Találatok a következő kifejezésre: Vagy van ötletetek, (188 db)

12 éves fiú vagyok van ötletetek mit kérjek karácsonyra?

Legjobb válasz: Én meg 12 éves lány vagyok és nincs ötletem. Na jó pár azért van: kukabúvár, legó, társas...stb..

Én meg 12 éves lány vagyok és nincs ötletem. Na jó pár azért van: kukabúvár, legó, társas...stb..
Én 12 éves lány vagyok :D Tablet? IPad? IPhone?
mp4 telefon
Házat, autót, repülõt :-D, így sorjába :-D
A kérdező hozzászólása: jah
A kérdező hozzászólása: na mivan csajok írkálunk ... de nem zavar :)

Az összeomlás szélén vagyok. Van ötletetek?

Kezd minden reményem elszállni. Bíztam abban, h hasfájásunk 3. hónapra elmúlik. Ja. Jött egy durvább, és nem tudok vele mit kezdeni. Másfél órája üvölt a lányom, vele együtt sírok. Szó szerint csak beájulni képes, elaludni nem.

Legjobb válasz: nem tudom, hogy te mint anya hogyan tehetnél ennél többet, mert látom mindent kipróbáltál. Talán kérhetnéd az orvost, hogy adjon beutalót a klinikára, hogy ott ultrahangozzál meg a pociját. Esetleg elzáródás vagy vakbélgyulladás, sérv nem lehet a dologban. Ennyi ötletem van. Hátha valami okosat tudnak mondani.

