Találatok a következő kifejezésre: Vörös hajhoz barna szemehez (24 db)

Nagyon gáz a vörös haj barna szemmel?

Gondolkozom azon, hogy befessem-e vörösre a hajam, mert egyébként ha a szemem nem barna lenne, tök jól állna, mert az arcom sem markáns, meg nincsenek ilyen különösebb bőrhibáim, amiket annyira kiemelne, csak mégis barna szemmel...? Szerintetek? 15L

Legjobb válasz: ne fesd be mert tönkreteszi a hajad :) mindenkinek a természetes áll jól :D

ne fesd be mert tönkreteszi a hajad :) mindenkinek a természetes áll jól :D
A kérdező hozzászólása: de a természetes egy idõ után már unalmas :D

Barna haj, barna szem+vörös haj, kék szem=? (lent)

Nekem barna szemem, hajam van a páromnak pedig vörös haj kék szeme akk a gyerekünknek milyen haja és szeme lesz?

Legjobb válasz: teoretikusan bármilyen kombinációban lehet, de mivel a barna hajszin és a barna szem allélja a domináns, inkáb ilyenekre számíts.

teoretikusan bármilyen kombinációban lehet, de mivel a barna hajszin és a barna szem allélja a domináns, inkáb ilyenekre számíts.
Az sem elhanyagolandó, hogy a nagyszülõknek milyen a hajaszíne!!!! Egy barátom igazi szép vöröshajú (nem az a rikító narancssárga és nem is az a szõkébe hajló, hanem igazán szép). Szeme zöld, bõre világos és szeplõs. Szülei szõke+fekete... A szõke szülõnek mindkét szülõje szõke (idõsebb korukban barna). A fekete szülõnek fekete+ sötétvörös(barnás) szülei voltak. Valószínû a sötétvörös nagyszülõtöl örökölte, de õ még nem volt igazi vörös, a bõre sem volt szeplõs és a szeme is barna volt. Lehet, hogy ez keveredett a szõke családfával és lett az ismerõsöm igazi vörös!
Teljes képtelenség betippelni. A szemszín pl. mindenkinél ugyanolyan pigmentekbõl alakul ki, csak azok sûrûsége és elrendezõdése okoz más-más színeket. A bébivárásban pont ez (is) az izgalmas, hogy meglepetéscsomag lesz. :D
párom(F) sötétbarna haj+szem, én sötétszõke haj+zöld szem, a fiunk ugyanez lett, pedig azt hittük, a barna fog dominálni:) )
A sims2ben ilyenkor mindig barna haj + barna szem lesz.
Amúgy erre már rég rájöttek, hogy ez nem ilyen egyszerûen mûködik, szal aki tanult középsuliban 2 óra genetikát és magyaráz az eláshatja magát :P Bármilyen hajú lehet, akár fekete is, csak nagyon pici az esélye. Barnának a legnagyobb az esélye, utána a vörösnek, utána szõke, utána fekete.
Anyu, apu es testverem fekete hajuak(vörösessel), en vörös haju, szürke szemü vagyok.
Mindkét szülõnk barna hajú, barna szemû, nekem zöld szemem van, a húgomnak pedig vörös haja.
Igen viszont a vörös gyakran öröklõdik, attól függetlenül h kevés van. Rengeteg vörös szülõt látok, vörös gyerekkel, egyszer- bár az kuriózum, láttam egy családról egy fotót, mind a 6 gyerek vörös volt :)
több, gondolj bele milyen ritkák a vöröshajúak, szõkék. http://anyuci.hu/kalkulatorok/szemszin-kalkulator
A kérdező hozzászólása: akk 50% esély van hogy barna?? vagy több?
Mivel a barna domináns, ezért nem megállapítható, hogy te homo- vagy heterozigóta vagy az adott tulajdonságokra, tehát tényleg bármi lehet. Kéne tudni a családfákat visszafelé, de valaki volt kedves és linkelte a szemszínkalkulátort, az egy jó kiindulási alap. De ott van még az esetleges mutáció esélye is, vagy csendesül a gén stb. Bár ez igen alacsony. Továbbá fennáll a lehetõsége, hogy nem is ezek a színek a valósak a gének szerint, csak egy cseles kis heterokrómia bezavart, vagy valami enzim az élet során elromlott - ezt sem lehet kizárni. Ha mindketten szõke, kék szemûek lennétek, egyszerûbb lenne a válasz, de így tényleg bármi lehet, és amíg nem tudunk pontos genotípusokat, addig százalékokat sem tudunk mondani.

Szerintetek? Vörös haj, barna-szinte már fekete szem, alacsony, szeplős. Vélemény?

Legjobb válasz: Ez alapján bármilyen lehetsz, gyönyörû is és bányarém is..szerinted mennyit mond ez a leírás egy vadidegennek? Nekem zöld szemem, barna hajam van, szép vagyok?

