Találatok a következő kifejezésre: Vajon a is vannak (205 db)

nem Szigethalommal van a baj az biztos, szerintem szép hely. :)
Mi pont egy ilyenben élünk. Sok hátránya van sajnos. Nálunk pl kicsi az udvar és nagyon egymás szájában vagyunk. Biztosítani kell a szabad átjárást az udvarodon. Ha a 2vel mellettünk lévõnél sír a baba éjjel, én is felébredek, mert olyan, mintha az ablakunk alatt sírna. Csukott ablakoknál nem hallani, dehát nyár van... Mivel ezek gyors építésûek, ezért nem beton födém van, hanem fa, ami már elég hamar elkezd nyikorogni. Nálunk a lépcsõ is nyikorog. Pici baba mellett nem a legjobb dolog. Aztán ugye a falak gipszkartonból vannak, simán hallod a nappaliban, hogy mi történik a wc-ben. Persze nem mondom, hogy mindegyik ilyen, de sajnos a legtöbb igen. Jól nézd meg milyet veszel! A várossal amúgy nincs baj.

Vajon miért is van a magyarok egy részében, egy csöppnyi antiszemitizmus?

http://www.youtube.com/watch?v=h7rZoFlrizI&feature=player_em..

Legjobb válasz: 6 perc 30 másodperc a videó, miért ne nézhette volna meg és linkelhetett volna 9 perc alatt?

