileg kellett volna megszabni, hogy mekkora fizetés mellé mekkora hitel vehetõ fel. De igazából nem is a lakáshitelek a legnagyobb probléma. Sokkal inkább a 40% körüli személyi kölcsönök, hitelkártyák és egyéb rémségek. A hitelkártya egyetlen elõnyét abban látom, ha a saját fizetésem rövid távon jól be tudom fektetni addig, amíg ingyenesen használhatom a bank pénzét. De ez itthon a magas jutalékok miatt nonszensz. Minden másra használni pénzügyi öngyilkosság.
No igen. Miért kell több kategóriával jobb, nagyobb ház vagy kocsi, ha csak hitelbõl megy? A munkatársaim között többen is vannak, akiknek a havi fizetés beérkezésével is mínuszban van a számlája, tehát effektíve egyetlen fillérük sincs, minden hónapban hitelbõl fizetik az utolsó kiflit is. És a tartozás hónapról hónapra nõ ezáltal.
Állítólag Magyarországon az emberek 81%-ának nincs 50 ezer forintnál nagyobb megtakarítása.
A kérdező hozzászólása: Tíz ezer családokról és amúgy egy is sok. De én ahogy most utána olvasgatok, itt több mint valószínû milliós létszámú rétegrõl van szó.
"tízezrekrõl szól a híradás is, akik többel tartoznak a bankoknak mint az összvagyonuk" Tízezrek? Az országban milliók élnek.
A kérdező hozzászólása: Igen de tízezrekrõl szól a híradás is, akik többel tartoznak a bankoknak mint az összvagyonuk. - de ez úgy már a bulvár híradók világa.
2011 IV. negyedévében a háztartások nettó pénzügyi vagyona 16 ezer milliárd Ft volt (ebben tehát nincs benne az ingatlan). Hogy hány háztartásnak negatív, azt nem tudom. Az átlag pozitív, valószínûleg a legtöbb háztartásnál pozitív a nettó pénzügyi vagyon. Ehhez még jönnek az ingatlanok. "Én sokat ismerek, volt aki tíz év havi milliós bér mellet is a hitel válság miatt mínuszba került." Én meg egyet se. Mindenkinek megvannak a maga sztorijai, de országos szinten ebbõl nem lehet következtetéseket levonni.
A kérdező hozzászólása: Én most a magánvagyonra gondoltam. Arra, hogy hány embernek lehet például nagyobb személyes (kölcsön) adóssága, mint amekkora a ingó és ingatlan vagyon tárgyai együttes összértéke. Mert az tudom sokan vannak. Van erre valahol valami statisztika?
A kérdező hozzászólása: Magyarországon, nem ugyan az bérelni mint mondjuk Németországban, mert ha ott valami okból kifolyólag nincs pénzed bérelni, az állam vagy a tartomány teszi meg helyetted, hogy állja a lakbért.

Hány évesen kezdtetek el fantáziálni, hogy vajon milyen lehet a szex?

Legjobb válasz: 15, és azóta is 17/L. És te mikor?

15, és azóta is 17/L. És te mikor?
14 éves koromban. L
ezt mondja minden ribi és himringyó....
ma 16:47 A szexhez vágy kell, nem pedig szerelem!!!!
12 lehettem 27F
Amióta menstruálok, és elég korán érõ voltam, így 10 évesen. De természetesen ez megmaradt fantázia szinten, eszembe sem jutott, hogy kipróbáljam bárkivel is még jó pár évig. 20/L
olyan 15 lehettem, amikor meglattam egy csajt egy suliba. azota is csak fantazialok. nekem erzelem nelkul nem menne legalabbis nem tudnam elvezni.
11 12 :D
Szerelmes? Én kétszer voltam, de az nem lenne túl izgalmas élet, ha kizárólag a szerelmemmel csinálnám.
Lenne alkalmam, de hát.....nem vok szerelmes:(
13-14 körül lehettem :D akkor volt ugyanis a botrány, hogy osztálytársnõmet megdugták páran egy buliba :D és elkezdtem fantáziálni, hogy én is megdugtam ám volna :D
Én 13, te kedves elsõ válaszoló, azóta is csak ábrándozol róla?
11-12 körül

Ez vajon hány Volt lehet?

http://www.youtube.com/watch?v=MIPjlG_FMVs&feature=related

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=PXiOQCRiSp0 Itt azt írják, hogy 500kV.

http://www.youtube.com/watch?v=PXiOQCRiSp0 Itt azt írják, hogy 500kV.
Nem tom mennyi lehet, de ugy tom, h 750kV-nál nagyobb feszültségû hálózat nincs magyarországon
Ez amerikai videó sztem.
nagyon sok V. Vagy 70000 voltos nem tom
A csodák palotájában lévõ tesla tekercs másfél milliót állít elõ, ez olyan 3 millió körül lehet.
A kérdező hozzászólása: Kösözönöm a választ, valóban 500kV.

Vajon hány éves lehet pontosan Wolverine az X-menből?

Szívesen olvasnék számításokat,eszmefuttatásokat,hogy jött ki a végeredmény, de tippeket is várok :) Szerintem 100 körül lehet, de nem tudom eldöntnei,több vagy kevesebb, és hogy mennyivel...

Legjobb válasz: én is számolgattam szerintem 150 és 200 körül mozog:D de azért jól tartja magát:D

én is számolgattam szerintem 150 és 200 körül mozog:D de azért jól tartja magát:D
Wikipédia szerint 1880-as évek végén született. Ott le van írva a teljes élettörténet, nem csak a filmek, hanem a képregények alapján is.
A kérdező hozzászólása: az új film elején próbáltuk felismerni , mikor melyik háborúban harcol és ez alapján behatárolni...de nem tudjuk eldönteni, az elsõ vh benne van e vagy csak a második
én is az alapján számolgattam. meg úgy, h kb. a háborúban hány éves lehetett, aztán így jött ki ez a 150-200:D
Valahol olvastam, hogy az 1. vh-ban 19 éves volt (nem a film alapján, hanem egy régi sorozat alapján). E szerint most kb 115-120 éves. De valószínûleg még Stan Lee sem tudja...
A kérdező hozzászólása: azt már végigolvastam....elkerülhette a figyelmem az évszám :) de ha igaz, amit írsz, akkor eddig nagyjából jól saccolt mindenki....ha 1889-el számolok pl, akkor 120 éves kereken
a film elején 1845 van.Naggyából ott 10 éves lehet.Tehát 1835 körül született.A Cselekmény az szerintem 1990-es évek lehet. Naggyából 155-165 éves.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!