Ez alapján bármilyen lehetsz, gyönyörû is és bányarém is..szerinted mennyit mond ez a leírás egy vadidegennek? Nekem zöld szemem, barna hajam van, szép vagyok?
Ennyi infó alapján nem lehet véleményt mondani! Talán annyi, hogy ritka, hogy eredeti vörös hajhoz feketésbarna szem párosul. De ez a kérdés most olyan, mintha azt kérdeznéd, hány kg a megfelelõ a magasságodhoz, de nem árulod el, hány centi vagy!
Elsõ kettõnek igaza van
jól hangzik elsõre :P


Magamnak zsír a barna barna, csajomnak mondjuk barna haj, kék szem. 22F
Hát fiúnál nekem a fekete haj kék szem, vagy bármilyen, vagy barna haj barna szemmel, vagy bármelyik, igazából mindegy :) Nekem eredetileg sötétszöke/barna hajam van és barnászöldkékes szemem, de most egy ideje vörös vagyok :)
a fekete haj kék szemmel valóban gyönyörû
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és nyugodtan írhattok olyat is amilyet én nem írtam és várom a további válaszokat :)
szõke haj és kék szem (vagy fekete és kék de te ezt nem írtad) f/17
attól fühh h fiún vagy lányon... mert a vörös hajú fiúk nem jönnek be, abból inkább a barna haj és akármilyen szem, meg esetleg a szõkék. viszont lányokon meg mindegyik tetszik, a vörös haj is gyönyörû lehet...14/l :)
Vörös haj és zöld szem.:) Barna hajam és barna szemem van.14/L
Barna haj és zöld szem 19/L (amúgy barna a hajam és a szemem is)
*vagyok
Jaj, elnézést: 18/L vagyuk, az utolsó.
Szõke haj mindenképp, a szemnél meg mindegy, mert nekem az összes tetszik. Bár ha így belegondolok, a legtöbb természetes szõke lánynak kék szeme van, olyat sokszor látok, de szerintem nagyon szép együtt a barna szemmel és a zöld szemmel. Nekem eredetileg barna hajam és barna szemem van. A hajam jelenleg szõke. Magamon tetszik a szõke haj barna szem kombó. Viszont nagyon örülnék a zöld szemeknek is.
Barna haj és kék szem, vagy vörös haj és zöld szem.
lemaradt : 16l
eredetileg barna hajam van és kék szemem, de most egy ideje fekete a hajam, és vörös lennék zöld szemmel :D
17/L voltam :D

Pasik melyik tetszik a legjobban? Szem: barna, zöld, kék, ? Haj: barna, vörös, szőke, szőkésbarna?

Legjobb válasz: Ha csak ezek a szempontok, akkor nekem a vörös szem - zöld haj... izé, fordítva.. vagy kék szem - fekete haj. De tényleg az arctól függ leginkább. :D

Ha csak ezek a szempontok, akkor nekem a vörös szem - zöld haj... izé, fordítva.. vagy kék szem - fekete haj. De tényleg az arctól függ leginkább. :D
Én fekete vagyok, kék szemmel (pár ember szerint szürke) :) ) De am amikor askon olvasom a fiúk ideálját, a legtöbbnek a barna haj és zöld szem tetszik^^ :D:D
Vörös haj, világoskék vagy zöld szem.
Pedig nekem pont a fekete. Zöld szemmel. Csodás. :D De amúgy mindegy. Bármelyik kombináció szép lehet. Attól függ ki viseli.
Na mi az? Lepontoztak mert a feketehajú zöldszemû lányok tetszenek? :D Õket nem lehet szeretni, az bûn, vagy mi? De pihent emberek vannak...
nálam marhára nem ez számít, hanem elõször is a belsõértékek, utána pedig a külsõvel kapcsolatban az összkép, a kisugárzás. de ha muszáj választani: barna szem és sötétbarna haj.
Kifelejtettél? áhhh, cöhh..
Szem kék, haj vörös(de csak ha természetes).
barna szem fekete haj
barna szem barna haj, de volt amikor szõkésbarna tetszett és kék szem
És a fekete hajú lányokkal mi lesz?
és a vörösesbarna? meg a hupikék szem?
A kérdező hozzászólása: Igazad van és még akkor fekete bocsi ki hagytam :) !
Nagy barna szemek, világosbarna/szõke haj. De a lényeg hogy ki viseli :)

Barna szemhez jól áll a vörös haj?

Nem teljesen pirosvörös hanem pinkesebb mint Rihannának:) nagyon tetszik a haj szine,de barna a szemem.És általában a világos szem?eknek szokott vörös hajuk lenni.Mit ajánlotok,megmerjem kockáztatni a pinkesvöröses hajszint?

Legjobb válasz: Nekem is vörös a hajam és barna szemû vagyok, én lesz.rom ki mit gondol, nekem tetszik és ez a lényeg.

