Találatok a következő kifejezésre: Vajúdáskor pontosan fáj (2 db)

Vajúdáskor pontosan hol fáj? Csak lent, vagy az egész pocak?

Legjobb válasz: Nekem elõször csak a méhem görcsölt, akkor még kibírható fájdalmakkal, aztán a végén már a nyakamtól a combomig egybe folyt az egész... Iszonyú volt, de túléltük :) Könnyû szülést kívánok!

Nekem elõször csak a méhem görcsölt, akkor még kibírható fájdalmakkal, aztán a végén már a nyakamtól a combomig egybe folyt az egész... Iszonyú volt, de túléltük :) Könnyû szülést kívánok!
Szia.e´n megúsztam a derékfájást, de volt hejette 38 óra pokol.Nekem a hasam alja, a méhemnél fájt, ezt a görcsöt nem lehet lei´rni, de gyorsan ellehet felejteni.A kislányomért megérte. Könnyü szülést kívánok.
phu...3 hete szültem természetes úton, és meg nem mondom, hál égnek nem 30 órás volt hanem négy. én nem kaptam epidurált.

Hol fáj pontosan a fájás? A vajúdásra gondolok, nem a jóslókra.

Az egész pocak, vagy csak lent fáj, mint mensikor...?

Legjobb válasz: Szerintem ezt hiába írjuk le, nem igazán lehet elmagyarázni, pedig nagyon szívesen segítenék, csak annak lehet errõl pontos képe, aki már szült, annak nem, akinek elmagyarázták... :) Én menzesz-szerû görcsöket éreztem, de el sem lehet mondani, hogy mennyire fáj... Éreztem az egész méhemet, és az volt az érzésem, mint amikor egy hegyet képzelek magam elé: a fájás kezdetén megyek fel a hegyre, és amikor a tetejére érek, akkor volt a legerõsebb a fájás, majd szépen fokozatosan gyengült, és elmúlt. Végülis az egész pocak fáj, mert a 9 hónap végén már tekintélyes méretû a méh, tehát nem csak ott érzed, ahol mensikor. Olyan jó lenne elmagyarázni, de nekem is hiába mondták elõtte! :o) Szép szülést kívánok neked!

Szerintem ezt hiába írjuk le, nem igazán lehet elmagyarázni, pedig nagyon szívesen segítenék, csak annak lehet errõl pontos képe, aki már szült, annak nem, akinek elmagyarázták... :) Én menzesz-szerû görcsöket éreztem, de el sem lehet mondani, hogy mennyire fáj... Éreztem az egész méhemet, és az volt az érzésem, mint amikor egy hegyet képzelek magam elé: a fájás kezdetén megyek fel a hegyre, és amikor a tetejére érek, akkor volt a legerõsebb a fájás, majd szépen fokozatosan gyengült, és elmúlt. Végülis az egész pocak fáj, mert a 9 hónap végén már tekintélyes méretû a méh, tehát nem csak ott érzed, ahol mensikor. Olyan jó lenne elmagyarázni, de nekem is hiába mondták elõtte! :o) Szép szülést kívánok neked!
Nekem olyan volt, mint az erõs görcsös menszi fájás, egész lent fájt.
Az elsõ szülésemnél mindenem fájt. Az egész hasam, hátam, derekam. A másodiknál és a harmadiknál csak lent, de azért körben, szóval hátul is. Valóban hasonlít a menstruációs fájdalomhoz, csak persze sokkal erõsebb és hátul deréktájon is fáj. Minden szülés más és más, van aki alig érez valamit.
A kérdező hozzászólása: Már szültem, de semmilyen fájásom nem volt, úgy tágultam és toltam. Most még 2 hónapom van hátra szülésig, és kiváncsi vagyok, hogy pontosan hol is fog fájni.
Szia!En amit ereztem, azt leginkabb eros vesegorcshoz tudnam hasonlitani!Persze nem a vesem fajt, de ott hatul ket oldalt ereztem a legnagyobb gorcsoket!A ferjem egesznap ott ult, es azt maszirozta, attol picit jobb volt:) KOnnyu szulest kivanok Neked, es kivanom, hogy a masodik is olyan siman menjen, mint az elso:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!