Találatok a következő kifejezésre: Vajon a is (770 db)

Ha még a jó régi Hitman 2 tetszett, akkor vajon a Hitman Absolution is tetszene?

vagy ez már teljesen más?

Legjobb válasz: Most tényleg tõlünk kérdezel ilyet, hogy te neked vajon tetszene ez vagy nem? Igen, tetszene!!

Most tényleg tõlünk kérdezel ilyet, hogy te neked vajon tetszene ez vagy nem? Igen, tetszene!!
A kérdező hozzászólása: :D azért kérdezem, hogy mennyiben változott a játékmenet azóta.. nem az érdekel, hogy piff páff hack and slash hitmannel játszak, hanem ez a csendes gyilkos feeling xd
én nagy hitman rajongó vagyok és ez a hitman teljesen mûs mint a többi. Viszont nagyon jó, tetszett nekem, sõt

Mi a véleményed arról a kismamáról aki babkocsit tol és közbe bagózik? én nem egyszer láttam volna de komolyan elbeszélgettem volna vajon otthon is ez van?

Legjobb válasz: Elborzongok. Nem bántok senkit. Engem is bántottak már épp elég dologért. Az egyik anyuka azért bántja a másikat, mert sapka van rajta, a másik azért mert nincs rajta sapka. A tipikus nyuszikás eset. Vajon én mennyivel vagyok jobb anya akkor ha a gyermekemet kitolom az utcára? Talán a kipufogó gáz még ártalmasabb, csak hát azt nem közvetlenül okozzuk. Szóval nem harcolok semmi ilyesmin. Az évek mindent eldöntenek helyettünk.