6 perc 30 másodperc a videó, miért ne nézhette volna meg és linkelhetett volna 9 perc alatt?
Ilyet látva nem véletlen, már ne is "haragudj"..;)
ha egy népet, aki mióta létezik már jóval Krisztus elõtt, mindenhol utálják, lehet nem a világgal van a baj?
Akkor rosszul fogalmaztam(fáradt. vok..) pont, hogy felháborit az egész!!!Nem csak süket duma volt, tényleg az a tervük, hogy felakarják vásárolni M.o.-t..., undoritóóó!
"ha egy népet, aki mióta létezik már jóval Krisztus elõtt, mindenhol utálják, lehet nem a világgal van a baj?" -..ha büdös vagy mindenki útál míg meg nem fürdessz..
Még szerencse hogy ez kölcsönös. A különbség csak, hogy mi itthon vagyunk.
ennyi mocskos nácit! Felfordul a gyomrom a fajtátoktól!
19:37 nekem meg a tiedtõl, ha nem tetszik, el lehet húzni Izraelbe, kis sapka!!!:@
19:30 Aki ki meri ejteni a száján a zsidó szót az csak náci lehet? Mond mirõl lehet beszélni úgy a zsidó néprõl, hogy az ne tünjön nácizásnak? Ne gyere azzal, hogy Einstein , meg német, meg lengyel stb. Izrael talán nem veszélyes az emberiségre az atom arzenáljával? Egy akkora országnak mibõl telik ilyen drága fegyverekre? Valószinü, hogy a lakosságot rabszolga körülmények között dolgoztatják. Mibõl telne a hadseregre és technikájára, ha nem igy lenne. ugyanez más orszgok esetében súlyos bün és ENSZ szankcióknak néz elébe. Hol van az egyenlõ bánásmód, fõképpen a Te esetedben. Úgy gondolod, hogy Te büntetlenül NÁCIzhatsz, az emberiség nevében, mert valaki a zsidó szót használja gondolatai közlésére!? És egyáltalán ha nem élnek zsidók Izraelen kivül miért vannak érintve, "üldözve" szerte a világban? Miért feltételezik egyáltalán, hogy üldöztetés alatt állnának? Egyszóval:nem hiszem, hogy a zsidók egy része nem hazudik!
Bizonyítékok vannak rá, hogy "holokauszt-kárpótlás" címen földárveréseket tartanak. Na, és kik voltak a "holokauszt" áldozatai? A zsidók. Ezért. Ja, meg a zsidók fajelmélete miatt, ami szerint a "gójók" (a nem-zsidók) megvetendõk, õket nem szabad segíteni, és ha csak teheti, a hithû zsidó megöli õket. Legjobb védekezés a támadás, ezért akik tudnak errõl, azt azonnal rasszistának kiáltják, hogy mindenki utálja õket, és ne érvényesülhessenek.. holott õk, maguk a rasszisták.
A zsidónak sajátossága, hogy az önnön gonosz arcát vetíti ki másokra is. Ez az ún. "holokauszt" de a "rasszizmus" is. Az elsõ fajelkülönítõ törvények Mózes könyvieben vannak, nem a Mein Kampfban! Az elsõ koncentrációs táborokoat Nehémiás alapította, nem Himmler! Az elsõ népírtást a babyloni zsidók csinálták Purim idején, nem a "nácik". A zsidó mindig ilyen, és ilyen is marad. A saját gonoszságait ráfogja másokra.
találjátok ki már legyetek szivesek hogy az elsõ diktátor pedig Mózes volt és nem Hitler:) ) többnyire az fáj az embereknek hogy a zsidók pénzesek mert többnyire kereskedelemmel foglalkoznak... és vki itt irta h a gojokkal szembe mik vannak nem segitik öket megölik öket... keresztesháborukról gondolom hallottál? ott nem a "pogányokat" ölték le mer nem keresztények voltak? de.))
"találjátok ki már legyetek szivesek hogy az elsõ diktátor pedig Mózes volt és nem Hitler" Nem tetszik, mi? Pedig ez az igazság! Csak egyszer olvasnál utána, de mindegy mert te úgy is véded õket körmöd szakadtáig. Mellesleg: a keresztesháború az HÁBORÚ volt, ahol neked te barom bármilyen hihetetlen nem csak keresztények gyilkoltak, hanem õket is. Neked is tipikus zsidó logikád van, tételesen cáfolni egy mondatot sem tudsz, csak rásütöd a bélyeget h "fantázia" meg "mese". A zsidó "üzleti érzékrõl" meg annyit, hogy jobb helyeken más emberek ellehetetlenítését és öngyilkosságba kergetését, anyagi tönkretételét nem jó üzleti érzéknek, hanem utálatra méltó gazemberségnek hívják. Sajnálom ha jó anyád úgy nevelt, hogy ez neked példaértékû. Persze cáfolatot úgysem várunk, azt úgysem tudsz, a józsidóiddal együtt. Megmondtuk már jó páran: ha ilyen rosszak vagyunk akkor menjetek el! Mi csak ezt szeretnénk, semmi mást, csak menjetek!