A kislányom is hasfájós volt, de nem ilyen durván... a lényeg, hogy egy mellgyuszi miatt antibiotikumot szedtem és emellé a Normaflort is... hogy mennyire van összefüggés, nem tudom biztosan, de attól kezdve minimalizálódott a hasfájás és el is múlt... csak anyatejes volt.
próbálj meg adni probiotikumot!Nálunk a normaflore bevált, a kisfiam nagyon hasfájós volt és pár nap alatt segített anno.
nem tudom, hogy te mint anya hogyan tehetnél ennél többet, mert látom mindent kipróbáltál. Talán kérhetnéd az orvost, hogy adjon beutalót a klinikára, hogy ott ultrahangozzál meg a pociját. Esetleg elzáródás vagy vakbélgyulladás, sérv nem lehet a dologban. Ennyi ötletem van. Hátha valami okosat tudnak mondani.
Az én kisbabám is hasfájós volt, fõleg amíg szopizott. Nekünk akkor múlt el, amikor három hónapos kora körül elment a tejem, vagyis annyira kevés volt már hogy elválasztottam és csak tápszert kapott. Onnantól átaludta az éjszakákat, három óránként evett, és többet nem is hallottam sírni. Én pár napig jegeltem a mellem hogy a maradék tej megszûnjön. Lesz aki felháborodik ezen, de nincs borzasztóbb érzés egy anyának, mint azt látni, hogy a saját tejével táplálja a babáját és ez fájdalmat okoz neki. (nekem evés közben kezdte az ordítást.)A bûntudatom elmúlt, amikor arra lettem figyelmes, hogy napok óta nem volt sírás.
Nagyon sajnálom. Érdemben nem tudok segiteni de az unokatesóm szülei majdnem elváltak emiatt. Anyuka ugyanigy mint Te zombi volt a nem alvástól apuka taxizott nappal se éjjel se tudott aludni soha már volt hogy nem is beszéltek egymással. Végül anyuka elköltözött az édesanyjához kipihente magát a mama és a dédi babáztak elmúlt a sirós idõszak és visszaköltöztek. Kibekkelték nagyon nehéz volt..
A kérdező hozzászólása: De iszom a Laktoherbet, napi 1 csészével. Két és fél hete próbáltam a kettõt, de ahogy múlt héten megjelent ez a görcsölés, visszaálltam egyre. Gondoltam rá, de nem merem abbahagyni, mert akkor az a kevés tej is elmehet. Vagy ez nem törvényszerû? Mert akkor kipróbálnám, hogy egy hétig nem iszom, és múlik-e...
A laktoherb a babánál hasfájást okozhat. Sõt, ez esetben a köményes tea meg a mecsek baby tea is. Tejedet szaporítsd homeopátiás szerekkel, nekem szinte spriccelt tõle, anélkül szerintem még annyi ideig sem bírtam volna.
ill nem az utolsó hanem a 13:43-as :)
nah meg kaptunk a dokinktól vmi gyógyszert amit a gyógyszertárban keverik ki, ez nyugtató, görcsoldó egyben, s télleg segitett az utolsó voltam
Nem iszol véletlenül tejserkentõ teát? Az én fiamnak attól voltak puki gondjai, nagyon szenvedett vele, és amikor abbahagytam, egybõl javult a helyzet!
Velünk is volt ilyen.....nálunk az oldotta meg a problémát, hogy felesben kelett adnom a tápot neki, ugyanannyi vizzel, s 3 és fél órát ki kellett várnom szigoruan, muszály volt egy kicsit éheztetni, mert igy végre kiürült a gyomra normálisan s kb 3 nap után egyre jobb lett, s lassan visszaáltunk a normális tápadagra
Szia!hát az én kisfiam is nagyon sirós volt, szinte azt mondthatom, hogy az elsõ két hónapot végigüvöltötte.Én is rengeteg mindent kipróbáltam, de nem vagy csak minimálisan segitett. Nálunk az is probléma volt, hogy hiába volt csak anyatejes ez idõ alatt, kakija csak 5-6 naponta volt. Erre adtam neki, orvosi javaslatra a nux vomica 5 ch nevezetû homeopátiás golyót, naponta 2x 5 golyót, igy tudott minden nap kakilni, ez helyrette. Kb.2 hétig kapta, többet nem kellett adjam neki, utánna is volt minden nap kaki. Viszont a hasfájos sirása csak akkor múlt el, amikor elapadt a tejem és már csak tápszert kapott.
Segíteni sajnos nem tudok, csak megnyugtatni szeretnélek. Barátnõmék fia 5 hónapos koráig szinte egyfolytában üvöltött, de szó szerint. Képes volt órákig sírni, bármit is csináltak vele, akár kézben volt, akár babakocsiban. Õk is kipróbáltak mindent, voltak mindenféle vizsgálaton, de nem segített semmi, nem találtak semmi bajt. Aztán a hasfájás egyszer csak elmúlt, most egy éves múlt, de nem ismerek nála nyugisabb babát. Úgy elvan, nincs vele semmi baj. Úgyhogy kitartás, ha nem is segít semmi, akkor talán az idõ majd megoldja!
Vizelet vizsgálaton voltatok már? Nekünk is azt mondták (legyintgettek) , hogy hát igen hasfájós sok baba... A végén kiderült, hogy húgyúti fertõzése van, és az okozza a gondokat! És bizony a tünetei uazok. mint a hasfájásnak, és a húgyúti fertõzéshez tartozik az is, hogy nehezen pukizik, vagy egyáltalán nem tud a gyerek. Bár nálunk ez 5-6 hetes korban volt, nem 3 hósan, de azért semmibe nem kerül a gyermekorvostól kérni egy beutalót és bevinni egy mintát nézzék meg! Mihamarabbi gyógyulást Nektek! Ha eszedben lesz, és van rá idõd, majd írd meg, hogy az volt-e a gond!
Laveolac szirup.
A kérdező hozzászólása: A párduc pózban szeret lenni, de a puki csak nem jön így sem, és már a köménymagos teán is túl vagyunk... Köszönöm az ötleteket!!!
Köménymagos tea? csak nem tudom mikortól lehet azt adni.
Az én fiam is nagyon hasfájós volt, szélcsöveztem napi 3-4X, bármennyire is bántott, hogy a fenekét piszkálom. Segített még az "alvó puma" póz is, sokat vittem így. Az igazi megoldás az volt, amikor szilárd ételt kapott, ezt 4 hósan kezdtük(pont a hasfájás miatt). ma már a fiam 14 hónapos, néha még most is simogatni kell a pocikáját:-)
A kérdező hozzászólása: És ha én ennék Normaflore-t, attõl babám pocija talán rendezõdhetne? Már bármire hajlandó lennék... És ez még ugye engem is gatyába szedne:)
A kérdező hozzászólása: Már mástól is hallottam, hogy a tej végén megszûnt a fájdalom. De kezdetektõl felesben megy, és gondoltam, amíg tudom, csinálom. Fejve kapja. Úgy éreztem, amíg napi 300-350 ml lejön, addig nem adnám fel, de ha nem marad más lehetõség... Doki azt mondta, ezt a hetet várjuk még meg, lehet, h tápszerváltás is segítene. Örülnék nagyon, most váltottunk ki 2 dobozzal... Bevallom nem számítottam arra, h ennyire nehéz lesz. Köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Igen, nálunk is volt elalvásos fáradtság, de 7kor kelt, 8kor visszakerült az ágyába, ahogy szokott, és kb. 2 perce simiztem álomba. A végére lehet, h átváltott olyanba, de az elején biztos nem az volt. Közben nagyokat nyögött, meg nyöszörgött. Tiszta kemény a pocija, és nem tetszik neki, ha masszírozni próbálom.
Biztos azért sír, mert pukiznia kell? Mióta van ébren? Nálunk az volt a gond nagyon sokszor, csak utólag jöttem rá, hogy annyira fáradt volt már, hogy azért nem tudott elaludni. Elaludt a karomban, vagy szopi közben, és már ébredt is fel, ahogy megmoccantam. Sokszor volt, hogy végre pihenjen, kénytelen voltam így altatni néha 1 órát is.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom, köszi.
bár én járok suliba, de ráérõs vagyok, ha akarod párszor összefuthatunk 17/F (barátkozni, nem azért, mert akarok valamit...)

