Találatok a következő kifejezésre: Vab egy akit (3 db)

Vab egy fiu akit nagyon, tiszta szivembol szeretek de o nem szeret engem, tobbszor is talalkoztunk es le is fekudtunk de neki ez nem jelentett semmit de nekem igen. Mit csinaljak?

En csak azert fekudtem le vele mert szeretem de o nem engem. Neki mind1 h szeretem vagy nem csak fekudjek le vele.mit tegyek?fojtassam vagy ne?

Legjobb válasz: Õ csak kihasználja, hogy megd*ghat valakit. Neki teljesen mindegy, hogy te mit érzel. Szerintem ne folytasd így, nincs semmi értelme. Attól, hogy továbbra is lefekszel vele, még nem fog megszeretni. Szakítsd meg vele teljsen egy kapcsolatot, és majd keress olyan fiút, aki értékeli a szereteted.

Õ csak kihasználja, hogy megd*ghat valakit. Neki teljesen mindegy, hogy te mit érzel. Szerintem ne folytasd így, nincs semmi értelme. Attól, hogy továbbra is lefekszel vele, még nem fog megszeretni. Szakítsd meg vele teljsen egy kapcsolatot, és majd keress olyan fiút, aki értékeli a szereteted.
Lefeküdnöd sem kellett volna vele így szerintem, folytatni meg végképp nem kellene.
Nem jól tetted fel a kérdést, mert nem az a kérdés, hogy folytasd-e, vagy sem. A kérdés az, hogy te személy szerint mit akarsz: elõbb szenvedést, aztán boldogságot, vagy pedig csak szenvedést, boldogság nélkül? Mert ha szenvedést, boldogság nélkül, akkor okvetlen folytasd. Ez esetben nem is lesz részed másban, mint szenvedésben amiatt, hogy az érzelmeidet sosem viszonozzák. Ha viszont elõbb szenvedést, aztán boldogságot, akkor ahogy az elõttem szólók is mondták, keress olyat, aki viszontszeret téged. Eleinte szenvedni fogsz itt is a viszonzatlan érzéseidtõl, de aztán amit egy új, szeretõ szívben viszonzásra találsz, ott már a boldogságot is meglelheted.
Szerintem ne
A kérdező hozzászólása: van***bocs s hejesirasert ...
A kérdező hozzászólása: faj mikor latom es beszelek vele...
A kérdező hozzászólása: hat lehet..kosz a valaszokat...
A kérdező hozzászólása: :-s:-s:-s:-s...

Vab egy fiú akibe beleszerettem. Először még úgy éreztem ban esélyem de most már valószínűtlennek tartom. Az a bökkenő hogy nem tudom elfelejteni (és nem is akarom! )?

Messze lakik tőlem, pár órányira egy barát nőm, akihez nyaranta lejárok. Nos ez a fiú az ő szomszédunk ráadásul a csaj uncsitesója. Először flörtölt velem mosolygott rám. Mikor haza jöttem rájöttem hogy szeretem, és elkezdtem neki írogatni minden nyálas story-t. Válaszolt de látszott hogy nem érdeklem. Ez egy ève volt . Most ezekért bocsánatot kértem tőle , azt mondta nem haragszik. Ez jó jel? Mit tegyek ha meg akarom hóhítani? (am az értelmetlen válaszok ellen leírom : ha összejönnénk legalább egy hónapban párszor tudnánk talizni.) Én 14 ő 15 éves. Help please! :)?

Legjobb válasz: hóhitani? :D hát hóhitsd meg de hangosan hóhógass mert a szomszédok már alszanak :)

hóhitani? :D hát hóhitsd meg de hangosan hóhógass mert a szomszédok már alszanak :)
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még fiatalok vagytok. Lehet, hogy neki ennyi idõsen még nem is a kapcsolaton jár az esze. Ne nyálas story-t írj, hanem ismerkedj! Lehet, hogy ha ajtóstul rontasz be a házba, megijeszted szegényt. Az szerintem jogos, hogy nem haragszik. Miért kéne?
A kérdező hozzászólása: Hülyeséggel kíméljetek! :/
A kérdező hozzászólása: Neki már volt barátnõje!
De ez az egyéb és nem a szexualitás.
1. Lehet, hogy flörtölt, de nem feltétlenül akart tõled bármit is. Talán csak szimplán élvezte a flörtöt, és ennyi. 2. Szerintem nem szerelem az, amit érzel, bár nem tudom, mi történt ott, mennyit beszélgettetek, de nem hinném, hogy ennyi idõ elég lett volna a szerelem kialakulásához. 3. Általában nem szeretjük a nyálas dolgokat, talán ez is taszítóan hatott rá. Ha gondolod, írj neki, beszélgessetek, aztán ha érdekled õt (és elég bátor), akkor valószínûleg lépni fog. De ha abszolút nem látsz rajta érdeklõdést, akkor inkább hagyd, mindkettõtök érdekében.
De ez az egyéb és nem a szexualitás.
A kérdező hozzászólása: Ez hogy jön ide? Persze hogy nem szexuális!

Ha van egy root-olt Xperia mini pro-m amin vab clockworkmod recovery akkor arra tudok tenni cyanogenmod-ot?

Vagy ez csak bootloader nyitása után lehetséges?

Legjobb válasz: Csak BL nyitás után, mivel custom kernel is kell hozzá. De a nyitott bootloader mellé kell fastboot is.

Csak BL nyitás után, mivel custom kernel is kell hozzá. De a nyitott bootloader mellé kell fastboot is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod! Tudnál nekem segíteni pár sorban? Othon vagy ebben a sony féle bootloader nyitásban? http://forum.se-portal.hu szerint a gyárilag függetleneket csak hivatalos sony nyitással lehet nyitni. Errõl nem tudok semmit, olvastam az angol oldalt de elég nehéz így még ha magyar lenne. A fastbbot-hogy mûködik? Addig jutottam, hogy visszatettem egy 2.3.4-et és rootoltam, aztán tettem rá CWM-ot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!