Ja, még valamit: "Verecke híres útján át jött õ is, De lopva, bújva, mint a tolvajok; A hátán batyu, szájában fütyülõ, Morogta, súgta: veszek, eladok. Kicsibe kezdte, csontot és rongyot kért És adott érte gombot és sípot... Egy évre rá korcsmája asztalánál A magyar paraszt pálinkát ivott A magyar talp alatt elindult a föld, Amit már bérbe, szolgamódra túr. És a kaftános, pajeszos zsidóból "Magyar gazda" lett, az új földesúr Nem elég a föld, a búza aranya És benne minden gazdagság, mit lelt: Erõszakkal vett szûzi nyoszolyákon A zsidó jampec magyar lányt ölelt. Babér is kellett, irodalmi hírnév, A színpadokon zúgó tapsvihar, Zsidó zsargonban, idegent dícsérve Meggyalázza a szót is, mi magyar. Kifosztott, szegény koldus lett az ország, Élet és erkölcs, minden eladó. És ha magyar kérni merte jussát, Bitang lett neve, nyilas lázadó! Hát legyen, szerinte. Lázadók vagyunk, Századok óta nyögjük az igát; De már a mocskos, szennyes árral szemben Erõsen, büszkén felépült a gát. Gátat vetettünk a pökhendiségnek: Magyar többé nem lesz szalmabáb! A gazságoknak vége; erõs szavunk Megálljt parancsolt; zsidó ne tovább! A nagy tornán most visszaszerzünk mindent; Elsikkasztott pénzt, ellopott tanyát. A "földesúr" ismét vándor zsidó lesz. És visszamegy a Kárpátokon át. A hegytetõn még visszatekint egyszer És gyûlölködve átkot szór reánk. Ez lesz a szent, nagy elégtétel nékünk, Átokból áldás: szabad lett hazánk!" (Kora Endre: Magyar ének 1944-bõl)
Mellesleg: a keresztesháború az HÁBORÚ volt, ahol neked te barom bármilyen hihetetlen nem csak keresztények gyilkoltak, hanem õket is. Neked is tipikus zsidó logikád van, tételesen cáfolni egy mondatot sem tudsz, csak rásütöd a bélyeget h "fantázia" meg "mese". A zsidó "üzleti érzékrõl" meg annyit, hogy jobb helyeken más emberek ellehetetlenítését és öngyilkosságba kergetését, anyagi tönkretételét nem jó üzleti érzéknek, hanem utálatra méltó gazemberségnek hívják. Sajnálom ha jó anyád úgy nevelt, hogy ez neked példaértékû. Persze cáfolatot úgysem várunk, azt úgysem tudsz, a józsidóiddal együtt. Megmondtuk már jó páran: ha ilyen rosszak vagyunk akkor menjetek el! Mi csak ezt szeretnénk, semmi mást, csak menjetek! 1. én hol sértettelek meg? mi alapján barmozol le engem? azért mert én nem gyülölöm az embertársaimat? bocsáss meg legyél szives. 2. a keresztes háboru igen, háboru volt amit a Keresztények inditottak a "Pogányok" ellen és persze h ölték a keresztényeket is, h ha megütnek téged, te is visszaütsz nem?:) (tudom hogy volt dzsihád és igen, azzal se értek egyet... itt a példalényege az volt h nem csak a zsidok itélik el a más vallás követöit) 3.és igen, nem tudok ellenpéldákat felhozni... mert én közemberként semmit nem észlelek abból hogy nekem ártanának a zsidók... szal hogyha eccer ezt vki ki nem találja akkor te sem hiszem hogy érzékelnéd a zsidó befolyást... 4. mi az hogy megmondtátok páran h menjünk el? mint magyar állampolgárnak vna jogom itt lenni és nem egy névtelen fog engem elküldeni innen:) végezetül: ezen az oldalon véleményeket kell megosztani a kérdéssel kapcsolatban. viszont azt vettem észre hogy vannak bizonyos kérdések (mint ez) ahol egy véleményt foadnak csak el, és az enyém nem egyezik meg azzal.. és egy jó tanács: fogadd el hogy vannak a te véleményeden kivül más vélemények is:)
"1. én hol sértettelek meg? mi alapján barmozol le engem? azért mert én nem gyülölöm az embertársaimat? bocsáss meg legyél szives." Rendben, maradjunk diplomatikus keretek között, valahol igazad van, nem járatom le a nézõpontom azzal, hogy stílus alatt írok. A "barom" indulatból csúszott be, akkor elnézést.... "2. a keresztes háboru igen, háboru volt amit a Keresztények inditottak a "Pogányok" ellen és persze h ölték a keresztényeket is, h ha megütnek téged, te is visszaütsz nem?:) (tudom hogy volt dzsihád és igen, azzal se értek egyet... itt a példalényege az volt h nem csak a zsidok itélik el a más vallás követöit)" A keresztes háború Jeruzsálem elfoglalása miatt indult meg, pontosabban azért, mert a keresztény Bizáncnak segítség kellett a mohamedán törökök ellen. Birodalmi politika volt. Olyan birodalmi politika, amit a muzulmánok is folytattak, és ha jobban belegondolsz, a 7. században pont a mohamedánok indítottak ugyanilyen háborút a keresztény államok ellen (aminek áldozata lett Bizánc keleti és déli fele, a vizigót állam, stb.) "3.