Akármikor meglátok egy szép pár női keblet, megkívánom. Tudom hogy ez normális de van egy barátnőm akit nagyon szeretek szóval arra szeretnék rájönni hogy van e valami módja hogy csökkentsem ezt a vágyat. Van ötletetek?

18 F

Legjobb válasz: Miért akarod lecsökkenteni? Nincs ezzel semmi baj, amíg tett nem követi a gondolatot. Én is megnézem a jó pasikat, barátom is a a jó nõket, mégis szeretjük egymást. Ez már csak ilyen.

Miért akarod lecsökkenteni? Nincs ezzel semmi baj, amíg tett nem követi a gondolatot. Én is megnézem a jó pasikat, barátom is a a jó nõket, mégis szeretjük egymást. Ez már csak ilyen.
Semmi módja, mivel férfi vagy. Esetleg szedhetsz nõi hormonokat looooool

Valaki járt már hasonló helyzetbe vagy van ötletetek mi okozhatja a tüneteimet? Bövebben lent!

1éve járok a nőgyógyászhoz azzal a progrémával hogy ciklus közepetöl még meg nem jön barnázgatok. Irt fel ösztrogén mentes fogamzásgátlót eddig nem is jelentkezett vele tünetem de előző hónapba nem jöt meg csak barnásan majdnem 2 hétig. Most pedig jövöhéten fog megjöni de megint 1 hétel elötte barnázgatok. Valakinek van ötlete mi lehet mert már teljesen kétségbe vagyok esve! Diamilát szedek.

Legjobb válasz: Szörnyen egyszerû Annyi az egész,hogy a méhnyálka hártyád elõbb kezd el pusztulni mint kéne.Én pont ugyan erre a problémára Norcolut nevû gyógyszert kaptam.Annyira helyre jöttem,hogy kb 6 hetes terhes vagyok.

Szörnyen egyszerû Annyi az egész, hogy a méhnyálka hártyád elõbb kezd el pusztulni mint kéne.Én pont ugyan erre a problémára Norcolut nevû gyógyszert kaptam.Annyira helyre jöttem, hogy kb 6 hetes terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget:) elmegyek az orvosomhoz és feltétlen megkérdezem hogy nekem is jó lenne e. Remelem igen mert mar nagyon unom ezt a helyzetet.:/
Azt el hiszem. Én is untam ezért mentem orvoshoz.
Jézusom, komolyan erre fogamzásgátlót írt fel? Ezt okozhatja progeszteron hiány, annak ez a fõ tünete, hogy barnázgatsz menzesz elõtt. Endokrinológushoz menj, és õ kapásból tudni fogja rá a megoldást, és eszébe sem lesz felírni fogamzásgátlót.
A kérdező hozzászólása: Vissza mentem nõgyógyászhoz és eltiltot a fogamzasgatlotol 1 hónapra és irt fel norcolutot. Most meg várok segít e:) :/

Még mindig fáj a lábam. Mit tegyek, hogy elmúljon vagy van ötletetek, hogy miért?