Nekem is vörös a hajam és barna szemû vagyok, én lesz.rom ki mit gondol, nekem tetszik és ez a lényeg.
Ez az új õrület, mint "Rihannavörös", rettentõen csúnya! Nagyon igénytelen.Inkább hagyd.
Az nagyon prolis. Valami '70-es évek beli punknak elmegy, de a hétköznapokon nevetséges. Szerintem egy barnásvörös, természetes határú sokkal jobban néz ki, nem olyan bohócos. Az meg mindegy, hogy a világos szemûeknek szokott vörös hajuk lenni, mert az az árnyalat annyira természetellenes, hogy ha zöld szemed, szeplõid és lóherés ruhád lenne, akkor is mindenki tudná, hogy festett.

Eredeti hosszú, vörös göndör hajam van, fehér bőröm barna szemem. Általában kiengedett hajjal \'járkálok\' és a buszon, az utcán mindenütt néznek, vannak akik mosolyognak, és ezek általában ffiak. Ez most tetszik nekik vagy rosszul néz ki?

Szóval nem tudok ugy végig menni valahol hogy ne nézzenek.Ami egyébként nem annyira zavar,inkább már megszoktam.Az ismeröseim,barátaim szerint azért mert ritka az ilyen haj.De ez most jó vagy rossz?:)

Legjobb válasz: szerintem jo! mert a voros hajuak vaditoak szenvedelyesek:p nah meg hosszu is a hajad meg gondor:) szoval bizti bejon nekik :) meg gondolom alakod is szep meg arcod is ;)

szerintem jo! mert a voros hajuak vaditoak szenvedelyesek:p nah meg hosszu is a hajad meg gondor:) szoval bizti bejon nekik :) meg gondolom alakod is szep meg arcod is ;)
én odavagyok a természetes vörösért. úgyhogy szerintem jó. ;)
Ahogy így leírtad, nagyon dögös lehetsz. Nekem a hosszú, vörös, göndör haj a gyengém.)))
Sztem azért néznek és mosolyognak, mert egyértmûen tetszel nekik, úgyhogy ne aggódj!
A vörös hajú nõk kuriózumnak számítanak:D Szerintem légy büszke az amúgy igen ritka hajkoronádra.Én nõ vagyok, de még énis megnézem a vörös hajú nõket mert olyan különlegesekXD.A férfiak meg megvesznek a vörös hajért.
Szerintem nem kéne ennyire nagyzolnod, mert sneki sem látja..a, úgy ritka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Ja és utolsó válaszoló:egyáltalán nem nagyzolnok, ezt mibõl gondolod, nem is ismersz?!

A fehér bőr, kék szem barna, szőke, vagy vörös hajjal mutat a legjobban?

Legjobb válasz: Ha nagyjából hibátlan a bõröd, vörös, ha nem, barna. A szõkével olyan kihypózott lenne a hatás, nem lenne benne semmi karakter.

Ha nagyjából hibátlan a bõröd, vörös, ha nem, barna. A szõkével olyan kihypózott lenne a hatás, nem lenne benne semmi karakter.
Feketével.
Barna*-* a szõke olyan tucat már:3
Szõke, szerintem.
Barnával különlegesebb szerintem. :)
barna vagy szoke, de inkabb barna:)
barna vagy szõke hogy kiemelje a szemed! :)
barna vagy szõke :)
szerintem a barna és szõke jó választás:) de azt mondják külsõleg egy barna hajú kék szemû lány nagyon szép:)
Vörös, vagy szõke. :)

Vörös hajhoz és barna szemehez milyen smink állna jol?

Legjobb válasz: partikra erõs lila vagy zöld, hétköznap meg barna árnyalat..... Én is vörös leszek..:)

partikra erõs lila vagy zöld, hétköznap meg barna árnyalat..... Én is vörös leszek..:)
Barna szemhez a zöld, a bronz, a rézszín, a borostyánsárga és a halványkék színek kiemelik, erõsítik a szem barnáját.
szerintem jó még a bordó és a khekizöld is, illetve az "olajkék"
illetve még barna minden árnyalata is jó a szemre. Szájra inkább a melegebb tónusú szinek mennek.pl.narancsos, bézs, piros. Szem és száj ne legyen azonos szinû! (elõzõ válaszoló)
Pont Neked állna jól a vörös haj.
A vörös haj jól áll világos bõrhöz, zöldes szemhez. Az eredeti vörösek is általában ilyenek...
Az alaphajszíned barna? Sztem am nem egy nyerõ párosítás, de te tudod.
szerintem attól függ, milyen vörös.. de egyébként a vörös haj a világos bõrûeknek áll jól:)
Bizony hogy jól.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) )) Am kb ilyenre gondoltam : http://kepfeltoltes.hu/120725/388741_290891047621119_2836749..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!