és igen, nem tudok ellenpéldákat felhozni... mert én közemberként semmit nem észlelek abból hogy nekem ártanának a zsidók... szal hogyha eccer ezt vki ki nem találja akkor te sem hiszem hogy érzékelnéd a zsidó befolyást... " Az, hogy közemberként nem érzékeled, nem jelenti azt, hogy nincs is. Pontosabban, nagyon is érzékeled, csak nem tudod a nevén nevenzi. Azt senki nem harangozza be, hogy pl. egy infláció 2-300 zsidó bankár miatt van (a cahal, ami new yorkban székel). Magyarul, attól, mert a problémát nem nevezzük a nevén, attól még probléma létezik. És ha mindig és mindenhol zsidó neveket találunk a probléma mögött, az nem a mi bûnünk. Vaknak lenni nagyobb bûn.
de nem lehet mindenért õket okolni bármennyire is azt teszik itt egyesek.. én a zsidózást azért utálom mert már általános iskolában azt kellett hallgatnom h az egyik gyerek lezsidózza a másikat.. köcsög zsidó, meg mocskos zsidó... azt se tudták hogy miaz, és h miért kell mondogatni és ez még ma is tart... nem nehezitik meg az én életemet(legalábbis nem észlelhetõ módon) ezért én nem szidom õket. és h ha nem szeretjük a zsidókat annak is van kulturáltabb formája nyilvánosságra hozni nem pedig a köcsög zsidók irtsuk ki mindent felkiáltások...
Nem gondol itt senki kiírtásra. Nem antiszemitizmus, hanem aszemitizmus a célravezetõ. Nem akarjuk õket kiírtani, de elég volt belõlük. Az országban nincs helyük, van államuk, hát menjenek. 1945-ben a csehszlovák állam úgy döntött nincs szüksége németekre és magyarokra. Kitelepítette jó részüket. Magyarországról ugyanekkor deportálták a szászok és svábok nagy részét. A törökök 1919-ben deportálták a görögöket, a görögök pedig a törököket, nem volt egymásra szükségük. Ezek sokszor erõszakos akciók voltak (nem irtások!), de rá kell nézni Görögországra és Törökországra, nincs etnikai konfliktus azóta sem. Ezek szerint a világ összes népét ki lehet telepíteni, vándoroltatni, lakosságcserét végrehajtani, egyedül a zsidót nem! De vajon miért is? Mert az egy csodanép? A törökkel, magyarral, némettel, göröggel meg lehet csinálni, a zsidóval nem? És akkor még hogy nem a zsidók írják a törvényeket? Dehogy is nem! Minden az õ kezükben van, és ezzel vissza is élnek, terrorisztikusan.
Magyar zsidó, német zsidó, lengyel zsidó, orosz zsidó, megkohnbela, meg einstein, meg amerika, meg izrael, meg palesztina! Honnan a fészkes fenébõl tudja elhitetni velem, hogy ezek tényleg zsidók! Milyen nyilvántartást vezet ez e zsidó "nép" hogy a föld alól is elõ tudja kotorni a népségét? Miért ne higgyem el, hogy van hazug zsidó is?
Emberek, Ti azonnal ölni tudtok! Különben azért van, mert csöppnyi szemiták között él a magyarok "egy része".
einstein zsidó fizikus volt, nem gondolkodó. tescoba nem szoktunk járni. és nem általánosítunk, csak az együttélés lehetõsége megszûnt. eddig vendég, untig elég.
A kérdező hozzászólása: Ennyi idõ alatt nem lehet a videót megnézni! És zsigerbõl küldesz linket, miközben téged is kirabolnak.
A kérdező hozzászólása: Mert 2db van. És reagálni is kell egy kérdésre. Fõleg ha az elsõ valaki, és nem igyekezni válaszul a demagógiákba menekülni. Nem az a baj hogy feltette válaszul, hanem hogy csak feltette!
A kérdező hozzászólása: Ha egy nép mindig kihasználja és mutogat és idéz csak hogy ne lehessen a bûneit felróni. Aki folyamatosan kiváltságokat követel, és más népeket írt, aki körül mindig ott a korrupció csak had tegyék a dolgaikat és kussoljunk? Én 1 az az egy zsidót sem bántottam még életemben és semmi közöm ahoz ami velük történt, ezért el a kezeikkel az én pénzemtõl és engem ne akarjanak leszabályozni ha olyan a véleményem egy ügy kapcsán, mert ha nem a zsidókról lenne az ügyben szó az sem tetszene. Engem nem hatnak meg, fõleg amikor látom ahogy bombázzák a Palesztinokat, vagy lopnak.