3 hónapja véletlenül a combomba vágtak láncfűrésszel és összevarrták meg ilyenek. Már jobban vagyok csak időnként mindig elkezd fájni. Voltam vele orvosnál de nem tudja megmondani, hogy miért fáj. Nem fogok már orvoshoz menni. Tudtok valami erős fájdalomcsillapítót? Vagy mit csináljak? Szúró fájdalom, mintha kést forgatnának benne de nem tudom pontosan elmondani, hogy milyen. 19/F

Legjobb válasz: Ahhoz,h a sérült idegszálak rendbe jöjjenek nem elég 3 hónap. Talán soha nem is lesz tökéletes és idõnként fájni fog. A Flector por valóban egy erõs fájdalomcsillapító és érdemes lenne az idegszálak regenerálódása miatt Vitamin B komplexet szedned.

Ahhoz, h a sérült idegszálak rendbe jöjjenek nem elég 3 hónap. Talán soha nem is lesz tökéletes és idõnként fájni fog. A Flector por valóban egy erõs fájdalomcsillapító és érdemes lenne az idegszálak regenerálódása miatt Vitamin B komplexet szedned.
Flektort próbáltad már?Az még egy kicsit erõsebb.(por) Amit ajánlok, hogy még másik dokihoz menj.Érdemes lenne! De amúgy atyaééég.:( sajnálom...
Úristen! :SS Nem értek hozzá de nem lehet hogy benne maradt valami kis kosz vagy valami és azért? A Cataflam jó szokott lenni. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Elméletileg jó minden. Csak gyakorlatilag nem.

Mutassam meg dokinak, vagy van ötletetek hogy kezeljem ki?

7 hónapos babámnak születése óta kifogástalanúl gyönyör? a popsija.

Legjobb válasz: Kend be sudo-val, az rendbe fogja hozni. Addig is, míg nem jön rendbe: ne használj popsitörlõt, helyette vízzel mosd le a popsiját peluscserénél. Hagyd minél többet levegõzni pelus nélkül. Egyébként teljesen fölösleges minden pisi után pelenkát cserélni.., de ez csak az én véleményem..

Kend be sudo-val, az rendbe fogja hozni. Addig is, míg nem jön rendbe: ne használj popsitörlõt, helyette vízzel mosd le a popsiját peluscserénél. Hagyd minél többet levegõzni pelus nélkül. Egyébként teljesen fölösleges minden pisi után pelenkát cserélni.., de ez csak az én véleményem..
Amíg piros Sudocreme, én este fürdés után Nivea (cink-oxidos!) hintõporral szórom a popsiját. 3 óránként kell pelust cserélni, ill ha bekakil.
Nekünk csak a gyógyszertári kikevert krém vált be. (ezt a gyerekorvosunk receptje alapján csinálják) Én nem teszem tisztába éjjel (örülök hogy alszik) és minden reggel van kaki (szóval ki tudja mióta van ott) és soha nem volt piros a feneke. Egyszer elfogyott ez a krém, és 2 napig használtam mást, és rögtön kipirosodott neki, napokba telt mire újra helyrejött.
A Sudót tényleg nem kellene folyamatosan használni, inkább valami más patikai dolgot. A Sudót pedig az ilyen esetekben. Vízzel mosd a popót és szellõsztesd sokat. (Az én fiam van amikor 2 pelust használ egy nap és gyönyörû a popója.)
Ha szoptatsz kend be egy pici anyatejjel.Nekem a gyógyszerész javasolta.Én is sûrûn cserélek pelust de múltkor éjszaka kaksizott és ez csípte ki a pici lányom popiját.Nálunk bevált a módszer.Másnapra elmúltak a piros hólyagocskák.:) )
Szerintem se tedd tisztába ilyen sokszor:-( Így az ellenállóképessége romlik! Lehet ha nem szoktatod hozzá (véded ennyire a pici bõrét) akkor nem reagál így egy pici kakira:-( A levegõztetés tényleg nagyon jó, de amikor nekünk volt ilyen, a doki kevertetett a patikában egy nagyon büdös krémet ami 1 nap alatt helyrehozta! Pedig hólyagos, véres volt szegény popsija:-((( Jobbulást a babádnak!!!
Boraxos popsikenõcs...csodákra képes.
Kamillával mosd le popsitörlõ helyett, és a Sudot keverd kicsi Canestennel. Tényleg nem kell olyan sûrûn pelust cserélni, és a Sudocrem is felesleges ilyan gyakori tisztáába tétel mellett, mert hosszútávon hatástalan lesz.
nálunk is elõfordult ugyanez valamelyik nap még a kukija is nagyon csúnya volt én neogranormonos popsikenöccsel kentem neki gyönyörüen rendbe hozta
Peluscseréknél hagyd levegõzni a popsiját, krémezd. Tényleg minden pisinél pelust cserélsz? Mert én is soxor cserélek lányomnál, de azért nem vagyok ennyire buzgó:)
mosd le vízzel, kend be sudoval és ne adj rá pelust...hadd szellõzzön kicsit ^^
Bocsánat hogy megkérdezem de miért kell 3 óránként pelust cserélni? Nekem 2 gyerekem van és egyiknél se cseréltem 3 óránként pelust, maximum az elsõ hónapban. És nem azért mert lusta vagyok, de nagyon sokba kerül a pelenka és szerintem nem is szükséges:-( Egyiknek sem volt semmi baja:-))