Max annyi, hogy remélem a lakásban nem dohányzik. Mondjuk ha hozzám jönnél oda, hogy miért cigizek, én is leosztanálak, hogy ne foglalkozz velünk, van neked családod. És igen, én is rá szoktam gyújtani, vagy az udvaron, vagy pedig ha a férjem tolja a babakocsit. Ja, és megtörlöm a kezem popsitörlõvel, és lefertõtlenítem út közben... Amúgy meg tudod milyen a vélemény? Mint a seg*lyuk. Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé! Na ezzel én is így vagyok. :)
Elborzongok. Nem bántok senkit. Engem is bántottak már épp elég dologért. Az egyik anyuka azért bántja a másikat, mert sapka van rajta, a másik azért mert nincs rajta sapka. A tipikus nyuszikás eset. Vajon én mennyivel vagyok jobb anya akkor ha a gyermekemet kitolom az utcára? Talán a kipufogó gáz még ártalmasabb, csak hát azt nem közvetlenül okozzuk. Szóval nem harcolok semmi ilyesmin. Az évek mindent eldöntenek helyettünk.
Nekem van egy ismerõsöm aki elég rendesen, cigizett terhesség alatt is, és most is, ha a kezében van a gyerek akkor is, sõt a párja is szívja, sokszor ott ahol a gyerek van...a véleményem meg van róluk, de nem szólok bele, mert az õ dolguk, ha õk nem féltik legalább a cigifüsttõl a gyerekeiket, akkor én miért tegyem?Én az enyémeket megkímélem az ilyesmitõl, amennyire csak tehetem.Mi a párommal már jó ideje nem szívjuk(évek óta).
Ezért mondom hogy nem kéne még rátenni egy lapáttal azokra amik ellen nem tehetsz semmit! És a dohányzás ilyen!!! Nem azzal van a baj ha bagózik az anyuka, hanem azzal ha a gyerek közelében teszi, még ha az úton is. Nagyon gusztusos mikor a büdös bagós kezével fogja meg a pici gyereket!
És akkor mi van?Nem a gyerek arcába fújja a füstöt.Inkább így cigizzen valaki, minthogy a lakásban a gyerek mellett! Lehet lepontozni!
Oda írtam, hogy csak hát azt nem közvetlenül okozzuk!!!!! De mi okozzuk. Csak ezeket a dolgokat valahogy úgy érzem, hogy nem foglalkozunk vele, mert az állítjuk, hogy nem tehetünk róla. És akkor már nincsenek is. Pedig vannak.
Mi köze hozzá bárkinek is? És ha apuka tolja a babakocsit akkor nem gáz??? Gondolkodjatok már el....Az hogy valaki lent dohányzik, még nem jelenti azt hogy a lakásban is.Nálunk például sosem volt lakásban dohányzás.Kedves sznob anyukák, ne akarjatok már mindenbe beleszólni.
nem szólnék bele -- szíve joga soha nem szabad másokat a szokásaik miatt megszólni ki tudja neked nincsen olyan amit mások ferde szemmel néznek, neked vajon h esne ha odamenne és kioktatna?? a lényeg h én nem teszek e félét
Ez az oldal mostanra tele lett a "Mi a véleményed arról az anyukáról..."kérdésekkel.Az anyukáról is megvan a véleményem, de rólad is, kedves kérdezõ.Minden ember más és más, de itt sokaknak nincs jobb dolgotok, minthogy más idegen ember életével foglalkozzatok?!Nem ismered a családot, nem látsz mélyebbre, akkor mégis milyen alapon ítélkezel?Vannak 666-szor rosszabb helyzetek, családok, akik ütik, gyilkolják, éheztetik a gyerekeiket.Na, azokat aztán nagyon lehet sajnálni.Ki tudja mi van ebben az anyukának a lelkében?!Ki tudja mennyit küzdhet azért, hogy leszokjon?!Vagy te belelátsz a lelkébe?!Nem hiszem....
