Találatok a következő kifejezésre: Víznapon lehet gyümölcslevet (2 db)

Víznapon lehet inni gyümölcslevet?

Legjobb válasz: Víznapon csak vizet lehet inni, esetleg ízesítés nélküli teát. A víznap lényege a 0 kalória, ezzel pihenteted az emésztõrendszeredet. Ha nagyon-nagyon nem bírod, akkor egy kevés 100%-os gyümölcslevet higíts föl vízzel, és azt kortyolgasd el, de tapasztalatom szerint utána sokkal éhesebb az ember, úgyhogy én nem nagyon ajánlom.

Víznapon csak vizet lehet inni, esetleg ízesítés nélküli teát. A víznap lényege a 0 kalória, ezzel pihenteted az emésztõrendszeredet. Ha nagyon-nagyon nem bírod, akkor egy kevés 100%-os gyümölcslevet higíts föl vízzel, és azt kortyolgasd el, de tapasztalatom szerint utána sokkal éhesebb az ember, úgyhogy én nem nagyon ajánlom.
Én azt ajánlom, hogy pribáld ki a citromos vizet vagy pedig minden üzletben már van üditõpor ami cukornélküli és ez is jó.
A víznap az víznap legyen , én sajnos gyakran vagyok az) , amit az elõzõ napokban bevitt sók okoznak, erre a legjobb a borsmenta tea cukor nélkül

A víznapon lehet 100%-os cukor hozzáadása nélkül készített gyümölcslevet inni? Vagy szigoruan vízet leget inni?

Legjobb válasz: Szigorúan vizet. Leginkább bubimentes ásványvizet. Vagy minden ízetítés nélküli (üres) (gyógy)teát.

Szigorúan vizet. Leginkább bubimentes ásványvizet. Vagy minden ízetítés nélküli (üres) (gyógy)teát.
100%-os gylét hagyd a gyümölcsnapra és reggelire
Bármit amibe nincs cukoR! JE!!! ÜDV:LILA


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!