A kérdező hozzászólása: ha egy népet, aki mióta létezik már jóval Krisztus elõtt, mindenhol utálják, lehet nem a világgal van a baj? Tudod, minden tükör hazudik a világon és torz, mert én szép vagyok , csak hát a világ összes tükre!
A "zsidók fel akarják vásárolni a hazánkat" hívõktõl kérdezném: Tudjátok-e Magyarország melyik idegen államnak fizet adót? Segítek egy ilyen van: A Vatikán. na ezen lehet gondolkodni kicsikét!
21:10 Igen a Katolikus egyház fizeti és..?
Gyilkos zsidók
"Tudjátok-e Magyarország melyik idegen államnak fizet adót? Segítek egy ilyen van: A Vatikán. na ezen lehet gondolkodni kicsikét!" Pont az ilyenek miatt, mint amilyen te is vagy, volt hiba bezáratni Lipótmezõt. Ott lelkesen ugrálhattál a falnak és nem írogattál hülyeségeket.
látom még mindig megy a zsidók elleni gyülölet keltése:) mikor unjátok meg végre? eccer majd utáljuk együtt a kékszemü szemüveges szõke embereket is léci.. ismertek ti itt zsidókat? bántottak titeket? akkor meg ne általánositsatok... lehet hogy pénzügyekben csürikcsarvarják a dolgokat és surolják a törvényesség határát, de most h ha itt vkit is megkérdeznék h mit érez abból hogy a zsidók "vásárolják" magyaroszágot, semmit nem tudnátok mondani...jártok tescoba?
fucking jews, izrael hazavár minden "kiválasztottat"
Sok okunk van a zsidógyûlöletre kedves kérdezõ! Példának hoznám fel az elsõ, második világháborút, ami zsidó uszításra tört ki, vagy a kommunizmust, ami 110 millió ember haláláért felelõs, és a zsidók irányították eme eszmét, vagy az 1944-es délvidéki vérengzést, ahol 40.000 magyart öltek meg a szerbek, természetesen zsidó vezényletre...
Ehhez nem tettük még hozzá a mindenkori romlott arisztokráciánk mögött ott álló zsidó vezetürétget (Chorinok, Fellnerek, Weissek), akik miatt kitántorgott másfélmillió emberünk Amerikába, aztán a Rotschild-barát Habsburgokat, a '19-es Kun (Kohn) Béláék zsidóbolsevik kommünjét, 1956-ig a Rákosi (Roth) Matyika zsidóterrorját, hogy a többit ne is taglaljam. Herzl Tivadar még meg sem született, amikor Montefiore Mózes kihirdette a népének: "Zsidó testvérek, Magyarországnak és Galíciának a miénknek kell lennie". És még ezek után egyik zsidó is ki meri nyitni a száját, r.hadjon meg! Egy patkány népség. 3000 év óta minden nép és minden nagy gondolkodó utálta õket Tiberius császártól Lutheren át Goetheig, Voltaire-ig, Jeffersonig, Franklinig, csak el kell olvasni õket. Persze, tudjuk, õk is "mezítlábas antiszemiták" voltak ugye? Csak a zsidó az übernation, a 3000 év óta mnidig ártatlan, mindig más a bûnös, sosem õk. Mondjak valamit? D.göljenek meg már végre!
szóval szerinted dögöljenek meg? odamennél egy 8 éves zsidó kisfiuhoz és ö is dögöljön meg? ártott neked? nem... megin az általánositásotok miatt irtok hülyeségeket.. nem utálom az összes németet azért amit elkövetett hitler ( tudom, szerinted õt is zsidók mozgatták a háttérböl) de ezek az összeesküvés elméletek h mind2 világháboru ( ameikekben üldözték a zsidókat) zsidóuszitásra indultak... nevetséges vagy... minden nagy gondolkodó utálta? Einstein amennyire tudom zsidó származásu volt...utáld meg õt is:) és mit tennél h ha megismerkednél egy emberrel az utcán tök jol beszélgetnétek aztán kiderülne h zsidó? tescoba szoktatok járni "nagy magyarországfelvásárlás ellenesek", elvileg az is zsidó kézen van... meneküljünk ezek csak minket akarnak...
engem nem érdekel , felölemm ki lehet telepiteni öket.. de ne általánositsunk... azért mert vki zsidó nem biztos hogy egyböl pénzéhes és hataloméhes... lehet h tök csendes kis polgár.. arról meg nem tehet amit a többi zsidó csinál.. és h ha még ártanak is nekünk a zsidók.. nem az a megoldás h leirja vki h ***** **** **** zsidók mert ettöl nem lesz jobb, max a saját értelmi szintjét mutatja meg...nekem speciel semmi bajom a zsidókkal, mert nem ismerek egyet se, viszont a töménytelen zsidózással, amit napmintnap hallok , nah azzal már több bajom van... én nem szeretem például a németeket se... a II világháboru miatt, nem szeretem az osztrákokat sem a monarchia miatt... nem szidom öket.. mert attól nem lesz másabb...