Gusztustalannak tartom, és nagyon idegesít! Legszívesebben kitépném a kezébõl, persze nem teszem. Szerintem ettõl már csak az a rosszabb mikor kézben van a gyerek, és úgy bagózik. Ilyet is láttam sajnos!:(
Vannak dolgok amik elkerülhetetlenek, nem tehetsz ellene semmit! Nem nevelheted a gyereked burokban. De a dohányzás az egy olyan dolog amit el lehet kerülni!!! Ezzel valahol szánt szándékkal ártasz a gyerekednek! Nem kéne a dolgokat keverni!
Én nem szeretem ha valaki babakocsit tolva bagózik, de az õ dolga van nekem saját életem én ezzel foglalkozom.Viszont sztem rengeteg szülõ szívja a cigit a lakásban.Ha külön helységbe vonul illetve kimegy a kertbe, lépcsõházba én abban nem látok semmi kivetnivalót.Lehet lepontozni...
Az én fiam két éves múlt. Férjem és én is dohányzunk, de kizárólag az erkélyen. Nyáron nem gond, mert meleg van, télen meg kizárjuk egymást, ha nincs itthon, csak akkor gyújtok rá, ha a gyerek alszik. Utána meg kezet mosok szappannal. Mivel útközben nem tudok kezet mosni, ezért sem most, sem régebben nem dohányoztam, mikor kint voltunk. Más meg nem érdekel, van nekem elég dolgom a saját családommal, nem foglalkozok mással. Mindenkinek joga eldönteni, hogyan éli az életét, akár jól, akár rosszul teszi. Az vesse rá az elsõ követ, ki maga is bûntelen.
Én dohányzom, és bizony megesik, hogy a babakocsit tolva is rágyújtok, ha nincs velünk a férjem (ha velünk van, akkor átadom neki, én pedig kicsit lemaradva mögöttük gyújtok rá). A büdös-bagós kezemet pedig utána áttörölgetem popsitörlõvel, arra pedig külön figyelek, hogy még véletlenül se a babakocsi felé fújjam a füstöt. És ha valaki odajönne, hogy emiatt bíráljon, megkérdezném, hogy jobban esne-e a törékony lelkének, ha a lakásban szívnám?
Elborzadok, mikor ezt látom. Egyszerûen nem értem, hogy hogyan lehetnek ennyire tudatlanok az emberek. Mert ez az. Tudniuk kell, hogy a dohányzás aktívan, passzívan egyre megy, de ártalmas. Én anya vagyok. Azért váltam azzá, mert minden vágyam egy pici, ártalmatlan kisgyerek a férjemtõl volt. Miután megszületett, minden vágyam az lett, hogy a lehetõ legboldogabb gyermekem legyen. Hogyan lehetne boldog, ha én teszem ki kockázatnak az egészségét? Amúgy én is dohányoztam, hosszú éveken keresztül, napi szinten egy-egy dobozzal. Hál' Istennek a gyerekemért le tudtam tenni, azóta pedig nem is hiányzik. Ettõl függetlenül idegen emberhez nem mennék oda, hiszen mások életébe kéretlenül nem avatkozhatunk bele. Ismerõs pedig nincs ilyen a közelemben.
A kérdező hozzászólása: jol van de ez annyira gáz sose cicigznék igy föleg nem ujszülött baba melett
A kérdező hozzászólása: én olyat nem de akkor odamennék és megkérdezném hogy ezt miért csinalja?
Undorító (eddig ilyet, viszont csak a cigányoknál láttam, fehéreknél nem). Az se semmi, amikor terhesség alatt rágyújt, aztán szerencsétlen gyerek betegen születik meg, vagy örökre az is marad, de ez jól jön a családnak, mert mivel a gyerek tartósan betegnek számít, fizet utána az állam. Persze, a pénz nem a sérült gyerekre megy el...
Nem fura? Elég egy kis mûvi felháborodás, és máris halványulnak a hibáink. :)