Nagyongááz kérdés lesz, de nagyon kíváncsi vagyok. Van ötletetek hogy miaz? :$

nos hát.. nemtudja valaki hogy mit?l van a lányok nemi szervébe ilyen nem is tudom mi?? mintha kis kukink lenne vagy nemtudom.. nagyongáz kérdés és fogalmam sincs róla hogy mi az és ha bugyi van rajtam egy kicsit látszik is:$

Legjobb válasz: kis kuki:D szerintem a csiklóra gondolsz:D

kis kuki:D szerintem a csiklóra gondolsz:D
csiklóra gondolsz szerintem is... és a barátnõidnek is van, talán neked kicsit nagyobbacska:)
én is a csiklóra tippelek:) lehet neked nagyobb, mint pl az átlag, és jobban kilóg. ezért látszik a bugyiban is.
Belül, vagy kivül?
Egyáltalán nem gáz. Sokat szeretik, szóval ne aggódj. ;)
Dehogy fog undorodni, imádjuk nyalogatni, ne aggódj :) 19F
ez most komoly????? még sosem próbáltad ki milyen azt simogatni?:D
A kérdező hozzászólása: jaja sztem is az de lehet hogy a pasi undorodni fog tõle:S am bocs hogy ien hülye kérdést tettem fel de nagyon kiváncsi vagyok:(:S
Ne aggódj, nem kukid van, hanem a csiklód látszik a puncidból.
Jó, hogy én nem látom, mert talán el is ájulnék a gyönyörtõl, ha csodálatosan nagy a csikló! Órákig tudnám szeretgetni, puszilgatni, nyalogatni, szopogatni.
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm szépen a válaszokat.. pedig eddig nekem eléggé taszítónak tûnt.. ezekszerint ez nem annyira igaz..
Az a csikló, barátnõdnek is van csak max neki kisebb és jobban vissza van húzódva! Egyébként kuki dologgal nem tévedtél sokat, hiszen a nõi csikló a fejlõdésben visszamaradt elcsökevényesedett hímvesszõkezdemény(ugyanolyan a felépítése, mint a férfiak makkjának!). A nõkön a szexuális ingerlés legkézenfekvõbb eszköze, szóval ne aggódj! 23/F
az a csiklód, és az majdnem mindenkinek más. semmi gond nemlesz azzal. a pasik szeretik.
A kérdező hozzászólása: de szerintem ennek nem kéne ennyire kilógnia:$ nagyon gáz lesz ha egy pasi meglátja??:$
A kérdező hozzászólása: kívül
nagy a pecked.

Tu d valaki linkelni egy fekete-ezüst gilera runnert? Vagy van ötletetek h milyen szinbe nézne ki nagyon jól? Mert viszem fujatni: )!

Legjobb válasz: szerintem ez elég vad: http://www.piaggio-passau.de/Gilera%20Runner%2050%20lim.%20E..

A kérdező hozzászólása: nem az ujfajtára gondoltam, hanem a régebbi runnerekre, de azért köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!