Mi a véleményed arról a kismamáról aki babkocsit tol és közbe bagózik? én nem egyszer láttam volna de komolyan elbeszélgettem volna vajon otthon is ez van?

Legjobb válasz: Elborzongok. Nem bántok senkit. Engem is bántottak már épp elég dologért. Az egyik anyuka azért bántja a másikat, mert sapka van rajta, a másik azért mert nincs rajta sapka. A tipikus nyuszikás eset. Vajon én mennyivel vagyok jobb anya akkor ha a gyermekemet kitolom az utcára? Talán a kipufogó gáz még ártalmasabb, csak hát azt nem közvetlenül okozzuk. Szóval nem harcolok semmi ilyesmin. Az évek mindent eldöntenek helyettünk.

Max annyi, hogy remélem a lakásban nem dohányzik. Mondjuk ha hozzám jönnél oda, hogy miért cigizek, én is leosztanálak, hogy ne foglalkozz velünk, van neked családod. És igen, én is rá szoktam gyújtani, vagy az udvaron, vagy pedig ha a férjem tolja a babakocsit. Ja, és megtörlöm a kezem popsitörlõvel, és lefertõtlenítem út közben... Amúgy meg tudod milyen a vélemény? Mint a seg*lyuk. Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé! Na ezzel én is így vagyok. :)
Elborzongok. Nem bántok senkit. Engem is bántottak már épp elég dologért. Az egyik anyuka azért bántja a másikat, mert sapka van rajta, a másik azért mert nincs rajta sapka. A tipikus nyuszikás eset. Vajon én mennyivel vagyok jobb anya akkor ha a gyermekemet kitolom az utcára? Talán a kipufogó gáz még ártalmasabb, csak hát azt nem közvetlenül okozzuk. Szóval nem harcolok semmi ilyesmin. Az évek mindent eldöntenek helyettünk.
Nekem van egy ismerõsöm aki elég rendesen, cigizett terhesség alatt is, és most is, ha a kezében van a gyerek akkor is, sõt a párja is szívja, sokszor ott ahol a gyerek van...a véleményem meg van róluk, de nem szólok bele, mert az õ dolguk, ha õk nem féltik legalább a cigifüsttõl a gyerekeiket, akkor én miért tegyem?Én az enyémeket megkímélem az ilyesmitõl, amennyire csak tehetem.Mi a párommal már jó ideje nem szívjuk(évek óta).
Ezért mondom hogy nem kéne még rátenni egy lapáttal azokra amik ellen nem tehetsz semmit! És a dohányzás ilyen!!! Nem azzal van a baj ha bagózik az anyuka, hanem azzal ha a gyerek közelében teszi, még ha az úton is. Nagyon gusztusos mikor a büdös bagós kezével fogja meg a pici gyereket!
És akkor mi van?Nem a gyerek arcába fújja a füstöt.Inkább így cigizzen valaki, minthogy a lakásban a gyerek mellett! Lehet lepontozni!
Oda írtam, hogy csak hát azt nem közvetlenül okozzuk!!!!! De mi okozzuk. Csak ezeket a dolgokat valahogy úgy érzem, hogy nem foglalkozunk vele, mert az állítjuk, hogy nem tehetünk róla. És akkor már nincsenek is. Pedig vannak.
Mi köze hozzá bárkinek is? És ha apuka tolja a babakocsit akkor nem gáz??? Gondolkodjatok már el....Az hogy valaki lent dohányzik, még nem jelenti azt hogy a lakásban is.Nálunk például sosem volt lakásban dohányzás.Kedves sznob anyukák, ne akarjatok már mindenbe beleszólni.
nem szólnék bele -- szíve joga soha nem szabad másokat a szokásaik miatt megszólni ki tudja neked nincsen olyan amit mások ferde szemmel néznek, neked vajon h esne ha odamenne és kioktatna?? a lényeg h én nem teszek e félét
Ez az oldal mostanra tele lett a "Mi a véleményed arról az anyukáról..."kérdésekkel.Az anyukáról is megvan a véleményem, de rólad is, kedves kérdezõ.Minden ember más és más, de itt sokaknak nincs jobb dolgotok, minthogy más idegen ember életével foglalkozzatok?!Nem ismered a családot, nem látsz mélyebbre, akkor mégis milyen alapon ítélkezel?Vannak 666-szor rosszabb helyzetek, családok, akik ütik, gyilkolják, éheztetik a gyerekeiket.Na, azokat aztán nagyon lehet sajnálni.Ki tudja mi van ebben az anyukának a lelkében?!Ki tudja mennyit küzdhet azért, hogy leszokjon?!Vagy te belelátsz a lelkébe?!Nem hiszem....
Gusztustalannak tartom, és nagyon idegesít! Legszívesebben kitépném a kezébõl, persze nem teszem. Szerintem ettõl már csak az a rosszabb mikor kézben van a gyerek, és úgy bagózik. Ilyet is láttam sajnos!:(
Vannak dolgok amik elkerülhetetlenek, nem tehetsz ellene semmit! Nem nevelheted a gyereked burokban. De a dohányzás az egy olyan dolog amit el lehet kerülni!!! Ezzel valahol szánt szándékkal ártasz a gyerekednek! Nem kéne a dolgokat keverni!
Én nem szeretem ha valaki babakocsit tolva bagózik, de az õ dolga van nekem saját életem én ezzel foglalkozom.Viszont sztem rengeteg szülõ szívja a cigit a lakásban.Ha külön helységbe vonul illetve kimegy a kertbe, lépcsõházba én abban nem látok semmi kivetnivalót.Lehet lepontozni...
Az én fiam két éves múlt. Férjem és én is dohányzunk, de kizárólag az erkélyen. Nyáron nem gond, mert meleg van, télen meg kizárjuk egymást, ha nincs itthon, csak akkor gyújtok rá, ha a gyerek alszik. Utána meg kezet mosok szappannal. Mivel útközben nem tudok kezet mosni, ezért sem most, sem régebben nem dohányoztam, mikor kint voltunk. Más meg nem érdekel, van nekem elég dolgom a saját családommal, nem foglalkozok mással. Mindenkinek joga eldönteni, hogyan éli az életét, akár jól, akár rosszul teszi. Az vesse rá az elsõ követ, ki maga is bûntelen.
Én dohányzom, és bizony megesik, hogy a babakocsit tolva is rágyújtok, ha nincs velünk a férjem (ha velünk van, akkor átadom neki, én pedig kicsit lemaradva mögöttük gyújtok rá). A büdös-bagós kezemet pedig utána áttörölgetem popsitörlõvel, arra pedig külön figyelek, hogy még véletlenül se a babakocsi felé fújjam a füstöt. És ha valaki odajönne, hogy emiatt bíráljon, megkérdezném, hogy jobban esne-e a törékony lelkének, ha a lakásban szívnám?
Elborzadok, mikor ezt látom. Egyszerûen nem értem, hogy hogyan lehetnek ennyire tudatlanok az emberek. Mert ez az. Tudniuk kell, hogy a dohányzás aktívan, passzívan egyre megy, de ártalmas. Én anya vagyok. Azért váltam azzá, mert minden vágyam egy pici, ártalmatlan kisgyerek a férjemtõl volt. Miután megszületett, minden vágyam az lett, hogy a lehetõ legboldogabb gyermekem legyen. Hogyan lehetne boldog, ha én teszem ki kockázatnak az egészségét? Amúgy én is dohányoztam, hosszú éveken keresztül, napi szinten egy-egy dobozzal. Hál' Istennek a gyerekemért le tudtam tenni, azóta pedig nem is hiányzik. Ettõl függetlenül idegen emberhez nem mennék oda, hiszen mások életébe kéretlenül nem avatkozhatunk bele. Ismerõs pedig nincs ilyen a közelemben.
A kérdező hozzászólása: jol van de ez annyira gáz sose cicigznék igy föleg nem ujszülött baba melett
A kérdező hozzászólása: én olyat nem de akkor odamennék és megkérdezném hogy ezt miért csinalja?
Undorító (eddig ilyet, viszont csak a cigányoknál láttam, fehéreknél nem). Az se semmi, amikor terhesség alatt rágyújt, aztán szerencsétlen gyerek betegen születik meg, vagy örökre az is marad, de ez jól jön a családnak, mert mivel a gyerek tartósan betegnek számít, fizet utána az állam. Persze, a pénz nem a sérült gyerekre megy el...
Nem fura? Elég egy kis mûvi felháborodás, és máris halványulnak a hibáink. :)