Az átlag baloldali vajon akkor is szocialista lenne, ha ő lenne a kapitalizmus győztes oldalán?

És adni kéne sokat a közösbe a nagy egyenl?ség jegyében?

Legjobb válasz: ma 15:19 Világos,érthetõ a kérdés. "Az átlag baloldali vajon akkor is szocialista lenne, ha õ lenne a kapitalizmus gyõztes oldalán?" Baloldali vagyok(nem MSZP,nem LMP és semmi hasonló baloldalnak álcázott bohócpárti),vállalkozásunk van. Embereket foglalkoztatunk.Akkor ezek szerint én baloldaliként a kapitalizmus gyõztes oldalán állok? A baloldal nem arról szól,hogy ingyen osztogatunk mindenkinek mindent hanem arról,hogy azokat az embereket minél jobban megpróbáljuk felzárkóztatni akik ha úgy tetszik a kapitalizmus vesztesei.

ma 15:19 Világos, érthetõ a kérdés. "Az átlag baloldali vajon akkor is szocialista lenne, ha õ lenne a kapitalizmus gyõztes oldalán?" Baloldali vagyok(nem MSZP, nem LMP és semmi hasonló baloldalnak álcázott bohócpárti), vállalkozásunk van. Embereket foglalkoztatunk.Akkor ezek szerint én baloldaliként a kapitalizmus gyõztes oldalán állok? A baloldal nem arról szól, hogy ingyen osztogatunk mindenkinek mindent hanem arról, hogy azokat az embereket minél jobban megpróbáljuk felzárkóztatni akik ha úgy tetszik a kapitalizmus vesztesei.
Nem értem.Hogy érted, hogy a kapitalizmus gyõztes oldalán? Arra gondolsz, hogy minden baloldali szegény?
Speciel ismerek olyan harmincas éveiben levõ multis középvezetõt aki MSZP-szavazó. De ennek semmi köze a kommunizmushoz, meg a Fidesznek is kimondottan baloldali gazdaságpolitikája van. Én úgy látom hogy nálunk népi-urbánus szinten van az árok, nem a hagyományos jobb-baloldal között.
"És adni kéne sokat a közösbe a nagy egyenlõség jegyében?" Nem veszed észre, hogy most is te adsz (nép, nemzet). Ne panaszkodj, hiszen ezt akartuk és a Fidesz végre is hajtja. Láttál te már adakozni bármilyen pártállású országgyûlési képviselõt? csak a szegények segítõkészek, akik már átélték a nyomorúságot.
Na igen, az engem is nagyon érdekelne, hogy pl. az a jobbikos fiatal szavazna-e a jobbikra, aki lomtalanításnál véletlen találna egy Tórát a padláson, vagy az a megrögzött mszp-s szimpatizálna-e továbbra is az mszp-vel, aki a családfáját kutatva szibériai névtelen sírokhoz jutna...
13.04: Hogy lenne már a baloldali a kapitalizmus gyõztes oldalán?!
Szerintem nem. Az ember alapvetõen gyarló, és simán le lehet õket fizetni :)
Egy szocialista mikor adott sokat a közösbe a nagy egyenlõség jegyében?
Miért, nem ott vannak?
A kérdező hozzászólása: Simon Patrik: A kapitalizmus gyõztes oldalán azok állnak, akik személyes termelékenységüknél fogva a magántulajdonon alapuló gazdaság több jövedelmet biztosít, és így a minél alacsonyabb közterhekben érdekeltek. Amennyiben ilyen ember netaláltán baloldali, az igen önzetlennek mondható. A vesztes oldalon vannak általánosan a baloldaliak, akik a "gazdagok" megadóztatásától várják sorsuk jobbra fordulását.
A kérdező hozzászólása: Az "átlag baloldali" pedig szerintem három fõ torzulástól szenved: 1. baloldal és szélsõséges gazdasági liberalizmus egyébként gyökeresen ellentétes kategóriái érthetetlen módon összeforrtak a közgondolkodásban 2. a baloldali és a kommunista szavak is összeforrtak a közgondolkodásban 3. a munkaképtelen segélyezett rétegeket szokás hagyományosan baloldalinak beállítani, akik nem adnak semmit, csak kérnek A kérdésem fõleg a harmadik kategóriára szorítkozott, mert tapasztalataim szerint a nagy átlag ezek közül kerül ki
"Az átlag baloldali vajon akkor is szocialista lenne, ha õ lenne a kapitalizmus gyõztes oldalán?" Attól függ. Szociáldemokraták simán: a szociáldemokrácia olyan kapitalizmust akar, ahol erõs az állami beavatkozás. Tipikus szociáldemokrata karrier cégvezetõnek lenni és állami megrendelésekbõl és támogatásokból élni. Kommunisták már kevésbé, mert õk fel akarják számolni a kapitalizmust. Bár pl. Slavoj Zizek egy olyan kommunista, aki igen jól érzi magát a kapitalizmusban. Könyveket ír, interjúkat ad, elõadásokat tart, sztárként imádják egyetemi körökben, jól él abból, hogy kommunista. Ha kommunizmus lenne, sokkal rosszabbul élne, ezért valószínûleg nem örülne, ha kommunista forradalomra kerülne sor.

Engem az foglalkoztatna hogy vajon milyen életforma lehet a Marson, vajon a környező bolygókon is lehetnek emberek?

Tudom, hogy azt tanítják, hogy nincs élet a MArson, és nem kérek a fröcsögős okoskodó válaszokból, engem értelmes válaszok érdekelnének értelmes emberektől, szóval ha beszólni akarsz ne itt tedd meg.

Legjobb válasz: Ne foglalkozz az elõzõ kommenttel, õ biztos csak egy troll. Én tudom a választ! Merkúr: merkúrlakók Vénusz: vénuszlakók Föld: reptoidok Mars: marslakók Jupiter: jupiterlakók Szaturnusz: szaturnuszlakók Uránusz: uránuszlakók Neptunusz: neptunuszlakók Plútó: na ez az egyetlen bolygó a naprendszerben, ahol nincs élet a tudomány jelenlegi állása szerint. Remélem értelmes választ tudtam adni a kérdésedre!

Ne foglalkozz az elõzõ kommenttel, õ biztos csak egy troll. Én tudom a választ! Merkúr: merkúrlakók Vénusz: vénuszlakók Föld: reptoidok Mars: marslakók Jupiter: jupiterlakók Szaturnusz: szaturnuszlakók Uránusz: uránuszlakók Neptunusz: neptunuszlakók Plútó: na ez az egyetlen bolygó a naprendszerben, ahol nincs élet a tudomány jelenlegi állása szerint. Remélem értelmes választ tudtam adni a kérdésedre!
Igen, mindegyik bolygó tele van emberekkel, ez már csak természetes, csak a szabadkõmûves-lumbulábi-zsidó-anunnaki összeesküvõk eltitkolják elõlünk, még jó, hogy néhány 12 éves youtube-huszár leleplezte a gaz ármányt.
Ebbe a kategóriába mindig annyi okos ír, hogy tuti kapsz pontos választ a kérdésedre. Ha mégse akkor kitaláltok valamit ami jól hangzik a kis lelketeknek és nyugodtan kereshetitek a további fontos válaszokat az élet kérdéseire a gép elõtt görnyedve.
Hát, már ne is haragudj... De, azért tartunk már ott, hogy nyugodtan kimondhassuk, hogy ha a Marson élnének !emberek!, arról tudnánk... Jelenleg vízet keresnek a Marson legjobb tudomásom szerint, amiben majd kutatják mikroszkópikus szinten a dolgokat) de majd utána járok pontosabban, ha ezt a google neked nem teszi meg. Mind emellett valószínûnek tartom, hogy a Jupiteren vagy (bár már nem bolgyó) de a Plútón sétálgatnak emberek... Tehát, az embereket szerintem kizárhatjuk sok dolog miatt is (hõmérséklet, oxigén > légkör hiánya... stb stb) Mondjuk, a témakör se kutya, ahova soroltad a kérdést...
A Marson van élet ezt mindenki tudja, az a kérdés hogy csak baktérium formájában vagy intelligens formában is .
"vajon a környezõ bolygókon is lehetnek emberek?" "true man show" ritka egy h.lye vagy még itt MO-n is
A kérdező hozzászólása: Nem hinném hogy ez élénk fantázia lenne, lehet hogy azoknak a gyerekeknek sokkal nyitottab az elméjük mint egyes embereknek.De hát ez van.Jó persze tudomány nem bizonyította, de hagyjuk már ezt, mi aza tudomány?Azt mondanak amit akarnak, és ez nem elmélet gyártás, ha kicsit nyitottabb vagy és körbe nézel este, és kicsit átérzed hogy mivan, akkor szerintem aza fura ha valaki eltudja azt hinni hogy nincs élet egyiken se, ha a mi bolygónkon ilyen csodálatos és megtervezett, élet van...De persze tudom ez csak véletlen lehet az egész...Persze ...Úgy mint kb ahogy a majomtól származunk, de nektek nem fura semmi?Soha nem érdõjeleztek meg semmit?:D
sok ember még a szomszédos országokat sem ismeri h ott milyen emberek élnek, milyen szokásrendszerek vannak, vagy milyen a társadalom, de a bolygókon lévõ életrõl úgy kardoskodnak mintha ez már a tudomány által is igazol lett volna...de csak néhány fiatal élénk képzeletében élnek.
Nem is tudomom máá -e hogy történt ...volt ott egy olyan izé fehér mint a ló, olyan volt mint egy uffo rájöttem, hogy csak egy nagy fehérlú , de hogy mit keresett ott azon a tehénautón, azt má nem tudom. De visont, gondokódtam hát ha ez egy rejtett ufo , aztán megálott a autó, azt monda a sofor hogy ez olyan ritka mint a ufo Hát mondtam neki, honnét jutt ez a ufo.. Õ meg mondha hogy a marso.. Hát ez a én tüténetem.
A kérdező hozzászólása: Akkor javaslom mindenkinek a true man showt és ha abból egy picit mikróbányit is felfogtok, akkor gondoljátok át még egyszer légyszíves ezeket a fantasztkius válaszokat:) köszi
a felszínen nem találtak életet, persze lehetséges hogy földalatt, barlangokban lehet élet, persze inkább egysejtû, mint zöld emberek lézerfegyverekkel :)
Engem troll-ozni nem volt szép, de jót nevettem a válaszokon... :D
javítás: bolygó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a minõségi hozzászólásod.

Környezetünk egy olyannyira befolyásoló tényező életünkben, amit egy apró lépéssel is a rehabilitáció irányába lehetne sodorni. De vajon teszünk is ezért?

Ezzel kapcsolatban nagyon sok felhívást tettünk közzé az oldalunkon, de hiába... Viszont két mellet kirakva 400like... oh emberek... (aki tenne valamit a környezet védelmében, kérjük írjon)

Legjobb válasz: Én tennék, de szerintem teszek is.