Vajon a modik is fel vannak ide regelve? :D amúgy a moderálásokat otthon végzik, mint kiegészítő munka?

Legjobb válasz: Valószínûleg van nekik is saját fiókjuk, de ezekrõl részleteket nem tudok. Munkaként otthon végzik, de az idõbeosztás miatt fõállásban és fizetést is kapnak érte.

Valószínûleg van nekik is saját fiókjuk, de ezekrõl részleteket nem tudok. Munkaként otthon végzik, de az idõbeosztás miatt fõállásban és fizetést is kapnak érte.

Meddig fertőz vajon a tüszős mandulagyulladás? Szilveszterkor barátokhoz megyünk, lesz ott egy család, az anyuka hétvégén magas lázzal feküdt, még hétfőn is volt láza és nagyon durva mandulagyulladása van, saját bevalása szerint, de jönnek pénteken.

Én nem is annyira a 2.5 éves lányom miatt aggódom, hanem magunk miatt,6+3 hetes vagyok, volt már egy spontán vetélésem, idén pedig egy missedem.

Legjobb válasz: Lehet, hogy kicsit hülyén fogsz kinézni!De, ha barátokhoz mentek, szerintem vegyél maszkot és az újévi puszi maradjon el!Vagy nem akarjátok még elmondani, hogy babát vársz?Mert, ha nem,akkor szerintem inkább maradj otthon!!!Én is ezt teszem, idén apával szilveszterezünk itthon!

Lehet, hogy kicsit hülyén fogsz kinézni!De, ha barátokhoz mentek, szerintem vegyél maszkot és az újévi puszi maradjon el!Vagy nem akarjátok még elmondani, hogy babát vársz?Mert, ha nem, akkor szerintem inkább maradj otthon!!!Én is ezt teszem, idén apával szilveszterezünk itthon!
Én nem mennék el, a helyedben minimálisra szorítanám most az érintkezést másokkal, csak azt vállald be, amit muszáj! Most én is félek amúgy, mert tegnap reggel teszteltem pozitívakat, van már 3 db, és majdnem 3 év után... Kb. 5 napja késik, és a férjem most szedett össze egy jó kis calici vírust. Ápolom, de elég könnyen megkapható, és neki is 38, 8°C volt tegnap a láza. Rettegek a láztól, de hátha nem kapom el. Szóval a te helyedben maradnék otthon, már csak a 2, 5 éves kislányod miatt is. Olyan sok nyavalya van ilyenkor, próbáld megelõzni a bajt.
Én tuti hogy nem mennék el! Szerintem Te se tedd. Nem éri meg hogy ekkora kockázatot vállalj, fõleg ha már volt emiatt egy vetélésed!!

Annyira vagyunk mi a határon túli magyarokkal, hogy vajon ők is ennyire vannak miattunk?

Legjobb válasz: Leszarnak azok minket, mindig is ez volt, Kádár valószínûleg tudta ezt. Én nem szeretem õket , beképzelt népség.

Leszarnak azok minket, mindig is ez volt, Kádár valószínûleg tudta ezt. Én nem szeretem õket , beképzelt népség.
Mennyire vagyunk mi a határon túli magyarokkal? Én nem annyira, de azért eléggé. Mégsem túlságosan :)
Hát eléggé vannak, így is úgy is.
A kérdező hozzászólása: Szerintem kifejezetten jól tette Kádár, hogy olyan közömbös volt velük, nem verte nagy dobra õket !
Ha nem verte õket nagydobra, akkor csak nem volt hóhér?
Csak kevesen vannak annyira nagyra a határontúliakkal! Akinek gond a saját megélhetése, az nem törõdik azzal, hogy a határontúl mi van, fontosabb neki, ami itthon van.
Nem értem a kérdést!!!!! De a válaszokat se... :D
Nem csoda ha nem érted, hülye kérdésre hülye válaszok.

11 hetes kismami vagyok! Nagyon vártuk ezt a babyt és boldogok is vagyunk hogy összejött! Néha viszont megijedek ha megszületik hogy vajon jó anya leszek-e! Más is van igy?

Legjobb válasz: Hogyne:-) Olvass akár itt is utána:-) Akkor nem lennél jó anya, ha ez nem merülne fel benned:-)

Hogyne:-) Olvass akár itt is utána:-) Akkor nem lennél jó anya, ha ez nem merülne fel benned:-)
Teljesen normális, hogy megfordulnak ezek a dolgok a fejedben. Jó anya leszel, hidd el. :)
Én folyton azon rágódom, vajon jó anya leszek-e?
Ezzel mindenki így van, hidd el. Én a vége felé kezdtem felfogni, hogy hamarosan ott lesz egy baba, aki csak tõlünk függ és bizony megijedtem a felelõségtõl. Biztos, hogy nagyon jó anyukája leszel, mégha néha az ellenkezõjét is érzed majd. Boldog babavárást! Majdnem 4 hós kicsi fiú anyukája
Szia! gondolom, hogy ha már vártátok akkor rajta voltatok az ügyen egy ideje! 2 fajta nõi felfogás van! Az egyik, hogy a nõ mindent megtesz hogy babája legyen. A másik meg mindent megtesz, hogy ne legyen. Te akartad a babát, így biztos 100% hogy jó anya leszel a babádnak. Remélem megnyugodtál! Sok boldogságot! 24 hetes
Én is ettõl rettegek sokszor. Rémálmom is van. Pl. hogy ottfelejtem a kórházban vagy elfelejtem megetetni. Nagyon félek én is hogy rossz anya leszek pedig már mióta az eszemet tudom, babát akartam. De sztem nem lesz gond (remélem). 28 heteske