Én tennék, de szerintem teszek is.
A kérdező hozzászólása: utolsó nem ide, egy divat kérdéshez írtam, de ide rakta (elnézést)
A kérdező hozzászólása: az ára jó és jól néz ki :) ilyen áron ilyen sexy ruhát (és ahogy írtad jó anyaga van) nem kapsz. a varrás is rendben. szerintem megérné mind a kettõ. Viszont tudom hol van ez a ruhaboltszerintem holnap bemegyek mert láttam egy lazac színût ami tetszik, meg valami pulcsi is kell. ha van kedved találkozzunk és elmehetünk ketten
A kérdező hozzászólása: igen ott. de nem csak ebben a témában lehet írni, szóval nincs beskatulyázás, de ezt úgyis látod. Jelentkezés után átnézünk minden jelentkezõt, mert túl sok van naponta. De küld el privátban hogy milyen néven jelentkeztél és címet, úgy gyorsabban regelünk. :)
Köszönöm!! végre egy értelmes kérdés. én jelentkezni fogok! szeretek írni és hetente tudok majd egy kis idõt szakítani erre :) . Az -írjon nekünk- menünél kell beküldeni az írói jelentkezést?
A kérdező hozzászólása: jó, hogy találunk olyan embereket akiket ez foglalkoztat. amúgy 4/4 re a válasz: az oldalunk a http://www.iliveinstyle.com/ - itt sok környezetvédelmi reklámot raktunk ki, de most váltottunk és környezet védelem érdekében cikkeket íruk ez ügyben. A másik: ha lenne kedvetek tenni érte, felhívni a figyelmet, kérünk mindenkit, hogy jelentkezzen és publikáljon ez ügyben. :) ui.:2/4 -es válsznak -a fenti jelentkezés neked is szól, , pont ezeket a sorokon gondolkoztunk(csak más fomában), hogy egy részletes cikk sorozat megjelenjen. ha van kedved írni akkor várunk :) .
Természetesen tennék!!! De a "sok felhívást tettünk közzé az oldalunkon" kikre vonatkozik?
Ha jól tudom ennek részben evolúciós oka van. Csak azt fogjuk fel elsõsorban veszélynek, ami elõttünk van és nem egy fogalom, tehát a klímaváltozás, a globális felmelegedés, környezetszennyezés, a biodiverzitás csökkenése nem olyan probléma, a mi a megszokott "menekülj vagy harcolj" elven megoldható, mivel lassan ivódik be, évtizedek alatt, nem 10 perc alatt játszódik le. Az emberi agy 50000 éve gyakorlatilag változatlan, a kulturális/technológiai evolúciónk által létrehozott problémák viszont már ennél újabb szerkezetet kívánnak.
A kérdező hozzászólása: igen, már próbálkoznak az emberek, ezzel nincs is gond, de a többség nem nagyon gondolja "fontos tényezõnek". Nem akarnak 30-40 évvel elõre látni, pedig már -most- az életünkben van.
Jut eszembe, nem kötekedni akarok csak egy javaslatot tenni, hogy a környezetvédelem kifejezés helyett szerencsésebb lenne a környezettudatos életmódot/ társadalmi termelõ tevékenységet hirdetni. Egyrészt a kifejezések jelentéstartalma miatt is, ha valaminek védelemre van szüksége akkor már régen rossz, mert sokkal jobb megelõzni a problémákat mint a tûzoltással foglalkozni. Ha most kijelölöm, hogy ezt meg ezt meg kell védeni, azzal nem sokra megyek, de ha megpróbálok úgy élni, hogy az a környezettel összhangban legyen, akkor idõvel és némi emberi segítséggel (mivel mi toltuk el) a természet begyógyítaná a sebeit. Másrészt a környezetvédelem félreértelmezése vezet olyan nevetséges akciókhoz mint amikor emberek fákhoz láncolják magukat vagy nem engedik a munkásokat gépeikhez, illetve bigot környezetvédõk parttalan vitáihoz a hatóságokkal és különbözõ szervezetekkel. Szóval a lényeg az lenne, hogy egy kicsit odafigyeljünk a környezetünkre és meg sem kellene "védeni" azt, hanem csak együtt élni vele. Csak ennyit akartam és tényleg nem volt szándékom kötekedni.

Mikor fog vajon előre is haladni? Hason tengelye körül már mint a villám úgy mozog, de előre még nem halad csak ritkán hátrafelé tolja magát?

Akinek így volt a babája, mikor kezdett el el?re felé kúszni-mászni? Tudom, hogy minden baba más tempóban fejl?dik és más ütemben, csak kíváncsi vagyok. ja, most 6,5 hónapos múlt.

Legjobb válasz: Szia! Az én kisfiam 28-án lesz 7 hónapos, és 1-2 napja látom, hogy elõre is sikerül araszolnia, ha nagyon el akar érni valamit. Eddig õ is csak körbe és hátra mozgott, kb. 1 hónapja. Ja és négykézláb ringatja magát-elõre hátra egy ideje. Tied is csinálja?:)

Szia! Az én kisfiam 28-án lesz 7 hónapos, és 1-2 napja látom, hogy elõre is sikerül araszolnia, ha nagyon el akar érni valamit. Eddig õ is csak körbe és hátra mozgott, kb. 1 hónapja. Ja és négykézláb ringatja magát-elõre hátra egy ideje. Tied is csinálja?:)
Hát az én kislányom ezzel a két forgástípussal mindenhova eljutott, így nem nagyon erõltette magát, de kb 7 hónapos volt, amikor próbálkozott a mászással. Ennek ellenére 11 és fél hónaposan magától, stabilan ment.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ma állt elõször 4kézlábra és elõre-hátra ingott pár másodpercig.
hát azonnal is lehet.de azért ne aggodj mert ha egyszer sikerült sikerülni fog most is.és orvoshoz is jártatok?
A kérdező hozzászólása: Voltunk meddõségi centrumban is, de nem sok eredménye volt (2 évig jártunk, semmit sem találtak)aztán mikor meguntam oda járni, letettem a dologról, megnyugodtam, és 2 hónap múlva spontán teherbeestem.Kisfiam 3700 grammal, és 54 centivel született.Szerencsére minden rendben volt vele végig.Most viszont már szeretnék egy kislányt is mellé, hogy ne legyen nagy a korkülönbség, de félek, hogy megint éveket kell majd várnom.
Szia! ha az elsõnél ilyen sokat vártatok nem biztos hogy a másodiknál is ilyen sokat kell várnotok.A kislányomra mi 4 évet vártunk a második baba 2hónap után összejött.Remélem ti is ilyen szerencsések lesztek.
A kérdező hozzászólása: Akkor próbálkozunk bõszen.Már kezdtem reménykedni, mert 7-én kellett volna megjönnie, de csak tegnap jött meg.11 napot késett, de megjött.

Más is gyakran agyal, hogy vajon a lányok miért látnak annyira sok fiút rondának, aki amúgy nem is ronda csak egyszerű, átlagos, tipikus jó fiú típus, nem alfahím?

Tényleg, én úgy látom sok a ronda lány, de még nekik is akkora egójuk van, hogy az hihetetlen. Míg sok fiú, szerintem csak átlagos, ne is ronda, de a lányok alázzák, csúfolják őket, meg lenézik ezeket a gyerekeket.

Legjobb válasz: ha meglátok mégegy rondás kérdést lemészárolok valakit az 50 méteres körzetemben.

ha meglátok mégegy rondás kérdést lemészárolok valakit az 50 méteres körzetemben.
minden ilyen kérdés kiírásakor meghal egy angyal :(
Képzeld el, ha minden lány ilyen lenne. Mindenki nyomulna a legszebb lányokra akiknek minden srác belsõ értékét meg kéne nézni. Ehhez meg kell ismernie azt a több 10- 100 srácot ami elég sok. Még szép, hogy külsõ szerint szelektálnak.
A kérdező hozzászólása: Figyeljtek én is ronda srác vagyok, mégis volt már dolgom szép lánnyal, õ legalább többet látott a külsõn túl, de a legtöbb lány miért nem ilyen?
Mert sz.r a (sokak szerint nem létezõ) kisugárzásuk. Egy sótlan, aszexuális, határozatlan, teszetosza anyámasszonykatonáját mégis minek lássanak, ha nem rondának?
Mert átlagos. Minek kéne egy átlagos, ha megkaphatja az átlagon felülit. Azt aki kitûnik a tömegbõl az arcával, a testével, a stílusával.
Mert az egekben vannak az igényeik.
jajj istenem, haggyátok már abba ezt a csúnya dolgot! ronda srác nem jut csajhoz, igy járt, nem tudjuk megváltoztatni a nõket, és minek tetted fel ezt a kérdést? neked jobb lesz attól hogy valaki egyetért veled? itt sajnáltatja magát mindenki, ahelyett hogy tenne valamit, amúgy meg nem értem hogy miért kérdezed meg már te is, rengetegen megkérdezték, ha átnézted volna ezeket a kérdéseket, akkor találtál volna olyat amiben leirják a megoldást a gondodra
Miért látod azokat a lányokat rondának? Szerintem teljesen egyszerûek és átlagosak. He?
"Mert sz.r a (sokak szerint nem létezõ) kisugárzásuk. Egy sótlan, aszexuális, határozatlan, teszetosza anyámasszonykatonáját mégis minek lássanak, ha nem rondának?" Ha jóképû, akkor sótlan, aszexuális, határozatlan, teszetosza anyámasszonykatonájának se látják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!