Tegnap egesz nap mocorgott a babam, azt hittem attol h. pepsit ittam, amugy nem szoktam, ejszaka is mocorgott nagyon sokat, szinte alig aludt, gondoltam meg mindig a pepsi hatasa, ma is eleg sokat mocorog, vajon minden rendben van-e vele?

Nem szokott ennyit mozogni,de ha nappal megis akkor ejszaka nem.aggodom lehet nem fer el a pocimba mert eleg pici a hasam ahhoz kepest h.35hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Biztos minden rendben van, elvégre rájuk is sok minden hat. Most pl. a melegfront is befolyásolhatja. Nekem van olyan, hogy szinte egész nap rendezkedik odabenn, utána meg két napig nyugi van, néha bejelentkezik, de semmi extra. Nem hiszem, hogy azért kellene aggódni, mert sokat mocorog, gond akkor van, ha egyáltalán nem mocorog.

Szia! Biztos minden rendben van, elvégre rájuk is sok minden hat. Most pl. a melegfront is befolyásolhatja. Nekem van olyan, hogy szinte egész nap rendezkedik odabenn, utána meg két napig nyugi van, néha bejelentkezik, de semmi extra. Nem hiszem, hogy azért kellene aggódni, mert sokat mocorog, gond akkor van, ha egyáltalán nem mocorog.
Nem hiszem hogy a kólától lett volna, bár nincs kizárva. Biztosan helyezkedik már a nagy nap elõtt. Nekem is néha meg nem áll, néha meg úgy kell koncentrálni hogy érezzem. Addig jó, amíg intenzíven érzed! Boldog napokat! 31 hetes kismami
Szerintem nem kell izgulni!mindenki azt mondja hogy addig jó amíg mozog.Nekem is állalában napközben szinte alig-alig, este meg mint aki körhintában van mert meg sem áll.28hetes kismama

Ez vajon mi lehet? Szombat óta az alhasam és a méhemnél néha nagyon erõs fájdalmat erzek és olyankor hanyinegrem is van. ( pontosan azóta miután 10percet kb a huzatba voltam. Ma kicsit hanytam is (atlatszos színe volt)

Pisiles után néha erzek a hasamba fájdalmat. Utoljára 17-én voltam barátommal, azutan egybol megjött. Februar 26án voltam nögyogyasznal és azt mondta h nem vagyok terhes.

Legjobb válasz: Nekem akkor fáj pisilésnél az alhasam, ha begyullad a méhem. Ez indokolná a méh fájdalmat is. Ilyenkor a hasamban un. diszkomfort érzésem van egész nap, tehát, ha nem is fáj a méhem, akkor is érzem, valami nem jó. Amióta spirálom van, ez gyakrabban fordul elõ. Volt, hogy hónapokig kínlódtam, 1,5 hónapig valamilyen anitibiotikumot szedtem, ami semmit nem ért. Magamtól kezdtem el kamillát inni. Most, ha már érzem, ha valami nem oké, 3 napig 2-3 csésze kamilla tea, és teljesen rendbe hoz.

Nekem akkor fáj pisilésnél az alhasam, ha begyullad a méhem. Ez indokolná a méh fájdalmat is. Ilyenkor a hasamban un. diszkomfort érzésem van egész nap, tehát, ha nem is fáj a méhem, akkor is érzem, valami nem jó. Amióta spirálom van, ez gyakrabban fordul elõ. Volt, hogy hónapokig kínlódtam, 1, 5 hónapig valamilyen anitibiotikumot szedtem, ami semmit nem ért. Magamtól kezdtem el kamillát inni. Most, ha már érzem, ha valami nem oké, 3 napig 2-3 csésze kamilla tea, és teljesen rendbe hoz.
A kérdező hozzászólása: Nekem is hasonló érzésem van. Koszonöm :)

Rendes 28 napos ciklus + 2x1 clostilbegyt. Vajon ilyenkor is a 14. napon van a peteérés? Vagy hamarabb?

Legjobb válasz: Ugyanakkor van peteérésed, mint closti nélkül. Mármint, ha anélkül van. De rendszeres ciklussal valószínûleg van. Az viszont elõfordulhat, hogy több tüszõ érik.

Ugyanakkor van peteérésed, mint closti nélkül. Mármint, ha anélkül van. De rendszeres ciklussal valószínûleg van. Az viszont elõfordulhat, hogy több tüszõ érik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!